طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش به یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است که در تمامی مراسم های خانوادگی مانند عروسی و جشن تولد سرو می شود. لوبیای پلو به صورت ترشی و شیرین درست می شود و مرغ ریش ریش به این غذا طعم و طراوت خاصی می بخشد.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید لوبیا چیتی را برای نیم ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس یک قاشق غذا خوری روغن را در قابلمه داغ کنید و مرغ ریش ریش را در قاشق روغن با رنگ طلایی سرخ کنید. بعد از سرخ شدن مرغ، آن را از قابلمه خارج کرده و در کنار گذاشته تا برای مرحله بعدی استفاده کنید.
سپس دو سیب کوچک را خلالی کرده و در قاشق روغن سرخ کنید. سپس دو پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کرده تفت دهید تا طلایی شود. سپس به آن کمی آب بدهید تا پخته شود. بعد از آن، لوبیا را به پیاز اضافه کنید و در کنار آن یک قاشق چایخوری زعفران و نیم قاشق چای خوری فلفل سیاه را اضافه کنید. یک لیوان آب را به ترشی اضافه کرده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
سپس مرغ ریش ریش را به قاشق اضافه کنید و آن را به ترشی اضافه کنید. حال قاشق را به آرامی حرکت دهید تا مرغ و لوبیا با هم مخلوط شوند. اگر غذا خیلی خشک شد، می توانید کمی آب به آن اضافه کنید. در نهایت، لوبیا پلو را در ظرف سرو گذاشته و با نازک کردن تخم مرغ در داخل تابه و گرفتن آن به صورت خمیرمانند و داخل قابلمه ریخته، آن را روی لوبیا پلو سرو کنید. با اضافه کردن کمی زرشک و برگ پونه بر روی لوبیا پلو آن را تزیین کنید.
راه اندازی آشپزخانه جهت پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
راه اندازی آشپزخانه به شکل صحیح و انجام پخت و طبخ غذاهای مختلف، یکی از مهمترین نیازمندی های خانواده های ایرانی است که در حال حاضر به دلیل اهمیت خود، یکی از موضوعات مهم در بین خانواده ها محسوب می شود. در این مطلب، تلاش شده است تا موضوع راه اندازی آشپزخانه جهت پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی به صورت کامل توضیح داده شود.
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش، یکی از غذاهای محبوب در میان افراد برای ناهار و شام محسوب می شود که برای پخت و تهیه آن، به یک آشپزخانه به صورت کامل و دارای تجهیزات مناسب، نیاز است. در اینجا، نحوه راه اندازی آشپزخانه برای پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی به دو بخش تجهیزات و مراحل پخت تقسیم می شود.
تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی آشپزخانه جهت پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی عبارتند از دستگاه های دانلایت، یخچال، سینک، پارچه، قابلمه، تابه، قاشق و چنگال، خورشت، قوطی لوبیا سبز، پیاز، سیر، سبزی، روغن، جوز هندی، زرشک، مرغ، نمک، فلفل، شیره عسل و زرد چوبه.
برای شروع، قابلمه را به روی اجاق گذاشته و تابه را همراه با روغن روی شعله قرار دهید. سپس پیاز، سیر و مرغ را در تابه روی حرارت بگذارید و تا زمانی که مرغ طلایی شود، آن را به مدت 10 دقیقه بپزید. سپس لوبیا سبز، مخلوط جوز هندی و سبزی را به مرغ اضافه کرده و همه چیز را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس قابلمه را با شعله ملایم روی اجاق قرار دهید و لوبیا پلو را همراه روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و در پایین قابلمه نصفه قرار دهید. بعد از آن، روی آن را با تابه بپوشانید و آتش رو خاموش کنید و خوراک لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی را برای سرو کردن آماده کنید.
در نهایت، راه اندازی آشپزخانه جهت پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی نیازمند داشتن تجهیزات مناسب، پیگیری آموزش مراحل پخت و طبخ به شکل مناسب و دقیق است. با توجه به این نکات و روش های پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی، شما می توانید عملیات پخت این غذا دلنشین را با لذت بیشتری انجام دهید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در میان خانوادههای ایرانی بسیار محبوب است. این غذا با ترکیبی از برنج، لوبیا و گوشت مرغ تهیه میشود. در ادامه، مواد لازم برای تهیه این غذا به تفصیل توضیح داده شده است.
مواد لازم:
- یک کیلو گوشت مرغ ریش ریش
- دو پیمانه برنج
- یک کیلو لوبیا سبز
- یک عدد پیاز بزرگ
- سه قاشق غذاخوری گوشتپرچرب
- یک قاشق چایخوری زردچوبه
- نمک به میزان لازم
- زردآلو، بادام و پسته به میزان لازم
- روغن مایع
برای تهیه این غذا، ابتدا برنج را با آب سرد بشویید و سپس در آب ممکن است که حاوی یک قاشق غذاخوری نمک باشد، بمیرانید تا برنج نرم شود.
لوبیا را نیز قبل از پخت در آب سرد بریزید و به مدت حدود یک ساعت بخیسانید. سپس آنها را در آب جوش بریزید و بگذارید تا نیم ساعت بپزند و نرم شوند.
پس از آماده کردن برنج و لوبیا، پیاز را خرد کنید و با گوشتپرچرب در روغن تفت دهید. سپس گوشت مرغ ریش ریش را همراه با زردچوبه و نمک به آن اضافه کرده و بیشتر کباب کنید.
