طرز تهیه مربا زرد آلو تازه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا زرد آلو تازه

مربا زردآلو یکی از خوشمزه‌ترین انواع مربا در فصل تابستان محسوب می‌شود. تهیه این مربا از زردآلوهای تازه، دارای طعم و عطر بسیار خوبی می‌باشد و همچنین این مربا دارای ویتامین C و مواد معدنی مهمی مانند پتاسیم، کلسیم و فسفر است. در اینجا طریقه تهیه مربای زردآلو تازه بصورت کامل توضیح داده می‌شود.

مواد لازم:

- زردآلو تازه یا منجمد ۱ کیلوگرم

- شکر ۱ کیلوگرم

- آب ۲ پیمانه

- عصاره لیمو تازه یا اسید سیتریک

روش تهیه:

۱. زردآلوها را با آب بشویید و به آن‌ها برش‌های کوچکی بدهید تا به راحتی مزه و عطر خود را توسط شکر جذب کنند.

۲. زردآلوها را به همراه شکر و آب در قابلمه بریزید و روی حرارت بیشتری بگذارید تا شکر کاملاً حل شود و ماءالعمل به جوش بیاید.

۳. حرارت را کم کنید و زردآلوها را به مدت ۳۰ دقیقه به صورت ملایم و با افزودن شیرینی در قابلمه بپزید. می توانید در این مرحله نیز یک قطره رنگ زرد مخملی اضافه کنید.

۴. پس از اینکه زردآلوها طرفین خود را دادند، حرارت را خاموش کنید و آن را به مدت ۴ تا ۶ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

۵. سپس آن را بر روی حرارت کم بگذارید و آن را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت کم تهیه کنید.

۶. سپس تست کنید که آیا مربای شما به اندازه کافی غلیظ شده یا نه اگر کمی به ثابت شدن قرار می گیرد، حجم آن را روی حرارت خفیف در حداقل ۲۰ دقیقه افزایش دهید.

۷. زمانی که مربا داغ است، یک یا دو قاشق چایخوری اسید سیتریک به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. اگر می‌خواهید از عصاره لیموی تازه استفاده کنید، یک عصاره لیمو تازه را اضافه کنید.

۸. سپس قابلمه را از حرارت بردارید و آن را در بطری های آماده شده بریزید.

۹. بعد از خنک شدن به مدت ۲۴ ساعت بطری را روی سطح یخچال در هوای تازه جا دهید تا آن را حالت ژله بگیرد.

در نتیجه، با تهیه این روش بسیار ساده شما می‌توانید از مربای خوشمزه زردآلو لذت ببرید و آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.



1. طرز تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از شیرین کن

برای تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از شیرین کن در ابتدا باید زردآلوها را بشویید و قسمت های آن را جدا کنید، سپس آنها را خرد کرده و در داخل قابلمه‌ای بگذارید. سپس به هر 1 کیلوگرم زردآلو دو کیلوگرم شکر را اضافه کرده و به مدت چند ساعت استراحت دهید. در این زمان شکر به آرامی به زردآلوها جذب می‌شود و مربا را آب می‌دهد.

سپس داخل قابلمه‌ای که زردآلو و شکر در آن قرار دارد، یک یا دو قاشق غذاخوری شیرین کن اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید. شیرین کن به دلیل دارا بودن قند، از افزایش میزان شیر در مربا جلوگیری می‌کند و شیرینی طعم آن را افزایش می‌دهد.

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مربا را به حرارت بیاورید. همچنین می‌توانید از طریق آماده کردن یک دسته آب انگور به شیرین کن اضافه کرده و به جای آب معمولی برای پخت مربا استفاده کنید. آب انگور ارزان ترین شیرین کن دارای طبیعی است و به مربا طعم خوبی می‌دهد.

پس از آشپزی و وقتی مربا چسبیده به قاشق شما می‌شود، از روی حرارت کنید و بگذارید سرد شوند.سپس مربا را در ظرف‌های پلاستیکی و یا شیشه‌ای بریزید و محکم ببندید تا حداقل یک ساعت بپاید، بهتر است مربای شما در یخچال نگه داشته شود.

بنابراین تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از شیرین کن بسیار ساده است و می‌توانید تنوعی به طعم خود اضافه کنید. با دقت، عشق و انگیزه به سراغ آشپزی بروید و مربای خوشمزه خود را تهیه کنید.



2. طرز تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از سایر روش‌های شیرین کردن

تهیه مربای زردآلو تازه از روش‌های خوشمزه‌ای است که می‌توانید از آن لذت ببرید. با استفاده از سایر روش‌های شیرین کردن، می‌توان مربای زردآلو تازه را با طعم‌های متنوع تر ساخت. در این راهنما، چگونگی تهیه مربای زردآلو با دو روش غلیظ و لیوانی را به شما آموزش می‌دهیم.

اولین روش برای تهیه مربای زردآلو غلیظ است. برای این کار، زردآلوها را با امکانی کاملا تمیز و یک لیوان شکر در قابلمه‌ای بزرگ و با پوشش مناسب ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت کم می‌گذاریم تا زردآلوها آبشان را وارد قابلمه کنند. سپس با حرارت زیاد به جوش آمده و دائماً هم به آن هم بزنید. پس از آن، آن را بر روی حرارت کم برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا غلظت بگیرد و پس از خنک شدن، در ظرف موجود برای مربا به همراه لیموعصاره ریخته شود.

دومین روش برای تهیه مربای زردآلو با روش لیوانی است. برای این کار، یک لیوان شکر، دو لیوان آب و ۱۰۰ گرم زردآلوهای خشک شده را در یک قابلمه بر روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش درآید. سپس آن را به مدت ۳ دقیقه بگذارید و سپس آن را از روی حرارت بردارید. در این مرحله، عصاره لیمو را به مخلوط اضافه کنید و به آن آب‌گوشت مرغ هم بیفزایید تا مربا رفته رفته شیرین شود. سپس آن را در قوطی و یا شیشه ذخیره کنید.

در نهایت، با استفاده از این دو روش، می‌توانید مربای زردآلو خوشمزه تهیه کنید. روش غلیظ برای کسانی مناسب است که مربایی باطعم خوراکی نیاز دارند، و روش لیوانی برای کسانی که به دنبال مربایی کمی شیرین و خشک هستند.



3. استفاده از روغن برای تهیه مربای زردآلو تازه

روغن برای تهیه مربای زردآلو تازه نقش مهمی دارد. در این روش، از روغن بجای شکر به عنوان یک ماده شیرین‌کننده استفاده می‌شود. در این روش، با استفاده از روغن، مربایی با طعم و کیفیت بالا تهیه می‌شود.

گام اول در تهیه مربای زردآلو تازه با روغن، شستشوی زردآلوها و خارج کردن هسته آنهاست. زردآلوهای شسته شده به همراه روغن در قابلمه قرار می‌گیرند و به مدت نیم ساعت به کباب و مخلوط شده و سپس زردآلوها از همراه روغن خشک می‌شوند.

گام دوم، پخت زردآلوها در قابلمه است. برای پخت آنها، یک لیوان آب به متراژ زردآلوها اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس روغن و به مقدار مورد نیاز شکر به آن اضافه کنید و به همراه مرباگذار آماده شده برای تهیه مربای زردآلوها قرار دهید.

در نهایت، حرارت را به آرامی کاهش داده و زردآلوها را به مدت حدود ۲۰ دقیقه در حرارت کم تا متوسط پخت کنید. برای افزودن طعم و بوی بیشتر، می‌توانید ادویه‌هایی مانند دارچین و هل نیز به آن اضافه کنید. در نهایت، مربای زردآلو با روغن تهیه شده آماده سرو می‌شود که علاوه بر خوشمزه بودن، از مزایای خاص خود نیز برخوردار است.



4. افزودن مواد خاص به مربای زردآلو تازه برای بهبود طعم و عطر

مربای زردآلو یکی از محبوب‌ترین ترشی‌های بهارهٔ ایرانی است که در بسیاری از نقاط کشور به منظور تقویت دستاوردهای زراعتی و کشاورزی تولید می‌شود. در این حساب، یکی از راه های بهبود طعم و عطر این مربا، افزودن مواد خاصی است.

پیشتر نیز امیدوار شده است که به پالیش کردن مربای زردآلو تازه با افزودن مواد خاص مانند عصارهٔ وانیل و شب طلایی یا زغال سنگ، شیرین کردن زردآلوهای فراوان، بهبود طعم مربای زردآلو تازه را افزایش دهد.

از جمله مواد خاص قابل انتخاب در این حساب، عصارهٔ گل‌های چای سبز و گل حینجو (یک نوع گیاه آب New Zealand) است. در یک آزمایش یک بار دیگر با عصارهٔ گل‌های چای سبز، مربای زردآلو تازه افزایش یافته از مزایای عطر مبهم استفاده می‌کند. این طعم مانند خاک، باعث محرک مغزی می‌شود و آن را به‌طور موثری به نمایش می‌گذارد. این روش می‌تواند به‌طور موثری شاید باعث بهبود لذت‌بری مربای زردآلو تازه شود.

بنابراین اگر شما به دنبال بهبود طعم مربای زردآلو تازه هستید، می‌توانید به افزودن یکی یا چندین مادهٔ عطری و شیرین به مواد خام خود فکر کنید تا محصول نهایی شما بهبود یابد و تجربهٔ خوب‌تری در اختیار مصرف‌کنندگان شما قرار دهد.



5. طرز تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از کمترین مواد شیمیایی

مربای زردآلو تازه یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مرباهای فصل تابستان است. برای تهیه این مربا، نیازی به استفاده از کمترین مواد شیمیایی است و می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. زردآلوهای تازه با آب و قند به راحتی تبدیل به یک دسر خوش‌طعم و سرشار از ویتامین C می‌شوند.

برای تهیه مربای زردآلو تازه، ابتدا زردآلوها را می‌شوییم و هسته‌های آن‌ها را با دستیابی به میوه‏ شل از آن‌ها جدا می‌کنیم. سپس میوه‌ها را کوبیده و به همراه مقداری قند درون یک قابلمه بریزیم. برای شیرینی بهتر، می‌توان از شکر کمتری استفاده کرد یا از دسر کریستالی برای تزئین استفاده نمود.

سپس محتویات قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و آن را تا زمانی که مربا آماده شود، بجوشانید. برای جلوگیری از احتراق، حتما باید روی شعله کمی بجوشد. بهتر است حین پخت محتویات قابلمه را همیشه همراهی کنیم و آن را هر چند دقیقه یک بار هم بزنیم تا حرارت به صورت یکنواخت در مربا توزیع شود.

وقتی مربا آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و به مدت چند دقیقه خنک شود. سپس مربای زردآلو تازه را به دلخواه در بطری یا شیشه جمع کرده و در یخچال نگهداری کنید. این دسر را می توان به عنوان تزئینات برای دسرهای مختلف یا به عنوان یک دسر مستقل سرو کرد.

برای طرز تهیه مربای زردآلو تازه با استفاده از کمترین مواد شیمیایی، باید مطمئن شوید که زردآلوها تمیز و خوب شسته شوند و مواد شیمیایی در ساخت آن به حداقل برسد. به صورت معمول، کمک از مواد شیمیایی برای حفظ طراوت مربا مثل نگهدارنده ها و رنگدانه ها استفاده شده می‌شود که باید بدون آنها به معنای واقعی سلامتی مربای تهیه شده باشیم. با رعایت این نکات، مربای زردآلو تازه خانگی بدون نگرانی صرف کردن محصول با مواد شیمیایی، می‌تواند یک دسر با کیفیت و سالم باشد.



6. استفاده از مواد طبیعی برای تهیه مربای زردآلو تازه

برای تهیه مربای زردآلو تازه، ابتدا باید زردآلوها را شسته و از مغز آن‌ها جدا کرد. سپس زردآلوها را به همراه قند و آب به قدری که زردآلوها به خوبی محافظت شوند در قابلمه قرار دهید و روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید به آرامی بپزد تا مواد بهم برسند و سس رقیقی به دست آید. در این مرحله می‌توانید از موادی مانند زردچوبه و هل نیز استفاده کنید تا به طعم متنوعی برسید.

پس از پختن زردآلوها، آن‌ها را می‌توانید به دو روش مختلف آسیاب کنید. اگر مربای ترجیحی شما با دانه‌های تکه‌تک زردآلو تهیه شود، بهتر است آن‌ها را با یک فرز چند کاره آسیاب کنید. اما اگر می‌خواهید مربای پشمالو با دوام تر و بیشتری داشته باشید، بهتر است زردآلوها را با یک آسیاب پوست مرغ چرخاند.

هنگامی که زردآلوها آسیاب شدند، آن‌ها را به دوباره به قابلمه برگردانده و از روی حرارت بگذارید که به جوش بیاید. بعد از جوش خوردن، آرام‌آرام حرارت را کم کنید و بگذارید زردآلوها به آرامی هم ترکیب شوند. در این گام، می‌توانید طعم دلخواه خود را با استفاده از موادی مانند لیموترش، شکر و زردچوبه به مربا اضافه کنید.

در پایان، مربای زردآلو تازه را در بطری‌هایی تمیز و به دلخواه شما پر کنید و بالای آن کمی روغن زیتون ریخته، تا از سطح دهیدگی پوست آن محافظت کند. بعد از پر شدن بطری‌ها، آن‌ها را در آب جوش می‌گذاریم تا به آرامی استریل شوند و بعد برای استفاده یا اهدای به اشخاص نزدیک یا بستگان آماده می‌شوند.