طرز تهیه ماهی سالمون با سس

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه ماهی سالمون با سس

ماهی سالمون (salmon) یکی از معروف‌ترین و سالم‌ترین ماهیان غذایی است که به راحتی در بازارهای محلی و آنلاین موجود است. پرورش این ماهی باعث شده است که قیمت آن نسبت به سایر ماهیان متوسط بالا تر باشد اما به دلیل خواص غذایی بسیار زیاد آن، هزینه پرداخت شده برای خرید آن قابل قبول است.

برای تهیه این ماهی برای شما سه پیشنهاد داریم. اولین پیشنهاد موقع خرید ماهی استفاده از بازارهای امن و مطمئن است تا از صحت و سالم بودن ماهی اطمینان حاصل شود. دومین پیشنهاد مربوط به نحوه ذخیره ماهی است، بهتر است ماهی را در یخچال در دمای صفر درجه نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود. سومین پیشنهاد مربوط به نحوه پخت ماهی است. برای تهیه ماهی سالمون خیلی مهم است که درست و حسابی پخت شود.

بهترین حالت برای پخت ماهی سالمون، سرخ کردن درون فر است. بعد از شستشوی ماهی، آن را روی ظرفی که با کمی روغن پوشش داده شده است، قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد درون فر قرار دهید. در طول فرآیند پخت، به ماهی مجموعه‌ای از ادویه‌ها مانند فلفل، سیر، زنجبیل و … را اضافه کرده و در نهایت آن را با سس مخصوص تهیه شده از روی گرفته پاستو و خردل و … تزئین کنید. سسی که برای این ماهی استفاده می‌شود شامل موادی همچون بی‌اِچ‌آ (BHA) برای حفظ عمرمفید، فرکتوز، تمپورا، شیرین کننده های مصنوعی و … است. استفاده از این سس باید با اندازه‌گیری دقیق صورت بگیرد.



1- طرز تهیه ماهی سالمون با سس شیرین

تهیه ماهی سالمون با سس شیرین، یکی از غذاهای خوشمزه و سالم برای ماهی دوستان است. برای تهیه این غذای لذیذ، نیاز به چند آیتم پایه ای است که شامل ماهی سالمون، سس سویا، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون است.

ابتدا، ماهی را در یک تابه برش داده شده با روغن زیتون سرخ کنید. سپس با استفاده از یک قاشق کوچک، مخلوط سس سویا، عسل و سرکه سفید را بر روی ماهی بریزید. سپس، ماهی را در فر برای چند دقیقه داخل قرار دهید تا سس بر روی آن آب شود.

فر را به دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و ماهی را مخلوط کرده و برای 15-20 دقیقه در داخل فر بگذارید تا کاملا پخته شود. بهتر است که مدت زمان پخت پس از 10 دقیقه بر روی ورق فویل افزایش داده شود، تا ماهی کاملا پخته شود.

سپس، ماهی را با سس شیرین سرو کنید و تزئین کنید. می توانید از ادویه هایی مانند فلفل سیاه، سس سویا و سرکه سفید روی ماهی سالمون تزئین کنید. در نهایت، یک ظرف فانتزی را برای سرو درست کنید و غذای خوشمزه و سالم خود را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.



2- روش تهیه ماهی سالمون با سس چیلی

ماهی سالمون یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها محبوبیت و تقاضای زیادی دارد. سالمون یکی از بهترین نوع ماهی هایی است که به خاطر خواص غذایی و تغذیه ای آن معروف است. این ماهی دریایی را می توان در انواع آب های شور با کیفیت بالا پیدا کرد.

روش تهیه ماهی سالمون با سس چیلی بسیار ساده و با طعمی عالی و تند است. برای شروع، ماهی را باید بشویید و پاک کرد. سپس آن را با فلفل سیاه و نمک سرشار کنید و داخل فر بریزید. می توانید فر را درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و آن را نیم ساعت باز گذاشته و بگذارید تا ماهی به طور کامل پخته شود.

حالا برای سس چیلی، شما به چیلی، سیر، سس سویا و شکر نیاز دارید. این ترکیب را درون تابه ای مخصوص بریزید و بگذارید تا سس به طور کامل از هم جدا شده و تندی سیر به آن بیفزاید. بعد از آماده شدن سس، پس از پخت ماهی، می توانید بر روی سر ماهی کمی سوسیس چیلی بریزید و آن را با سالادی ترش و فرش دلخواهتان سرو کنید.

در نتیجه، تهیه ماهی سالمون با عبارت سس چیلی یکی از بهترین روش ها برای یک غذای لذیذ و سالم است. این غذا با ترکیب فوق العاده سس و ماهی، غذا های یک سفره ای خوراکی هستند که همه را خوشحال می کند.



3- طرز تهیه ماهی سالمون با سس سویا

تهیه ماهی سالمون با سس سویا یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که جایگاه ویژه‌ای در سبد غذایی ما دارد. این غذای ساده‌ترین و بهترین راهی است برای تغییر و جلوگیری از خستگی از کنسرو ماهی.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید ماهی سالمون را با آب داغ شستشو دهید و آن را کنده کنید. سپس طرفین آن را با نمک پاشید و برای حدود ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا ماهی بهتر و کامل‌تر از نمک جذب کند.

پس از گذشت ۳۰ دقیقه کافی است که ماهی را روی یک سینی خرد کنید و با روغن زیتون چرخده‌ شده بپختید. با توجه به ضخامت ماهی، حدود ۶ تا ۷ دقیقه طول خواهد کشید تا کامل پخته شود.

حال می‌توانید سس سویا را تهیه کنید. برای این منظور، ۲ قاشق غذا خوری سس سویا، ۲ قاشق غذا خوری برتری سویا، ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون چرخ شده، نمک، فلفل و دو سیر خرد شده را باهم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم ۵ دقیقه گرم کنید.

حال کافی است ماهی را در بشقابی بریزید و سس سویا را به آن اضافه کنید. این غذا سالم و خوشمزه را می‌توان با سالاد یا ماست سفید جوشانده سرو کرد.



4- آموزش تهیه ماهی سالمون با سس نارنجی

تهیه ماهی سالمون با سس نارنجی از یکی از غذاهای جذاب و تندی است که ترکیبی از طعم خوشمزه ماهی سالمون با سس خوشبو و تند نارنجی را به ارمغان می آورد. برای تهیه این غذا بهتر است از ماهی سالمون تازه یا یخ زده استفاده شود. در ادامه روش تهیه این غذا را توضیح خواهیم داد.

ابتدا مرغوب ترین روش برای آماده کردن ماهی سالمون، استفاده از روش پخت آن با حرارت غذایی درون فر می باشد. برای این کار، یک قطعه ماهی سالمون تازه یا یخ زده را با پوست و مرغوبیت کامل، در یک سینی فر قرار دهید و سپس آن را در دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید.

سپس از یک آشپزخانه مربوطه، سس نارنجی را تهیه کنید؛ برای تهیه سس نارنجی، ۱/۴ پوند شیرینی نارنجی را به همراه ۱/۴ پوند پودر شکر، ۲ قاشق غذایی از رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق غذایی از روغن زیتون، ۱ قاشق چای خوری پودر سیر و ۱ قاشق غذایی از پودر پاستو را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید.

حالا، قطعه ماهی پخته شده را بر روی یک پلیت قرار داده و روی آن سس نارنجی تهیه شده را ریخته و با میوه های نارنجی تزیین کرده و سرو کنید. این غذا به صورت سرد هم می تواند مصرف شود که در این حالت، شما می توانید ماهی سالمون را همراه با سالاد مخلوط و آن را با سس نارنجی مزه بخشید. در کل، تهیه این غذا نوعی نوآوری طعمی برای دادن به ماهی سالمون است که باعث می شود تجربه ی متفاوتی برای شما به ارمغان آورد.



