طرز تهیه لای پلو گوشت قشقایی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لای پلو گوشت قشقایی

لای پلو گوشت قشقایی یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده و برنج درست می‌شود. برنجی که برای تهیه لای پلو گوشت قشقایی استفاده می‌شود، برگرفته از برنج سیاه یا شیرین که خاصیت متمایز و خوش طعمی دارد. گوشت چرخ کرده در این غذا از نوع قشقایی است که از گوشت گوسفند یا گاو تهیه می‌شود و دارای چربی کم و طعم خوبی است.

برای تهیه لای پلو گوشت قشقایی ابتدا گوشت چرخ کرده با نمک، فلفل و زعفران به مدتی درون قابلمه تفت داده و سپس به مدتی در حالت هم می‌پزد. برنج نیز با نمک و زردچوبه در آب جوش پخته و پس از آماده شدن به همراه گوشت در ظرف قابلمه دم می‌کند تا طعم و مزه همه ترکیب شوند. سپس لای پلو در سرویس داده می‌شود و معمولاً با مخلفات یا ماست تازه تزیین می‌شود.

لای پلو گوشت قشقایی یک غذای سنتی و خوشمزه است که در مناسبت‌ها و جشن‌ها غذای اصلی مورد علاقه بسیاری از ایرانیان محسوب می‌شود. این غذا با ترکیب مناسب و متعادل گوشت، برنج و ادویه‌ها به یک طعم فوق العاده می‌رسد که از آن لذت بردید.