طرز تهیه لواشک الو قرمز در خانه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لواشک الو قرمز در خانه

لواشک یکی از خوراکی هایی است که به خاطر خواص آن و طعم مطلوب آن، مورد علاقه بسیاری از افراد است. یکی از نوع های معروف و محبوب لواشک، لواشک الو قرمز است که با استفاده از الوقرمز، اجزای مختلف و عصاره هایی از میوه ها و غلات تهیه میشود.

برای تهیه لواشک الو قرمز در خانه، می‌توانید از این دستور استفاده کنید:

مواد لازم:

- الوقرمز 4 تا 5 عدد

- شکر یک فنجان

- نمک یک قاشق چایخوری

- چند قطره روغن خراطین

- آبلیمو یک قاشق غذا خوری

- پودر انار یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. الوقرمز را بشویید و در دو نیم کنید و هسته های الوها را با یک قاشق چایخوری کاملا خارج کنید و آنها را تمیز کنید.

2. الوهای خالص شده را در یک قابلمه بریزید و به همراه نمک و شکر به مدت 4 تا 5 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا ترشی الو مد نظر درست شود.

3. در ادامه، الوها را بر روی حرارت بسیار کم بگذارید تا آبشان تبخیر شود.

4. قاشق روغن خراطین و آبلیمو را به الوها اضافه کنید و آنها را بر روی حرارت کم ترکیب کنید تا تمام رطوبت آنها تبخیر شود.

5. در نهایت، پودر انار را به مخلوط الو اضافه کنید و با توجه به سلیقه خود، تنظیم کرده تا رنگ آن مطابق با سلیقه شما باشد.

6. سپس مخلوط را بر روی بستنی‌ای استوایی بگذارید و آن را به خوبی پوشش دهید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا بعد از ترکیب، لواشک را به نحو مطلوب برای سرو کردن آماده کنید.

در نهایت، می‌توانید لواشک الو قرمز تهیه شده را با خانواده و دوستانتان به اشتراک بگذارید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.



چگونه لواشک الو قرمز در خانه تهیه کنیم؟

لواشک یکی از تنقلات پرطرفدار در کشور ماست که به خاطر طعم عالی و شیرین آن، مورد استفاده قرار می‌گیرد. لواشک الو قرمز یکی از پرمصرف‌ترین لواشک‌ها است. برای تهیه لواشک الو قرمز در خانه نیاز به چند مواد اولیه از جمله الو قرمز، شکر، نمک و اسید سیتریک (آب لیمو) دارید.

راه‌های مختلفی برای تهیه لواشک الو قرمز در خانه وجود دارد. در روش ساده تر، تمام مواد اولیه در یک قابلمه داغ با یکدیگر مخلوط شده و تا چند ساعت در حرارت ملاایم قرار داده می‌شود تا مواد به خوبی مخلوط شوند و ترکیب رنگی و طعمی به دست آید. سپس مواد نیرومند تر مانند الو در کاسه های کوچک شکل داده شده و مواد مخلوطی داخل آن ریخته شده و به مدت چند روز در ظرفی محکم نگهداری می‌شود تا لواشک الو قرمز سفید رنگ شود.

روش دیگری که کمتر استفاده می‌شود، استفاده از ماکروویو است. در این روش، تمام مواد اولیه در کاسه یا بشقابی قرار می‌گیرند و برای چند دقیقه در میکروفر قرار می‌گیرند. پس از آن، مخلوط رنگی را در کاسه های کوچک نگهداری کرده و با روش گفته شده بالا به لواشک تبدیل می‌شود.

در هر دو روش، ممکن است برای حالت دهی به لواشک، شکر؛ زعفران یا جویدن ورق آن بصورت جداگانه با استفاده از مقدار مورد نظر مخلوط شود. در نهایت، با طعم دهی آن، لواشک آماده مصرف شده و میتوانید از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه لواشک الو قرمز در خانه

لواشک الو قرمز یکی از خوراکی‌های سنتی مازندران است که با استفاده از الو قرمز تهیه می‌شود. این ترشی خوشمزه دارای مزه‌ی تند و شیرین است و باعث فرآیند هضم غذا نیز می‌شود. البته دیگر روش‌های تهیه لواشک در مناطق دیگر کشور نیز وجود دارد که با انواع میوه متفاوت تهیه می‌شود.

برای تهیه لواشک الو قرمز در خانه، مواد لازم شامل الو قرمز، شکر، نمک، فلفل دلمه ای و دارچین است. ابتدا الو قرمز را خرد کرده و به همراه شکر و نمک در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. سپس با تکان‌دادن قابلمه، شکر به‌طور کامل در آب میوه حل شود و تا زمانی که آب میوه یکم خشک شود روی حرارت ملایم می‌گذاریم.

در مرحله‌ی بعدی، به قابلمه فلفل دلمه ای و دارچین اضافه کرده و تا زمانی که آب میوه برای طعم‌دهی هماهنگ شود روی حرارت ملایم نگه داشته می‌شود. پس از اینکه رنگ الو قرمز تیره شده و الوها نرم شده‌اند، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.

حال لواشک الو قرمز را روی سطح صافی داغ یا پارچه‌ی فرش ریخته و به خوبی با دست هم زده می‌شود تا به‌طور یکنواخت پخته شود. سپس لواشک را بر روی ورق سبزیجات یا سفیده توپک قرار دهید تا خنک شود و پس از اینکه خنک شد، با دستانی تمیز دوران کوچکی به لواشک داده و آن را در قطعات کوچکی بریده و مهارت لواشک‌سازی خود را به نمایش بگذارید. لواشک الو قرمز آماده خوردن است و همراه با چای یا شیرینی می‌تواند سرو شود.



طریقه تهیه سس لواشک الو قرمز در خانه

سس لواشک الو قرمز یکی از خوراکی‌هایی است که به‌سادگی می‌توانید در خانه با مواد اولیه‌ای پایه تهیه کنید. این سس با طعم ترش و شیرین جذابیت بسیاری برای عاشقان حلواشکی‌های قرمز دارد. در این مقاله به شیوه‌ی تهیه‌ی این سس در خانه پرداخته‌ایم.

ابتدا، برای تهیه‌ی این سس، مواد اولیه‌ی به‌کاررفته از شما خواسته‌شده است: یک لواشک الو قرمز، نصف فنجان آب لیمو ترش، نصف فنجان شکر، نصف قاشق چایخوری پودر هاله، نصف قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، و یک قاشق غذاخوری مایع کره یا روغن. برای تهیه‌ی سس، خواسته‌شده است که ابتدا باید لواشک الو قرمز را به همراه آب یا شیر (به نسبت چند به یک) بهم بزنید تا نوعی پوره‌ی گل‌های الو قرمزی به دست آید.

سپس، می‌توانید به لواشک پور شده، مواد دیگر را اضافه کنید. برای این منظور، در یک قابلمه کوچک، آب لیمو ترش، شکر، پودرهاله، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید. با مداوم داغ کردن این مخلوط به‌مدت ۵۰-۴۰ ثانیه، به روش یک‌جا پخت کنید.

پس از شیرین شدن مواد، باید از روی حرارت برداشته‌شوند و وارد انتظار زده شوند. به سپس، می‌توانید کره‌ی یا روغن را به این مایع اضافه کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا جمع شود و کمی غلیظ شود. با مداومت داغ کردن این مخلوط به مدت ۳-۲ دقیقه، سس لواشک الو قرمز آمدن به‌جای خواهد کرد. پس از خنک کردن، سس را به همراه لواشک الو قرمز خود لذت ببرید.



نحوه خشک کردن لواشک الو قرمز در خانه

لواشک یکی از خوراکی هایی است که بسیاری عاشقش هستند و ممکن است برای بعضی افراد خرید آن با هزینه بالایی همراه باشد. اما شما می توانید لواشک الو قرمز را در خانه خود خشک کنید و به راحتی از آن استفاده کنید. در ادامه به روش های مختلف خشک کردن لواشک الو قرمز در خانه می پردازیم.

ادوات لازم برای خشک کردن لواشک الو قرمز:

- صفحه پخت کوچک

- کاغذ غذایی

- حوله

- لوازم برقی

ابتدا لواشک الو قرمز را از بسته بندی خود بیرون آورید. سپس صفحه پخت کوچک خود را با کاغذ غذایی پوشانده و لواشک های الو قرمز را به صورت فردی روی کاغذ قرار دهید. پس از اینکه همه لواشک ها روی صفحه قرار گرفتند، آن را در دمای 60 درجه سانتی گراد فرمایش دهید. در این مرحله باید آن را به مدت حدود 6 تا 8 ساعت درون فر قرار دهید که لواشک ها کاملا خشک شوند. برای بررسی خشک شدن لواشک ها می توانید آن ها را با یک برگ کاغذ غذایی پوشانده و بررسی کنید که خشک شده اند یا خیر.

