طرز تهیه قیش ترکمنی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه قیش ترکمنی

قیش ترکمنی یکی از غذاهای محبوب و سنتی است که ابتدا در مناطق ترکمن‌سختاراز خانواده‌های ترکمن به عنوان مناسب‌ترین نوع غذا برای هر نوبت از خوراک خانواده، دستور مصرف می. امروزه این غذای سنتی در سراسر ایران مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یکی از غذاهای محبوب و پر کالری از محبوبیت بالایی برخوردار است.

برای تهیه قیش ترکمنی ابتدا باید گوشت چرخ کرده، پیاز رنده‌شده، نخودچی، رشته‌‌ی آش، نمک، زعفران و ادویه‌های خوراکی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین را آماده کنید. سپس گوشت را در تابه‌ای با روغن تفت دهید تا رنگ سفیدی از گوشت برود. سپس پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کرده و همگی را با هم تفت دهید.

سپس نخودچی، آب گرم و ادویه‌ها را به تابه اضافه کرده و به مدت حدود ۳۰ دقیقه به اندازه‌ای بپزید تا نرم شود. در این مرحله نیز بهتر است همیشه آب را بر مواد بریزید تا قیش به خوبی پز شود. در نهایت قیش ترکمنی آماده است و می‌توانید آن را با آش و یا رشته‌ای سرو کنید. غذای لذیذی که حاوی انواع مواد مغذی و پر کالری است.