طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین

فسنجون یک غذای سنتی ایرانی است که با استفاده از مواد اولیه اصیل و بهترین کیفیت، تهیه می شود. این غذا از دو ماده اصلی، یعنی گردو و زعفران استفاده می کند و به همین دلیل طعم بسیار خوشمزه و شیرینی دارد. برای تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین نیز نیاز به چند ماده اولیه دیگری داریم که در ادامه به تفصیل توضیح داده خواهد شد.

ابتدا برای تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین، گوشت قلقلی را به اندازه مورد نظر خود برش داده و پس از شستشو، آن را در یک قابلمه به همراه آب فراوان، پیاز، نمک و فلفل قرمز ریز شده می ریزیم. سپس قابلمه را به روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا گوشت آتش بگیرد و پخت شود. در این مرحله می توان به گوشت یک سیر خرد شده نیز اضافه کرد تا طعم آن تازگی بیشتری پیدا کند.

پس از پخت شدن گوشت قلقلی، با استفاده از یک تابه، فرضاً 200 گرم گردو را بر روی حرارت ملایم تفت داده و سپس داخل قابلمه گوشت قرار می دهیم. باید توجه داشت که گردو به رنگ قهوه ای تیره تبدیل شود، تا طعم خوشمزه گردو به گوشت دست دهد.

در مرحله بعد، در یک کاسه خرد شده، زعفران، شکر و سرکه را با هم مخلوط کرده و به داخل قابلمه گوشت قرار می دهیم تا هم بر روی حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه پخت شود. در پایان باید به تمامی اجزای داخل قابلمه گوشت توجه کرد تا فسنجون با گوشت قلقلی شیرین شما بتواند یک غذای کامل و خوشمزه داشته باشد.



1- طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین

طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی شیرین یکی از غذاهای معروف و سنتی ایران است که به دلیل طعم و طراوت خاص خود بسیار محبوب می باشد. این غذا ترکیبی از فستق، انواع سبزیجات، گوشت قلقلی و انواع ادویه است و تهیه آن با کمی صبر و زمان نیاز دارد.

برای تهیه این غذا، ابتدا پیاز را در روغنی سرخ کرده و گوشت قلقلی را به آن اضافه می کنیم. سپس شیره انگور و فندق را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت ۸۰ دقیقه پخت می کنیم. در نهایت، آب لیموتی را به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر پخت می کنیم.

بعد از اتمام پخت، می توانیم فسنجان را با برنج سفید سرو کنیم و با سبزیجات خرد شده و تندی اضافی تزیین کنیم. طعم فسنجان با گوشت قلقلی شیرین بسیار خوشمزه و آماده در جای خود است. اگر می خواهید طعم غذا ترش تر شود، می توانید تعدادی آلبالو به مواد غذایی اضافه کنید ولی فسنجان با گوشت قلقلی شیرین در حالت پیش فرض خود بسیار خوشمزه است و نیازی به تغییر طعم ندارد.



2- روش تهیه فسنجون با گوشت قلقلی به سبک خانگی

فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای محلی ایران است که به دلیل فراوانی مواد اولیه در آشپزی آن (زیتون، انواع خشکبار و برخی از میوه ها) در فصل پاییز و زمستان مورد توجه قرار می گیرد. در اینجا روش تهیه فسنجان با گوشت قلقلی توضیح داده خواهد شد:

مواد لازم:

- یک کیلوگرم گوشت قلقلی

- دو عدد پیاز

- نیم فنجان روغن زیتون

- نیم فنجان رب انار

- سه چهارم فنجان خشکبار (گردو، بادام، پسته)

- نیم قاشق چایخوری زعفران

- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

- نمک به میزان لازم

روش تهیه:

1- در ابتدا پیازها را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت میدهیم تا رنگ شان طلایی شود.

2- سپس گوشت قلقلی را به پیاز ها اضافه کرده و به مدت حدود 25 دقیقه تهیه می کنیم تا گوشت جالبه شود.