راه دیگری برای خشک کردن لواشک الو قرمز برای شما، استفاده از دستگاه خشک کن است. برای این منظور، دستگاه خشک کن خود را با روش توضیح داده شده در دفترچه راهنمای دستگاه فراخوانی کرده و آن را شروع کنید تا لواشک ها به مدت 6 تا 8 ساعت در دستگاه خشک کن قرار گیرند. پس از مدت زمان مشخص شده، لواشک های الو قرمز خشک شده را بر روی حوله تخلیه کنید و آن ها را درون یک بسته زیپدار قرار دهید تا بتوانید آن ها را در دسترس داشته باشید و از آن ها هر زمان که بخواهید، استفاده کنید.

در نتیجه، شما با روش های مختلفی می توانید لواشک الو قرمز خود را در خانه خشک کنید و از آن به راحتی استفاده کنید. به این نکته توجه داشته باشید که خشک کردن لواشک الو قرمز خود صرفا با استفاده از صفحه پخت و فر یا به کمک دستگاه خشک کن صورت می گیرد.



مراحل تهیه لواشک الو قرمز در خانه به روش سنتی

تهیه لواشک الو قرمز در خانه به روش سنتی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است. این شیرینی را می‌توان با استفاده از الو قرمز تازه‌ و فصلی تهیه کرد. در ادامه به مراحل تهیه لواشک الو قرمز به روش سنتی پرداخته خواهد شد.

مرحله اول در تهیه لواشک الو قرمز، شستن الوها و خشک کردن آن‌هاست. پوست الو قرمز را نیز باید از روی الوها با چاقو جدا کرد و آن را به صورت ریز ریز خرد کنید. سپس الوها را با استفاده از چاقویی تیز ریز و باریک خرد کنید.

مرحله دوم تهیه لواشک الو قرمز، مرحله‌ی آماده‌سازی شربت است. برای آماده‌سازی شربت، باید قند و آب را به ترتیب، به مقدار مساوی ترکیب و روی حرارت کم نریزید. سپس الو قرمز خرد شده را به شربت اضافه کرده و به مدت سه ساعت به خوردن در آورید تا مزه‌ی الو با شربت مخلوط شود.

مرحله سوم، پخت لواشک الو قرمز است. پس از سه ساعت، مخلوط الو با شربت را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت چهار ساعت بپزید. در طول این مدت لازم است که به آن توجه کنید و باریک باریک هم بزنید تا نگهداری از نقاط داغ و تجمع شدن روی لواشک‌ها طی پخت مناسب باشد.

مرحله چهارم و پایانی تهیه لواشک الو قرمز، جدا کردن لواشک‌ها از شربت و خشک کردن آنهاست. لواشک‌ها را با کارد ریز با دقت از شربت جدا کرده و در محیطی خشک و خنک بازدید، تا سفید شود. لواشک الو قرمز آماده تقدیم در میان خانواده و دوستان شما می‌باشد.



مراحل تهیه لواشک الو قرمز در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن

لواشک الو قرمز یکی از خوشمزه های پرطرفدار در ایران است که مواد خام آن از انواع میوه های ترش تهیه می‌شود. تهیه لواشک الو قرمز در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن قابل انجام است و این روش به صرفه و آسان است. در ادامه مراحل تهیه این خوراکی ارائه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه لواشک الو قرمز شامل: الو قرمز ترش، شکر، نمک، پودر دارچین و آب می‌باشد. ابتدا الو قرمز را با دقت شسته و سپس روی سطح بافته و برش داده می‌شود. در مرحله بعد شرایط خشک کننده را بررسی کرده و درجه حرارت را برای خشک کردن میوه ها روی 55-60 درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم.

میوه های الوقرمز خشک شده با دستگاه خشک کن، برای چسباندن مواد بر روی سطح ترش آن، به یک کاسه بزرگ انتقال داده می‌شوند و شکر، نمک، پودر دارچین و کمی آب را به آنها اضافه کرده و مواد را در کاسه مخلوط می‌کنیم. سپس با دقت میوه های الوقرمز را در این مخلوط بیرون از کاسه می‌کشیم و روی صفحات دستگاه خشک کن پخش می‌کنیم.

در مرحله بعد، پیازهای خشک شده نیز به مواد اضافه می‌شوند تا مزه خاصی به لواشک الو قرمز بدهند. بعد از آن، دستگاه خشک کن را با درجه حرارت اولیه خود (55-60) روشن کرده و لواشک الو قرمز را لایه به لایه خشک می‌کنیم. پیش از خشک شدن نسبی لواشک چند بار به آن نزدیک شده و اطمینان حاصل کنید که طعم ترشی لواشک به میزان دلخواه شما است. در انتها لواشک الو قرمز را به ظرف مورد نظر خود منتقل کرده و به عنوان یک خوراکی سالم و طبیعی، با دوستان خود به اشتراک بگذارید.