طرز تهیه فلافل ساده خانگی با نخود پخته

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل ساده خانگی با نخود پخته

فلافل یک غذای سنتی و محبوب در کشورهای شرقی است و به عنوان یکی از غذاهای سالم و خوشمزه شناخته می‌شود. فلافل با استفاده از نخودپخته و ترکیبی از گیاهان خشک شده و ادویه‌جات تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه فلافل ساده خانگی شامل نخودپخته، پیاز، سیر، جعفری، کرفس و ادویه‌جاتی مانند زردچوبه، پودر کمون و نعناع خشک می‌باشد. برای تهیه فلافل ابتدا نخود را شب قبل از پخت، خیس کرده و در یک ظرف بزرگ قرار دهید. سپس آن را برای حداقل ۱۰ دقیقه درون آب جوش پخته و سپس آب را تخلیه کنید.

در مرحله بعدی پیاز و سیر را خرد کرده و آنها را به سبزیجات همراه با کرفس اضافه کرده و در مخلوط کن بزرگ خود بریزید. همچنین ادویه‌جات را به مخلوط اضافه کنید و آن را تا زمانی که شاداب و همگن شود، مخلوط کنید.

در این مرحله، نخود پخته را به مخلوط بالا اضافه کرده و آن را دوباره مخلوط کنید. سپس مخلوط را به شکل بومی فلافل شکل بدهید. فلافل‌های شکل گرفته شده را درون روغن داغ برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید و آن‌ها را روی کاغذ نشانه گذاری شده برای مصرف قرار دهید.

فلافل ساده خانگی با نخود پخته غذایی سالم و خوشمزه است که می‌توانید با مخلوط سس طلائی، سبزی مخلوط یا برنج سفید با شور مصرف کنید و از طعم و رنگ خوب آن لذت ببرید.



مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی

فلافل یکی از غذاهای پرمصرف در کشورهای خاورمیانه است که بسیار طعم‌آمیز و مفید برای سلامتی انسان‌ها محسوب می‌شود. اگر شما هم دوست دارید با خانواده و دوستانتان فلافل خانگی تهیه کنید، در ادامه مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی را توضیح می‌دهیم.

- نخود سفید: نخود سفید یکی از مهم‌ترین مواد اولیه در تهیه فلافل است. شما باید نخود را یک شب قبل از پخت، خیس کرده و در ظرفی رو به روی سینک نگه داشته تا آب بیرون بیاید. پس از آماده شدن نخود، آن را درون ظرفی بریزید و با چندبرابر حجم آب، بپزید تا نرم شود. سپس آب آن را صاف کرده و خنک کنید.

- پیاز: پیاز یکی از مواد لازم برای تهیه فلافل است و برای طعم دادن به فلافل، باید آن را خرد کرده و با نخود و مواد دیگر مخلوط کنید.

- سیر: سیر یکی از مواد اصلی در تهیه فلافل است و برای طعم دادن به غذا، باید سیر را خرد کرده و با نخود و مواد دیگر مخلوط کنید.

- جعفری: جعفری می‌تواند از مواد اصلی در تهیه فلافل باشد. شما باید جعفری را خرد کرده و با نخود و مواد دیگر مخلوط کنید.

- آرد نان: آرد نان می‌تواند یکی از مواد لازم برای تهیه فلافل باشد. شما باید آرد نان را با نخود، پیاز، سیر و جعفری مخلوط کرده و به صورت کوچکترین توپ‌هایی فرم بدهید و با روغن، سرخ کنید.

در نهایت، باید بهترین فلافل خانگی خود را با سس حلیم و سبزیجات تزیین کنید. با این روش ساده می‌توانید غذای خوشمزه و سالمی را برای خانواده و دوستان خود تهیه کنید.



مراحل آماده کردن نخود پخته

برای آماده کردن نخود پخته، بهتر است از نخود خشک استفاده کرد. نخود خشک باید شب قبل از پخت به مدت ۸-۱۲ ساعت در آب خیسانده شود. برای پختن نخود، ابتدا آن را در یک قابلمه بزرگ بریزید و آب را به مقدار کافی اضافه کنید. سپس برای گوشت نرم شدن نخود، آن را بر روی حرارت بالا به جوش بیاورید.

پس از آشته شدن آب، حرارت را کم کرده و نخود را به مدت حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید. در صورتی که نخود خیس نشده باشد، زمان پخت بیشتری نیاز دارد. هر چند، برای جلوگیری از پختن نخود زیاد، از آب مایع بیش از حد استفاده نکنید.