3- حالا، رب انار را با ۲ لیوان آب در میان بریزید و به گوشت قلقلی اضافه کنید.

4- بعد از حدود ۳۰ دقیقه، خشکبار را به مواد اضافه کرده و همراه با زعفران، نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت دیگر روی حرارت قرار دهید تا فسنجان نرم و چسبنده شود.

5- طعم آن را بررسی و در صورت نیاز می توانید نمک و فلفل را به طعم خود به میزان دلخواه اضافه کنید.

6- آماده شدن فسنجان به مدت ۱ کلک پخته و آماده سرو کردن می باشد. می توانید این غذا را با برنج سفید و نان تازه خورشید پرستی به همراه خوردن کنید.

با این روش ساده می توانید یکی از شهرت داشتن های غذایی ایران، یعنی فسنجان با گوشت قلقلی را در خانه تهیه کرده و از آن به همراه خانواده لذت ببرید.



3- فسنجون با گوشت قلقلی شیرین و مرغ

فسنجون یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از پودر گردو و آب لیمو تهیه می‌شود و همراه با مرغ یا گوشت درجه یک سرو می‌شود. در این فسنجون شیرین و خامه‌ای، گوشت قلقلی نیز به صورت تکه‌های کوچک و همراه با ظرفیت بیشتری نسبت به مرغ به کار گرفته شده است.

به منظور تهیه فسنجون با گوشت قلقلی شیرین، ابتدا گوشت قلقلی را به صورت تکه‌های کوچک برش داده و در کمی روغن سرخ کنید. سپس پیاز را تفت داده و دنباله آن را با لیمو عمانی و پودر گردو تهیه کرده و به گوشت وارد کنید. بعد از یکی دو ساعت، که گوشت کاملا نرم شده است، آب یک لیوان به فسنجون اضافه کنید و به مدت حداقل یک ساعت دیگر بر روی حرارت کم پخته شود. سپس شیرین کننده‌های دیگری مانند هندوانه خشک، آب لیمو، شکر و نمک به آن اضافه کنید.

در این فسنجون، چند ماده معطری مانند زردچوبه، دارچین، زرشک و خرما نیز به کار رفته است که به طعم غذا اضافه می‌کند. این غذا را می‌توان با برنج سفید و یخ‌زده و همچنین نان توپکی سرو کرد. شما نیز می‌توانید در آشپزخانه خود این فسنجون شیرین و خوش طعم را با گوشت قلقلی یا مرغ تهیه کرده و به خانواده و مهمانان خود پذیرایی کنید.



4- فسنجون با گوشت قلقلی شیرین و اسفناج

فسنجونی با گوشت قلقلی شیرین و اسفناج، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که به دلیل ترکیبی مناسب و خواص مغذی بالا، همیشه مورد علاقه خانواده‌های ایرانی قرار گرفته است. این غذا با استفاده از گوشت چرخ کرده، پوست پسته و هویج، غوره، قلقلی و اسفناج تهیه می‌شود.

برای آماده‌سازی این غذا، ابتدا گوشت چرخ کرده را با روغن در یک قابلمه تفت می‌دهیم و سپس به آن پوست پسته و هویج، غوره، زرشک و ادویه‌های لازم اضافه می‌کنیم. این مواد را به کمی آب همراه با نمک و فلفل، برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بجوشانید تا گوشت کاملاً نرم شود.

در ادامه، قلقلی را با روغن سرخ کرده و به غذا اضافه کنید. سپس مقداری آب لیموترش روی غذا بریزید و آن را با حرارت ملایم تا ۱ ساعت و نیم به حالت یکدست بپزید. در انتها، اسفناج خردشده را به فسنجون اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر آن را بجوشانید تا طعم و مزه غذا در کامل‌ترین حالت خود باشد.

این غذا به همراه برنج عادی یا برنج شیرین و کیک سیب سرخ شده سرو می‌شود و معمولاً در مناسبت‌های خاصی مانند عید نوروز، از آن استفاده می‌شود. از خواص این غذا می‌توان به میزان بالای پروتئین، مواد مغذی و آنتی‌اکسیدانی آن اشاره کرد که می‌تواند به حفظ سلامت بدن کمک کند.



