1. طرز تهیه کاری مرغ هندی
مرغ هندی یکی از غذاهای پرطرفدار در منوی غذای خانههای ایرانی است که با توجه به وسعت حوزهی هندی، از اینکه مواد اولیهی آن در دسترس قرار گرفته و همچنین از زیبایی ظاهری و طعم بسیار خوشایند آن، جایگاه بسیار خوبی در دل هر طعامخوری دارد.
برای تهیهی مرغ هندی به خوابگاههای حوزههای مختلف برای تهیهی این غذا میتوان رسید، اما دور از جای راستین کردن مرغ و تهیهی ترهفرنگی، فلفل قرمز، زنجبیل، سیر و دیگر افزودنیهای مورد نیاز و اصلی این غذا، میتوان به شدت این غذا را تحویلی درست کرد. برای شروع، باید مرغ را به صورت کلی بشکنید و پس از آن، با اضافه کردن مواد مورد نیاز، آن را برای پختیدن آماده کنید.
سپس، برای تهیهی خورشت ماکندا، ابتدا باید سبزیجات را خرد کرده و به همراه کالوژ پخته شده، در ظرف به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. سپس با اضافه کردن گوشت مرغ و دیگر افزودنیهای مورد نیاز، خورشت را به صورت کامل در حالت خمیری در یک دیگ کنید و به مدت یک ساعت در حرارت متوسط پختید.
بعد از پخته شدن خورشت مرغ هندی، میتوانید آن را به همراه نان سنگک یا برنج در سفره قرار دهید و به همراه دوستان خود از لذت شمشیرگیری این غذا لذت ببرید.
2. طرز تهیه تنوری مرغ هندی
تنوری مرغ هندی یکی از غذاهای پرطرفدار هندی می باشد که با استفاده از چند مواد اصلی به راحتی تهیه می شود. این غذا اساساً از تنوری و مرغ تهیه شده است. برای تهیه این غذا، مرغ را باید برش داده و با گردو، خمیر نان، پیاز، نمک، فلفل و سایر ادویه های لازم آماده کنید و سپس آن را به همراه با مواد دیگر درون تنوری ریخته و آماده تهیه شدن نموده.
در طی طهی مرغ درون تنوری، برای به دست آوردن خوشمزه ترین نتیجه، آن را باید به مدت حدود یک ساعت در دمای 220 درجه سانتیگراد وسط تنور تهیه کنید. این غذا با روش پخت در تنور جزء سبک و رژیمی های پر مصرف مردم هند است.
با تهیه تنوری مرغ هندی می توانید طعم جذاب و متفاوتی از مرغ را تجربه نمایید. این غذا مناسب برای پذیرایی خانوادگی و سفره های مجلل می باشد، و ترکیب لذیذ مرغ، مواد ادویه و شکل ظاهری آن، این غذا را از بقیه غذاها متفاوت و خاص می کند. به همین دلیل، تنوری مرغ هندی به راحتی در تمام سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد و توصیه می شود که حتماً یکبار تجربه شود.
3. طرز تهیه قرمه سبزی مرغ هندی
قرمه سبزی مرغ هندی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که در سراسر جهان مورد علاقه قرار گرفته است. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ را با نمک، فلفل و زرد چوبه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید. سپس چند قاشق غذاخوری روغن را در تابه داغ کنید و پیاز را به همراه زعفران و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس حبوبات، نخود، قارچ، کدو و رویا را با آبکشی داده و به همراه سبزیجات خودرو، اسفناج و تره فرنگی را به تابه اضافه کنید. همچنین برای افزایش طعم باید پودر دارچین، کاری، زنجبیل و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. حالا همه مواد را به هم بزنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا سبزیجات نرم شوند.
سپس مرغ کوبیده شده را به تابه اضافه کرده و همه مواد را دوباره به هم بزنید. آخرین مرحله اضافه کردن دومالی و برنج است. برای تهیه روشنی میتوانید برشته انگور، نارنج و خرما را به آن اضافه کنید. بهتر است این غذا را با نان هندی، نان تنوری و یا برنج سرو کنید. قرمه سبزی مرغ هندی غذایی خوشمزه، سالم و پرپروتئین برای کل خانواده است.
4. طرز تهیه بریانی مرغ هندی
بریانی یکی از اصلیترین غذاهای هندی است که در کشورهای مختلف جهان نیز شناخته شده و محبوبیت دارد. این غذا اغلب با گوشت یا مرغ تهیه میشود و با ترکیب انواع مختلف چاول و ادویهجات مختلف، طعم و مزه منحصر به فردی به آن داده میشود.
طرز تهیه بریانی مرغ هندی بسیار ساده است و در این مطلب ما برای شما طرز تهیه آن را به طور کامل شرح دادهایم. این غذا با استفاده از چاول برنج، مرغ، پیاز، خرما، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل سبز، روغن و چند روش دیگر تهیه میشود.
ابتدا باید چاول را در آب جوش بریزید و برای حداقل 20 دقیقه بجوشانید. در زمان جوشاندن چاول باید مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و با استفاده از زردچوبه و فلفل سیاه به آن مزه دهید.
سپس پیاز را برش داده و به همراه خرما و فلفل سبز در روغن تفت دهید. وقتی پیاز طلایی شد، مرغ را به آن اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید. بعد از تفت دادن مرغ، به آن رب گوجه فرنگی، سس چیلی و زردچوبه اضافه کنید و همه را باهم مخلوط کنید.
حالا باید چاول بجوشانید و آب آن را صاف کنید. سپس چاول صاف شده را به مرغ و پیاز اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. آخرین مرحله برای تهیه بریانی مرغ هندی، قرار دادن آن در فر است. بعد از نصف ساعت، بریانی شما آماده سرو شدن است.
در نهایت، بریانی مرغ هندی آماده سرو شدن است و میتوانید آن را با سس ماست و فلفل سبز تزیین کنید و لذت ببرید.
5. طرز تهیه جرهی مرغ هندی
جرهی مرغ هندی یکی از پرطرفدارترین غذاهای هندی است که با استفاده از مرغ، سبزیجات و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا بسیار خوشمزه و مغذی است و ممکن است در هنگام سرویس میز برای سایر وعدههای غذایی نیز مورد استفاده قرار گیرد.
طرز تهیه جرهی مرغ هندی به شیوهی زیر است:
ابتدا برای تهیهی مرغ، صدای مرغ را تمیز میکنیم و سپس آن را با نمک و فلفل به همراه یک قاشق روغن زیتون پخته و آماده میکنیم.
بعد از آن، سبزیجات خود را باهم مخلوط میکنیم. برای این کار از سبزیجاتی مانند سیر و پیاز سبز، نعناع، گشنیز و گوجهفرنگی استفاده میکنیم. سپس آنها را پخته و ادویهی گرم و به همراه نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا حدود ۲۰ دقیقه دیگر آن را پخته و تهیه متفاوت میکنیم.
در پایان، مرغ پخته شده را با سبزیجات مخلوط کرده و لقمهای خوشمزه و مغذی از جرهی مرغ هندی تهیه میکنیم که با آن میتوان در جشنها و مراسمهای خانوادگی میزبانی کرد و نیز با دوستان خود به اشتراک گذاشت.
6. طرز تهیه مرغ بتر فرای
تهیه مرغ بتر فرای یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که در بین خانوادههای ایرانی پرطرفداری دارد. این غذا با استفاده از یک مرغ تازه و به همراه موادی مثل پیاز و سیر و دانههای آجیل تهیه میشود و چند ساعت درون فر قرار میگیرد. در ادامه به توضیح کامل مراحل تهیه این غذا میپردازیم.
مرغ بتر فرای ابتدا باید با آب سرد شسته شود و پس از خشک کردن، سینه و ران مرغ را خام بریده و آنها را درون یک ظرف چینی قرار دهید. سپس موادی مثل پیاز و سیر رنده شده، دانههای آجیلی مثل بادام، پسته و بادام زمینی، کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید و همهی مواد را کنار هم یکجا قرار دهید.
سپس ظرف را با پیاز رنده شده که به صورت پخته در غذا قرار داده شده، روی شوتی خالی صاف کنید و فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد از یک ساعت یا تا مدتی که مرغ تماماً پخته شده باشد، فر را خاموش کنید و ظرف را از داخل فر بیرون بیاورید.
و در انتها مرغ بتر فرای را با سبزیجات و مخلفات به همراه سالاد خوردنی درست کنید و به صورت گرم سرو نمایید. این غذا غنی از پروتئین و انرژی است و به عنوان یک غذای گرم برای هر فصلی مناسب است.