برای افزایش مزه نخود، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند زردچوبه، کمی سیر تازه رنده شده و نمک استفاده کنید. پس از پخت نخود، می‌توانید آن را به صورت یک پیش غذا ساده، به همراه سبزیجات، نان لواش، یا برنج سفید سرو کنید. همچنین، نخود پخته می‌تواند به عنوان اصلی ماده غذایی در غذاهای مختلفی مانند چلو کباب، کوکو سبزی، پلو و غیره مورد استفاده قرار بگیرد.

پس از پخت نخود، اگر می‌خواهید آن را برای مصرف بعدی نگه دارید، می‌توانید آن را درون یک بشقاب پلاستیکی استفاده شده قرار داده و در فریزر نگه دارید. قبل از مصرف، نخود را داخل یک محفظه بریزید و به مدت ۳-۴ دقیقه در مایکروویو گرم کنید تا گرم شود. در نهایت، می‌توانید آن را با کمی روغن زیتون یا دیگر انواع روغن‌های گیاهی تفت داده و به مدت چند دقیقه خوشمزه کنید.



مراحل تهیه فلافل از نخود پخته

تهیه فلافل از نخود پخته یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌ها و ناهارهای در جنوب غرب آسیا، اروپا و آفریقا است. فلافل به دلیل مزه خوشمزه‌اش وبسیاری از خواص غذایی، از جمله بازیابی الکترولیت‌ها، پوست را زیبا می‌کند، به تعادل هورمون ها کمک می‌کند و شامل فیبر، پروتئین و ویتامین‌هاست. در اینجا ما به شما نحوه تهیه فلافل از نخود پخته را به روش سنتی آموزش می دهیم.

اولین مرحله برای تهیه فلافل، خیساندن نخود پخته است. نخود پخته را به مدت شبیه بهترین شرایط خیساندن به روش سنتی انجام می‌دهیم. برای خیساندن نخود پخته ابتدا آنرا در یک کاسه بزرگی ریخته و آب بریزید. سپس، اضافه کردن سه به چهار قاشق غذا خوری سدیم کربنات (اسلایک سدیم) به هر لیتر آب اجازه می‌دهد تا نخود پخته به شکل کامل خیس شود و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آب هستند.

دومین مرحله پخت نخود و مواد افزودنی آن است. نخود پخته را با حوله خشک می‌کنیم و سپس به یکی دیگر از مواد اصلی برنج برای ۲۰ دقیقه منقعد درون قابلمه ۲ تا ۳ لیتری ریخته و بر روی حرارت خنک قرار می‌دهیم. سپس نخود پخته را به یک مخلوط‌کن با لوازم جانبی (ممکن است همراه با پیاز، سیر، سبزیجات نظیر شاخه پیاز و کرفس) ریخته و به شکل یک پوره یکدست و آرام درآورده و در یخچال قرار دهید تا ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از طهی بگزارید.

مرحله آخر، مرحله سرخ کردن فلافل است. برای سرخ شدن فلافل، دو فنجان زباله نخود از آب مربوطه را داخل پارچ حلقه‌ای یا ظرف مشابه ریخته و به آن یک تکه نان مخصوص (نان تازه بهتر است) به صورت سفت و سخت درون فلافل انداخته و به شکل گرد های مسطح سرخ کنید. دقت کنید که سرخ کردن فلافل به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد باید انجام شود تا جنبه شیرین آن پیدا شود. فلافلی به دورم روی برگ کرفس خورده شده به عنوان سینی پذیرایی کارت و تمیز خواهد بود. دقت کنید که پوست روی فلافل سخت و شیرین شود، ولی در داخل آن نرم و لطیف است. همچنین بهتر است نخود را به همراه مخلوط کاتچوپ و فرضا ترشی فلفل فلفلی اضافه کنید. امیدواریم که از تهیه این خوشمزه‌ها به عنوان صبحانه و ناهار لذت ببرید.



راهنمایی درباره سرخ کردن فلافل

سرخ کردن فلافل یکی از روش‌های محبوب و پرکاربرد برای پختن این غذای خوشمزه و محبوب است. در این روش، ابتدا باید فلافل‌ها را آماده کرد. برای این کار، لوبیاچی، نخودچی یا ماهیچه‌های مخصوص فلافل را با همراهی نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز خرد شده در یک مخلوط‌کن به خوبی مخلوط کرده و سپس به شکل توپچه‌هایی کوچک رول شده و در یخچال پیچیده شود.

