طرز تهیه فلافل اصل لبنان

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فلافل اصل لبنان

فلافل اصل لبنان یکی از خوراکی‌های سنتی معروف لبنان است که با استفاده از نخود فرنگی، سبزیجات و ادویه‌ها تهیه می‌شود. روش تهیه این خوراکی ساده و کم هزینه است و می‌توان آن را در خانه راحتاً طبخ کرد.

ابتدا نخود فرنگی را به مدت شبی کامل به آب خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس آن را با سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، جعفری، شوید و کرفس همراه می‌کنیم و در یک چنگال آرد نخود فرنگی می‌گردانیم تا تمامی مواد به صورت خوبی با هم مخلوط شوند. سپس به تدریج با اضافه کردن آب داغ و نمک، از مخلوط خمیری ایجاد شده استفاده می‌کنیم.

حال خمیر خود را با دستهای خود شکل می‌دهیم و به همانین دمایی که روغن در آن آماده‌سازی شده، در استیل سبکی که همچنین پیش‌تر در روغن کمی سرخ شده، می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم که سرخ و کریسپ شوند. بعد از سرخ شدن به روی کاغذ آشپزی گذاشته و برای سرو کردن آماده‌سازی می‌کنیم.

فلافل در کشورهای مختلف معروف شده است و همیشه در مهمانی‌ها و رویدادهای خانوادگی ارائه می‌شود. از طعم و مزه آن خوشترمندان زیادی وجود دارند ولی بدون شک فلافل اصل لبنان به دلیل دارا بودن عطر و طعم خوب از محبوبیت بیشتری برخوردار است. برای تهیه این غذای لذیذ دست به اجرا شوید و با یک سالاد سبز و یک سیب زمینی سرخ شده تجربه کنید.



فلافل چیست؟

فلافل یک غذای خوراکی و نوعی کتلت است که از نخود، سبزیجات و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا به‌عنوان یک غذای پرطرفدار در جوامع شرقی شناخته شده‌است و در ایران نیز بسیار محبوب است. فلافل معمولاً با نان خبز مانند لواش یا پیتا سرو می‌شود و به‌صورت سنتی با روش‌های ساده تهیه می‌شود.

برای تهیه فلافل، ابتدا نخود را به‌همراه سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، اسفناج و جعفری در آب خیسانده و خرد می‌کنند. سپس ادویه‌هایی مانند زردچوبه، کمیاب، گشنیز و نمک و فلفل به این مخلوط اضافه می‌شود. سپس از این مواد چربی اضافه نمی‌شود و مخلوط روی آتش نیمه‌ی شعله تهیه می‌شود. نخود و سبزیجات به‌صورت کامل پخته و نرم شده باید برای تهیه فلافل استفاده شوند.

فلافل را معمولاً در ظرف گرد و مسطح می‌سازند و سپس در روغن داغ سرخ می‌کنند. اما در روش‌های سلامتی، فلافل را در فر به‌صورتی که بدون چربی باشد، می‌پزند و برای جایگزین کردن نان و سایر خوراکی‌ها به‌کار می‌روند. برای سرو فلافل، معمولاً در نان خبز مانند لواش یا پیتا قرار می‌گیرد و با سس‌هایی مانند سس‌های روغن، خیارشور و سیر سرو می‌شود.

همچنین فلافل شامل مواد مغذی و کم کالری است و به‌خصوص برای افراد وگان و تنها مصرف کنندگان می‌تواند یک گزینه سالم باشد. فلافل می‌تواند به‌عنوان یک صبحانه مغذی، غذای خوراکی یا یک وعده نهار سبک استفاده شود که به‌دلیل طعم خوشایند و متنوع، در بسیاری از جوامع جهان محبوب است.



تاریخچه فلافل

فلافل به نوعی از غذاهای سنتی منطقه شرق میانه محسوب می‌شود که از نخود و سایر ادویه و نمک ساخته می‌شود. این غذا به عنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای محبوب و معروف در ایران، لبنان، سوریه و بسیاری از پایتخت های دنیا محسوب می‌شود.

تاریخچه فلافل به قدمت طولانی برمی‌گردد. در شهر هسته ای مصر باستان، پزشکان به دستور پادشاه فرعون نخود را به منظور درمان بسیاری از بیماری ها مورد استفاده قرار می‌دادند. از زمان باستان، انواع مختلفی از فلافل سریعاً در سراسر منطقه شرق میانه و خدمات غذایی در دسترس مصرف کنندگان بود.

