طرز تهیه لوبیا سبز پلو با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لوبیا سبز پلو با گوشت چرخ کرده

لوبیای سبز پلو با گوشت چرخ کرده یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع پلو در ایران است. این غذا با ترکیبی فوق العاده از برنج، لوبیای سبز و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود که طعم و مزه‌ای منحصربه‌فرد به آن داده‌اند. در ادامه به نحوه پخت این دستور غذایی خوشمزه می‌پردازیم.

مواد لازم برای تهیه این پلو عبارتند از: برنج، لوبیای سبز، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، نمک، فلفل، آب و زردچوبه. برای شروع ابتدا لوبیای سبز را با آب پس‌از خیس کردن چندین بار، به مدت نیم‌ساعت درون آب جوش قرار دهید تا کاملا نرم شود. در این مدت، برنج را با آب خیس کرده و به مدت نیم‌ساعت درون آب جوش سفید شده قرار دهید.

در قدم بعد، پیاز‌ها را سرخ کرده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. پس از اینکه گوشت سرخ شد، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه داخل تابه پخته شوند. سپس لوبیای سبز را به گوشت اضافه کرده و همه را به مدت 5 دقیقه دیگر با هم پخته کنید.

در قدم بعد، برنج را آبکشی کرده و به تابه با گوشت و لوبیا اضافه کنید و همه را داخل تابه به مدت 10 دقیقه به روی حرارت ملایم پخته کنید. سپس آن را به صورت لایه‌ای داخل قابلمه ریخته و به مدت 30 دقیقه روی حرارت کم پخته شود تا برنج آماده شود. سرو کنید و از این غذای خوشمزه لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه لوبیا سبز پلو با گوشت چرخ کرده

برای تهیه لوبیا سبز پلو با گوشت چرخ کرده در ابتدا به مواد پایه این غذا نیاز داریم که عبارتند از: برنج، لوبیا سبز، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن و ادویه‌ها.

برای تهیه این غذا، ابتدا باید لوبیای سبز را از شب قبل خیس کرده و در آب جوش حدود ۳۰ دقیقه مهره‌سازی کنیم تا نرم شود. سپس پیاز را ریز خرد کرده و در مقدار کافی روغن نرم کنیم تا طلایی شود، در این مرحله گوشت چرخ کرده را هم به پیاز اضافه کرده و تفت دهیم تا رنگ بهدست آید.

در مرحله بعدی، برنج را که از شب قبل خیس کرده‌ایم روی لوتی (سطح جعبه‌ای برای هندسه دادن نمک‌خورده، متداول در آشپزخانه ایرانی) که در دسترس داریم، ریخته و به مدت حدود ۵ دقیقه مداوم روی حرارت ببخشیم. پس از این مرحله، برنج را با آب جوش به میزان ۲ برابر حجم برنج که تحت همان نام سفیده شناخته می‌شود، در قابلمه مخصوص زیر آتش فرو می‌ریزیم. سپس لوبیای سبز روی برنج اندازه یک انگشت قرار داده شود و مجدداً با قابلمه مخصوص پوشیده شود.

حال به برنج، گوشت چرخ کرده و پیازی که در مرحله اول با هم تفت داده بودیم اضافه می‌کنیم. ادویه‌های دلخواه نظیر فلفل، زردچوبه و زعفران را نیز به مزه دلخواه اضافه کرده و برای مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بماند. پلو را بعد از پختن به صورت لایه درباره ظرف سرو می‌کنیم و با تخم مرغ سرخ شده، خرمای نیم‌دانه‌ای و پیاز داغ فوق‌العاده عالی سرو می‌شود.



آماده کردن لوبیا سبز

لوبیا سبز یکی از محبوب ترین محصولات باغبانی است که در فصل تابستان بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. آماده کردن لوبیا سبز بسیار آسان است و به شما اجازه می دهد تا از فواید این ماده غذایی غنی بهره ببرید.

ابتدا لوبیا ها را در آب جوش به مدت حدود 5 دقیقه بگذارید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را از آب خارج کرده و به یک مخلوط کنان یا فود پراسسور برای چندین ثانیه بندازید تا تفت داده شوند. اگر از فود پراسسور استفاده می کنید، می توانید آنها را به کمک چند قطره آب یا روغن زیتون نیز تفت دهید.

پس از تفت دادن لوبیا ها، می توانید به آنها نمک و فلفل اضافه کنید. اینجا بهتر است از نمک درست شده از غده های دریایی (نمک دریا) استفاده شود که در بیشتر فروشگاه هایی که محصولات غذایی فروش می دهند در دسترس است.

نوبت به تهیه سالاد می رسد، برای تهیه سالاد لوبیا سبز شما باید لوبیا ها را به همراه سبزیجات دلخواه خود، مثلاً پیاز تازه، فلفل دلمه ای، خیار یا هر چیز دیگری که خوشمزه به نظر می رسد را به همراه ماست یا طعم دهنده دیگری که شما دوست دارید، مثلاً روغن زیتون و خلال سیب سفید یا بالنگان، پاپریکا و سیر تفت داده شده مخلوط کنید. در نهایت سالاد را تزئین کنید.

سالاد لوبیا سبز در همه ی میهمانی ها و نشست های خانوادگی خوشمزه است. این سالاد را می توان با گوشت بلغاری، مرغ تفت داده شده، خوراک میگو و یا با هر نوع خوراکی دیگر سرو کرد. به این ترتیب، سالاد لوبیا سبز به یک غذای خوشمزه و سالم تبدیل می شود که همه علاقه مندان به غذاهای پر خوراک از آن لذت می برند.



آماده کردن برنج

آماده کردن برنج یکی از مهمترین و متداول‌ترین فعالیت‌های خانگی است که در هر آشپزخانه‌ای انجام می‌شود. بر روی همیشه پشت بسته برنج، روش‌های مختلف آماده کردن این غذا به زبان فارسی نوشته شده است که همگی در نهایت به هدف درست کردن برنج لطیف، شفاف و خوشمزه می‌انجامند.

روش اول: آماده کردن برنج به شیوه سوخاری

ریختن برنج به آب چون برخلاف شایعه ها کمکی به سالم بودن برنج نمی کند بلکه سالم ترش می کند، در نتیجه برای آماده کردن برنج به شیوه سوخاری، کافی است برنج را در ظرفی شسته و سپس در آب يك طرف به همان اندازه برای هر پنج پيمانه برنج، يك پيمانه آب ريخته و به آرامی سرد شود. سپس آب زياد در قابلمه به جوش آيده شده و در آن برنج ريخته مي شود و یک قاشق کوچک فلفل سیاه نیز افزوده می شود و به مدت ۴۵ دقیقه به خورد کردن خودش رها شده.

روش دوم: آماده کردن برنج به شیوه پلو (ساده)

برای آماده کردن برنج به شیوه پلو، برنج را ابتدا به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در آب سرد خيسانده و سپس با آب سرد شيرين شده شسته و به روش سوخاری در حد خیس خیس داغ یا نصف خشک داغانیده شده و به اندازه مورد نیاز پخته شده است. برنج پخته شده در سه جلقه كنار هم قرار داده شده و كاملاً خشک شده و سپس بطور قابل توجهی روغن با یک قاشق غذاخوری آب غلیظ روی برنج ریخته مي شود. سپس برای ۳۰-۴۰ دقیقه در فر گرم 180 درجه سانتی‌گراد قرار داده شده و به صورت سرد برنج پلویی شده خدمت مي شود.

روش سوم: آماده کردن برنج به شیوه برنج پلو

برای آماده کردن برنج به شیوه برنج پلو، برنج به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در آب سرد خیسانده شده و سپس با آب سرد شسته شده و به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در آب غليظ با نمک، زردچوبه و کمی روغن پخته شده و بندرت مخلوط شده. سپس در یک حرارت یکسان به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه به داخل قابلمه انتقال داده می شود و داخل آن به روش معروف گردیده است. سپس به صورت سرد خدمت مي شود.



تهیه گوشت چرخ کرده

تهیه گوشت چرخ کرده از فرآیندهای مهم در آماده سازی غذاست که در بسیاری از رستوران ها و خانه های آشپزی استفاده می شود. در واقع، گوشت چرخ کرده، گوشتی است که به صورت خرد شده در دسترس است و می توان از آن برای تهیه انواع غذاها و پیش غذاها استفاده کرد.

