طرز تهیه غذا با نان تست و ساندویچ ساز

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه غذا با نان تست و ساندویچ ساز

انواع نان تست و ساندویچ ساز، جزو شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان محسوب می‌شوند. اما چگونه می‌توان از این دو نوع سرویس فراوان به روش‌های خوشمزه و نوآور استفاده کرد؟

برای تهیه نان تست، ابتدا لازم است تا تست مورد نظر مانند نان تست با پنیر یا گوشت و صبحانه‌ای که شامل تخم مرغ است، را آماده کنید. در پنجره ساندویچ ساز، توضیح دستورات کامل تحت عنوان «بازپخت نان تست با ساندویچ ساز» قرار گرفته است. در این روش، نان تست‌ها را در ساندویچ ساز قرار دهید و می توانید در کمتر از چندین دقیقه به خوشمزه ترین نان تست ها را داشته باشید.

از آنجا که ساندویچ ساز در درست کردن نان تست موثر است، می تواند در تهیه ساندویچ های گوشتی ، ساندویچ های مرغ و تن ماهی هم به کار برود. در این روش تنها کافی است که گوشت یا مرغ یا تن ماهی را با پنیر و مواد دیگری که به سلیقه شما می‌خورد درون نان قرار دهید. سپس ساندویچ را در ساندویچ ساز قرار داده و منتظر بمانید تا بماند.

ساندویچ ساز همچنین برای تهیه ساندویچ های دسری مانند ساندویچ شکلاتی، ساندویچ کاکائو و ساندویچ خامه ای نیز به کار می رود. در این روش، شکلات، خامه و کاکائو را با هم مخلوط کرده و سپس مخلوط را روی تکه­ای از نان قرار داده و سپس آن را در طی سه دقیقه به دست می­آورد. همچنین می توانید تنوع بیشتر در روش های مختلف تهیه ساندویچ های دیگری را از ساندویچ ساز بهره برد.

درنتیجه، ساندویچ ساز به عنوان یک ابزار جمع و جور در نهایت برای تهیه ساندویچ ها و نان تست ها و سایر تیغ بازی های شیرینی استفاده می شود، به همین دلیل، برای غذاهایی با طعم خوشمزه به راحتی می توانید از آنچه دردسترس دارید بهره بردید.



1- طرز تهیه ساندویچ با نان تست

برای تهیه ساندویچ با استفاده از نان تست، ابتدا نیاز است نان تست را به صورت افقی برش داده و سپس گریدهای مختلفی از مواد خوراکی که به دلخواه می‌توان انتخاب کرد، پیچیده و بین دو قسمت نان تست قرار داد.

برای چیدن مواد خوراکی، ابتدا بهتر است به نوع مواد خوراکی انتخاب شده توجه شود. بهتر است که هر گونه مواد شیرین و ترش را جداگانه قرار داده و سپس با سایر مواد خوراکی پیوندی بینشان ایجاد کنید. در این میان گوجه، خیار، کنجد، نمک، فلفل سیاه و سفید، فلفل دلمه‌ای، کرفس و هویج از مواد خوراکی پر استفاده برای تهیه ساندویچ با نان تست هستند.

همچنین برای افزایش طعم و افزایش دادن ماندگاری به ساندویچ، می‌توان از کالباس، گوشت چرخ کرده و یا تخم مرغ استفاده کرد. برای پخت تخم مرغ، یک تخم مرغ را با کره یا روغن بر روی حرارت قرار داده و سپس با نمک و فلفل سیاه خورد پخته شده را به ساندویچ اضافه کنید.

بهترین روش برای خرد کردن مواد خوراکی این است که در چند قطعه نازک قطع شوند و سپس در میان نان تست قرار گیرند، به همین دلیل ابتدا به مواد خوراکی دلخواه خود برش دهید و سپس آنها را با هم ترکیب کنید.

در نهایت ساندویچ را به دو نیمه تقسیم کرده و در سرویس آن قرار دهید. با اضافه کردن کمی سس به ساندویچ می‌توانید طعم آن را بهبود بخشید. سس طرز پخت آن کاملا به سلیقه و علایق شخصی شما بستگی دارد، اما معمولا از موادی مانند ماست، آبلیمو و سبزیجات یا ادویه‌های گیاهی تهیه می‌شود.