بررسی‌ها نشان داده است که مردم نخود را در قرن سوم به عنوان غذایی شیرین و مقوی مصرف می‌کردند. از طرف دیگر، یونانیان نیز از نخود به عنوان غذای پایین الکل و مقوی برای بازیگران سالن‌های تئاتر استفاده می‌کردند.

فلافل در ایران، لبنان و سوریه به دلیل توسعه مستمر دهانه های خود توسط قوم‌های مختلف جایگزین شده است. امروزه فلافل با هیجان یکی از بهترین غذاهای خوراکی از مغازه های بازار هر منطقه است. این روزها فلافل دستی یا کفک بدون نیاز به مصرف آب یا دیگی توسط سراسر دنیا پذیرفته شده است.



مواد لازم برای تهیه فلافل

فلافل یکی از پرطرفدارترین غذاهای مرتبط با فرهنگ غذایی کشور ماست. این غذای سنتی با ترکیبی از نخود، سبزیجات و ادویه های خوشمزه تهیه شده و در صورت تمایل می توانید آن را در محیط رستوران و یا خانگی تهیه نمایید.

یکی از مواد اصلی تهیه فلافل، نخود است. جهت تهیه آن نخود را به یک شیوه خاص به مدت ۱۰ تا ۱۴ ساعت خیس می کنیم و سپس نخود را آسیاب می کنیم تا به فرم پودر برسد. این پودر نخود به خوبی مواد اصلی فلافل است که در ادامه به ذکر آن ها می پردازیم.

بعد از آسیاب کردن نخود، مواد دیگر را به مواد پودری اضافه می کنیم. سبزیجاتی مانند تره، جعفری، ریحان و نعنا عموما به تهیه فلافل خانگی اضافه می شود. همچنین برای افزایش طعم و مزه، ادویه هایی مانند زرد چوبه، فلفل سیاه، دارچین، تخم گشنیز و آویشن نیز به مواد اضافه می شوند.

یکی از مواد مهم دیگر در تهیه فلافل آب و نمک است. تعدادی آب به سبزیجات اضافه می شود تا آن ها خیس شوند و به این ترتیب در ترکیب بهتری داشته باشند. همچنین نمک نیز به ترکیب اضافه شده تا در سرعت تهیه باقی بماند. با ترکیب مواد و البته با تهیه شدن نخود به خوبی، شما حالا به راحتی می توانید فلافل های صاف و خوشمزه خود را تهیه کنید.



طرز تهیه نان فلافل

تهیه نان فلافل یکی از پرمصرف‌ترین غذاهای خوراکی در دنیاست و از مهم‌ترین غذاها برای آن‌هایی است که از جنس گیاهخواران یا نیازی به مصرف گلوتن ندارند. نان فلافل از دو قسمت تشکیل شده است، یک قسمت آن نان و دیگر قسمت مهم آن ماسه فلافل است. در ادامه به توضیح طرز تهیه نان فلافل می‌پردازیم.

مواد لازم:

- سیب زمینی 2 عدد متوسط

- پیاز 1 عدد متوسط

- سیر 2 حبه

- نخود فرنگی خشک بدون پوست یک لیوان

- آرد برنج 1/2 لیوان

- آرد نخودچی 2 - 3 قاشق غذاخوری

- پودر فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

- روغن زیتون به میزان لازم

روش تهیه:

1- ابتدا سیب زمینی و پیاز را به سایز کوچک خرد کرده، سیر را هم با چاقو خرد کنید.

2- لوبیای نخود فرنگی خشک را شب قبل از پخت در آب بریزید و در یخچال گذاشته و صبح روز بعد آن را بپزید تا نرم شود.

3- نان فلافل به دو نوع آرد نخودچی و آرد برنج نیاز دارد. آرد نخودچی را در سایز های 2 تا 3 قاشق غذاخوری در لیوان آب خمیری کنید و در ادامه قاشق به قاشق به آرد برنج اضافه کرده و کم کم آب ریخته و مخلوط کنید تا به حالت مایع درآید.

4- حالا تمامی موادی که برای تهیه مخلوط و تهیه گلوله‌ها لازم‌هستند، در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و با یک چنگال آن را خوب مخلوط کنید و در واقع یک خمیر سفت و برجسته درآورید.

