طرز تهیه فرنی ساده خانگی با ارد برنج

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه فرنی ساده خانگی با ارد برنج

جهت تهیه فرنی ساده خانگی با ارد برنج، ابتدا ارد برنج خود را با آب یا شیر در دانه‌های کوچک مخلوط کنید تا تبدیل به یک خمیر نازک شود. سپس خمیر را روی یک سطح کار خشک و برش داده به صورت مستطیل‌های کوچک قرار دهید.

سپس با استفاده از یک دستگاه پوزه‌گذار، مستطیل‌ها را به وسیله یک سیم پوزه‌گذار، به صورت روزافزون پوزه دهید. در همین حین ابتدای هر کار دوام قرار داده تا جلوی جدا شدن پوزه را بگیرد.

سپس در برنجاب نمک به ذائقه شخص اضافه کرده و آب را به جمع شیر بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا حداقل 10 دقیقه داخل گرمای ملایم قرار دهید.

در این مرحله میتوان جهت رسیدن به طمع‌مندی از کیفیت پوزه ها، به این شکل پیش رفت. یک قابلمه را با آب داغ شسته و ۵ لیوان آب در داخل آن بریزید. سپس همراه با ۱ قاشق غذایی نمک، روی حرارت بیاورید تا آب به جوش بیاید.

آماده شدن فرنی شروع پخت دارد. مقداری روغن را یا گریس نان را به حرارت بیاورید و تعدادی از پوزه‌های حالت داده شده را داخل روغن بریزید و در طی یک الی دو دقیقه به ارمغان طلایی شدن آنها برسانید. سپس داخل صفحه کاغذ دستمال پلاستیکی قرار دهید تا روغن اضافی درجه بعدی را تهیه کرده کنید.

جهت درست کردن یک نان فرنی بسیار لذیذ، نیاز به پخت متعدد دارید. پس از حالت دادن متعدد پوزه‌ها، با برداشتن داخل فر نصف ساعت، آنها را درجه بعدی را بگیرید. در طی دو دقیقه نهایت، دستمال پلاستیکی را برای تمیزی خارجی پوزه ها بردارید تا ظاهر آنها همیشگی شود. با خاک پودر شدن آنها، خودتان هم نمی‌توانید از طعمی بی‌نظیر که در دهانتان باقی می‌ماند دریغ کنید.



طرز تهیه فرنی ساده خانگی با ارد برنج

فرنی یکی از خوراکی های پرمصرف در کشور ماست که به دلیل سادگی تهیه و امکان استفاده از مواد اولیه موجود در خانه، تبدیل به غذای محبوبی شده است. در این مقاله قصد داریم نحوه تهیه فرنی ساده با استفاده از ارد برنج را به شما آموزش دهیم.

ابتدا مواد اولیه را آماده می کنیم. برای تهیه فرنی ساده با ارد برنج به این مواد نیاز داریم: 150 گرم ارد برنج، یک قاشق چایخوری نمک، دو قاشق غذاخوری روغن، یک لیوان آب و شیر.

ابتدا برای تهیه فرنی ساده با ارد برنج، ارد برنج را با نمک در یک کاسه مخلوط می کنیم. سپس به آرامی آب و شیر را به مواد اضافه کرده و همزن یا غروری خوب با آن ها مخلوط می کنیم. حالا یک قاشق روغن را در یک تابه داغ کرده و سپس حدود نصف برش فرنی را در تابه می ریزیم.

فرنی را حدود یک دقیقه از یک طرف به فرد دیگر آن بپزیم و سپس آن را به سمت صفحه دیگری تغییر موقعیت دهیم. سپس هر دو طرف فرنی را به صورت کامل بپزید تا همگی طلایی شوند. این روش باقی افزایش آرد و شیر و پخت فرنی تا دمای دقیق با روش مشابه تکرار می شود تا مواد به صورت کامل استفاده شود.

در نهایت، فرنی خود را با روغن و یا انواع سس های مورد علاقه تان سرو کنید. این فرنی ساده با ارد برنج را می توان با انواع میوه های تازه و سرشار از ویتامین C مثل توت فرنگی و نارنگی، همراه کرد.

این غذا را همراه با دوستان و خانواده تان لذت ببرید و از شما دعوت به سلامتی.



