تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه قیش ترکمنی با گوشت چرخ کرده
قیش ترکمنی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ تغذیه ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه میشود. این غذا از پیشتهیه شده است و بیشتراز مصرف در وعدههای ناهار و شام معمولاً در جشنها و مراسمهای خاص استفاده میشود.
برای تهیه قیش ترکمنی با گوشت چرخ کرده، ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک ظرف مناسب درون قابلمه میریزیم و به همراه آب و ابزار خورد های دیگر از جمله پیاز خلال شده و ادویههای مورد نظر مثل زردچوبه، نمک، فلفل و پودر دارچین را اضافه میکنیم و مواد را خوب هم بزنیم تا همگن شود.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گوشت نرم شود و تمام آب جذب شده و ترکیب افتد. سپس قابلمه را از حرارت برداریم و زردچوبه خشک را به نحوه تزیین بر روی قیش گوشت بریزیم. نوع دیگر از تزئین این غذا استفاده از نعناک خشک شده و روغن داغ، پاپریکا و سیر خلال شده است. سپس قیش ترکمنی با گوشت چرخ کرده حاضر است که با برنج یا نان تازه سرو میشود و در صورت تمایل با ماست یا سالاد مخصوص همراه شود. این غذا با طعم و رایحه ای مطبوع و خوشمزه و با داشتن ارزش غذایی مناسب یکی از بهترین گزینههای غذایی برای مهمانیها و وعدههای یک غذا معتدل و خوشمزه است.
