طرز تهیه فلافل ایران کوک

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل ایران کوک

فلافل یکی از پر طرفدارترین غذاهای خاورمیانه است که هم اکنون در سراسر جهان شناخته شده است. فلافل که جایگاه ویژه ای در فرهنگ ایرانی دارد، از نخود چیک پخته شده و به همراه آرد، سبزیجات و ادویه های گیاهی ساخته می‌شود. آن را معمولاً به همراه نان لواش، سالاد شیرین و ترش، پیاز ترش، برگ گلوری و مخلفات سرو می‌کنند.

برای تهیه این غذای سنتی و خوشمزه، ابتدا نخود خود را در شب قبل از پخت کمی خیس کرده و روز بعد آن را پخته و خیساند. سپس نخود را با سبزیجاتی مانند پیاز و جعفری در مخلوط کن بریزید و به همراه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، کمی روغن و آرد بلغور مخلوط کنید تا یک خمیر غلیظ بدست آید.

در مرحله بعد، قطعاتی از این خمیر را به صورت گرد و کوچک شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید. سپس فلافل ها را با کاهو، گلخانه، ریحان، نعناع و آبلیمو سرو کنید.

از آنجایی که فلافل پرطرفداری جهانی شده است، در تهیه آن انواع مختلف زعفران، تخم مرغ و ادویه های خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند. اما علاوه بر این تنوع، فلافل ایرانی کوک به دلیل سادگی در تهیه و استفاده از مواد ارزان، همچنان جایگاه ویژه ای در فرهنگ ایرانی دارد.



1- مواد لازم برای تهیه فلافل ایران کوک

برای تهیه فلافل، مواد لازم عبارتند از: نخود، پیاز، سیر، آرد نخودچی، کمی آب، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، روغن.

ابتدا باید نخود را شب قبل از پخت، برای حداقل ۸ ساعت خیس کرد تا یکجا بپزد. سپس نخود را آسیاب کنید و به میزان دلخواه، پیاز و سیر را با آن هم آسیاب کنید.

در مرحله بعد، به میزان لازمی از آرد نخودچی، کمی آب، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کرده و به ترکیب نخود و پیاز و سیر اضافه کنید. با دست همه مواد را به هم بریزید تا یکجا شوند.

حالا از ترکیبی که به دست آورده اید، کوفته کوچکی شکل دهید و آنها را به روغن داغ بیندازید. فلافل ها را تا زمانی که طلایی رنگ شوند، سرخ کنید.

در نهایت، با سس یا سالاد خوردن فلافل را لذت بخش تر خواهید کرد.



2- روش تهیه نخود فلافل ایران کوک

روش تهیه نخود فلافل یا همان فلافل از جمله غذاهایی است که در اکثر مراسم دینی و خانوادگی در ایران سرو می‌شود. این غذا به صورت کاملاً گیاهی تهیه می‌شود و اغلب به همراه نان خبز و یا نون لواش و سالاد سرو می‌شود. روش تهیه این غذا نیز بسیار ساده و اسان است.

برای تهیه نخود فلافل باید ابتدا نخود را در آب به مدت حدود ۲۴ ساعت خیس کرده و بعد از آن آن را روی صفحه کاغذ خشک کرده و به همراه پیاز خرد شده، سیر، زردچوبه، نعناع خشک، نمک و فلفل به پریوریزر داده و آن را آسیاب کرده تا تبدیل به یک خمیر نرم و صاف شود.

پس از آسیاب کردن، برای تهیه شکل فلافل، از یک قاشق کوچک به عنوان سایز فلافل استفاده شود و از آن‌ها توپ‌های کوچکی شکل داده شود. این توپ‌ها سپس در روغن داغ سرخ شده و تا حدی که طلایی شوند پخته می‌شوند.

در نهایت نخود فلافل با نون لواش و سالاد تزیین شده و به همراه سس‌های گوناگون مثل سس‌هویج، سیر، ریحان، ادویه‌های مختلف یا همچنین سس چیلی سرو می‌شود. با توجه به سلیقه و علاقه خود می‌توانید محتویات این غذا را تغییر دهید و آن را با دلخواه خود میل کنید.

بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که تهیه نخود فلافل خیلی ساده و از موادی استفاده می‌شود که در هر خانه‌ای موجود هستند ولی هنوز هم این غذا به دلیل مزه و ظاهر خوبی که دارد، بیشتر در جشن ها و مراسم های خانوادگی سرو می‌شود.



3- روش تهیه لپه فلافل ایران کوک

تهیه لپه فلافل، یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در تمام رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌های ایرانی موجود است. این غذا از نخودهای خردشده، سبزیجات، ادویه‌ها و نمک تهیه می‌شود. در برخی مناطق ایران، برای تهیه لپه فلافل از لوبیا سفید نیز استفاده می‌شود.

روش تهیه لپه فلافل به شدت با روش غذای فرنگی فلافل تفاوت دارد. از جمله این تفاوت‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد که تهیه لپه‌فلافل به روغن تهیه شده از شیرین‌بیان و خیارشور نیاز دارد. برای تهیه این غذا، نخود را به مدت ۱۲ ساعت در آب خیسانده و سپس آن را با پیاز، سیر، تخم مرغ، کمی کمون و نمک در میکسر ریخته و به خوبی مخلوط می‌کنیم.

سپس، سبزیجاتی مانند پیاز، جعفری، شوید، گشنیز، ترشیجات، ریحان و نعنا را برای لپه فلافل خود به دقت خرد کرده و به مخلوط خمیر نخود اضافه می‌کنیم. میزان سبزیجات باید به نحوی باشد که اگر از آن برای تهیه یک غذای دیگر استفاده شود به‌عنوان سبزی اضافی به آن افزوده شود.

بعد از مخلوط کردن همه مواد، با استفاده از دستهای تمیز، به قطاری‌هایی در قطر ۴ تا ۵ سانتیمتر شکل دهید. سپس این قطاری‌ها را در روغن شیرین بیان که شده، سرخ می‌کنیم تا طرفین آن‌ها طلایی شود.

تقدیم کردن لپه فلافل با تخمیری یا نون تازه، خیارشور و ترشی می‌تواند تجربه خوب لذت‌بخشی باشد. شاید این غذا در ظاهر بسیار ساده به نظر برسد، اما طعم بی‌نظیر آن باعث شده است که غذای محبوب و خوشمزه‌ای در ایران باشد.



4- روش تهیه حلیم فلافل ایران کوک

تهیه حلیم فلافل یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که به صورت نوشیدنی و خوراکی سرو می‌شود. برای تهیه آن ابتدا نیاز است که برنج و لبو را به مدت چند ساعت خیس کنیم تا نرم شوند. سپس برنج و لبو را خشک می‌کنیم و به همراه نمک و آب در داخل قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

وقتی آب به جوش آمد، آتش را پایین می‌کنیم و قابلمه را بر روی حرارت پایین قرار می‌دهیم تا برنج و لبو پخته شوند. سپس برنج و لبو را با هم مخلوط کنیم و نیمی از آن را در مخلوطی از فلفل‌سیاه، آویشن، دارچین، زردچوبه، دارویچ و دانه‌های گشنیز با داشته های مناسب به صورت خاکستری رنگ رنده کنیم.

پس از آن نیمی از این مخلوط خاکستری رنگ را با برنج و لبو مخلوط کرده و به صورت یک ماسه شنی با آب مخلوط کرده و برای پخت در قابلمه قرار می‌دهیم. در طول پخت حلیم فلافل نیاز است که به آرامی و به صورت مداوم آن را هم بزنید. بعد از آن نصف کمیتی از روغن گیاهی را در تابه برای پخت فلافل داغ کنید.