فرنی ساده خانگی با ارد برنج چگونه تهیه شود؟

فرنی ساده خانگی با ارد برنج یکی از غذاهایی است که در تمام فصول سال می‌توان آن را تهیه کرد. این غذا با نمک و فلفل سیاه و کمی روغن زیتون تهیه می‌شود و یکی از بهترین راه‌های خوردن برنج درست شده است.

برای تهیه فرنی ساده خانگی با ارد برنج، ابتدا باید برنج را شسته و به همراه مقداری نمک و آب داغ، در کاسه‌ای قرار دهید تا برای حدود ۳۰ دقیقه خیس بشود. پس از آن برنج را آبکشی کنید.

در قدم بعد، مقداری روغن زیتون را در تابه گرم کنید و برنج را به همراه کمی فلفل سیاه و سپس مقدار کافی آرد به تابه اضافه کنید. سپس با استفاده از قاشق یا قاشق چوبی، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا حدود ۵ تا ۷ دقیقه با حرارت ملایم با هم ترکیب شود و تفت دهید.

وقتی فرنی ساده خانگی با ارد برنج آماده شد، آن را با سبزیجات تازه مثل سبزیجات خوراکی، خیار و گوجه فرنگی سرو کنید. این غذا می‌تواند به تنهایی یا به همراه غذاهای دیگر مثل کباب و مرغ سرو شود.



آموزش ساخت فرنی ساده خانگی با ارد برنج

ساخت فرنی با استفاده از ارد برنج، یکی از روش‌های خانگی و ساده برای تهیه این خوراکی محبوب است. برای ساخت فرنی خانگی با ارد برنج، در ابتدا باید ارد برنج را با شکر، آرد گندم و بیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس با کره نرم شده و شیر نیمه چرب ترکیب شود. سپس این مایه را به صورت توپی در ظروف فرینگی قرار داده تا در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه) درون فر پخته شود.

فرنی با ارد برنج بسیار سبک و خوشمزه است و می‌تواند به عنوان یک صبحانه سالم و خوشمزه سرو شود. همچنین می‌توان از آن به عنوان یک خوراکی کوچک و خوشمزه در هنگام شام یا عصرانه نیز استفاده کرد. برای تزئین فرنی خانگی با ارد برنج می‌توان از قطرات شکلات، میوه خشک، پودر شکر طبیعی و دیگر تزئیناتی که به دلخواه شماست استفاده کرد.

با استفاده از این دستور آشپزی ساده و کاملا خانگی، می‌توانید به راحتی فرنی خانگی و خوشمزه‌ای با ارد برنج تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. بنابراین، ما شما را به تهیه این خوراکی خوشمزه و محبوب دعوت می‌کنیم و امیدواریم که با گذراندن وقت خود در آشپزخانه از این غذای خوشمزه لذت ببرید.



خودتان فرنی ساده خانگی با ارد برنج بسازید

فرنی یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است که در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این غذا به دلیل سرعت و آسانی در طبخ، تغذیه کامل و قابلیت تغییر و تنوع در بین مواد اولیه مورد علاقه بسیاری از خانواده‌هاست.

در اینجا نحوه تهیه فرنی ساده خانگی با استفاده از ارد برنج شرح داده شده است.

مواد لازم:

- 2 فنجان ارد برنج

- 3 فنجان آب

- یک قاشق غذاخوری کره

- نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

1. ارد برنج را در یک قابلمه با آب ترکیب کرده و با استفاده از شعله ملایم، آن را به جوش بیاورید.

2. با توجه به ضخامت موردنظر، آرد را برای 10 تا 15 دقیقه بپزید.

3. پس از پخت شدن، کره را به آرد اضافه کرده و آن را به خوبی مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.

4. فرنی را در ظرف مورد علاقه خود سرو کنید و با تزئین آن با گیاهان خشک یا غذاهای دیگر از تنوع آن لذت ببرید.

این طرز تهیه فرنی ساده خانگی با استفاده از ارد برنج، علاوه بر اینکه ساختاری خوب و طراوتی دارد، دارای مقدار مناسبی از ترکیبات غذایی نیز می‌باشد. ضمناً امکان تنوع در اضافه کردن سایر مواد به فرنی را نیز دارید و می‌توانید سلیقه خود را با آن هماهنگ کنید.



