طرز تهیه مربا توت سیاه با عسل

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه مربا توت سیاه با عسل

تهیه مربای توت سیاه با عسل یکی از روش‌های ساده، مفید و کاربردی برای استفاده از توت سیاه است. برای تهیه این مربا، می‌توانید از موادی نظیر توت سیاه تازه یا یخ زده، شکر، عسل، آب و برگهای زعفران استفاده کنید.

در ابتدا، توت سیاه را با آب شستشو می‌دهیم و پس از خشک شدن، ساقه‌های آن را جدا کرده و توت‌ها را به قسمت‌های کوچکتر تقسیم می‌کنیم. سپس توت‌ها را در داخل قابلمه قرار داده و شکر را به آن‌ها اضافه می‌کنیم. قابلمه را به روی حرارت نهاده و محتویات آن را با ملایمت آبکشی می‌کنیم.

پس از گذشت حدود 20 دقیقه از زمان شروع آب‌گیری، وقت آن است که عسل را به مخلوط توت و شکر اضافه کنیم. برای این کار، با یک قاشق برگردان باید عسل به مخلوط توت و شکر اضافه شود. سپس به خوبی می‌خوکیم تا تمامی مواد به هم مخلوط شوند.

در مراحل بعد، برگ‌های زعفران به مخلوط اضافه می‌شوند. برگ‌های زعفران را یا فروشانی شده یا تر، تازه و خشک می‌توانید تهیه کنید. پس از اضافه شدن برگ‌های زعفران، مخلوط را به مدت 10 دقیقه دیگر روی حرارت نگه می‌داریم تا طعم و رنگ مربا بهتر شود. به محض اینکه رنگ مربا غلیظ‌تر شود، آماده است و می‌توان آن را از روی حرارت برداشته و در بطری‌های تمیز و شیشه‌ای ریخت.

در نهایت، برای حفظ مربای توت سیاه با عسل، باید آن را در یخچال نگه داشت. می‌توانید این مربا را با خرما، نان و سایر غذاهایی که دوست دارید مصرف کنید. در واقع، مربای توت سیاه با عسل یک غذای کامل و سالم است که از خواص بی‌شماری برخوردار است.



مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه با عسل

برای تهیه مربای توت سیاه با عسل، اولین ماده لازم توت سیاه است. بهتر است توت‌های سیاه تازه و خوب که در فصل تولید آن‌ها هستند، انتخاب شوند. توت‌های سیاه را باید با آبکش یا آب شسته و سپس خشک شده آن‌ها را درون قابلمه قرار داد.

بعداز آن، ماده دیگری که برای تهیه مربای توت سیاه با عسل نیاز است، عسل است. باید یک مقدار مناسب از عسل به توت‌های سیاه اضافه کرد تا به لطافت و شیرینی مطلوب برسد. بهتر است عسل طبیعی و خالص بدون هیچگونه افزودنی یا شیمیایی باشد. برای افزودن عسل به توت‌های سیاه، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و به مدت 30 دقیقه به طور کامل مخلوط کنید.

برای تهیه مربای توت سیاه با عسل، می‌توان شیره نیز استفاده کرد. شیره به جای عسل برای شیرین‌کردن توت‌های سیاه استفاده می‌شود. شیره طبیعی و خالص باید باشد. برای این کار، توت‌های سیاه را همانند قبل با آب شسته و خشک کنید. سپس توت‌های سیاه را به شیره اضافه و با حرارت کم به مدت 30 دقیقه به طور کامل مخلوط کنید.

بعد از اضافه کردن عسل یا شیره به توت سیاه، بهتر است یک مقدار اسانس لیمو به آن‌ها اضافه کنید تا مربای شما طعم تازگی و لطافت بیشتری بگیرد. سپس مخلوط را برای حداقل یک ساعت در حرارت کم درون قابلمه بگذارید تا تمامی عصاره توت‌های سیاه در مایع قرار بگیرد و تهیه و تکمیل مربا با عسل را به پایان برسانید. با خنکسال کردن، مربای خوش طعم و خوش رنگ توت سیاه با عسل آماده مصرف خواهد شد.



