تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه لای پلو گوشت بره
لای پلو یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که اصل اصل آن از استان گیلان میباشد. این غذا از همان نوع برنجی که معروف به برنج است که با روشهای خاص کُبهای نگه داری و پخته میشود و پس از نرم شدن کُبه استفاده میشود. ترکیبات اصلی لای پلو شامل برنج، گوشت بره، پیاز، زرشک و ادویههای مختلف میباشد.
برای تهیه لای پلو گوشت بره، ابتدا برای طبخ برنج نیازمند آوردن برنج و خیس کردن آن در آب و نمک به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هستیم. در میانه این زمان، گوشت بره را با روشهای دلخواه خود پخته و آماده میکنیم. سپس پیاز را رنده کرده و در روغن تفت میدهیم و بعد از رنگرز کردن، گوشت بره را به پیاز اضافه کرده و کنار میگذاریم.
در مرحله بعد، زرشکها را کمی تفت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم ادغام میکنیم. حالا برنج آماده شده را روی مواد قبلی میریزیم و به مدت حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت کم بپزانیم. بعد از پخت، لای پلو را با فنچ عمیقی که دهی کرده ایم، میچینیم و با زعفران تزین میکنیم. حالا لای پلو گوشت بره آماده به سرو میباشد.