تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه لایی پلو با گوشت گردن
لایی پلو با گوشت گردن یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ آشپزی ایرانی است که با طعم و طراوت خوشبو و مزهای که از محل оجان و مواد تشکیلدهنده آن به ویژه گوشت گردن نازک بهدست آمده است، از طبیعت خوب پربار استفاده میکند.
برای تهیه لایی پلو با گوشت گردن ابتدا لازم است گوشت گردن به خوبی بشویید و خشک کنید. سپس آن را در دیگ دریا کرده و با روغن متقل خوب تفت دهید تا رنگی طلاییزردی بگیرد. به گوشت افزودن نمک و فلفل مورب و همچنین پیاز رنده شده است، تا مزه مناسبی به آن داده شود.
سپس برنج را بشویید و خشک کنید. برای پخت برنج به اندازه کافی آب بهدیگایی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. در این مرحله نیز برای به دست آوردن طعم مناسب میتوانید کمی نمک به آب اضافه نمایید. سپس برنج را به آب اضافه شده در دیگ بریزید و به آرامی کنار بگذارید تا بپزد.
هنگامی که برنج پخته شد، بایستی به آرامی برنج را به دیگ گوشت اضافه کنید تا مزه لذیذ و مطلوب لایی پلو با گوشت گردن به دست آید. سپس دیگ را بسته و روی آتش کم قرار دهید تا غذای شما آماده سرو شدن شود. حال میتوانید لایی پلو با گوشت گردن را با یک سالاد خوشمزه و تازه سرو کنید و از طعم شگفتانگیز آن لذت ببرید.