نحوه آماده کردن توت سیاه برای مربا

توت سیاه یکی از محصولات طبیعی و خوشمزه است که به دلیل خواص بیشماری که دارد، از جمله غنی بودن از ویتامین C، اسید فولیک، آنتی اکسیدان ها و فیبر، در صنایع غذایی مختلف، به کار می‌رود. مربا نیز یکی از دسرهای کلاسیک و محبوب است که برای تهیه آن، می‌توانید از توت سیاه استفاده کنید.

برای آماده کردن توت سیاه برای مربا، ابتدا باید توت‌ها را به طور دقیق، شستشو دهید و ساقه‌های آنها را بردارید. سپس توت‌ها را در ظرفی قرار می‌دهید و به میزان پنج برابر وزن آنها، آب جوش اضافه کنید.

سپس، توت‌ها را به مدت نیم ساعت در آبگرم می‌گذاریم تا نرم شوند و مواد مغذی آنها از بین نرود. سپس، توت‌ها را از آب بیرون می‌آوریم و آب مانده را نیز به این ماده اضافه می‌کنیم.

سپس، توت‌های نرم شده را در قابلمه ای همراه با شکر مربایی قرار می‌دهیم و همراه با یک قاشق چوبی، مواد را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا شکر مربایی به خوبی در توت‌ها حل شود. سپس، قابلمه را بر روی حرارت قرار می‌دهیم و با حرارت کم ترکیب را به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه بجوشانیم.

در این مرحله، باید به این نکته توجه کنیم که مربا روی حرارت باقی نمانده و به دیواره قابلمه نچسبد. با همین روش چندین بار توت سیاه میتوانید مربای خوشمزه و سالمی تهیه کنید.



نحوه آماده سازی عسل برای مربا

آماده سازی مربای عسل بسیار ساده و کار آسانی است. در این روش، از عسل طبیعی به عنوان جایگزین شکر استفاده می شود تا مربایی شیرین و شفاف به دست آید. برای آماده سازی مربای عسل، شما به چند ماده اصلی نیاز دارید که شامل عسل، آب، نمک و ترشیجات است.

ابتدا باید یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و دو لیوان آب را در آن بریزید. سپس به آب یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و هم بزنید تا نمک کاملا حل شود. پس از آن، چهار لیوان شکر را به آب اضافه کنید و آن را بر روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود. بعد از آن، سه فنجان ترشیجات (مثلاً ترشیجات مخصوص مربا) به مایع شکری اضافه کنید و هم بزنید.

سپس، یکی به یکی چهار قاشق غذاخوری عسل را به مایع شکری اضافه کنید و هم بزنید تا عسل کاملا حل شود. سپس مایع را روی حرارت بگذارید و زیرش را بهترین حرارت ممکن کنید. بعد از آن، خمیر شرابی را با چوبی خشک به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر به مایع مخلوط شود.

در نهایت، مایع را بر روی حرارت کم بگذارید و به مدت یک ساعت همیشه مخلوط کنید تا به خوبی و به طور یکنواخت به هم مخلوط شود. بعد از گذشت یک ساعت، مایع را خام بریزید و به داخل بطری ها سری کنید. مربای شیرین و شفاف عسلی شما آماده است!



طرز تهیه قند شیرین کننده

قند شیرین کننده ماده‌ای است که برای تلخی و تندی غذاها و نوشیدنی‌ها به کار می‌رود. این ماده در دو نوع طبیعی و صنعتی تولید می‌شود. قند طبیعی از شکرهای گیاهی مانند شکر، قلمه، عسل و زعفران به دست می‌آید. در حالی که قند صنعتی توسط شرکت‌های شیمیایی با استفاده از فرآیندهای پیچیده به وجود می‌آید.

قند شیرین کننده ممکن است دارای اثرات جانبی برای برخی افراد باشد. برای مثال، استفاده از قند صنعتی ممکن است سبب آسیب به کبد و نهایتاً ایجاد بیماری‌های جدی مانند دیابت شود. بنابراین، بهتر است از قند طبیعی استفاده شود.

برای تهیه قند شیرین کننده طبیعی، شکر مورد نظر را با یک مقدار آب در یک قابلمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داد. سپس با استفاده از یک قاشق چوبی یا سیلیکونی مخلوط را هم زده تا شکر به طور کامل حل شود. وقتی این مخلوط به دمای مناسب رسید، آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی مانند بطری یا شیشه به داخل یخچال برای استفاده در آینده نگهداری کنید.

