طرز تهیه لازانیا با ژامبون

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه لازانیا با ژامبون

لازانیا یکی از غذاهای ایتالیایی محبوب است که شامل لایه‌هایی از نودل های مستطیل شکل، سس رگو و پنیر موتزارلا است. این غذا را می‌توان با انواع مختلف مواد تهیه کرد اما یکی از نوعیت های محبوب آن لازانیای ژامبون می باشد.

برای تهیه لازانیای ژامبون ابتدا باید نودل های لازانیا را طبق دستور پخت بپزیم. سپس یک مقدار روغن زیتون را در تابه گرم کرده و قطعات ژامبون را اضافه کنیم تا کمی سرخ شوند. سپس می‌توانیم به سس رگوی خود یک مقدار گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنیم تا طعم غنی تر شود.

در لایه بندی لازانیا ابتدا باید یک لایه از سس رگو را در پایین کاسه لازانیا بریزیم، سپس نودل های لازانیا را روی آن بچینیم و قطعات ژامبون و پنیر موزارلا را روی نودل ها بپاشیم. این روند را تکرار کنیم تا به انتهای کاسه برسیم.

سرانجام لازانیا را در فری با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزیم تا پنیر‌ها ذوب شوند و لازانیای ژامبون آماده سرو شدن باشد. این غذا را می‌توان با سالاد سبز و نان سرو کرد تا مزه‌ای فوق العاده برای وعده ناهار یا شام به دست آوریم.