2- نان تست تحت هوای گرم تبدیل به یکی از بهترین نوع نان می‌شود.

نان یکی از مهمترین مواد غذایی وجود دارد و برای بسیاری از مردم در سراسر جهان یک غذای اساسی به شمار می‌آید. نان به طور کلی از آرد و آب تهیه می‌شود و معجون حاصله درون فری گرم می‌شود تا به شکل نان درآید. همچنین، نان می‌تواند با مواد مختلفی مانند شیرینی جات، سبزیجات و حتی گوشت و ماهی تزیین شود.

یکی از ویژگی‌های مهم نان، تأثیر واکنش هوای گرم بر آن است. هنگامی که نان در شرایط گرم قرار می‌گیرد، نشاسته‌های درون آن که باعث محافظت از ساختار نان در برابر رطوبت و خرابی می‌شوند، تبدیل به شکر می‌شوند و در نتیجه این، ساختار نان از نظر طراوت و خوشمزه تر می‌شود.

در حقیقت، برآورد شده است که درجه حرارت بالاتر از چهل درجه سانتیگراد، تأثیر بیشتری بر روی ویژگی‌های نان دارد. با این حال، هر چند که گرمی می‌تواند بهبود وضعیت نان را افزایش دهد، اما به شرطی که شیوه تهیه و استفاده از خمیر بسیار مهم و اساسی است. برای این امر، استفاده از خمیر با کیفیت، عملکرد بهتر در شرایط گرم را به همراه دارد. در نتیجه، استفاده از نوعی خمیر با ترکیباتی مثل جوانه گندم، آرد سبوس دار و کیک یخچالی می‌تواند جلوی خراب شدن نان را در شرایط گرم کند.

بنابراین، شرایط گرم می‌تواند بهبود وضعیت نان را افزایش دهد، با این حال تهیه و استفاده از خمیر مناسب، باعث بهبود ساختار نان و جلوگیری از خراب شدن آن می‌شود. این مسئله می‌تواند در تولید نان‌هایی مانند لواش، نان سنگکی و نان سنتی وجود داشته باشد. در کل، تحت شرایط گرم، نان می‌تواند بهتر و خوشمزه‌تر شود در صورت استفاده از خمیر مناسب و استفاده از شرایط مناسب در فری نان.



3- طرز تهیه ساندویچ گوشتی با نان تست

ساندویچ گوشتی با نان تست یک غذای سریع، خوشمزه و ساده است که بعنوان یک صبحانه سالم و یا ناهار مناسب محسوب می‌شود. برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید نان تست را به صورت برش خورده، کوچک و ریز کنید. سپس گوشت قرمز را با پودرهای ادویه‌ای مانند نمک و فلفل سیاه و یا پودر آویشن و کمی نمک روی آن ریخته، به مدت چند دقیقه در تابه پخته شود تا طعم مناسبی بگیرد.

سپس یکی از برش‌های نان تست را با مداد شیرین تازه؛ اردک یا میوه‌های دیگر روی آن پهن کنید تا خوردن آسان‌تر شود. بعد از آن، نصف از نان را با گوشت قرمز پخته شده پر کنید و به دو قسمت تقسیم کنید. بهتر است از قسمتی از نان که حاوی اجزای آجری نباشد استفاده کنید تا ساندویچ به صورت کامل متمرکز شود.

بعد از قرار دادن گوشت قرمز، خیار ترش و ریحان را روی نصف گوشت که قرار است به هم بپیوندند، پهن کنید و قسمت دیگر نان را روی آن قرار دهید. آن را به دقت فشار داده تا تمامی مواد به صورت کامل بهم بچسبند. شما می‌توانید ساندویچ خود را با تکه هایی از خیار ترش، سالاد، پنیر و یا هر نوع افزودنی دیگری که دوست دارید، تزئین کنید. حتما بعد از تزیین، ساندویچ خود را در نوارهایی از کاغذ و یا فویل نگهداری کنید تا دستان خود را همیشه تمیز نگه دارید. ساندویچ گوشتی با نان تست تمام طبقات جامعه همچنین کودکان را هم جذب خود می‌کند و یک گزینه عالی برای پذیرایی پیک نیک است.



4- طرز تهیه ساندویچ مرغی با نان تست

برای تهیه ساندویچ مرغی با نان تست ابتدا بهتر است مرغ را به شکل تکه‌های کوچک خرد کرده و سپس با اضافه کردن سبزیجات مختلفی مانند پیاز، گوجه‌فرنگی، خیار و فلفل دلمه را به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا مزه لذیذی بگیرد.

