طرز تهیه لواشک زردآلو
لواشک یکی از خوراکیهای سنتی و محبوب است که به دلیل مزه شیرین و ترش خود مورد استفاده بسیاری از مردم ایران قرار میگیرد. لواشک زردآلو، یکی از نوعی لواشک است که از زردآلو تهیه میشود. در ادامه، به توضیح طریقه تهیه لواشک زردآلو پرداخته میشود.
ابتدا باید زردآلوها را شسته و خشک کرده و سپس مغز آنها را خارج کنید. سپس زردآلوها را با گندمنشاسته، شکر و آب مخلوط کرده و با هم مخلوط کنید.
میتوانید یک قاشق چوبی یا سیم برای مخلوط کردن از آن استفاده کنید. در این مرحله، میتوانید به سلیقه خود شیرینی لواشک را تنظیم کنید.
سپس کاسهای را باکریسه کاغذ آشپزی پوشانده و مخلوط را داخل آن ریخته و به داخل فر نصفه باز قرار دهید. فر را در دمای 70-60 درجه سانتیگراد و به مدت 6-8 ساعت روشن کنید.
در انتها بعد از پخت روی لواشک کاغذ آشپزی را در بردارید، زردآلوهای پخته شده را با دستان خود محکم لمس کرده و آنها را جدا کنید. لواشک زردآلو حاصل را در ظرف هوا بند با دمای اتاق قرار دهید و داخل یخچال نگهداری کنید. لواشک زردآلو شما حاضر است!
طرز تهیه لواشک آلبالو
لواشک یکی از خوراکی های سنتی ایران است که در بسیاری از نقاط کشور بهعنوان تنقلات پرمصرف محسوب میشود. لواشک از میوههای مختلفی مانند آلبالو، گیلاس، انگور، سیب، پرتقال و ... تهیه میشود. در این مقاله به طریق تهیه لواشک آلبالو پرداختهایم.
ابتدا آلبالو هارا با آب بشویید سپس آنها را داخل قابلمه به همراه مقداری شکر، نمک و آب ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از برفراز آمدن آب، آن را به مدت چند دقیقه ادامه دهید تا آلبالو ها کاملا نرم شوند.
حال آلبالو ها را به کمک ظرف مناسب و مخصوص برای تهیه لواشک، پوره کنید تا از پوست مجزا شود و چربی آلبالو ها را ریز کنید. سپس پوره شده آلبالو را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید، در این مرحله میتوانید نمک و شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
با توجه به نوع و سلیقه خودتان، میتوانید به لواشکهای آلبالو خود شکل و طعم مخصوصی بدهید. برای اضافه کردن طعم مرکباتی میتوانید آب و چند قطره عصاره لیمو ترش را به لواشک آلبالو اضافه کنید و یا برای اضافه کردن طعم فلفل سیاه، فلفل دلمه ای و روغن خراطین به آن اضافه کنید.
بعد از گذشت چند ساعت (بهتر است حداقل ۲۴ ساعت) دانه های سیاه لواشک آماده تهیه و مصرف میشوند. با توجه به خواص آلبالو، لواشک آلبالو دارای مواد معدنی و ویتامین C بوده و به عنوان یک تنقلات سالم و خوشمزه استفاده میشود.
لواشک زردآلو خانگی را برای تولید بهتر شفاف کنید
لواشک زردآلو از جمله تنقلاتی است که در بازارهای ایرانی شایع میباشد و خانوادهها به طور گسترده از آن استفاده میکنند. این تنقلات شیرین و خوشمزه را میتوان در فروشگاههای عرضه این نوع محصولات یافت، اما ساخت آن در منزل نیز میتواند از راهکارهای عالی جهت طعمدهی قند دوستانه و سالم استفاده شود. اما گاهی اوقات، در بعضی از لواشکهای خانگی که به تازگی تهیه شدهاند، ممکن است که کمی غلیظ یا ناشفاف باشد که اصالت و طعم شیرین لواشک را کاهش داده و ممکن است برای مصرف کشیدن آن، نیاز به شناسایی روشی برای تولید کریستالی برای لواشک باشد.
برای تولید لواشک زردآلو با بافت شفاف و کریستالی، ابتدا باید میوههای زردآلو را خرد کرده و به همراه قند و آب در دیگی بپزید تا تمام محتویات آنها خاموش بشوند. سپس، بجای استفاده از کارد برای خنک کردن بخش مذاب شده، آنها را درون یخچال قرار دهید تا خنک شوند. با وجود این عمل، بخش به دلیل بی توجهی به محتویات جمع شده، از طریق ریختن یا موجودیت هوای بیشتر باعث ایجاد حبابهای هوا درون محتویات شده و مانع از ایجاد محتویات شفاف و کریستالی میشود.
بنابراین برای تولید یک لواشک شفاف با کریستال، شما بهتر است برای مراحل غذاهای خانگی از مدل خاصی برای حرارتگیری استفاده کنید. برای این منظور، بعد از پخت محتویات فرآیندی به خود چهل دقیقه به منظور خنک شدن فرآیند آغاز میکند. در بعضی مواقع بعد از چهارده ساعت با مشاهده فرآیند اتمام، خودتان میتوانید خروجی شفافی را مشاهده کنید و تجربه طعم شیرین و کریستالی را برای خودتان به دست آورید.
در نتیجه، با دنبال کردن مراحل و توصیه های بالا، می توانید لواشک شفاف و کریستالی زردآلو خانگی خود را تولید کنید. در نتیجه این طعم دلپذیر و سالم به عنوان یک تنقلات برای خانوادهها و دوستانتان خواهید داشت.
طرز تهیه لواشک زردآلو با استفاده از ژله
برای تهیه لواشک زردآلو با استفاده از ژله ابتدا نیاز است تا زردآلوها را شسته و خشک کنید و بعد آنها را برش داده و داخل مخلوطکن قرار دهید. سپس شیرین کننده مورد نظر خود را به مخلوط اضافه کنید، میتوانید از شکر سفید، شیرینخشک یا عسل استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید برای تهیه ژله به صورت نیمهصلب از پودر ژله استفاده کنید. برای این کار، پودر ژله را با آب سرد مخلوط کنید و در صورت نیاز شیرین کننده مورد نظر خود را نیز به آن اضافه کنید.
حالا ژله تهیه شده را به مخلوط زردآلوها و شیرین کننده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا تمامی مواد با هم ترکیب شوند.
سپس تابهای را در قسمتی از این مخلوط ژلهای روی شعله ملایم قرار دهید تا ژله آبکشی شود. مقدار ژله باید به گونهای باشد که برای پوشش دادن زردآلوها به اندازه کافی باشد و به هیچوجه بیشتر از حد نیاز نباشد.
سپس، آن را درون قالبهای لواشک قرار دهید و آن را به خوبی بسته و به دمای گرمای اتاق، حداقل برای چند ساعت، قرار دهید تا لواشک زردآلو با استفاده از ژلهای که درون آن قرار دارد سفت شود و مواد به یکدیگر بچسبند.
در نهایت، میتوانید لواشک زردآلو با استفاده از ژله تهیهشده را از خارج از قالبهای آن خارج کرده و درون بشکهای قلمی ریخته و با استفاده از طولانی شدن این بشکهها، لواشک را به طول دلخواه خود شکل دهید. لذا در کل، تهیه لواشک زردآلو با استفاده از ژله بسیار سریع و راحت است و در کمتر از یک روز میتوانید لواشک خوشمزه و خوشرنگ خود را بسازید.
طرز تهیه لواشک آلبالو با استفاده از کنجد
لواشک آلبالو با استفاده از کنجد یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار در بین افراد است که با برداشتن طعمهای متنوع و ویتامین C بالای آلبالو، بافت اسفنجی و رنگ مشکی مشبک کندوی کنجد، به عنوان یک خوراکی سالم و سرشار از مواد مغذی با ارزش شناخته میشود.
برای تهیه این سنتی خوراکی ابتدا آلبالوها را شسته و خشک کنید و سپس آنها را به دو قسمت شکافته و میوه آنها را با معرفی ویتامین C و فیبر غذایی بالا با چاقو یا تیزکاری خوب بردارید. سپس آنها را با مقدار کمی شکر درون یک بشقاب بریزید و به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا آلبالوها کمی جانشین شوند.
بعد از گذشت این مدت، آلبالوها را به صورت یکنواخت و یک تایم با چاقو یا تیزکاری درشت برش دهید و سپس آنها را به همراه دو قاشق کنجد سفت شده تاکها و چند قاشق شیره خراطین در یک سطح صاف چیده و برای تقویت طعم آنها میتوانید چند قطره آب لیمو ترش بر روی آن پاشیده و خوب باهم مخلوط کنید.
سپس در روزهای سرد که خانواده در خانه حضور دارند، می توان لواشک آلبالو با استفاده از کنجد را به عنوان یک خوراکی خوشمزه و با ارزش برای صرف همراه با چای مطلق تماشا کرد. همچنین، این خوراکی سالم و خوشمزه می تواند یک انتخاب عالی برای دوره غذایی کودکان و بزرگسالان باشد.
لواشک زردآلو خانگی را با استفاده از دستگاه تولید کنید
برای تهیه لواشک زردآلو خانگی با استفاده از دستگاه تولید لواشک باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این لواشک، نیاز به زردآلو تازه، شکر، نشاسته، آب، عصاره لیموترش و افزودنی های مانند رنگ و طعم دلخواه است. مواد را باید به نسبت دقیق ترکیب کنید تا لواشک مطلوب ساخته شود.
سپس، ویژگی های دستگاه تولید لواشک را به طور کامل بررسی کنید. باید به دقت دستورالعمل های تولید دستگاه را دنبال کنید تا بهترین نتیجه را بتوانید به دست آورید. قبل از به کار گرفتن دستگاه، باید آن را به صورت صحیح نصب کنید و سیم برق آن را به برق متصل کنید.
بعد از موادی که در دسترس دارید را به دستگاه اضافه کنید، دستگاه را روشن کنید و وضعیت آن را بررسی کنید. تنظیمات دستگاه معمولاً با توجه به نوع ماده، کیفیت و طرح مورد نظر اعمال می شود. بعد از تنظیمات مناسب، دستگاه شروع به کار خواهد کرد. پس از گذشت زمان مشخص، لواشک های زردآلو خانگی تولید شده و آماده استفاده خواهند بود.
با استفاده از دستگاه تولید لواشک، می توانید به راحتی انواع لواشک های مورد علاقه خود را در خانه تهیه کنید. لواشک زردآلو خانگی، یکی از لذت های خانگی پرطرفدار در فصل تابستان است و با استفاده از دستگاه تولید لواشک آن را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.