طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت
لوبیا چشم بلبلی یکی از خوشمزهترین انواع لگومیان دنیاست که در ایران هم بسیار محبوب است. این غذای لذیذ معمولاً در هنگام جشنها و مهمانیها سرو میشود. اما طرز تهیه آن برای بعضی از مردم فراگیر بوده و نمیدانند که چگونه این غذا را درست کنند.
برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت، ابتدا باید لوبیا را برای سه ساعت خیس کنید تا به خوبی پخته شود. سپس لوبیا را در قابلمه میریزیم و آب بزنید و بعد از اینکه آب جوشید، با شعله ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه پخته میکنیم. بعد از پخته شدن، آب آن را خالی میکنیم و لوبیا را آماده پلو میکنیم.
برای پلو، ابتدا باید برنج را برای یک ساعت خیس کنید و سپس چند قاشق روغن را در قابلمه گرم کنید. گوشت را نیز با یک سیر خرد شده، زرده سبزی و ادویههای مختلف مانند زردچوبه، فلفل، زعفران و نمک به آن اضافه کرده و با نارنجی داغ پخته میکنیم. بعد از آماده شدن گوشت، آن را از قابلمه خارج میکنیم.
در مرحلهی بعدی، برنج را در قابلمهی گرم شده با روغن ریخته و به مدت چند دقیقه همراه با مقداری آب و نمک و زعفران رنگین کنید. سپس گوشت پخته شده و لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. در نهایت، پلو را بر روی ظرف آماده شدهی سرو کنید و با ترکیبی از گردو و خلال نارنجی تزئین کنید.
طرز تهیه پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت
پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت غذایی است که از طعم و مزهی بسیار خوبی برخوردار است و در ایران بسیار محبوب است. این نوع پلو از این طرفه که در آن از لوبیای سفید و رد به عنوان اصلی ترین مواد تشکیل دهنده استفاده شده و در کنار آن گوشت قرمز بکار میرود.
برای تهیه پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت، ابتدا باید لوبیا را شسته و به همراه یک قاشق غذاخوری نمک در آب جوش حدود ۴۵ دقیقه پخت داده و سپس آن را از روی حرارت برداشته و صاف کرد.
سپس گوشت قرمز را با روغن در قابلمهای تفت داده و بعد پیاز را نیز با آن تفت میدهیم و سپس بعد از خوب تفت دادن پیاز به آن گوشت تفت دادهایم، به آن نمک و فلفل اضافه کرده و همراه با آن سیر را رنده کرده و بعد از خوب حرارت دادن آن، به لوبیا اضافه میکنیم.
در ادامه روی لوبیا و گوشت تنها چند قاشق غذاخوری آب ریخته و وسط آن ۲۵۰ گرم برنج بریزیم و آن را همراه با مواد داخل قابلمه خوب مخلوط کنیم. سپس کمی آب را به قابلمه اضافه کنیم و آن را روی حرارت کم به مدت ۴۵ دقیقه پخت کنیم. بهتر است قبل از سروکردن پلو را کمی روی گاز بگذاریم تا درباره حرارت ۱۰ دقیقه دیگر سرخ شود. پس از این مراحل پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت آمادهی سرو و لذت بردن از عطر و طعم خوش آن خواهد بود.
پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت به روش سنتی
پلوی لوبیا با گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است که در سراسر کشور مورد استفاده قرار میگیرد. این غذا با استفاده از مواد خانگی و سنتی تهیه میشود و با طعم و مزهای بسیار خوشمزه و لذیذ همراه است.
برای تهیه پلوی لوبیا چشم بلبلی با گوشت، در ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را خیساند و سپس در قابلمهای با آب و نمک بپزید تا نرم شود. سپس گوشت را برش داده و در مقداری روغن سرخ کنید تا رنگ خود را تغییر دهد و آماده سرو شدن با لوبیا شود.
در مرحله بعد، باید برای پلو ترکیبی از ادویههای سنتی مانند زردچوبه و پودر دارچین و ... را بهمراه برنج خام در قابلمهای با آب و نمک بپزید تا برنج پخته شود. سپس لوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه کنید و مدتی روی حرارت بگذارید تا روی برنج طلایی شود.
در نهایت، برای سرو پلوی خود، بهتر است آن را با مغز پسته، خلال هندوانه، خلال بادام و خلال پسته تزئین کنید تا ظاهری دلنشین و جذاب برای این غذا به وجود آید. این غذا را میتوان با ماست و همچنین سالاد و صیادی سرو کرد و لذت برد.
راه های درست کردن لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت
لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت یکی از غذاهای پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران می باشد که علاوه بر طعم خوب، مواد غذایی مورد نیاز برای بدن را نیز فراهم می کند. در ادامه روش تهیه این پلو را به طور کامل توضیح می دهیم.