برای تهیه گوشت چرخ کرده می توانید از انواع مختلف گوشت استفاده کنید، اما برای به دست آوردن بهترین نتیجه بهتر است از گوشتی با کیفیت و مرغوب استفاده کنید. جهت خرد کردن گوشت شما می توانید از دستگاه چرخ گوشت یا فرز استفاده کنید. اگر از این دستگاه ها استفاده نمی کنید، می توانید گوشت خود را با دست خرد کرده و یا با استفاده از چاقویی تیز خرد کنید.

بعد از خرد کردن گوشت خود می توانید به آن موادی مانند نمک، فلفل، پیاز و سبزیجات به میزان دلخواه اضافه کنید تا طعم و مزه آن بهبود یابد. در نهایت، گوشت خرد شده را به مدت بیشتری در یخچال بگذارید تا درجه حرارت آن کم شود و بعد از آن می توانید از آن برای تهیه انواع غذاها مانند کفته، برگر و ... استفاده کنید.

در همه مراحل تهیه گوشت چرخ کرده، به بهداشت و سلامتی خود دقت کنید و از گوشت مرغوب و بهداشتی استفاده کنید تا در نهایت می توانید از حس لذتبخش طعم و مزه گوشت چرخ کرده خود بهره ببرید.



تهیه سس لوبیا سبز

سس لوبیا سبز، از سس‌های معروف در آشپزی است که معمولا به عنوان افزودنی به شیرینی‌ها، خورشت‌ها و ساندویچ‌ها استفاده می‌شود. روش تهیه این سس بسیار آسان بوده و لوازم مورد نیاز نیز بسیار ساده است.

در ابتدا باید لوبیای سبز را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا بپزد. سپس بهتر است آن را در آب سرد بریزید تا سریع‌تر خنک شود. سپس لوبیا را در یک برگردانده و به همراه سیر، سبزیجات ترشی و روغن مایع در میکسر قرار دهید. پیشنهاد می‌شود تا از روغن زیتون برای تهیه این سس استفاده کنید که برای سلامتی بسیار مفید است.

بعد از خمیر کردن تمامی مواد در میکسر، بهتر است تهیه شده را حتما به صورت نسکویی پخش کنید تا سس خوبی تهیه شود. در ضمن بهتر است از لیمو ترش یا سرکه نیز جهت دادن طعم و عطر مناسب استفاده شود.

اما قابل ذکر است که این سس نباید برای همه‌ی غذاها استفاده شود و تنها باید برای غذاهایی مثل ساندویچ یا سالاد استفاده شود که سس خوبی برای آن‌ها هستند. همچنین این سس بهتر است بعد از تهیه در یخچال نگهداری شود و بعد از یک هفته حتما تعویض شود.

در نهایت همچنین باید گفت که این سس حتما باید در بشکهی نگهداری شود و نباید به صورت باز در معرض هوا قرار گیرد تا از رنگ و طعم خود از دست ندهد و هیچگونه تغییری نیز در شکل و ظاهر آن رخ ندهد. در کل تهیه و نگهداری سس لوبیا سبز بسیار آسان و مقرون بهصرفه است.



ترکیب لوبیا سبز و برنج

ترکیب لوبیای سبز و برنج یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا غنی از مواد مغذی و پروتئین است و می‌تواند به عنوان یک غذای کامل و سالم در انواع رژیم‌های غذایی مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

برای تهیه این غذا ابتدا باید لوبیای سبز را با آب جوش پخته و مقداری نمک به آن اضافه کرد. سپس برنج را به مقدار لازم با آب سرد شسته، سپس با استفاده از آب جدید و مقداری نمک، در قابلمه‌ای پهن و کم عمق، آرام با حرارت متوسط پخته می‌شود تا کاملا پخته شود.

حالا لوبیای پخته را به برنج اضافه کرده، با چنگال به آرامی ترکیب کرده، سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه به سلیقه خود پخته شده و آماده مصرف می‌شود. برای تزیین، می‌توانید روی آن یک لیمو ترش تازه را برش داده و آرغو را به آن اضافه کنید.

این غذا که در کشورهای مختلف با عنوان‌های مختلفی مانند (چلو لوبیا، کمپوت لوبیا، لوبیا پلو و ...) شناخته می‌شود، علاوه بر خوشمزه بودن، دارای مواد مغذی غنی مانند پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. بنابراین، می‌تواند به عنوان یک مزه‌دهنده خوشمزه و غذایی کامل در سفره‌های ایرانی شما قرار گیرد.