برای سرخ کردن فلافل، ابتدا باید یک قابلمه را درون حرارت داده، سپس روغن را به داخل قابلمه بریزید. وقتی روغن به دمای مناسبی رسید، فلافل‌های رول شده را کم کم به داخل قابلمه بریزید و سرخ کنید. در زمان سرخ کردن فلافل، بهتر است قبل از اضافه کردن فلافل‌ها، قابلمه را کمی تیله کنید تا فلافل‌ها به راحتی جدا شوند و روغن‌شان تاب بخورد.

برای سرخ کردن فلافل، بهتر است از روغن‌های پرفروش مانند روغن زیتون، روغن کنجد، روغن ذرت آماده شده و یا روغن سبزیجات استفاده کنید. این روغن‌ها طعم خوبی به فلافل‌ها می‌دهند و باعث می‌شوند فلافل در هنگام سرخ کردن به طور مناسب پخته شود. همچنین، از سرخ کردن فلافل در حرارت بالایی خودداری کنید تا آن‌ها نسوزند و پخته شود. بهتر است مراقب حرارت باشید و فلافل‌های را برای همگن شدن رنگ‌شان بچرخانید. با این روش ساده و آسان، می‌توانید فلافل‌هایی خوشمزه و نرم درست کنید و از آن به همراه نعناع و رب یا سس‌های مرغوب سرو کنید.



نکاتی برای داشتن فلافل شکلاتی و لذیذ

فلافل شکلاتی یکی از شیرینی‌هایی است که اخیرا توسط بسیاری از افراد مورد علاقه قرار گرفته است. در این محصول، شکلات به همراه برنج و نارگیل با هم ترکیب شده‌اند که باعث شده فلافل شکلاتی یک طعم خاص و لذیذ داشته باشد.

از نکات مهمی که برای تهیه فلافل شکلاتی باید رعایت کنید، می‌توان به مواردی مانند استفاده از شکلات با کیفیت، برش برنج به صورت کوچک و همچنین استفاده از نارگیل فریب دار بدون افزودن مواد نگهدارنده اشاره کرد.

همچنین، برای داشتن فلافل شکلاتی خوشمزه و مطمئن، باید توجه داشت که اجزای مختلف ترکیب شده را به صورت یکسان در هم مخلوط کنید و بعد از تهیه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند و به طعم مناسب برسند.

همچنین، پیشنهاد می‌شود برای سرو کردن فلافل شکلاتی از نان تازه و با کیفیت استفاده کنید و همچنین می‌توانید آن را با برش‌های نارگیل یا تزئینات دیگر به صورت زیبا تری سرو کنید.

در نهایت، باید به این موضوع نیز توجه کنید که مصرف زیاد فلافل شکلاتی می‌تواند باعث اضافه وزن و آسیب به سلامتی شما شود پس باید توجه داشته باشید که به میزان مناسب مصرف کنید.



طرز تهیه سس ترشی

سس ترشی یکی از انواع سس هایی است که برای مصرف با غذاهای شیرین و خوراکی های چرب و سنگین مورد استفاده قرار می گیرد. سس ترشی طعمی تند و ترش دارد و در تهیه آن از موادی مانند سرکه، نعناع، پیاز، آب لیمو و یا خیارشور استفاده می شود.

آماده سازی مواد اولیه برای تهیه سس ترشی بسیار آسان است. برای ساخت سس، موادی مانند سرکه، شیره، نعناع، سیر، پیاز و خیارشور را به همراه نمک و فلفل در ظرفی مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد به هم بریزند و سس به خوبی ترکیب شود.

بعد از آماده سازی مواد، سس ترشی می تواند در یخچال برای مدت زمانی طولانی نگه داری شود. این سس را می توان در برخی از غذاهای مختلف مورد استفاده قرار داد، مانند سالاد، کباب و خورش جات. برای نمونه می توانید با استفاده از این سس یک سالاد ترشی سفره ای یا یک کباب خوشمزه درست کنید.

سس ترشی یکی از مناسب ترین انتخاب ها برای افرادی است که به دنبال یک سس سنتی و خوشمزه هستند. این سس را برای همه نوع خوراکی های سنگین و خوراکی های پرچربی که به خاطر طعم خود دارای رنگ خاصی هستند توصیه می کنیم.