آموزش تهیه مارمالاد سیب نی نی در سایت
تهیه مارمالاد سیب نی نی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای پاییزی است که خانوادههای زیادی این روش کنسرو گذاری را برای نگهداری سیب نی نی انجام میدهند. برای تهیه مارمالاد سیب نی نی ابتدا باید سیب نی نیهای خوب، تازه و سالم را انتخاب کرده و به دقت شستشو داده و پوستی که زیاد برای مارمالاد لازم نیست، پوست کنده و بخش عصارهای سیب را به شکل تکههای کوچک خرد کنید.
برای تهیه مارمالاد سیب نی نی باید به هر کیلو سیب نی نیهای خرد شده، 800 گرم شکر، نیم لیوان آب، 1 قاشق سوپ خوری بلغور برنج و 1 قاشق سوپ خوری بادام زمینی در نظر گرفت. سیب نی نیهای خرد شده درون قابلمه ریخته شده و با شکر مخلوط کرده و به مدت چند ساعت برای میوه نرم و ریز شدن شکر قرار میدهیم. سپس آب را به مخلوط اضافه میکنیم و به مدت حدود یک ساعت با حرارت ملایم میپزیم.
در بعضی از تهیه مارمالاد سیب نی نی به جای استفاده از بادام زمینی برای افزایش قوام و ضخامت مارمالاد از ژله پودری یا آبنبات طبیعی استفاده میشود که این انتخاب به دلیل نداشتن مزه خاص نمکی که بادام زمینی دارد، توصیه میشود. پس از آن مخلوط را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید و در صورت لزوم نگهداری، آن را به شیشههایی مناسب برای کنسرو گذاری بریزید و در آخر برای نگهداری، شیشههایی را در صابونیهای آب نمکی قرار دهید. بهاینترتیب میتوانید برای دوره زمان زیادی، مارمالاد سیب نی نی خود را به سبد ذخیره خود اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب نی نی
تهیه مارمالاد سیب نی نی از دستورات خانگی پرطرفدار است و برای تهیه این دسر خوشمزه و مفید نیازمند به چند ماده اساسی میباشد. هدف از این نوشیدنی، خودکفایی و استفاده از میوه های روزانه است. مواد لازم برای تهیه مارمالاد سیب نی نی شامل سیب نی نی، آب، قند، آبلیمو، وانیل، پودر زردچوبه و نمک میباشد.
سیب نی نی، همان سیب سبز است که دارای بوی خنک و طعم تلخی می باشد و در فصل بهار به راحتی در دسترس است. در تهیه مارمالاد سیب نی نی از آبلیمو برای شیرینتر کردن و ایجاد مزه ترش به کار می رود. قند، نیز افزودنی لازم برای شیرین سازی میوهها، در مارمالاد سیب نی نی بکار می رود.
هنگامی که مواد لازم آماده شد، ابتدا سیب نی نی را با آب بشویید، سپس با کاملاً خشک کردن آنها، آنها را به اندازه ۲ سانتیمتر ریز شکلدهی کنید و آنها را در قابلمه قرار دهید. سپس آب سیب نی نی را به قابلمه اضافه کنید و آبلیمو را به مواد اضافه کنید. با قرار دادن قند، طعم مارمالاد سیب نی نی غنی و شیرین میشود. پس از افزودن قند، داغ کنید تا کاملاً مذاب شود.
سپس آتش را زیر قابلمه روشن کنید و مواد را تا زمانی که کثیف شود آهسته پختید. سپس پودر زردچوبه و نمک را به مواد اضافه کنید. سپس، پس از چند دقیقه دیگر، مارمالاد آماده است و می توان آن را در ظرفهای تمیز و بدون هوایی برای نگهداری طولانی مدت، قرار داد. به این ترتیب، می توانید از مزه شیرین، تلخ و ترش سیب نی نی برای ساخت مارمالاد لذت ببرید و این دسر خوشمزه را با خانواده خود به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه مارمالاد سیب نی نی در قدم به قدم
مارمالاد سیب نی نی یکی از خوشمزهترین مارمالادهای موجود است که ترکیبی از عطر و طعم سیب نی نی با شیرینی قند و عصاره لیمو ترش را دارد. مارمالاد سیب نی نی با توجه به طعم و مزه خوبی که دارد، بسیار پرطرفدار است و میتوانید با تهیه آن در خانه از لذت بردن از مرغوبیت این مارمالاد بهرهمند شوید.
قدم اول در تهیه مارمالاد سیب نی نی، شستن و تمیز کردن سیب نی نی است. در این مرحله باید سیب نی نی را با آب خنک بشویید و پوست آن را با چاقو یا سماق زمینی برداشته یا خرد کنید. سپس آن را در ظرفی مناسب قرار دهید تا سیب نی نی ها را همراه با قند روی حرارت قرار دهید.
در مرحله بعدی، ابتدا گرفتن میوه و داخل ظرف خرد کرده و داخل آن نیز مقداری قند ریخته شود. سپس روی حرارت به مدتی به آنها گرمی داده شود تا قند محلول شده و سیب نی نی ها پخته شود.
سپس در مرحله بعدی، پوست یک عدد لیمو ترش را خرد کنید و همراه با مواد دیگر داخل ظرف قرار دهید. به اینگونه که در هر لایه مواد به پوست لیمو ترش توجه شود. سپس می توانید آنرا روی حرارت نیز بگذارید تا چند دقیقه به جوش آید.
در نهایت، وقتی مارمالاد برای شما باقی مانده از پختن داخل ظرف کاملا خنک شده، شما می توانید مارمالاد شخصی خود را به سلیقه و مزه خودتان ترکیب کنید و استفاده کنید. استفاده از مارمالاد سیب نی نی در تهیه توست و پنی کیک و پفک و ... به صورت نوشیدنی سرد خوشمزه است.