پس از سرخ کردن مرغ و سبزیجات، می‌توانید یک قاشق مایونز معمولی به آن اضافه کنید تا مزه ساندویچ ترش تولید شود. برای افزایش خوشمزه بودن ساندویچ می‌توانید بعضی از گیاهان خشک مانند زردچوبه و گشنیز را به آن اضافه کنید.

در مرحله بعدی برای تهیه نان تست اینگونه عمل کنید که ابتدا تست را به شکل یک نان گرد یا فلفلی سبک بپزید و در نهایت آن را دراز کنید و برش دهید.

در نهایت می‌توانید نان تست را با چند برگ سبزیجات مانند جعفری و ریحان سرشار کنید و سپس مرغ سرخ شده و سبزیجات را روی آن بچینید. ساندویچ مرغی با نان تست شما حاضر است، که می‌توانید آن را با پنیر و گوجه فرنگی نیز سرو کنید. این ساندویچ مناسبی برای صبحانه یا ناهار است.



5- طرز تهیه ساندویچ تنوری با نان تست

ساندویچ تنوری یکی از خوراکی‌های محبوب و پرطرفدار در کشور ماست که با استفاده از نان تست تهیه می‌شود. برای تهیه این ساندویچ ابتدا باید نان تست را به صورت افقی بریده و سپس درون آن موادی مانند گوجه فرنگی، خیار، پنیر، کالباس‌ و ... را قرار دهیم.

راه اول برای پخت ساندویچ تنوری با نان تست استفاده از تنور و روش دیگر استفاده از تابه و فر است. برای پخت در تنور، نان‌های تست را در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید. در روش دوم، تابه را روی حرارت بالا گذاشته و نان‌ها را قرار داده و در هر دو طرف آن‌ها را برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید.

مواد انتخابی برای ساندویچ تنوری با نان تست می‌تواند کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. مثلا می‌توانید از کالباس، پنیر پیتزا، سس مایونز، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل دلمه‌ای و خردل استفاده کنید. همچنین ممکن است علاوه بر مواد ذکر شده از سبزیجات مختلفی مانند ریحان، جعفری و... نیز برای تزئین استفاده کنید.

بعد از آن که تمام مواد را داخل نان‌های تست قرار دادید، با استفاده از یک موکت دستی باید آن‌ها را تنگ کنید تا مواد داخلش جابجا نشوند. سپس ساندویچ تنوری را می‌توانید با چیزی مثل یک دستمال یا کاغذ خمیری پوشانده و سپس برش بزنید و از آن لذت ببرید.



6- طرز تهیه پنیر گریل با نان تست

پنیر گریل با نان تست یکی از غذاهایی است که در ایام خاص و مهمانی‌ها بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهیه این غذا نیازمند چند مرحله بوده ولی در کل آسان به نظر می‌رسد.

ابتدا باید نان تست را به شکل نان‌برگی تر قطع کرد. سپس به روشی که است کمی روی نان تست روغن بریزیم تا نان خیس و سبک شود، سپس می‌توانیم به شکل نامنظم شروع به برش دادن پنیر کنیم. در کنار این دو کار، می‌توانیم از روی پیاز رنده کرده شده و مقدار کوچکی روغن، کمی فلفل و نمک اخیرا تهیه شده جهت ترشی کنیم.

در مرحله بعدی، باید نان تست در تابه را بر روی حرارت قرار داده و در مدت چند دقیقه نان را بشوییم. سپس باید پنیر برش داده شده را به روی نان تست بریزیم و اگر مایل بودیم از ترشی نیز استفاده کنیم.

در نهایت باید نان تست و پنیر را به مدت کمی وقت بیشتری بگذاریم در تابه تا پنیر ذوب شده و چسبیده به نان شود. درواقع اگر پنیر روی نان تست ذوب شده نباشد، بدون شک خوشمزگی غذا کامل نخواهد بود.

در نهایت، باید پنیر گریل با نان تست را سریعا از تابه خارج کرد و آماده سرو شدن به میز مهمانی یا غذای چندنفره شود. این غذای دلچسب و خوشمزه مخصوصا در شب های سرد زمستانی مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد.