تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه فلافل دکتر کرمانی
فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانهای است که معمولاً به صورت گرهگرفته و سرخ شده سرو میشود. این غذا از اصلیترین غذاهای سنتی مردم ایران، عربستان، ترکیه و اسرائیل به شمار میآید. طعم مطبوع و خوشمزه فلافل، باعث شده است که در تمام جهان شهرت داشته باشد و در هر خانهای به عنوان یک غذای خوشمزه و سبک دلچسب برای خوراکی سریع قابل تهیه و مصرف باشد. اما فلافل دکتر کرمانی با تغییرات و مکملهای خاص خود، طعم جدید و متفاوتی به این غذای خوشمزه میدهد.
طرز تهیه فلافل دکتر کرمانی به این صورت است: ابتدا نخودچی یا لوبیای چیکپیکپوک برای یک شب (حداقل هشت ساعت) خیسانیده و ریز کرده، سپس پیاز، جعفری و نعنا را رنده کرده و به مواد خیسانیده اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و به ترتیب پیتزا و کرچک را اضافه کنید و همه مواد را تا زمانی که مخلوط چسبناک شود و یکسان شود همزنید. بعد از آن در یک دیگ دیگر که روی گاز آماده کردهاید، روغن را گرم کرده و به مواد فلافل اضافه کنید. بهتر است فلافل را به اندازه یک قاشق چایخوری شکل دهید و در روغن گرم سرخ کنید. بهترین فرصت برای خوردن فلافل باید آن را همراه با نون تازه و یا لواش، سس پیاز و سالاد ترکی رو خورد.
پس از انجام این مراحل، میتوانید این غذای خوشمزه و متفاوت را در خانه خود تهیه کنید و به همراه خانواده و دوستانتان مزهای خاص از سفر به منطقه خاورمیانه را تجربه کنید.