طرز تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر

فسنجان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که با استفاده از انواع مختلف گوشت، مرغ یا قورمه تهیه می‌شود. در این روش، طرز تهیه فسنجان با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر را بررسی خواهیم کرد.

تهیه فسنجان با گوشت چرخ کرده بسیار ساده و سریع است. برای شروع، شما به یک پیمانه فرآورده گوشت چرخ کرده فاقد چربی و اصلاح شده نیاز دارید. در یک قابلمه متوسط، دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی (مثلاً روغن زیتون) را روی حرارت متوسط گرم کرده، پیاز را خرد کرده و به آن اضافه کنید. آن را تفت دهید تا نرم شود.

سپس، گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه می کنیم و آن را با حرارت بالا تفت می دهیم. بعد از آن، زرشک را به قابلمه اضافه کنید و با آن دم کنید. سپس، شیرین‌تر شدن طعم غذا را تامین کردند، چند قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری انار ترش را به آن اضافه کرده و آن را به مدت نیم ساعت بپزید. در انتها، با نمک و فلفل سیاه به طعم خودتان بپردازید.

فسنجان با گوشت چرخ کرده همراه با برنج عالی است و بهترین مزه را با روشن شدن چندین شمع در کنار آن به کمک خانواده و دوستانتان تجربه کنید.



طرز تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده برای ۴ نفر

فسنجون با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فصل پاییز است. این غذا با استفاده از اسفندیار، گردو و مرغ یا گوشت تهیه می شود، اما ما در اینجا روش تهیه آن با گوشت چرخ کرده را برای ۴ نفر ذکر می کنیم.

برای تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده ابتدا باید ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری روغن و نمک و فلفل به طعم دلخواهتان در تابه ای بزرگ بپزید. سپس به گوشت یک عدد پیاز خرد شده را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود.

در مرحله بعدی، حبه هایی از اسفندیار را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید. سپس ۲ لیوان آب داغ را به گوشت اضافه کنید و لطفاً توجه داشته باشید که آب برای پهن کردن فستیک و آب لوبیا هم استفاده خواهد شد. سپس تابه را با یک درکنار کاهو و نخودی بر روی حرارت کم قرار داده و برای ۴۵ دقیقه بپزید. سپس، پودر فستیک و همچنین لوبیا چیتی را همراه با ترشی خیار به گوشت اضافه کرده و آن را به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. در نهایت، شکلات تلخ را به فسنجون اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بجوشانید. فسنجون با گوشت چرخ کرده حاضر است! این غذای خوشمزه را با برنج سفید و ترشی خیار سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده

فسنجون با گوشت چرخ کرده یک غذای ایرانی سنتی است که با استفاده از مرغ، گوشت یا قورمه تهیه می‌شود. در اینجا، مراحل تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده، همراه با مواد لازم آن شرح داده شده است.

مواد لازم:

- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

- پیاز ۲ عدد

- روغن ۲ قاشق غذاخوری

- زرشک پخته‌شده ۲۰۰ گرم

- گردو خرد شده ۲۰۰ گرم

- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

- شکر ۱ قاشق غذاخوری

- زعفران ۱ قاشق چایخوری

- نمک به میزان لازم

مرحله یک: برای شروع، پیاز را خرد کنید و در روغن داغ تفت دهید تا سبک شود. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و همراه با آن به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.

مرحله دو: زرشک و گردو خرد شده را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله سه: نمک، آبلیمو، شکر و زعفران را به مخلوط قبلی اضافه کنید و با توجه به سلیقه خود، تنظیم کنید. آب را هم اضافه کرده و حرارت را به میزان پایینتری تنظیم کنید.

مرحله چهار: زمان پخت فسنجون با گوشت چرخ کرده به طور معمول ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می‌کشد و باید چند بار هم مخلوط شود تا حرارت و مواد به خوبی ترکیب شوند.

در نهایت، فسنجون با گوشت چرخ کرده را با برنج، نان لواشکی یا نان تازه سرو کرده و با زرشک پخته‌شده به‌عنوان تزیین، نوش جان کنید.



آماده سازی گوشت برای تهیه فسنجون

برای آماده سازی گوشت برای تهیه فسنجون، ابتدا باید گوشت را از پوست و استخوان جدا کرده و به قطعات کوچکتر تقسیم کنید. پس از آن، گوشت را در ظرفی قرار داده و به همراه فلفل سیاه، زعفران، زردچوبه، پیاز، نمک و روغن گیاهی مخلوط کنید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. این عمل باعث می‌شود که گوشت در پخت فسنجون نرم و طرفداران خود را شاد کننده باشد.

در مرحله بعد، باید گوشت را در تابه یا قابلمه‌ای که دارای درپوش است قرار دهید و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. سپس، با افزودن آب گرم به ترکیب گوشت زیرشویی کنید و برای مدتی روی حرارت اندکی کمتر به جا بگذارید تا گوشت پخته شود.