طرز ساخت فرنی خانگی با ارد برنج درست کنید

فرنی خوراکی پرطرفداری است که معمولا از آرد گندم تهیه می‌شود اما این بار ما طرز ساخت فرنی با استفاده از آرد برنج خانگی را برای شما آموزش می‌دهیم. فرنی با آرد برنج دارای طعم خاص و خوشمزه‌ای است و در دستور غذاهای پرطرفدار محسوب می‌شود.

برای آماده‌سازی فرنی خانگی با آرد برنج ابتدا مواد لازم را آماده کنید: یک لیوان آرد برنج، نیم لیوان آرد گندم سفید، یک قاشق چایخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، نیم پیمانه آب و دو تا سه قطره روغن مایع.

ابتدا آرد برنج، آرد گندم، نمک و شکر را داخل یک کاسه مخلوط کرده و بعد از اینکه تمام شده است، آب را کم‌کم به مواد تازه اضافه کنید تا خمیر آماده شود که مرطوب و بافتی هم‌خوان باشد. برای دست یافتن به خمیر مناسب ممکن است نیاز به افزودن آب یا آرد داشته باشید.

حالا، روغن را در یک قابلمه تفت داده و خمیر را به شکل یک گلوله درآورید. گلوله خمیر را روی سطح کار و با استفاده از فرشگیر، هموار کنید و ضخامت آن را به ۵ میلیمتر تنظیم کنید. سپس از آن، قطعاتی به اندازه یک انگشت به شکل شعله خورشید برش دهید. با دنبال کردن مراحل فوق، همه خمیر را برش دهید.

سپس، آب را در یک قابلمه به جوش درآورید. برای کنترل جوش آب، می‌توانید یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید. بعد از به دست آوردن آب جوش، تعدادی از قطعات خمیر را داخل آب ریخته و 1-۲ دقیقه درون آب نگه دارید تا فرنی‌ها پخته شوند.

با استفاده از اسکیمر، فرنی‌ها را از آب بیرون بیاورید، روی سطح ظرف قرار دهید و نمک و فلفل سیاه روی آن ریخته و سرو کنید. حال فرنی خانگی با آرد برنج آماده سرو است. این غذای خوشمزه و مقوی را همراه با سالاد، طبقه‌بندی کرده و سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.



راهنمایی برای تهیه فرنی خانگی ساده با ارد برنج

برای تهیه فرنی خانگی ساده با استفاده از ارد برنج ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای این منظور، یک لیوان ارد برنج، یک قاشق غذاخوری نمک، سه قاشق غذاخوری روغن، چند قطره آبلیمو و آب به میزان لازم را آماده کنید. همچنین برای ورزش دادن به خمیر فرنی باید از ورزشکارهای دستی (که می توانید در بازارهای کوچک تهیه کنید) استفاده کنید.

ابتدا ارد برنج را بر روی یک سطح صاف ریخته و با نمک مخلوط کنید. سپس روغن را به مواد خشک اضافه کرده و با دست ها کاملا مخلوط کنید. به آرامی آب را به مواد اضافه کنید و با دست ها به شکل یک خمیر نرم و لاستیکی تبدیل کنید. سپس خمیر را بر روی سطح کار خود قرار داده و با ورزشکار دستی به شکل دایره ای مسطح درآورید.

حالا شما می توانید این خمیر فرنی را برای تهیه فرنی های خود استفاده کنید. بهتر است هر قابلمه ای را با آب نیمه پر کنید و آن را به جوش بیاورید. سپس فرنی های تهیه شده خود را به آب جوش اضافه کنید و تا زمانی که آن ها پف می کنند (حدود ۵ الی ۷ دقیقه) بپزید. بعد از اینکه فرنی ها پخته شدند، آن ها را با یک ماهیچه بیرون بکشید و به همراه سس مورد نظر سرو کنید.

نکته مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که باید به خمیر فرنی خود ورزش دهید تا فرنی هایی با کیفیت بالا تهیه کنید. همچنین، بدون شک آبلیمو، باعث شده که فرنی های شما با طعمی خوشمزه و البته مخصوص تر تهیه شده و سرو شوند.