طرز تهیه لواشک آلو سیاه خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لواشک آلو سیاه خوشمزه

لواشک یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از افراد علاقه مند به آن هستند و همیشه به دنبال جدیدترین روش ها برای تهیه آن می گردند. لواشک آلو سیاه یکی از محبوب ترین انواع لواشک است که به سادگی و با استفاده از چند ماده اساسی تهیه می شود.

برای تهیه لواشک آلو سیاه ابتدا باید آلو سیاه ها را با آب شستشو داده و پوست آن ها را کنده کنید. سپس آن ها را به اندازه کوچک ترین قطعه های ممکن خرد کنید و در یک بشقاب بریزید. سپس با استفاده از 2 قاشق غذاخوری نمک، تمام قطعات آلو سیاه را به خوبی ترد و نرم کنید و تا حدود پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب جذب شوند.

پس از گذشت پنج ساعت، با استفاده از قاشق، آلو سیاه ها را مخلوط کنید تا یک پوره تهیه شود. سپس درون قابلمه، پوره آلو سیاه را قرار داده و روی حرارت بیاورید. با اضافه کردن یک فنجان شکر، محتویات را به مدت 15 دقیقه مانده تا شکر کاملا حل شود و لواشک آلو سیاه شما آماده است.

بعد از اینکه لواشک آلو سیاه آماده شد، می توانید آن را درون فریزر قرار داده و در هنگام نیاز از آن استفاده کنید. همچنین می توانید درون آن اسانس های مختلفی مانند نعناع، رازیانه و ... اضافه کنید تا به آن مزه و عطر دلخواه خود ببخشید. لواشک آلو سیاه سالم و خوشمزه ای است که می توانید به تنهایی یا به عنوان شیرینی جانبی به کودکان خود ارائه دهید.



طرز تهیه لواشک آلو سیاه خوشمزه از سری نیمه صنعتی

لواشک یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب در ایران است. این خوراکی در انواع مختلف و با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. لواشک آلو سیاه یکی از انواع لواشک است که بسیار خوشمزه و مورد علاقه بسیاری از افراد است. در ادامه به نحوه تهیه این لواشک پرداخته خواهد شد.

ابتدا آلو سیاه را به مقدار دلخواه برای تهیه لواشک خود انتخاب کنید. سپس آلوهای سیاه را به دو نیم‌کره تقسیم کنید و هسته آن‌ها را با دقت جدا کنید. سپس آلو‌ها را با دست برای خوشه خوردنی‌ها آماده کنید و روی ظرفی که قرار است به‌عنوان محفظه لواشک استفاده شود، قرار دهید.

سپس، مواد فرآوری شده و مورد نیاز برای تهیه لواشک را آماده کنید. این مواد شامل آب، قند، چسب طعام، اسانس و اسید سیتریک است. قند و آب را در قابلمه‌ای با هم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید. سپس اسانس را به آن اضافه کنید و دوباره به‌صورت خوبی مخلوط کنید.

بعد از این که مواد خوراکی خود را آماده کردید، باید محفظه لواشک را با چسب طعام بپوشانید. سپس، با استفاده از قاشق، مخلوط خوراکی را روی آلو‌ها بریزید. سپس محفظه را با یک پوشش فیلم آلومینیومی پوشش دهید و آن را در درجه حرارت ۵۷-۶۳ درجه سانتی‌گراد بگذارید.

بعد از گذشت 2 روز لواشک آلو سیاه شما آماده است. اگر دوست دارید، می‌توانید در هنگام خوردن با یک لیوان شیر همراهی کنید. به‌راحتی می‌توانید این خوراکی خوشمزه را تهیه کنید و همراه با دوستان و خانواده‌تان لذت ببرید.



آماده سازی مواد اولیه برای تهیه لواشک آلو سیاه

برای تهیه لواشک آلو سیاه، مواد اولیه لازم شامل آلو سیاه، شکر، آب، پودر گوجه فرنگی و اسید سیتریک هستند. قبل از آغاز کار باید آلو سیاه‌های خود را انتخاب کرده و به دقت شستشو داده و روی یک سفره خشک قرار داده تا آب آن کاملا ترفته شود.

سپس باید آلوهای سفت و تر را به صورت خرد شده و تمام دانه‌های داخل آن را دور برید. سپس آلو های خرد شده را در یک ظرف مخصوص با شکر ویک فنجان آب قرار داده و به مدت حداقل نیم ساعت با هم مخلوط شوند تا شکر کاملا حل شود. در این مرحله پودر گوجه فرنگی و 10 گرم اسید سیتریک به آلوها اضافه می شود و سپس همه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.

حالا ترکیبی که ساخته‌ایم را بر روی حرارت در کنار آتش قرار داده و به مدت 30 الی 40 دقیقه برای آغاز جوشیدن در حالت ملایم نگه داشته و به آرامی آن را هم می زنیم تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. در این مرحله مواد را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا لواشک بیشتر تثبیت شود.

لواشک آلو سیاه آماده افزودن به ظروف خود شده است. پس می توانیم آن را به ظروف خود بریزیم و سپس ظروف را در مکان خشک و خنک نگهداری کنیم. همچنین می توان لواشک را با برگ های نعناع تزیین کرده و در قابلمه بزرگراه مواد غذایی قرار داد تا برای استفاده آماده باشد.



روش تهیه لواشک آلو سیاه در قابلمه باکیفیت

برای تهیه لواشک آلو سیاه در قابلمه باکیفیت ابتدا باید آلو سیاه ها را انتخاب کرده و به دقت شستشو داد. سپس آن ها را در قیفی که از قبل آن را با کمی آب خیس کرده اید، بریزید و با دست های خود طوری فشار دهید تا هواهای آن خارج شوند. سپس قیفی با آلو سیاه ها را با یک قلم مداد ۲، ۳ بار بگیرید تا روی آن از بین برود. بعد از این مرحله آلوهای سیاه را در مقدار مناسبی از آب ووتر به مدت حداکثر دو ساعت خیس کنید تا کاملا شاداب شوند.

بعد از این مرحله، آلوهای سیاه را از آب ووتر خارج کرده و آن ها را با یک پارچ خشک کنید. سپس یک قابلمه باکیفیت را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و دو قاشق غذاخوری از آب شکر درون آن بریزید. سپس آلو های سیاه را به همراه یک قاشق چایخوری از پودر دارچین و کمی نمک، به داخل قابلمه اضافه کنید.

سپس قابلمه را با پوششی محکم در فریزر قرار دهید تا حداقل ۱۲ الی ۱۳ ساعت گذشته و مواد به داخل آلو ها جذب شده باشند و لواشک به خوبی تهیه شود. برای نمک کردن لواشک بهتر است از نمک آبی استفاده کنید. لواشک آلو سیاه در قابلمه باکیفیت بسیار خوشمزه و بدون شکر مصرف می شود و در روزگاران گذشته به دلیل خواص سلامتی آن بیشتر ترجیح داده می شد.



طرز تهیه لواشک آلو سیاه در دیگ و ماکروفر

لواشک آلو سیاه یکی از خوراکی هایی است که در بسیاری از مکان ها سرو می شود. برای تهیه این خوراکی، آلو سیاه را باید به ریزه ریز خورد کرد و سپس به همراه موادی مانند شکر، آب و اسانس و افزودنی های دیگر در دیگ یا ماکروفر پخت شود.

اگر برای تهیه لواشک آلو سیاه از دیگ استفاده شود، ابتدا آلو های سیاه را باید خرد کرد و به همراه شکر و آب در دیگ قرار داد. پس از آن، دیگ را بر روی حرارت زیاد قرار داده و محتویات آن را به جوش آورید. پس از آن، آن را به حرارت ملایم تر روی اجاق ادامه دهید تا محتویات آن غلیظ شود. سپس، افزودنی های دلخواه نظیر اسانس و رنگ های مجازی را به آن اضافه کنید. بهتر است تا زمانی که محتویات دیگ به روی حرارت باشد، غلیظ شود.

اما اگر برای تهیه این لواشک از ماکروفر استفاده شود، مراحل بسیار ساده تر هستند. ابتدا، آلو های سیاه را همانند قبل خرد کرده و به همراه شکر، آب و افزودنی های دلخواه در ماکروفر قرار دهید. سپس، ماکروفر را بر روی توانایی بالا قرار دهید و آن را برای حدود 5 دقیقه روشن کنید. سپس، آن را برای 1 دقیقه به حرارت ملایم تر روشن کنید تا محتوای آن متمرکز شود.