در نهایت، استفاده از قند شیرین کننده طبیعی نه تنها برای حفظ سلامتی بلکه برای بهبود طعم غذاها و نوشیدنی‌ها نیز بسیار مفید است. به علاوه، این روش تهیه قند شیرین کننده بسیار ساده است و هیچ گونه ماده شیمیایی ضروری ندارد.



مراحل پخت مربای توت سیاه با عسل

برای تهیه‌ی مربای توت سیاه با عسل، باید ابتدا توت‌های سیاه نرم و بهتر است تازه را با یک لایه لبه‌ی سفیدی بر روی آنها درنظر بگیرید. سپس این توت‌ها را درون قابلمه گذاشته و به همراه عسل درجه یک در مقدار پخته شده و حرارتی هم‌سطح و با حدود مدت ۲۰ دقیقه، تفت دهید. بدون اینکه به خوبی مخلوط کنید، که باعث ریزش بیشتر توت شود، توت‌ها را با اسپاتول باز کنید و از آنجا که ماده‌ی مخلوطکننده با دمای اسپاتول، شاید یک باری کف بینی و چشمان شما را بزند، به دقت دستورالعمل رعایت کنید.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و ترکیب را نوشابه‌گیری (چه به شکل حرارتی و یا با استفاده‌ی یک مخلوط کننده) با کنترل پرتوهای خروجی قوی بیندازید. با هموار کردن ترکیبی که با حفظ جذابیت مربای خود، با سرعت به سمت آرام شدن و پاسخ دادن به رنگهای شفافیت و محکم شدن رسیده است، در فریزر قرار دهید.

بعد از اینکه روز شانزدهم رسید و مدتی بعد از پخت شدن گذشت، جهت آن‌که برای عطر و طعم معطر و خامه‌ای قابل قبول، آماده شود، ترکیب را از فریزر برداشته و داغی را بر روی آن محکم بکشید (که با کمی احتیاط همراه باشید و دستیاری را برای کمک به شما در نظر بگیرید) و از بالا تا پایین و دوباره وارد فریزر کنید. تا فرایند دوباره داغی و سردی را به ترتیب تکرار کنید، تا وقتی که مربای توت سیاه با عسل حالت مطلوب را به خود بگیرد. بالاخره، مزه این مربا توسط پنل مپ‌گو و دستگاه حس‌گرهای گیاهی به طور دقیق تعریف شده و شما می‌توانید این شیرینی تمیز و خوشمزه را برای خود تهیه کنید.



نکات مهم در تهیه مربای توت سیاه با عسل

تهیه بهترین و خوش طعم‌ترین مربای توت سیاه با عسل، نکاتی مهمی را به همراه دارد که در اینجا برای شما توضیح خواهیم داد.

اولین مرحله در تهیه مربای توت سیاه با عسل، شستشوی مواد اولیه است. طبیعی است که توت سیاه بعد از خرید باید با دقت شسته شود، همچنین روشن شدن و تمیز شدن عسل نیز از همین اهمیت اساسی برخوردار است.

سپس بهتر است توت‌ها به زودی به وسیله خرد کردن درست شوند. در این مرحله، می‌توانید با حفظ یکسانی اندازه توت‌ها و ضربدری آن‌ها، به بهترین شکل محلول توت‌های خود را به دست آورید.

تهیه و استفاده از عسل مرغوب و خوش طعم، به ویژه در ترکیب با توت‌های شیرین، نیز مزیت زیادی دارد. لذا بهتر است در انتخاب عسل، با دقت و دانشِ لازم عمل کرده و همیشه از عسلی با کیفیت بالا استفاده کنید.

در تهیه مربای توت سیاه با عسل بهتر است از یک مقداری آب استفاده شود تا جلوی شور شدن غذا را گرفت، همچنین از یک اندازه قابل قبول از شکر و یک کمی مربای گلاب نیز می‌توانید در تهیه این خوراکی که باعث خوشمزگی در دمای سرد هوا و پاییزی بهاری خواهد شد، استفاده کنید.

در مرحله پایانی، پس از تهیه و حرارت دادن مواد بهمراه یکدیگر، می‌توانید مربای توت سیاه با عسل خود را در ظروف شیشه‌ای آماده نمایید. استفاده از ظروف شیشه‌ای قابل یکبار مصرف نیز از مزیت‌هایی است که در مورد تهیه این خوراکی جالب توجه قابل ذکر است.