در مرحله بعدی، باید گوشت را از تابه بیرون برداشته و آن را در وسط کنارهای تابه قرار دهید. سپس، با افزودن تره فرنگی، انار ترش، انجیر خشک و شیره انگور عمل فسنجون را شروع کنید. این ترکیب با کم شر و گرم کردن باید به مدتی داغ شود تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و فسنجون آماده بشود.

در نهایت، فسنجون را با برنج سفید سرو کنید و با افزودن انجیر تازه و کشمش دم کنید. می‌توانید روی غذا خود را به کتاب زعفران تزیین کنید و آن را برای خانواده و دوستان خود سرو کنید. با رعایت این روال‌ها، می‌توانید یک فسنجون خوشمزه و با طعمی بی‌نظیر درست کنید.



طرز تهیه سس فسنجون

سس فسنجون یکی از سس‌های محبوب در آشپزی ایرانی است که معمولاً با خورشت فسنجان همراه استفاده می شود. این سس با امتزاج دو عنصر اصلی، یعنی پودر گردو وانواع شکر، درست می‌شود. پیشرفت تکنولوژی، سبب شده تا انواع صنعتی این سس در بازار به فروش برسد. در ادامه نحوه تهیه سس فسنجان دستی را آموزش می‌دهیم.

ابتدا، دویست گرم پودرگردو را در یک تابه با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا روغن آن جدا شود. در این مرحله می‌توانید برای نرم‌شدن گردو، از یک قاشق آب روی آن بریزید. حدود ۲ الی ۳ قاشق باشد کافی است. سپس ۵۰۰ گرم قند روی تابه ریخته و دوباره با حرارت ملایم تفت می‌دهیم تا قند کاملاً ذوب شود. در هنگام تفت دادن قند، توجه داشته باشید که قند را کاملاً حرارت دهید تا لیز خوبی داشته باشد.

وقتی قند ذوب شد، سس ما آماده است. اما قبل از سرو کردن ، بهتر است کمی خامه بزن داغ روی سس بریزید تا شکل دهی خاصی به آن بدهد. همچنین می‌توانید بندر شهر خرمشهر استفاده کنید. این یک روغن خامه‌ای به رنگ سیاه- قهوه‌ای است که معمولاً در رستوران‌ها برای سرو فسنجون استفاده می‌شود. چنانچه سس شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید با اضافه کردن کمی آب به آن، آن را رقیق‌تر کنید. با این روش سس شما آماده سرو کردن همراه با غذا است.



طرز تهیه فسنجون با گوشت چرخ کرده

فسنجون یکی از پرطرفدارترین غذاهای محبوب مردم ایران است که در بسیاری از محافل و جشن‌های مختلف مورد علاقه قرار می‌گیرد. در این غذا، از گردو و انواع میوه خشک به عنوان اصلی تهیه‌کننده روش استفاده می‌شود که با اضافه کردن گوشت چرخ کرده مزه و عطر مخصوص خود را به خود می‌بخشد.

برای آماده سازی فسنجون با گوشت چرخ کرده، ابتدا مواد لازم را مانند گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، زرشک، گردو، انواع میوه خشک و ادویه جات را مهیا می‌کنیم. سپس پیاز را خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی رنگ شود و سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا یکنواخت شود.

سپس ادویه‌های مختلف را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و دقایقی بیشتر تفت می‌دهیم. سپس گردو و میوه‌های خشک را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنیم. بعد از آن آب را به مواد اضافه کرده و نیم ساعت بگذاریم تا فسنجون کاملاً بپزد و مزه خود را به خود بگیرد.

هنگام سرو، می‌توانید فسنجون را روی برنج سفید و سبزی‌ پلو یا به صورت مستقیم با نان تازه سرو کنید و با زرشک خلال شده برای نوشیدن آن طعم دلخواه خود را به آن بدهید.



تزیین و نکاتی درباره سرو فسنجون با گوشت چرخ کرده

سرو فسنجون یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این غذا با نوشابه های ایرانی مانند شیرینی یا بوقلمون تازه ای همراه است. یکی از مهمترین قسمت های سرو فسنجون نحوه تزیین و تزئین آن است. برای تزئین سرو فسنجون می توانید از کلم ، سبزیجات تازه ، پسته و زعفران استفاده کنید.

برای تهیه سرو فسنجون بهتر است از گوشت چرخ کرده استفاده شود. گوشت چرخ کرده باید با مقداری پیاز و ادویه تفت داده شود. سپس برای سفره نوبت عمل تزئین است. یکی از روش های تزئین سرو فسنجون استفاده از پسته و زعفران است. در این روش سرو فسنجون روی برگ کلم قرار داده شده و با پسته و زعفران تزئین می شود.

در نهایت، برای افزایش طعم این غذا، می توانید از سبزیجات تازه با دوک زده و به همراه سرو فسنجون سرو کنید. با این اقدام طعم ترش و شیرین فسنجان همچنان مححصل خواهد بود اما با زیبایی بیشتر و شگفتی بیشتر در دیداری خواهد بود که برایش بهترین میزبانی را انجام خواهید داد.