5- روش ساده تهیه فسنجون با گوشت قلقلی در کوچه و خیابان

فسنجان یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی ایران است که معمولا با جوجه یا گوشت قرمز تهیه می‌شود. اما در اینجا ما روشی ساده و سریع برای تهیه فسنجان با گوشت قلقلی را در خیابان و کوچه با شما به اشتراک می‌گذاریم.

ابتدا برای تهیه فسنجان با گوشت قلقلی، باید یک کیلو گوشت قلقلی را به همراه دو پیمانه آب و مقداری نمک در قابلمه بگذارید تا بپزد. سپس یک پیمانه گردو را خرد کرده و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرد و اسیدیته آن کم شود.

در مرحله بعد، پنج عدد پیاز را خرد کرده و در تابه‌ای با روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس دو پیمانه آبغوره را به آن اضافه کنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا از روی آتش پخته شود.

بعد از آماده شدن عصاره آبغوره، آن را به قابلمه حاوی گوشت قلقلی اضافه کنید و در حرارت ملایم به مدت یک ساعت دیگر پخته شود. در طی این مدت، شما می‌توانید مقداری زعفران را در کمی آب جوش گرفته و به فسنجان اضافه کنید تا رنگ و طعم آن بهبود یابد.

سرانجام، پنج دانه انگور خشک را خرد کرده و به فسنجان اضافه کنید. اکنون فسنجان شما آماده سرو شدن است. این غذای سنتی با برنج سفید سرو می‌شود و برای همه‌ی افراد خانه یک غذای لذیذ و خوشمزه به حساب می‌آید.



6- ترکیبی از فسنجون و گوشت قلقلی شیرین با سبزیجات تازه

رستوران‌ها و صفحات غذا در حال تلاش هستند تا غذاهای جدیدی را به جمع محصولات خود اضافه کنند و مخاطبان خود را دچار دلپذیری کنند. یکی از این غذاهای جدید، ترکیبی از دو دسته غذایی محبوب در ایران یعنی فسنجون و گوشت قلقلی شیرین است. همچنین، این غذا با سبزیجات تازه تزئین شده است، که طعم و مزه‌ای تازه و جدید به غذا اضافه می‌کند.

اولین قدم در تهیه این غذا، پخت گوشت قلقلی است. برای این‌کار، بعد از شستشوی گوشت، به اندازه کافی خرد می‌شود و درون قوری مخصوص پخت قرار می‌گیرد. سپس به آن نمک و فلفل سیاه افزوده شده و با حرارت خیلی کم، گرم می‌شود. در نهایت، به آن مقداری کنجد تفت داده شده اضافه می‌شود. برای رنگ نشان‌دهی در این قدم، می‌توانید به کمی ادویه‌ی کرم‌رنگ نیز اضافه کنید.

پس از پخت گوشت، نوبت به تهیه فسنجون می‌رسد. در ابتدا می‌توانید پیاز را درون روغن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. سپس اضافه کردن رب، نارنج و زرشک برای تهیه شیرینی فسنجون به دلخواه است. در نهایت پس از تهیه فسنجون، گوشت قلقلی روی آن قرار می‌گیرد تا در کاری نهایی دست‌یابی به ترکیب خوشمزه‌ای از دو غذای محبوب در کنار هم را به ما دهد.

سبزیجات تازه مانند ریحان، جعفری، تره و گشنیز می‌توانند برای تزئین این غذا استفاده شوند. طعم‌های تازه‌ای که توسط این سبزیجات به غذا اضافه می‌شوند توانایی دارند تا دستور پخت دو تکه گوشتی را به غذایی کاملاً جدید والا مقام تبدیل کنند. به علاوه، این غذا دارای موارد غذایی مؤثری نیز هست که افراد در بهره‌گیری از آن‌ها سود می‌برند.