5- روش تهیه ماهی سالمون با سس مخصوص

روش تهیه ماهی سالمون با سس مخصوص یکی از انواع ماهی سالمون است که با سس خاصی تهیه می شود. برای شروع، ماهی سالمون را خوب با آب شسته و خشک می کنیم. سپس این ماهی را درون پوشه فویلی در نظر داریم و آن را در فرز ۲۲۵ درجه فارنهایت قرار می دهیم و حدود ۲۰ دقیقه درون فر می پزیم. بهتر است برای این کار از فریزر خود استفاده نکنید، بلکه از ماهی تازه استفاده کنید.

حالا سس خاص را برای تزئین این ماهی تهیه می کنیم. برای تهیه سس، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری مایونز، ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری ماست، یک قاشق غذاخوری سس ورشترشایر، یک قاشق غذاخوری سس سویا، قهوه ای کوچک ترشیجات، نمک و فلفل سیاه به میزان مورد نیاز خود را با هم مخلوط کرده و با یک قاشق غذاخوری دقیقا روی ماهی سالمون پخش کنید. همچنین می توانید ماهی سالمون را با سبزیجات تزئین کرده و سپس سس را روی آن پخش کنید.

بعد از این که سس روی ماهی سالمون پخش شد، آن را دقیقا هم صفحه پوششی که در ابتدا از فویل درست کرده بودیم به همراه ماهی به صورت چادری بسته و آن را دوباره داخل فر قرار می دهیم تا در حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بیشتر بپزد. بعد از گذشت این زمان، ماهی سالمون با سس مخصوص آماده سرو شدن است. می توانید این ماهی را با سالاد، نان تست و یا برنج سفید سرو کنید.



6- آموزش تهیه ماهی سالمون با سس عسل و سویا

تهیه ماهی سالمون با سس عسل و سویا یکی از غذاهای شیک و لذیذی است که می توانید در مهمانی ها و جشن های خودتان سرو کنید. برای تهیه این غذا ابتدا باید ماهی سالمون را به دست آورد که بصورت فایله سفید یا قرمز در دسترس است. سپس ماهی را با نمک و فلفل سیاه پوشانده و درون فر گذاشته تا پخته شود.

سس عسل سویا برای این غذا نیز بسیار ساده تهیه می شود. با ترکیب عسل قطره ای، سس سویا، روغن زیتون و زعفران ترش دلخواهتان یک خوراکی لذیذ و شیرینتر تولید کنید. بعد از پخت ماهی، بشقاب ها را آماده کنید و ماهی ها را روی آنها قرار دهید. سپس با استفاده از قاشق یا فنجان، سس عسل سویا را بر روی ماهی ها بریزید و به همراه سبزیجات و سلاد سرو کنید.

همان‌طور که می‌دانید، ماهی سالمون غنی از امگا ۳ و مواد مغذی است، که بهداشت بدن را تقویت می‌کند. تهیه این غذا از مصرف ماهی‌های نفاخ و غیرسالم نیز جلوگیری می‌کند. علاوه بر این، ترکیب سس عسل سویا با ماهی سالمون فواید بسیار زیادی برای بدن دارد چون عسل و سس سویا هر دو به عنوان یک منبع غذایی غنی معرفی می‌شوند که برای نگه داشتن سطح انرژی و سلامتی بدن مفید هستند.

در کل، این روش تهیه ماهی سالمون با سس عسل و سویا ساده و سریع بوده و قابلیت سرو در جشن ها و مهمانی ها را دارد و در عین حال از نظر سلامت بدن بسیار مفید است. با دنبال کردن این روش، می توانید در کمترین زمان یک وعده غذایی لذیذ و سالم برای خود و خانواده خود تهیه کنید.