طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز به روش سنتی
مارمالاد انگور قرمز یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب شبیه به ژله است که از انگور قرمز ساخته میشود. این خوراکی با آرد ذرت و شکر دست به دست هم زده میشود و به طعم شیرین و تلخی خنک خود شهرت دارد. در این مقاله به شما نحوه تهیه مارمالاد انگور قرمز با استفاده از روش سنتی را آموزش میدهیم.
مراحل تهیه مارمالاد انگور قرمز بسیار ساده و سریع است و ابتدا انگورهای قرمز خود را شسته و کاملاً خشک کنید. سپس دوبرابر وزن انگور به شکر اضافه کنید و به مدت ۲۴ ساعت به آن توجه کنید. در این مدت شکر کاملاً توسط انگور جذب میشود و ترکیب شیرینی و تلخی خاصی را به وجود میآورد.
بعد از این مرحله شما باید مخلوطی از آب و آرد ذرت تهیه کنید و به مخلوط شکر و انگور اضافه کنید. این مرحله میتواند تا زمانی که مخلوط به زاویه کاملی به جوش آمد، ادامه پیدا کند. سپس مخلوط را روی آتش کمتر قرار بدید و به مدت ۲۰ دقیقه همه چیز را با هم مخلوط کنید.
در نهایت، شما باید مارمالاد را با دقت به ظرفهای شیشهای خود انتقال دهید و به مدت ۲۴ ساعت خنک شوید. به این ترتیب، ما از مارمالادی خوشمزه برای صبحانهها، خوراکیهای میان وعده یا تزئین دسر و کیک بهراحتی دسترسی پیدا خواهیم کرد.
طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز با دمنوش زنجبیل
مارمالاد، یکی از برترین انواع ترشیجات است که بسیاری از افراد از آن لذت میبرند. به دلیل شیرینی، طعم و مزه ضروری آن، بسیاری از شخصیتهای معروف و مشهور آن را توصیه کردهاند. در اینجا قصد داریم تا به شما بیاموزیم که چگونه مارمالاد انگور قرمز با دمنوش زنجبیل را تهیه کنید.
ابتدا، با خرد کردن انگور قرمز، آن را در قابلمه ای با آب و برش زردچوبه به مدت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. سپس با استفاده از صافی، این مخلوط را جدا کرده و به آن آب لیمو ترش و برش زنجبیل اضافه کنید. سپس باز هم ۱۵ دقیقه به آن رب انگورقرمز اضافه کنید و مجدداً همه چیز را با یکدیگر مخلوط کنید.
نهایتاً، این مارمالاد را در یک ظرف شیشهای قرار دهید و آن را در یخچال حداقل برای ۲۴ ساعت قرار دهید، تا ترشیجات بتوانند عطر و طعم خود را بدهند. پس از این مدت، مارمالاد آماده است و میتوانید آن را به همراه دمنوش زنجبیل سرو کنید. این دمنوش خوشمزه و دارای خاصیتهای شفابخش بسیار زیاد است و با همراهی مارمالاد انگورقرمز بسیار لذت بخشتر خواهد بود.
طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز با مربای لیموشیرین
مارمالاد انگور قرمز با مربای لیموشیرین یکی از شیرینی های خوشمزه و باطراوت است که کمتر کسی را می توان به عصرانه های گرم تابستانی مقاومت کرد. این مارمالاد با طعم و رایحه شیرین انگور قرمز و ترشی لیموشیرین باعث شادابی و خنکی در هوازده های گرم سراسر تابستان می شود.
برای تهیه این مارمالاد پرطرفدار ابتدا باید انگور قرمز را خرد کرده و به همراه آب و شنگرفریزه آرد سبوس به مدت پنج دقیقه به جوش بیاورید. سپس این مخلوط را از روی حرارت برداشته و به ترشی لیموشیرین و برگه های کنسرو کنجد اضافه کرده و در حرارت ملایم مخلوط کنید تا مواد درون ظرف خود را با هم ترکیب کنند. پس از آن مارمالاد را به دیگ دمبل دم کنید و به مدت یک ساعت در حرارت ملایم بگذارید تا به خوبی بجوشد و کاملا آماده خوردن باشد.
این شیرینی خوشمزه و خنک کننده می تواند در هنگام صرف نوشیدنی های سرد تابستانی مانند لیموناد و ژله های میوه ای مصرف شود. همچنین به عنوان یک تهیه شده از کیسه ها و هدایای باستانی فوق العاده برای عزیزان در بهترین همسری و عروسی های تابستانی قابل استفاده است.
طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز با خلال پرتقال
مارمالاد یکی از خوراکیهای پرطرفدار و خوشمزه است که از میوههای مختلف تهیه میشود. یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد انگور قرمز با خلال پرتقال است که طعم لذیذی دارد و در فصل پاییز بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
برای تهیه این مارمالاد، ابتدا باید انگور قرمز را با دقت شستشو داد و سپس خلال پرتقال را ریز کرد. سپس انگور قرمز را به همراه مقدار مناسبی از آب و خلال پرتقال در قابلمه قرار دهید و برای حدود 20 تا 25 دقیقه بجوشانید تا میوه ها کاملا نرم شوند.
در مرحله بعد، شما باید میوهها را با استفاده از یک فرزند سهتیغه پوره کنید تا تبدیل به یک پوره همگن شوند. سپس مقداری شکر را به عنوان پخت کننده افزوده و به همراه مارمالاد مخلوط کرده و آماده تهیه باشید. در این مرحله، باید محتویات قابلمه را بجوشانید و به مدت حدود 20 دقیقه قلیان کنید تا مارمالاد استحکام پیدا کند.
در نهایت، بعد از جدا شدن از حرارت، مارمالاد را در یک بشقاب گذاشته و با استفاده از موزاییک سفید و شفاف، مخلوطی را با دقت روی آن بریزید تا در برابر هوا حفظ شود. برای سرو سریع شما می توانید از مارمالاد خوشمزه خود را در برش های نان تازه پخته یا سفره های خودمانی پذیرایی کنید.
طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز با عسل و نمک دریا
مارمالاد از دسرهای محبوب و پُرمصرف در سراسر جهان است که در طیف گستردهای از طعمها، رنگها و بافتها تهیه میشود. این دسر سنتی بسیار محبوب در سراسر جهان است و در بسیاری از کشورها به عنوان یکی از خوراکیهای اصلی صبحانه مصرف میشود. یکی از نسخههایی که بسیاری از مردم در ایران از آن لذت میبرند، مارمالاد انگور قرمز با عسل و نمک دریا است.
تهیه این نوع از مارمالاد بسیار آسان است و میتوان در خانه با کمترین تجهیزات و زمان تهیه کرد. ابتدا باید انگورهای قرمز را به مقدار مورد نظر شسته و خشک کنید. سپس برگهای آن را جدا کرده و با چاقو و یا خرمایی کوچک، با مراعات اینکه هسته آن را نشکنید، به دو قسمت تقسیم کنید.
در مرحله بعد باید کوک شیرینی از عسل و نمک دریا درست کنید؛ برای این کار، عسل و نمک دریا را با هم مخلوط کرده و در قابلمه با حرارت کم مدتی داغ کنید. سپس انگورهای خرد شده را به این محلول شیرینی اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم و دائمی کمی هم بزنید.
در این مرحله باید نوبت به جمع کردن مارمالاد ساخته شده رسیده است. بهتر است پارچهای را برای گرفتن مارمالاد دمایی مناسب نگه دارید و مارمالاد را به آرامی در داخل آن تخلیه کنید. در پایان باید مارمالاد را به یخچال منتقل کرده تا به خوبی خنک شود و در ظروف مناسب ذخیره کنید. با رعایت مراحلی که در اینجا ذکر شد، در خانه میتوانید مارمالاد انگور قرمز با عسل و نمک دریا را به راحتی و با طعمی شیرین و تلخ درست کنید.
طرز تهیه مارمالاد انگور قرمز با مربای هل
مارمالاد انگور قرمز با مربای هل از دسرهای خوش طعمی است که میتوانید در خانه تهیه کنید. برای شروع، انگور قرمز خود را بشورید و پوست آن را بردارید. سپس انگور را در قابلمه با آب جوش به همراه هل بریزید و آن را برای چند دقیقه جوش بدهید.
پس از آن، شما میتوانید قند خوراکی را به مخلوط اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید. سپس شعله را بیشتر کنید و مخلوط را به جوش بیاورید. سپس آتش را کم کنید و مخلوط را در حرارت کم برای حداقل یک ساعت اجازه دهید تا سریع تر به خوبی جامد شود. در این زمان، شما میتوانید ادویه های لازم را به مارمالاد اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.
وقتی مارمالاد به خوبی سفت شده، آن را از حرارت برداشته و در یک جرأی گلاس یا برجستهی مناسب بریزید. سپس آن را در یخچال قرار دهید و بعد از دو ساعت از آن لذت ببرید. اگر مایل بودید، می توانید به عنوان تزئین برای مارمالاد خود از برگی از گل رز بهره ببرید. این مارمالاد با یخ و فندق روغنی سرو می شود.