طرز تهیه لوز بادام تبریز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوز بادام تبریز

تهیه لوز و بادام تبریز یکی از خورشیدهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. لوز و بادام تبریز معمولاً به عنوان یک مخلفات خوشمزه در جشن ها و مهمانی ها سرو می شود و طعم و ارزش غذایی بالایی دارد.

برای تهیه لوز و بادام تبریز ابتدا باید لوز و بادام را به مدت حدود یک شب در آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس آنها را از آب خارج کرده و با استفاده از مقدار مناسبی شکر و آب در یک قابلمه بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از آن، لوز و بادام را به قابلمه اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید تا شکر به طور کامل حل شود و ترکیب خوبی از لوز و بادام درست شود. بعد از حدود 30-40 دقیقه، می توانید لوز و بادام تبریز را از روی حرارت بردارید و برای سرو آماده کنید.

به عنوان تزیین، می توانید روی لوز و بادام تبریز کمی دارچین پاشید و آن را در ظروف زیبا و مناسب سرو کنید. این خورشیده فوق العاده را می توانید در هر زمان از روز برای خانواده و مهمانان خود آماده کنید و از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید.