1- طرز تهیه فالوده با رشته ماکارونی در گرمای تابستان
تهیه ماکارونی فالوده از غذاهای سنتی و خوشمزهای است که در فصل تابستان، مورد علاقه بسیاری از افراد است. این غذا معمولاً با موزاییکی از سبزیجات و مرغ یا گوشت و ماکارونی تهیه میشود که در نهایت با سسی خوشمزه ترکیب میشود.
برای تهیه ماکارونی فالوده در گرمای تابستان، میتوانید از مرغ یا گوشت استفاده کنید. در ابتدا میتوانید گوشت را با تند سبزیجات مخلوط کرده و سپس آن را سرخ کنید تا طعم و مزه بهتری به غذای شما بدهد. در ادامه، میتوانید یک پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت وسبزیجات تفت دهید.
سپس، میتوانید نوع مورد علاقه خود را از ماکارونی انتخاب کنید و طبق دستور العمل برای آن آشپزی کنید. پس از پخت، میتوانید ماکارونی را با سسی خوشمزه ترکیب کنید. میتوانید از سس پسندیده خود استفاده کنید، اما میتوانید از سس گوجه فرنگی، سس کیوی، یا یک سس مخصوص فالوده نیز استفاده کنید.
در نهایت، برای نوش جانتان، سبزیجات تازه، نظیر تره، شماره، ریحان و... را ریز خرد کنید و به همراه ماکارونی فالوده سرو کنید. همچنین میتوانید از مخلوط سبزیجات تازه خرد شده به عنوان تزئینات برای روی ماکارونی استفاده نمایید.
در نهایت میتوانید این غذای خوشمزه فالوده ماکارونی را با گرمائی دلخواهتان سرو کرده و به همراه خانواده در روزهای تابستانی نوش جان کنید.
2- فالوده با رشته ماکارونی و سبزیجات تازه
فالوده با رشته ماکارونی و سبزیجات تازه یکی از غذاهای محبوب در فضای آشپزخانههای ایرانی است. در این غذا، رشتههای ماکارونی به همراه سبزیجات تازه مانند نعناع، جعفری، تره، اسفناج و ... به همراه عدس، گوشت قرمز و ادویههای خوشمزه مخلوط شده و در نهایت به شکل فالوده در میآید.
برای تهیه این غذا، ابتدا رشتههای ماکارونی به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه باید در آب جوشدهنده پخته شوند و پس از آبگیری، زیر آب سرد شسته و آماده مصرف شوند. سپس در قابلمه، پیاز با روغن سرخ کرده میشود و گوشت قرمز نیز به آن افزوده میشود تا بپزد.
پس از پخت گوشت، به آن عدس، نمک و ادویههای خوشمزه نظیر فلفل، زردچوبه، پودر سیر و زنجبیل اضافه میشود و همگی بهخوبی با هم مخلوط میشوند تا به خواص خوشمزه بیشتری برسند.
سپس، سبزیجات تازه نظیر نعناع، جعفری، تره و اسفناج به آن افزوده میشود و با هم مخلوط میشوند تا به فالوده مرغوبیت بیشتری بدهند. در نهایت، رشتههای ماکارونی به غذا اضافه شده و تمام مواد بهخوبی با هم مخلوط میشوند تا در نهایت فالوده با رشته ماکارونی و سبزیجات تازه سرو شود.
این غذا با طعم خوشمزه و مفید برای سلامتی بسیار مورد علاقه قرار میگیرد و میتواند بهعنوان یکی از گزینههایی مناسب برای رژیم غذایی باشد.
3- فالوده با رشته ماکارونی و خوراک ماهی تازه
این دستور پخت ترکیبی از ماکارونی و ماهی تازه را برای یک وعده غذایی سالم و خوشمزه پیشنهاد میکند. برای این دستور باید از موادی مانند رشته ماکارونی، ماهی تازه، پیاز، سیر، روغن زیتون و مواد نمکی استفاده کنید.
در این دستور پخت، ابتدا رشته ماکارونی را به صورت جداگانه در آب جوش پخته و سپس آن را آبکشی کرده و به یک ظرف مناسب انتقال میدهیم. در همین مرحله، میتوانید انواع ماکارونیهای مختلفی را به کار ببرید، از جمله ماکارونی پنه آلفردو یا ماکارونی سوزی.
سپس، میتوانیم به دو صورت ماهی تازه را آماده کنیم. یکی اینکه تکههای ماهی را با سیر و پیاز در روغن زیتون سرخ کنید و سپس با ماکارونی مخلوط کنید. دومین روش این است که تکههای ماهی را با سیر و پیاز در یک قابلمه جداگانه پخته و روی ماکارونی سرو کنید.
این دسرت با آخرین مرحله بهتر میشود. برای این منظور باید چند قطره روغن زیتون روی خوراک بریزید و با مقداری ماست و رشتههای زعفران تزیین کنید. این دستور پخت با طعم و طراوت ماهی تازه به همراه لذت مصرف ماکارونی تعجب برانگیز است.
4- فالوده با رشته ماکارونی و گوشت چرخ کرده
رشته ماکارونی یکی از محبوبترین انواع غذاهای جهان است که در ایران نیز بسیار مورد علاقه قرار گرفته است. با ترکیب این رشته با گوشت چرخ کرده، یک غذای سرشار از مواد مغذی و پروتئین به دست میآید که طعمش بسیار مطلوب و خوشمزه است.
برای تهیه فالوده با رشته ماکارونی و گوشت چرخ کرده، ابتدا باید ماکارونی را به صورت مناسب در آب جوش پخته و سپس به صورت مخلوط با گوشت چرخ کرده سرخ شده سرو کرد. در این غذا میتوان از سبزیجات مختلف نیز استفاده کرد و به صورت مخلوط با گوشت و ماکارونی تهیه کرد تا به غذا طعم و ارزش غذایی بیشتری بدهد.
این غذا به دلیل داشتن ماکارونی، گوشت و سبزیجات، سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است. از جمله خصوصیات مفید فالوده با رشته ماکارونی و گوشت چرخ کرده میتوان به افزایش انرژی و تقویت عضلات اشاره کرد. همچنین، این غذا باعث افزایش پروتئین در بدن و تقویت سیستم ایمنی نیز میشود.
در کنار اینکه فالوده با رشته ماکارونی و گوشت چرخ کرده یک غذای سرشار از مواد مغذی است، به دلیل آماده شدن به راحتی و سرعت بالای تهیه، علاوه بر آن که جایگاه یکی از غذاهای محبوب در میان خانوادهها را به خود اختصاص داده است، به عنوان غذای اصلی یا ناهاری نیز مناسب است. در نتیجه، فالوده با رشته ماکارونی و گوشت چرخ کرده، به دلیل خواص مفیدی که دارد، یک گزینه عالی و مناسب برای تقویت سلامتی بدن است.
5- فالوده با رشته ماکارونی و سس روکش دار
فالوده با رشته ماکارونی و سس روکش دار یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ است که در سراسر دنیا همه را به خود سوق میدهد. این غذای اصیل ایرانی، در واقع ماکارونی رشته ای است که با گوشت و سبزیجات در کره زعفرانی سرخ شده و سپس با سس روکش دار پخت شده است. این غذا را معمولا در مراسم های مذهبی، جشن های عروسی و همچنین در خانه های ایرانیان به عنوان یک غذای شبانه سرد ارائه می دهند.
برای تهیه فالوده با رشته ماکارونی و سس روکش دار ابتدا رشته ماکارونی را در آب جوش کمی شور برای 8 تا 10 دقیقه پخته و سپس آن را آبکش کرده و به صورت جداگانه نگه می داریم. در مقابل، از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر و ادویه ی خوراکی مخصوص برای تهیه مزهای اصیل، مزه ی مورد نظر، سالاد و سبزی خوراکی برای قرار دادن به عنوان تزئینات، استفاده می کنیم.
پس از آماده کردن تمامی مواد، گوشت را در یک قابلمه سرخ کرده و پیاز و سیر را به آن اضافه می کنیم. پس از پختن گوشت، می توانیم سبزیجات خوراکی را هم اضافه کنیم تا همه مواد به یکدیگر ترکیب شوند. سپس سس روکش دار را در جداگانه و داخل یک قابلمه دیگر درست می کنیم. برای تهیه سس روکش دار، ابتدا یک مقدار آب را به جوش در می آوریم و سپس تنها با یک قاشق دارچین، روغن سرخ شده و سه نوع پودر چیلی، کمون و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.
پس از این که سس روکش دار آماده شد، رشته ماکارونی را به گوشت و سبزیجات تزریق کرده و آنها را روی یک ظرف بزرگ قرار می دهیم. سپس سس روکش دار را با استفاده از قاشق یا چنگال به روشنی روی شیره ی ماکارونی قرار خواهیم داد. بعد از این گوشت مخلوط شده، سس روکش دار و ماکارونی را درون قابلمه مخصوص نگهداری می کنیم و آن را به مدت 30 تا 45 دقیقه درون فر گذاشته تا غذای خاموش داخلش پخته شده و غذای لذیذ در دست ما قرار بگیرد.
به طور کلی، فالوده با رشته ماکارونی و سس روکش دار یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی است که در عین سادگی، خواص بسیار خوبی برای سلامتی بدن در بر دارد. طعم مطلوب، مزه ی دل پذیر و تنوعی که این غذا به عنوان یک غذای شبانه اسیابی ارائه می دهد همگی به یاد ماندنی و فوق العاده هستند.
6- فالوده با رشته ماکارونی و خوراک گوشت قرمز
فالوده یکی از غذاهای ایرانی محبوب است که با استفاده از رشتههای ماکارونی و گوشت قرمز تهیه میشود. این غذا بیشتر در مناطق شمال ایران معروف است و در بسیاری از خانوادهها به عنوان غذای اصلی مصرف میشود.
برای تهیه فالوده، ابتدا رشتههای ماکارونی را در آب جوش بپزید و سپس آنها را از آب بیرون آورده و آن را آبکشی کنید. سپس گوشت قرمز را با له کردن در ماهیتابه مخلوط کرده و آن را به همراه پیاز تفت دهید، سپس رشتههای ماکارونی را به آن اضافه کنید و همه چیز را با هم تفت دهید.
در ادامه، فالوده را در تابه یا کاسه مناسب قرار داده و سس فالوده را تهیه می کنیم. برای تهیه سس فالوده می توانید از کشمش یا سیر ترش استفاده کنید. بدین منظور، ابتدا سیر ترش را پوست کرده و رنده کنید، سپس آن را به همراه کشمش در ماهیتابه داغ خاموش کنید. بعد از چند دقیقه تفت دادن، ترشی را اضافه کرده و همه چیز را مخلوط کنید. این سس را روی فالوده ریخته و با مخلوط پارمزان و سبزیجات تزیین کرده و در انتها سرو کنید.
همانطور که مشاهده می کنید، فالوده با رشته ماکارونی و خوراک گوشت قرمز یک غذای ساده و لذیذ است که در فصول سرد سال به خوبی می تواند برای گرم کردن بدن مصرف شود. با استفاده از مواد اولیه ساده می توانید این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید.