طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید

لوبیا پلو یکی از غذاهایی است که معمولاً در کشورهای خاورمیانه وجود دارد و یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ما در ایران است. لوبیا پلو معمولاً با دو نوع لوبیا سفید و چیتی تهیه می‌شود. در اینجا توضیح داده می‌شود چگونه می‌توان با لوبیای سفید لوبیا پلو تهیه کرد.

برای تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید، ابتدا لوبیای سفید را حدود یک شب قبل از آشپزی خیس کنید تا رطوبت کامل به آن برسد. سپس لوبیا را بر روی حرارت متوسط به مدت 40 دقیقه بپزید و آن را تا زمانی که کاملاً پخته و نرم شود نگه دارید.

سپس برای تهیه پلو، ابتدا برنج را با آب سرد شسته و به مدت نیم ساعت روی آب خیساند. سپس برنج را در ظرفی قرار داده و برای رسیدن به الف روش آب‌پز، به مدت 7 دقیقه بر روی حرارت بالا قرار دهید و سپس به مدت 45 دقیقه در حرارت خیلی کم، ظرف را روی حرارت قرار داده تا برنج پخته شود.

در مرحله بعد، پوست مرغ را پهن کرده و چند قطره آب‌لیمو روی آن قرار دهید. سپس تخم‌ مرغ را در پوست مرغ گذاشته و آن را با ساقه‌ های تره و کرفس تزئین کنید.

درنهایت، بهترین روش برای اینکه لوبیا پلو شما بهترین طعم را داشته باشد، آن است که آن را به همراه ماست، ترشی و سالاد خورده شود. لوبیا پلو خانوادگی را در شام، ناهار و صبحانه و یا در میان وعده‌ هایی که دوست دارید مصرف کنید.



طرز تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید

تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید یکی از غذاهای سنتی و پرکاربرد در سراسر انواع جشن‌ها و مناسبت‌های ایرانی است. لوبیای سفید بافتی نرم، چرمی و آبدار دارد و از مزه‌ی خوبی برخوردار است. در ادامه با طریقه‌ی تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید آشنا خواهید شد.

در ابتدا لوبیا سفید را به مدت چند ساعت در آب خیس کرده و پس از آبکشی، در قابلمه به همراه سیر، پیاز و روغن گرم کرده و تفت می‌دهیم. بعد از این مرحله به لوبیا آب، نمک و ادویه‌های موردنظر اضافه کنید و آن را به فاصله‌ای کمی از شعله‌ی قوی شده‌ی روی حرارت متوسط قرار دهید. لوبیا را به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه پخته و سپس آن را از روی حرارت بردارید.

در مرحله‌ی بعد، برای تهیه پلو لازم است از برنج گل سفید استفاده کنید. برای شستشوی برنج، آنرا مدتی در آب خیس کرده سپس به آبکشی می‌گذاریم. در پنجره‌ی پهن، روغن را گرم کنید و پس از صدور بوی خوش، پیاز را تفت دهید. بعد از این مرحله، برنج را به پیاز اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. سپس برای ریختن آب به برنج، آب را به همراه نمک به لوبیای پخته اضافه کرده و آنرا بر روی حرارت پایین قرار می‌دهیم.

لوبیا پلو را با قراردادن نعنا، زرشک و پودر دارچین بر روی آن تزئین و سرو کنید. با دنبال کردن این مراحل، می‌توانید یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی را بدون مشکل و به راحتی تهیه کنید.



لوبیا پلو ساده با لوبیای سفید

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در اکثر نقاط کشور مورد علاقه قرار دارد. این غذا با استفاده از برنج، لوبیای سفید و مقداری از ادویه‌ها و نمک تهیه می‌شود. مواد اولیه این غذا برای تهیه آن بسیار ساده و در دسترس هستند. لوبیا‌های سفید در این غذا به عنوان منبع پروتئین عمل می‌کنند.

برای تهیه لوبیا پلو کافی است ابتدا برنج را بشویید و کمی در آب بگذارید تا کمی نرم شود. در این مرحله می‌توانید از مقدار زیادی آب استفاده نکنید تا برنج شما برای پختن شبیه به پلویی با ذرت نشود. سپس لوبیای سفید را بشویید و به مقداری از زردچوبه، نمک و ادویه‌های خود بپزید. برای تهیه سس لوبیا، پیاز را ریز خرد کرده و در روغن گرم کنید. سپس ترکیبی از گوجه‌فرنگی پوست کنده، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید تا یک سس قرمز شگفت‌انگیز بسازید.

سپس لوبیا‌های پخته خود را با سس ترکیب کرده و به برنج اضافه کنید. همچنین می‌توانید در این مرحله، به عنوان یک پختاری جانبی، یک پیاز را به ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید و به همراه لوبیا و برنج اضافه کنید. در این مرحله باید برنج را کمی روی حرارت برای به دست آمدن قاچ و قوچ بگذارید. برای سرو کردن، می‌توانید از گردو، زعفران و پیاز سرخ شده اندکی استفاده کنید.

لازم به ذکر است که لوبیا پلو ساده با لوبیای سفید از دلچسب‌ترین غذاهای ایرانی است و بسیاری از خانواده‌ها را به دلیل طعم و مزه بی‌نظیر خود به سمت خود جذب می‌کند. همچنین، از این غذا به عنوان پختاری عمده‌ای که در مراسم‌ها و جشن‌ها برای افراد سرو می‌شود، استفاده می‌شود. با تهیه لوبیا پلو ساده با لوبیای سفید، می‌توانید از این غذای سنتی ایرانی لذت برده و تجربه کنید.



راه اندازی لوبیا پلو در منزل

راه‌اندازی لوبیا پلو در منزل به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایرانیان، می‌تواند به عنوان گزینه‌ای خوشمزه و سریع برای وعده غذایی مورد علاقه شما باشد. این غذا با استفاده از جوانه دار یا آب پز شده از لوبیا چیتی سفید و برنج، سیر، پیاز و روغن زیتون تهیه می‌شود.

برای شروع، لوبیا چیتی باید به صورت جوانه دار یا آب پز شده تهیه شود. برای جوانه دار کردن لوبیا، لوبیا چیتی را در ظرفی قرار داده و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در آب خیسانده و در مکان خنک قرار دهید تا جوانه دار شود. در صورت استفاده از لوبیا چیتی آب پز شده، لوبیا را در آب نمکی به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه آب‌پز کنید و در آخر یک لیوان آب که با نمک و روغن زیتون مخلوط شده باشد روی آن بریزید.

سپس برای تهیه پلو، برنج را با آب مصرفی خود بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا سبکی بگیرد. سپس جوانه دار یا آب پز شده‌ی لوبیا، نمک، زعفران و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در مرحله‌ی بعد، برنج را به آب نمکی در حد دو انگشت بالاتر از نیمی از مقدار برنجی که قرار است بپزید بریزید و به مدت ۵ دقیقه پخت دهید. سپس لایه‌ی دیگری از مخلوط لوبیا و پیاز را روی برنج بگذارید و دوباره برنج را به اندازه‌ای که از پیاز بالاتر باشد، روی آن بریزید.

در مرحله بعد، برای پخت پلو، دیگ را با حرارت متوسط به صورت نیم سر بر روی دیگ چرب شده قرار دهید و ۵ دقیقه اجازه بدهید تا درجه‌ی حرارت برود. سپس یک لایه‌ی نازک روغن زیتون روی لایه‌ی برنج و لوبیا بریزید و دیگ را با یک قطره روغن و تکان دادن دیگ برای مخلوط شدن این روغن با لوبیا و برنج، بسته و شعله را برای ۵ دقیقه بر روی حرارت متوسطقرار دهید. پس از گذشت ۵ دقیقه، شعله را به حداقل برده و درجه‌ی حرارت را به حداقل تنظیم کنید. دیگ را به همراه پارچه‌ی گوشتی بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا پلو درجه‌ی نرمی بگیرد.

در نهایت، پلو را با استفاده از قاشقی چندین بار تکان داده و روی سفره‌ی خود قرار دهید و در کنار آن درصورت تمایل می‌توانید مخلوطی از خیار شور، ترشی لوبیا و ماست سفید را نیز سرو کنید. این غذا با عطر و طعم مطلوبی که دارد، به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در جمع خانواده‌های ایرانی محسوب می‌شود و می‌تواند به‌عنوان غذایی سریع، خوشمزه و کامل برای شما باشد.



خلق طعم جدید در لوبیا پلو با لوبیای سفید

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایران است که با استفاده از لوبیا، برنج، گوشت و ادویه‌جات تهیه می‌شود. برای خلق طعم جدید در این غذای محبوب، می‌توان از لوبیای سفید استفاده کرد. لوبیای سفید که برخلاف لوبیای قرمز و چشم بلبلی، رنگ آن سفید است، دارای طعم شیرین و کاملاً متفاوتی است که می‌تواند به لوبیا پلو عطر و طعم متفاوتی ببخشد.