راهنمایی برای پخت مارمالاد سیب نی نی
مارمالاد سیب نی نی یکی از خوراکی های خانواده ای است که بسیار محبوب و سنتی در ایران است. این خوراکی با استفاده از میوه سیب نی نی و مواد شیرین کننده تهیه می شود. در ادامه به شما نحوه پخت این خوراکی را توضیح می دهیم.
ابتدا میوه های سیب نی نی را شسته و پوست آن ها را پوشانده، سپس انها را به صورت دو نیمه کرده و میوه آن ها را با یک قاشق چوبی خالی میکنیم.
سپس در یک قابلمه روی حرارت، از مواد ضد عفونی کننده و کمی آب استفاده کرده و سیب نی نی ها را برای حرارت دادن، روی حرارت قرار می دهیم.
بعد از چند دقیقه به آن ها شیرین کننده های مورد نظر اضافه کرده و در مدتی که سیب ها در شیرین کننده ها می پزند، می توانیم با استفاده از نوار رنگی و اسانس های مورد نظر خود رنگ و طعم خود را به مشتریان خود ارائه کنیم.
بعد از بافت گیری شيرین کننده، می توانيد مارمالاد در بطري هاي شيشهاي درجه 1 یا 2 بریزيد و بسته شود. برای سرو کردن مارمالاد سیب نی نی را میتوانید به همراه نان تست و کره به مهمانانتان سرو کنید.
روش پخت مارمالاد سیب نی نی بسیار ساده و راحت است و برای تهیه آن احتیاج به تجهیزات خاصی نیست. این خوراکی بهتر است در یخچال نگهداری شود و پس از بافت گیری خوب میوه، می توانیم آن را به مدت یک تا دو سال مصرف کنیم.
مشاهده تصاویر از مارمالاد سیب نی نی
مارمالاد یکی از خوراکیهای شیرین محبوب در سراسر جهان است که در بسیاری از سفرهها به عنوان دسر سرو میشود. اما یکی از نسخههای خاص و جذاب مارمالاد، مارمالاد سیب نی نی است که تصاویر آن بسیار زیبا و دلنشین است.
این مارمالاد با استفاده از سیب نی نی، شکر، آب و آبلیمو تهیه میشود. سیب نی نی به عنوان میوهای خنک و خوشعطر، مارمالادی خوشمزه و تازهای فراهم میسازد. پس از پوستکنی و خرد کردن سیب نی نی، با شیره شکر و آب، بر روی حرارت شدید قرار داده میشود و به مدت حدود یک ساعت با حرارت ملایم پخته میشود. به این ترتیب، مارمالاد سیب نی نی، یک حس خامهای و شیرین دارد که همه را شگفتزده میکند.
مزیت این مارمالاد این است که به راحتی و در خانه قابل تهیه است و با قیمت مناسبی میتوانید انواع مختلف آن را تجربه کنید. همچنین، به دلیل خواص سیب نی نی، مصرف مارمالاد سیب نی نی به صحت و سلامتی بدن کمک میکند و انرژی لازم برای فعالیتهای روزمره را فراهم میآورد.
به طور کلی، مارمالاد سیب نی نی از خوراکیهایی است که چشم و ذائقه هر کسی را به خود جلب میکند. با دیدن تصاویر زیبا و شیرین این محصول، شما نیز احتمالاً دوستدار آن خواهید شد و میتوانید طعم و لذتی خاص را پیدا کنید.
نکاتی مهم در تهیه مارمالاد سیب نی نی
تهیه مارمالاد سیب نی نی یک فرآیند کامل است و نکات مختلفی در مورد تهیه آن وجود دارد که باید به آنها توجه شود تا بهترین نتیجه را بدست آورد. در اینجا چند نکته مهم در تهیه مارمالاد سیب نی نی را بررسی خواهیم کرد.
اولین نکته در تهیه مارمالاد سیب نی نی استفاده از میوه های تازه و بهترین کیفیت میوه هاست. انتخاب میوه های سالم، تازه و بزرگ باعث میشود مارمالاد با طعم و مزه منحصر به فردی تهیه شود.
در مرحله دوم باید به نحوه پوست کردن و ریزکردن سیب نی نی توجه شود. برای پوست کردن، میوه ها را با یک نوک قیچی تمیز کنید و سپس آنها را تکه تکه و به دو نیمه تقسیم کنید. سپس هسته ها را با کمک یک قاشق چای نیز از داخل میوه ها خالی کنید.
مرحله سوم تهیه شکرآب است. برای تهیه شکرآب باید شکر و آب را با هم مخلوط کرد و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید. سپس آتش را کمی کمتر کنید تا شکر بتواند به صورت کامل حل شود.
در مرحله چهارم، شروع به مخلوط کردن سیب نی نی با شکرآب می کنیم و آنها را به مدت یک ساعت و نیم به آهستگی و با رعایت حرارت ملایم بپزید. بعد از آن، به مدت چند دقیقه به آرامی مارمالاد را هم بزنید تا فرآیند خمیر شدن و ترکیب شدن مواد بهتر شود.
نکته اخیر در تهیه مارمالاد سیب نی نی، عفونت زدایی قند است. بعد از تمام شدن فرآیند پخت مارمالاد، باید قند را به دقیقه هایی پایین آورده و به مدت ده دقیقه با حرارت کمتر آن را هم بزنید. با این کار، می توانید بازهم از تمامی خواص میوه های استفاده شده در این مارمالاد بهره ببرید.