1- آماده سازی سیب زمینی برای تهیه فلافل خانگی
آماده سازی سیب زمینی برای تهیه فلافل خانگی یکی از مهم ترین مراحل در تهیه این غذای خوشمزه و محبوب است. برای این کار ابتدا باید سیب زمینی ها را با آب بشورید و سپس آن ها را پوست کنید. پس از پوست کردن سیب زمینی ها، آن ها را به اندازه متوسط خرد کنید و سپس آن ها را در یک ظرف قرار دهید.
سپس شما باید گردو و فلفل دلمه ای را در یک کاسه به همراه سیب زمینی های خرد شده بریزید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. همچنین می توانید یک عدد پیاز را نیز خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
سپس باید نوشیدنی جوانه گندم را به مواد قبلی اضافه کنید، و ادامه دهید تا مواد شفته و یکسان شوند. سپس باید به مخلوط فوق، فلفل قرمز، زعفران، نمک و روغن زیتون اضافه کنید و مجدداً همه چیز را به خوبی مخلوط کنید.
حالا مواد آماده را به کمک قاشق چند قطعه کوچک برابر حجمش را بردارید و در داخل ماهیتابه قرار دهید. سپس داخل قابلمه یا فر و روی حرارت متوسط یا ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید تا فلافل های شما نرم و روغنی شوند.
بعد از آن که فلافل ها آماده شدند، می توانید آن ها را با سس یا پنیر تزئین کرده و با نون تازه سرو کنید. فلافل های خانگی شما حتماً بسیار خوشمزه و شاداب خواهند بود و شما می توانید با این دستور خانگی بسیار آسان و سریع، از شیرینی هایی که در خانه خود با دست خود تهیه می نمایید، لذت ببرید.
2- آماده سازی دانه نخود برای تهیه فلافل خانگی
آماده سازی دانه نخود برای تهیه فلافل خانگی، یک مرحله بسیار مهم و حیاتی در فرایند پخت فلافل است. دانه نخود یک محصول کشاورزی باارزش است که در اکثر نقاط دنیا کشت میشود و برای آماده سازی فلافل به کار میرود.
اولین مرحله در آماده سازی دانه نخود برای تهیه فلافل، شستشوی آن است. برای این کار، دانه نخود را به مدت چند ساعت در آب خیسانده و سپس آن را با آبکشی خودرویی شستشو میدهیم تا از هرگونه شواغل، دست، پوست و سایر گل و هرزه های موجود در دانه نخود خودداری کنیم. سپس با استفاده از دستگاه یا خودرویی مخصوص، دانه نخود را خشک میکنیم.
مرحله بعدی در آماده سازی دانه نخود برای تهیه فلافل، خرد کردن آن است. برای این منظور، دانه نخود خشک را با استفاده از میکسر یا پرس دستی، خرد میکنیم تا بتوانیم از آن برای تهیه فلافل استفاده کنیم. میتوانید دانه نخود خرد شده را در یک ظرف درست کنید و آن را در یخچال نگهداری کنید تا بتوانید در هنگام آماده سازی فلافل به آن دسترسی داشته باشید.
بعد از خرد کردن دانه نخود، آن را به مدت چند ساعت در آب خیسانده و سپس آن را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید تا ورم بگیرد و رد شود. سپس دانه نخود را برای چندین دقیقه در آب منجمد آغشته کنید تا به شکل بهتری برای تهیه فلافل آماده شود.
در نهایت، میتوانید دانه نخود را در قالب فلافلهای کوچک درست کرده و آنها را سرخ کنید. برای سرخ کردن بهتر، بهتر است از روغن نباتی یا روغن زیتون استفاده کنید. با این روش، میتوانید فلافل خانگی با طعم و مزه بسیار خوب درست کنید.
3- ترکیب مواد برای تهیه فلافل خانگی
فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که با تغییراتی در سبک و اجزای آن در سراسر جهان شناخته میشود. فلافل خانگی شامل ترکیب مخلوطی از نخود، پیاز، پودر سیر، گلپر ونعناع است که با حضور برخی از مواد دیگر، بویژه آجیلها، تندی و عمق بیشتری به آن میبخشد.
اولین ماده اصلی فلافل نخود است که به صورت خانگی باید پیش خیار شود و برای کشیدن به صورت خوردنی باید پس از خرد کردن و بلند کردن، روی آن اثر جدایی بدهید تا احتمال جدایی و ظاهر اضافی در فلافل نباشد. پیاز هم به عنوان دومین ماده در فلافل خانگی وارد میشود. پیاز را با توجه به روانی خود از قطعاتی نازک خرد کرده و بعدها با نخود مخفوق میکنیم.
بعدی اجزایی مانند گلپر، پودر سیر و نعناع هستند که به نوعی برای تخصیص طعم منحصر به فلافل، وارد میشوند. هر کدام از این اجزا به همیشه در مفاهیم مختلف تعتیم در فلافل خانگی عملکرد دیده شده و بهتر است آنها همانطور که باید، مخلوط شوند و در مرحله بعدی با نخود و پیاز و همچنین آجیلها به صورت یک مخلوط یکپارچه، با کمک دستگاه سنبادهای یا پیچاندن با چنگال، خود را آماده سازی کنند.
شادی خانوادگی فلافل با آجیلهای مختلط بسیار دوست داشتنی است، و برای این منظور بهتر است که پس از تهیه مخلوط فلافل، با توجه به پس زمینه تغذیه هر خانواده، برای هر تکه فلافل خشک شده، از نوعی از مغزهای خود درختهای درختی و یا آجیلهای روغنی استفاده کنید تا بهترین طعم را در فلافل همراه با حضور کاملی از عناصر پروتئینی و ویتامینی به دست آورید.
4- آماده سازی ماست و سس برای مصرف همراه با فلافل
آماده سازی ماست و سس برای مصرف همراه با فلافل، یکی از خوشمزهترین ترکیبات در غذاهای خاورمیانهای است. این سسها غنی از پروتئین و ویتامین بوده و برای یک رژیم غذایی سالم و متعادل بسیار مفید هستند.
برای آماده سازی ماست و سس، مواد اولیه لازم، شامل ماست، خامه، سیر، نمک، فلفل سیاه، نعنا و لیمو عمانی است. ماست و خامه به نسبت ۲:۱ با هم مخلوط شده و سیر رنده شده به آن اضافه میشود. سپس با استفاده از نمک و فلفل سیاه، سلیقه شخص به عنوان پخته شده است. در نهایت، نعنا و لیمو عمانی به عنوان شرایطی برای طعم دلچسب سس به آن اضافه میشود.
برای آماده سازی سس، مواد اولیه شامل سس غذایی، آب، لیمو عمانی، سیر، نمک، فلفل سیاه و نعنا است. برای تهیه سس، سس غذایی با آب، لیمو عمانی، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و نعنا مخلوط میشود تا یک سس کرمی و خوشمزه شکل گیرد.
هر دو ماست و سس را میتوان با فلافل مخلوط کرد یا مستقیما به عنوان نوشیدنی نیز مصرف کرد. این ترکیبات میتوانند طعم فلافل را لطیف کنند و نکته مهم این است که همیشه به شکل تازه تهیه و استفاده شوند.
5- مرحله سرخ کردن فلافل
مرحله سرخ کردن فلافل یکی از مهمترین مراحل در تهیه این پرطرفدارترین غذای خاورمیانه است. برای تهیه فلافل، ابتدا باید نخود را در آب خیس کنید و سپس به همراه سایر مواد مانند سبزیجات و غیره از آن پوره تهیه کنید. سپس بهتر است این پوره را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
در مرحله بعد، باید یک قابلمه را با روغن داغ کنید و فلافل ها را به ترتیب قرار دهید. اگر قابلمه شما کوچک است، بهتر است فلافل ها را به دو یا سه دوره و بازه های زمانی کوتاه سرخ کنید تا از نوشیدنی شدن جلوگیری کنید.
حتما به این نکته توجه کنید که قابلمه را با روغن داغ قبل از سرخ کردن فلافل خوب گرم کنید تا فلافل ها به خوبی سرخ شوند. همچنین، بهتر است همواره به فلافل ها نگاه کنید تا از سوختگی جلوگیری کنید.
بعد از سرخ کردن فلافل ها، آن ها را بر روی دستمال کاغذی قرار دهید تا از اضافه روغن خود رهایی پیدا کنند. سپس آماده خوردن هستند. همچنین، فلافل ها را می توان به عنوان تزئینی در برنامه های فرهنگی و مذهبی هم به کار برد.
6- نکاتی برای سرخ کردن فلافل خانگی صحیح
سرخ کردن فلافل خانگی درست روشی است که میتوان با آن این دسر پرطرفدار را به صورت حرفهای و خوشمزه تهیه کرد. در این مطلب، نکاتی مهم برای سرخ کردن فلافل خانگی به صورت صحیح و حرفهای را بررسی خواهیم کرد.
اولین نکته برای سرخ کردن فلافل خانگی، استفاده از روغن مرغوب است. روغن گرمکنید و با دقت فلافلها را به آن اضافه کنید، هر فلافل را چند دقیقه سرخ کنید تا ظاهر زرد روشنی به آنها بگیرد. حتی میتوانید از روغن نباتی برای سرخ کردن فلافل استفاده کنید.
نکته دوم این است که فلافل پر از رطوبت نباشد. برای این منظور، باید از باز کردن درب تابه و استفاده از حرارت بالا و کوچک کردن حرارت استفاده کنید. بعد از چند دقیقه، کف تابه را لمس کرده و در صورتی که آن گرم است، فلافل را به تابه اضافه کنید.
نکته سوم این است که فلافل در دمای مناسب سرخ شود. دمای مناسب برای سرخ کردن فلافل ۱۸۰ درجه سانتیگراد است. اما حتماً برای تغییر قابل توجهای در دمای سرخ کردن فلافل، از داشتن یک فرمول نامحدود خودداری کنید.
نکته چهارم این است که در تابه تنها مقداری از فلافلها را بهطور همزمان افزود کنید. حتی اگر تابه بزرگی دارید، بهتر است فلافلها را به دو یک مصرفگرا یا سه بار افزود کنید.
درنهایت، بهتر است قبل از سرو کردن فلافلها، آنها را در ماجراجویی روی کاغذ ظرفیتی با گرما کم آماده کنید تا برنو عصارت خود را بازگردانده و شروع شیرینتر و عطرافشانتر از همیشه کنید.