در نهایت، لوبیا و برنج را با کمی روغن و نمک به همراه چند قطره آب، در قابلمه مخلوط کنید و روی آن گوشت مرغ ریش ریش و پیاز را قرار دهید. آن را با حرارت کم برای چند دقیقه به صورت بخارپز بپزید.
در نهایت، برای تزئین، روی لوبیا پلو به میزان لازم زردآلو، بادام و پسته را پخته و خرد کرده و بر روی آن قرار دهید.
آماده کردن مرغ و لوبیا برای پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
مواد لازم:
- مرغ ریش ریش: 1 عدد
- لوبیا سبز: 400 گرم
- پیاز: 2 عدد متوسط
- فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
- زعفران: به مقدار دلخواه
- روغن زیتون: به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روش آماده کردن مرغ و لوبیا:
1- مرغ ریش ریش را شسته و با دستمال کاغذی خشک کرده و سپس به قطعات کوچک تقسیم کنید.
2- پیاز را زیر آب بشویید و بعد خلال آن را با چاقو خرد کنید.
3- لوبیا سبز را نیز به طور دقیق شسته و سپس آن را به همراه پیاز داخل قابلمه ریخته و با روغن زیتون و فلفل قرمز روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود.
4- در زمانی که لوبیا پخته شد، پیاز را از قابلمه بیرون بیاورید.
5- در مرحله بعد، قطعات مرغ ریش ریش را به همراه نمک و فلفل به لوبیا اضافه کرده و با حرارت ملایمی همراه با روغن زیتون و فلفل قرمز تفت دهید.
6- بعد از اینکه مرغ نیز پخته شد و رنگی آبگینی به خود گرفت، زعفران را در 2 قاشق آب خیس کنید و بعد به مزه لوبیا و مرغ اضافه کنید و تا 30 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید که لوبیا و مرغ خوب پخته شود.
7- لوبیا پلو با مرغ ریش ریش آماده است.
این غذا دارای خواصی مانند عالی بودن برای سلامتی قلب، بهبود هضم و حفظ سطح قند خون است. می توانید این غذا را با سالادی از سبزیجات به همراه خوردن و لیمو تازه پیشنهاد کنید. همچنین می توانید از این غذا برای پذیرایی در جمع دوستان خود نیز استفاده کنید.
تهیه سس برای لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سراسر ایران است. این غذا اکثرا در تعطیلات و مهمانیها سرو میشود و به خاطر طعم دلپذیر و عطرمشهای که دارد، بسیار پرطرفدار است. برای تهیه این غذا، باید از چند مواد اصلی استفاده کرد که گردش کاملی از ترکیب آنها به دست آید.
ابتدا باید برای پلو، برنج حسینی خوبی را خوب بشویید و سپس با آبی که به آن نصف اندازه برنج، نمک و روغن اضافه کرده اید، برای پخت به همراه مرغ ریش ریش راه بیندازید. سپس باید لوبیای تازه را به همراه پیاز خورد شده و روغن سرخ کرده روی پلو بریزید. در نهایت با تهیه سس مخصوص، میتوانید به غذایی فوقالعاده تبدیلش کنید.
سس لوبیا پلو با مرغ ریش ریش باید درست شود تا این غذا عطر و طعم مناسبی بگیرد. برای تهیه سس، چند دانه نخود، یک پیاز خورد شده، روغن، زعفران، زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه، آبلیمو و نمک را داخل قابلمه تهیه میکنیم و با حرارت نخیمی سرخ میکنیم. سپس به آن آب ریخته و برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم جا میدهیم تا سس خوب به هم بریزد. در نهایت، این سس را روی لوبیا پلو بریزید و غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.
آمادهی سرو! یک وعدهی کامل و لذیذ برای لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی دارید که با استفاده از این روش میتوانید طعمی عالی از غذای خود بدست آورید.این غذا را با سبزیجات فصل و سالاد خوشمزه ترکیب کرده و سرو کنید. اطمینان داریم که با این غذا، میهمانان شما راضی و خوشحال خواهند بود.
پخت لوبیا پلو با مرغ ریش ریش مجلسی
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش یکی از پرمصرف ترین غذاهای ایرانی می باشد که در میان خانواده های مختلف در تمامی نقاط ایران محبوبیت دارد. این غذا معمولا در روزهای جشن و مراسم خانوادگی مورد علاقه بسیاری از ایرانیان قرار می گیرد.
لوبیا پلو با مرغ ریش ریش در واقع یک غذای سنتی ایرانی است که با استفاده از انواع مختلفی از آرد، لوبیا و مرغ به تهیه می رسد. این غذا در دو نوع مختلف تهیه می شود، یکی با استفاده از لوبیا سفید و لوبیا قرمز و دیگری با استفاده از برنج درشت و مرغ یا گوشت قرمز.
برای تهیه لوبیا پلو با مرغ ریش ریش، ابتدا باید لوبیا را خیس کرده و سپس آن را در قابلمه به همراه برنج و ادویه جات درجه بندی شده پخت کرده و سپس مرغ را در قابلمه با نمک و فلفل سرخ شده پخت کرده و به برنج اضافه کرد.
در انتها، می توانید با استفاده از تنوع انواع سبزیجات، ماست و سیر تزیین کنید. به طور کلی، لوبیا پلو با مرغ ریش ریش یک غذای با طعم خوشمزه و پر از پروتئین است که به عنوان یکی از بهترین غذاهای اصیل ایرانی شناخته می شود.