سپس با استفاده از قاشق، در اندازه مناسب فلافل‌ها را از مخلوط کردن رنده شده آماده کرده و آن‌ها را به مقدار مناسب در روغن داغ سرخ کنید. بعد از آن فلافل‌ها را با دو دست حوله آب شده تا آب روی آن‌ها خشک شود و به صورت قطعات کوچک در حلیم قرار دهید. در نهایت حلیم فلافل را با پودر دانه‌ی گشنیز و نمک روی آن سرو کنید.



5- نکات مهم در تهیه فلافل ایران کوک

فلافل یک غذای محبوب و کلاسیک ایرانی است که از نوعی از لقمه های دونر با ترکیب نخود و سایر ادویه ها تهیه می شود. برای تهیه بهترین فلافل، باید به چند نکته رعایت کرد تا در نهایت بهترین نتیجه را بگیرید.

1- استفاده از نخود تازه

برای تهیه بهترین فلافل، بايد از نخود تازه استفاده شود. این نکته به خصوص برای حفظ طعم و رنگ فلافل بسیار مهم است.

2- استفاده از ادویه های بهتر

برای دادن طعم خاص به فلافل، بهتر است از ادویه های طبیعی و بهداشتی استفاده کنید. این ادویه ها می توانند شامل ریحان، نعنا، آویشن، پودر سیر و زنجبیل باشد و باید با توجه به سلیقه خودتان به غذا اضافه شوند.

3- استفاده از روغن کمتر

استفاده از روغن کمتر، از فلافل های خوشمزه تری و بدون چربی برخوردار می کنید. در بسیاری از نقاط، استفاده از روغن زیاد در تهیه فلافل در رستوران ها رایج است، بنابراین بهترین روش استفاده از روغن کمتر است.

4- آبگیری

آبگیری مهمترین مرحله در تهیه فلافل است. برای آبگیری بهترین نحو از نخود، پوستش را بگیرید و در آب تا زمان استفاده نگه دارید. این کار به ترش شدن نخود کمک می کند.

5- حرارت دهی

در مرحله نهایی، باید فلافل را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت مخلوط کنید تا داخل آن پخته شود. بعد از آن، باید فلافل ها را به صورت سرد سرو کنید.



6- تزیین فلافل ایران کوک با سس و مواد دیگر

فلافل یکی از غذاهای محبوب و کلاسیکی کشورهای خاورمیانه است که به دلیل عطر و طعم خوش آن، در سراسر جهان مورد توجه واقع شده است. ایران کوک به عنوان یکی از برترین مراکز تولید فلافل در کشور، با توجه به این موضوع آماده شده تا به شما نحوه تزیین فلافل را با سس و مواد دیگر روشنایی دهد.

ابتدا شما می‌توانید با استفاده از سس یک فلافلی شیرین و تند درست کنید. برای این منظور، پنیر فتا ایرانی، آبلیمو، شکر، فلفل سیاه، زعفران و روغن زیتون را در یک ظرف مخلوط کرده و با یک قاشق چوبی ترکیب کنید.

جهت تزئین فلافل، می‌توانید از سس تزئینی نیز استفاده کنید. برای تهیه سس تزئینی، رب گوجه فرنگی و سرکه را در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و با استفاده از دستگاه نیمه خشک کن، پاستیل‌های رنگی را پودر کنید و روی سس تزئینی بریزید. سپس کلاه‌های فلافل را با دسته‌ای خوش‌رنگ بسته و پودر کنید.

همچنین می‌توان از کیک یا مافین در روش تزئین فلافل ایران کوک استفاده کرد. مثلا می‌توان جای میانی فلافل را با کیک جگر (کیک تیره و سنگین) یا مطبوعات کناره‌دار تزئین کرد. با این روش، فلافل شما مرغوبیت بیشتری پیدا می‌کند.

در نهایت، می‌توانید با استفاده از مواد خشک و رنگی مانند بادام، پسته، خرما، سبزیجات خشک و آجیل، فلافل خود را دلبخواه و جذاب کنید. با این روش، نه تنها شما از لذت تولید فلافل استفاده خواهید کرد، بلکه فلافل شما نیز به نظر قشنگ و خوشمزه‌تر خواهد رسید.