بهتر است در هر دو روش، برای حرارت دهی و پخت، از زمانبندی استفاده شود تا از بیش از حد پختن آن جلوگیری شود. بعد از پخت، لواشک آلو سیاه را باید در قالب های دلخواه برش داده و به روش دلخواه آن را نگه داری کنید.



لواشک آلو سیاه خانگی با روش اکسپرس

لواشک آلو سیاه یکی از خوراکی‌های سنتی و خوشمزه ماست که از دیرباز تاکنون در بسیاری از خانواده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مواد اولیه لواشک آلو سیاه شامل آلو سیاه خشک شده، شکر و به دلخواه آبلیمو یا نمک هستند. اما در روش اکسپرس، برای تهیه لواشک آلو سیاه به جای آلو سیاه خشک شده می‌توانید از آلو تازه استفاده کنید که باعث می‌شود فرآیند تهیه آن سریعتر و آسان‌تر صورت بگیرد.

برای شروع، آلوهای تازه را با آب شسته و سپس خشک کرده و مزه آنها را از بین بردارید. بعد از آن، آلوها را به صورت خرد شده در مخلوط‌کن قرار داده و تا حدودی نرم کرده و پوره‌ای از آن به دست آورید. سپس در قدم بعد، پوره آلوها را با شکر و آبلیمو یا نمک به میزان لازم مخلوط کنید. اگر مایل به لواشکی شیرین‌تر هستید، می‌توانید شکر را به میزان بیشتری اضافه کنید و برای یک لواشک ترش و شور، نمک و آبلیمو را اضافه کنید.

در مرحله ی بعد، مخلوط لواشک را روی شعله ملایم اجاق قرار دهید و به آرامی آن را هم‌زمان با هم‌زدن با ماهیچه‌ها به وسیله قاشق آپارتمانی بپزید تا لواشک آلو سیاه شما به خوبی درست شود. پس از مدتی، لواشک آلو سیاه شما آماده مصرف می‌شود. این خوراکی در بسته‌بندی مناسب و در داخل یخچال قابل نگهداری است و به عنوان یک خوراکی پر انرژی و خوشمزه، همیشه محبوب‌ترین تنقلات در میان افراد است. با روش اکسپرس، میتوانید لواشک آلو سیاه خانگی بسیار خوشمزه بزرگتری تهیه کنید که برای سرو در میان هم‌فراهان و خانواده شما کاملاً مناسب است.



صادرات لواشک آلو سیاه به کشورهای حوزه خلیج فارس

صادرات لواشک آلو سیاه به کشورهای حوزه خلیج فارس در سال های اخیر به دلیل افزایش تقاضا و علاقه مردم به این محصول، بسیار مورد توجه واقع شده است. این محصول از یک سو به عنوان یک خوراکی محبوب و گوارا در بازار داخلی جایگاه خوبی دارد و از سوی دیگر بسیاری از کشورهای حوزه خلیج فارس به دلیل اقلیمی که در آنها حاکم است، و علاقه شدید مردم آن مناطق به خوراکی های ترش، عرضه این محصول را از کشور ما می طلبند.

لواشک آلو سیاه یک محصول غذایی محبوب و خوش طعم است که از میوه آلو سیاه تهیه می شود. این محصول اغلب به عنوان یک خوراکی پرطرفدار کودکان و بزرگسالان عرضه می شود و در بسته بندی های متنوع در بازار به فروش می رسد. با توجه به ویژگی های شیرینی و ترشی مطلوب این محصول، صادرات آن به کشورهای حوزه خلیج فارس با استقبال بسیاری از مردم این مناطق رو به رو شده است.

بنابراین، این صنعت می تواند برای کشور ما یک فرصت عالی برای افزایش صادرات و درآمد باشد. با توجه به موفقیت هایی که در خصوص صادرات این محصول به کشورهای حوزه خلیج فارس تجربه شده است، برای رشد و توسعه این صنعت، باید تلاش برای بهبود کیفیت و گسترش این محصول صورت بگیرد تا بتوان به عنوان یک صادرکننده قدرتمند در بازار جهانی حاضر شد و بیشترین سود را به دست آورد.