برای تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید، ابتدا باید لوبیای سفید را برای خیس کردن به مدت چند ساعت در آب خیساند. سپس لوبیا را در داخل قابلمه‌ای ریخته و با ادویه‌جاتی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران و نمک، طعم دلخواه خود را به لوبیا اضافه کنید و آن را برای پختن روی حرارت ملایم قرار دهید.

پس از پخته شدن لوبیا، برنج را نیز به داخل قابلمه اضافه کرده و با روش پخت برنج مخصوص لوبیا پلو، آن را پخته و آماده می‌کنیم. در این مرحله، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مثل دارچین، هندوانه و آجیل‌های خشکی مانند بادام و پسته نیز برای ایجاد طعم و عطر متفاوتی در لوبیا پلو، استفاده کنید.

آماده شدن لوبیا پلو با لوبیای سفید، ممکن است چند قدم از تهیه لوبیا پلو سنتی متفاوت باشد، اما مطمئناً طعم جدیدی را به این غذای بسیار محبوب و طرفدار دار، اضافه خواهد کرد. در نهایت، می‌توانید لوبیا پلو را با سالاد، ترشی و مخلفات سنتی ایرانی همراه کنید و این وعدهٔ غذایی کامل و سالم را همراه با خانواده و دوستان به اشتراک بگذارید.



لوبیا پلو با لوبیای سفید و مرغ چرخ کرده

لوبیا پلو با لوبیای سفید و مرغ چرخ کرده یکی از غذاهای سنتی ایران است که در بسیاری از مناطق کشور تهیه و مصرف می‌شود. این غذا از برنج، لوبیا سفید، مرغ چرخ کرده، پیاز و ادویه‌های گیاهی و دارای طعم و ترکیبی از عطر چای مشروب و کنجد است.

برای تهیه لوبیا پلو با لوبیای سفید و مرغ چرخ کرده، ابتدا لوبیا سفید را با آبی که برای سه چهار ساعت خیسانده‌ایم، در دیگ بریزیم و بعد از رسیدن به حالت نرم، آن را به صورت غلیظ بریزیم. سپس پیاز را که به صورت ریز خرد کرده‌ایم در روغن تفت داده و به آن مرغ چرخ کرده را اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد. بعد از اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شد، می توان به آن رنگ و طعم دلخواه اضافه کرد.

در مرحله بعد از تهیه لوبیا سفید و مرغ چرخ کرده، برنج را به صورت خوبی بشویید. در دیگی با آب و مقداری نمک، برنج را بپزید تا برسد به حالت لیمویی. با استفاده از شعله کم، روی برنج لوبیا سفید و مرغ چرخ کرده را ریخته و آن را به صورت یکدستی خوبی با هم مخلوط کنید. با مراقبت کردن به قدر کافی، اجاق گاز را خاموش کرده و پاره های شاخکی کنار قابلمه را به کمک یک دستمال پاک کنید تا ظاهر آن زیباتر شود.

در نهایت، لوبیا پلو با لوبیای سفید و مرغ چرخ کرده را با کرات گوجه فرنگی و پیشنهادی که کره را هم به صورت کمی روی آن بچکانید، سرو کنید. این غذا به عنوان یک غذای دلچسب و سیر کننده، می‌تواند در هر وعده غذایی به صورت کامل مصرف شود.



طرز سرو کردن لوبیا پلو با لوبیای سفید

برای سرو کردن لوبیا پلو با لوبیای سفید، ابتدا لازم است تا لوبیا سفید را در آب جوش بریزید و بعد از 15 دقیقه، آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید. سپس برای پختن لوبیا پلو، یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و با استفاده از روغن مایع، سبزیجات مانند پیاز، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه را داغ کنید.

سپس بعد از حمایت این سبزیجات، بهتر است روی آن‌ها برنج آسیابی قرار دهید و آن را تمیز کرده و برای مدتی به همراه سبزیجات قابلمه را روی حرارت قرار دهید. سپس آب گوشت یا نصف کف گوشت بریان را به همراه لوبیا سفید و نمک به حرارت بیاورید و درون قابلمه قرار دهید و بگذارید کاملاً آماده شود.

نوع سرویس کردن لوبیا پلو با لوبیای سفید، بسیار منحصر به فرد است و بستگی به سلیقه شما دارد. می توانید آن را با ادویه ها و خوراکی های دلخواه تزئین نمایید. به عنوان مثال، با داشتن نارنج، خلال گوجه فرنگی و پیاز، می توانید این غذا را بهتر و درخشان تر نمایید. در نهایت، لوبیا پلو با لوبیای سفید را روی سرویس دهنده بریزید و مزه ای که با آن شگفت زده می شوید را تجربه کنید.