5- حالا با دستان خود این خمیر را به شکل گلوله‌های کوچک و تقریبا 2 تا 3 سانتیمتری شکل دهید.

6- در پلوپز یا درون یک شعله به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید، و یا اینکه آن‌ها را درون یک بشقاب شیشه‌ای برگردانده و به مدت 5 دقیقه درون فر 350 درجه پخته و سپس بشقاب را از فر درآورید و آماده سرو کردن نان فلافل خود هستید.

در نهایت نان فلافل شما آماده سرو برای خوراکی مطبوعی خواهد شد، و در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را با گوجه‌فرنگی، سالاد خیار و پنیر فلفلی به همراه بخورید.



طرز تهیه سس فلافل

سس فلافل یکی از مهمترین اجزای این غذای محبوب در سراسر جهان است. این سس با ترکیب انواع چاشنی ها، سبزیجات، ادویه جات و ماست تهیه می شود. طعم و مزه انگیز این سس، در کنار فلافل، باعث شده تا این دوغ غذایی به محبوبیت بسیار بالایی در بین افراد برسد.

برای تهیه سس فلافل ابتدا باید یک پیاز کوچک را رنده کنید و در یک ظرف قرار دهید. سپس گوجه فرنگی، نعناع تازه، آویشن، جعفری و بقدونس را خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. بعد از اینکه سبزیجات خرد شده را به پیاز اضافه کردید، دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

سپس یک قاشق غذاخوری از پودر سوماک، یک قاشق غذاخوری از پودر فلفل سیاه و یک قاشق چای خوری از پودر چیلی را به مواد ریخته و همه چیز را دوباره با هم مخلوط کنید. در نهایت، دو قاشق غذاخوری ماست را نیز به مواد اضافه کرده و همه چیز را با هم ترکیب کنید.

بعد از اینکه سس را تهیه کردید، آن را درون جای خود قرار دهید و با فلافل سرو کنید. سس فلافل آماده خوردن است. با توجه به طعم و مزه خوب این سس، می توانید آن را با دیگر غذاهای خود نیز همراه کنید.



طرز تهیه خلیل مخلوط

با سلام خدمت شما کاربران گرامی، در اینجا قصد داریم که درباره طرز تهیه خلیل مخلوط یا همان خلال خشک مخلوط صحبت کنیم. خلیل مخلوط به عنوان یک مخلوط چندنوعی که در سفره های خانواده های ایرانی بسیار رایج است، ساده و در عین حال بسیار خوشمزه است. با توجه به علاقه شدید مردم به این خوراکی، ما نیز تلاش کرده ایم به شما کاربران گرامی یادآوری بهتر از روش تهیه این خوراکی معروف را ارائه دهیم.

با شروع تهیه خلیل مخلوط، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این خوراکی نیاز به موادی همچون فلفل شیرین و تند، سیر، پیاز خوراکی، نعنا تازه، شوید، نمک و آب هویج دارید. در ادامه باید فلفل های تند و شیرین را پس از شستشو با دستگاه خرد کن یا با دست خرد کرده و سپس آن ها را در ظرفی که می خواهید خلیل مخلوط در آن به دست آورید، قرار دهید.

سپس باید پیاز خوراکی را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. سیر را نیز پوست کنده و خرد کرده، اضافه کنید. نعنا تازه را نیز برگزیده و خرد کنید و به مواد اضافه کنید. سپس شوید را شسته پاک کرده و به عنوان چند لایه درون ظرف بگذارید، تا بعداً بشود آن ها را به راحتی جدا کرد.

در ادامه، به آب هویج نیز احتیاج دارید. آب هویج را در قابلمه ای بریزید و آن را بر روی حرارت قرار دهید. سپس زمانی که آب هویج از حالت مایع خارج شد، آب را از روی گیاهان بریده و تنه آن را با دسته بندی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در آخر نمک را به میزان مطلوب اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

با توجه به مراحلی که بیان شد، حالا می‌توانید خلیل مخلوط خود را به دست آورید. این خوراکی را می‌توان روی نان، پیتزا، خوراکی‌های سوخاری و یا به عنوان یک تنقلات سنتی کنار چای یا قهوه خود جای دهید. با این کار، از مزه خوشمزه خلال خشک مخلوط لذت ببرید.