1. اولین مرحله در تهیه این پلو، سرخ کردن گوشت با نمک و فلفل سیاه است. پس از سرخ شدن گوشت، آن را به کنار می ریزیم.
2. در مرحله دوم، باید لوبیا چشم بلبلی را تمیز کرده و در آب سرد برای چندین ساعت خیساند. پس از خیساندن لوبیا، آن را در قابلمه به همراه آب، نمک و فلفل گیاهی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا لوبیا پخته شود.
3. در مرحله سوم، باید برنج را برای چندین ساعت خیساند و سپس آن را آبکشی کنیم. سپس برنج را در قابلمه به همراه روغن و زعفران سرخ شده به رنگ زرد، نمک و آب داغ بریزیم و لبه قابلمه را با کاغذ آلومینیوم بپوشانیم.
4. در مرحله آخر، لوبیا های پخته شده و سرخ شده، گوشت سرخ شده و به قطعات خرد شده، روی برنج قرار می دهیم و از روی آن کاغذ غذایی قرار می دهیم. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا رویی طلایی دریافت کند.
در نتیجه با توجه به مراحل و روش تهیه فوق، می توانید به راحتی لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت خوشمزه و با کیفیتی را در خانه تهیه کنید. در ضمن این پلو می تواند با سالاد شیرازی و ماست، سرو شود که طعم و خواص آن را دو چندان می کند.
ترفند های تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت
لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت یک غذای کامل و سرشار از مواد مغذی است که میتوان آن را به سادگی در خانه تهیه کرد. در اینجا چند ترفند برای تهیه شیرین، شور و خوشمزه کردن لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت ذکر شده است.
ابتدا باید لوبیا چشم بلبلی را با دقت انتخاب کنید. بهتر است لوبیاهایی را انتخاب کنید که سالم و تازه باشند. همچنین بهتر است قبل از پخت لوبیا، آنها را شسته و سپس به مدت چند ساعت در آب خیساند تا بهتر پخته شوند.
یکی از ترفندهای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت، استفاده از پودر زعفران است. برای سفید شدن برنج و افزایش شیرینی و عطر برنج، میتوانید قبل از پختن برنج یک دانه زعفران در آب داغ قرار داده و به مدت چند دقیقه صبر کنید. سپس آن را به برنج اضافه کنید و پلو را بپزید.
همچنین برای افزایش طعم لوبیا چشم بلبلی، میتوانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید. با این کار، لوبیا بیشتر فرآیند پخت را تجربه کرده و در نتیجه خواص بیشتری دارد. همچنین برای شور کردن لوبیا میتوانید تخمه سوخاری و یا آبلیمو را به آن اضافه کرده و مطابق با سلیقه خود شوری آن را تنظیم کنید.
با استفاده از ترفندهای فوق، میتوانید لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشتی خوشمزه و شیرین تهیه کنید که از طعم و عطر بینظیری برخوردار است.
نکته هایی برای تهیه بهترین لوبیا چشم بلبلی پلو با گوشت
لوبیای چشم بلبلی به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایرانیان همیشه در سفرههای مردم ایران حضور دارد. این غذا با طعم شیرین لوبیا و گوشت شهرت دارد و مناسب برای مهمانیها و جشنها است. در اینجا به نکاتی که میتواند تهیه بهترین لوبیای چشم بلبلی با گوشت را به شما آموزش دهد، پرداختهایم.
استفاده از لوبیای تازه و خوب کیفیت لوبیا را به شدت تاثیر میگذارد. بنابراین بهتر است لوبیای بهاره و جدید را برای تهیه این غذا به کار بردید. قبل از استفاده نیز باید آن را به خوبی شستشو دهید.
گوشتی که برای این غذا استفاده میشود باید تر و تازه باشد. علاوه بر این، بریدن گوشت به اندازهای که بتوانید آن را به لوبیا اضافه کنید در این غذا مهم است. بنابراین بهتر است از گوشتهای تازه قطعهای و بدون استخوان استفاده کنید.
برای درست کردن غذای لوبیای چشم بلبلی با گوشت، بهتر است از ادویههایی مثل زعفران، پودر دارچین، تره و ... استفاده کنید تا به طعم غذا بیشتر لذت ببرید. همچنین، مقدار نمک، روغن و آب نیز باید به صورت متعادل در این غذا استفاده شود.
بنابراین به کمک این نکات، میتوانید یک لوبیای چشم بلبلی با گوشت تازه و خوش طعم را درست کرده و در جشنها و مهمانیهای خود به عنوان یک غذای خوشمزه و شیرین سرو کنید.