آموزش طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی
طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی یکی از پرطرفدارترین خوراکی های ایرانی است که معمولا در مجالس و مراسم مختلف سرو می شود. این غذا در واقع ترکیبی از روش های شمال و جنوب ایران در تهیه است که باعث شده است که طعمی بسیار خوشمزه و متفاوت داشته باشد.
برای شروع، ابتدا باید عدس را مدتی خیس کنید تا بعدا به راحتی پخته شود. سپس گوشت چرخی را با ریحان و زعفران در یک قابلمه سرخ کنید و به مدتی آن را برروی حرارت بگذارید تا برشته شود. پس از آن، به گوشت فلفل دلمه ای و پیاز رنده شده اضافه کنید و به مدتی بپزید تا طعم خوبی به غذا بدهد.
سپس عدس را به گوشت اضافه کنید و به مدت چند دقیقه به همراه آن مخلوط کنید. در این مرحله بهتر است که ظرف قابلمه را با یک پارچه بسته و برروی آن را بگذارید تا غذا به خوبی بپزد. در انتها، برنج را با گلاب، زعفران و روغن نباتی درست کرده و به عدس اضافه کنید. دقت کنید که در صورت لزوم باید پیاز را همراه با برنج سرخ کنید تا ظاهر درخشانی به پلو بدهد.
در نهایت، عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی آماده لقمه زدن است. این غذا را می توان بصورت تنها یا به همراه کشمش، سیر ترش، سالاد و مخلفات دیگر سرو کرد. با دنبال کردن این روش ساده، شما نیز می توانید به راحتی به یکی از خوراکی های پرطرفدار و خوشمزه ایرانی دست یابید.
روش تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی
روش تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی یکی از انواع پلوهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در میان مواردی که در مجالس و جشن ها غذای اصلی شمار می روند، قرار می گیرد. در این پلو از عدس و گوشت چرخی استفاده می شود که به صورت ترکیبی با سایر مواد غذایی مانند چاشنی ها، روغن و ادویه جات به تهیه این غذا شکل می گیرد.
برای تهیه این پلو ابتدا عدس را به همراه گوشت چرخی با کمی زعفران و نمک در چند لیوان آب جوش به مدت نزدیک به یک ساعت میپزیم. بهتر است که قبل از پختن عدس و گوشت، عدس را برای چند ساعت در آب خیساند تا پوست آن را برداریم.
سپس برنج را در آب خیسانده و با روش پلوپزی به صورت جداگانه با ادویه جات و روغن پخته و در قسمت پایین قابلمه قرار میدهیم. در قسمت بالای قابلمه نوبت به ریختن آماده شده عدس و گوشت می رسد و تمامی مواد نیز در ضمن مخلوط شدن با هم، با هم دم میکنند تا طعم خوشمزه خود را از خود به بیرون بیان کنند. در این میان چند چاشنی مانند زرشک، خلال، پیاز، سیر، دارچین و فلفل سیاه نیز همراه پلو قرار می گیرد که به طعم خوشمزه و خوش رنگی برای این پلو کمک میکند.
در نهایت پلو آماده سروی به میز مهمانان میشود و با چندین نوع سبزیجات خورشیده و خوشمزه، میتواند در جمع خانواده و دوستان لذت بخش باشد. با توجه به این که این پلو از مواد غذایی سالم و خوشمزه تهیه میشود، بهتر است که در غذاهای روزانه و مهمانیهای رسمی خود از این غذا استفاده کنید.
طرز تهیه خوشمزه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی
خوشمزه ترین غذاها از جمله عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی است که یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی به شمار میرود. این غذا با ترکیبی از عدس، برنج، گوشت چرخی، پیاز و ادویههای مختلف درست میشود. برای تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی به چند مرحله نیاز دارید.
مرحله اول تهیه مواد اولیه است. برای تهیه این غذا، عدس را شب قبل از پخت به مدت حداقل ۶ تا ۸ ساعت خیس کرده و پس از آبکش کردن آن روی حرارت قرار دهید تا کاملاً پخته شود. همچنین برنج را با آب شسته و در دو ساعت آبکش کنید. بعد از آمادهسازی این مواد، گوشت چرخی را نیز درصورت نیاز با نمک و ادویه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه سرخ کنید.
مرحله دوم تهیه مخلوط پیاز میباشد. پیاز را پس از خلال کردن داخل قابلمه با روغن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی شود. پس از رنگگیری پیاز، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یکی دو قاشق چایخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایخوری زعفران را به آن اضافه کنید تا مخلوطی چسبیده و خوشبو بوجود آید.
مرحله سوم ترکیب تمامی مواد و پخت کردن غذا است. برای این کار، یک لایه برنج، یک لایه عدس و یک لایه گوشت را به ترتیب روی هم قرار دهید. ۴ بار این عمل را تکرار کرده و در انتها یک لایه برنج را به صورت خام بر روی لایه بالایی قرار داده و روی آن مخلوط پیاز را بریزید. پس از ریختن مخلوط پیاز، قابلمه با درب محکم شده و بر روی حرارت کم قرار داده شود تا برای حدود ۴۵ الی ۶۰ دقیقه به آرامی پخته شود.
از روشن شدن کامل پیاز به عنوان نشانه پخته شدن غذا میتوانید استفاده کنید. پس از پخته شدن غذا آن را از روی حرارت برداشته و آن را با کلم اسفناج و ماست سفید تزئین و سرو کنید. به همین سادگی غذای خوشمزه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی را درست کرده و از آن لذت ببرید.
گرم و لذیذ؛ طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی
پلو با عدس، یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در سراسر ایران است که به عنوان یکی از غذاهای سنتی این کشور محسوب می شود. عدس یکی از محصولات غذایی پرباارزش است که حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین، فیبر، کربوهیدرات و مواد معدنی است. به همین دلیل، استفاده از عدس در حرفه آشپزی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد مغزی می شود.
طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی به سادگی می تواند در خانه تهیه شود. در این غذا از گوشت چرخی و برنج استفاده می شود. گوشت با پیاز و نمک تفت داده شده و پس از ریختن عدس و آب، در آتش ملایم پخته می شود. برنج نیز در غذت فورج شده و پس از اضافه کردن چند ملافه زرشک، روی عدس با گوشت چرخی بریخته شده و با حرارت جذب می شود. نتیجه، یک غذای گرم و لذیذ با عطر و طعم خوب است که همه افراد آن را دوست خواهند داشت.
با توجه به مزیت های متعدد این غذا، عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی یک گزینه بسیار خوب برای افرادی است که به دنبال یک غذای سالم و نیروبخش هستند. همچنین، برای ارگانیزهایی که میزبانی مهمانان هستند، این غذا را به عنوان یکی از غذاهای میز نهاری و شام پیشنهاد می شود. در کل، با توجه به سادگی و لذتی که این غذا دارد، برای هر کسی که به دنبال یک انتخاب خوب در غذاهای خوردنی است، می تواند گزینه مناسبی باشد.
پلویی که همه رو میکشاند؛ عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی
پلویی که همه رو میکشاند، عدس پلو با گوشت چرخی، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین ایرانیان است. این پلو به شکلی فوق العاده مزه دار و خوش طعم سرو میشود که همه را به سمت خود جذب میکند.
آشپزی عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی با ترکیب لذیذ لوبیا عدس، گوشت چرخ کرده، پیاز، روغن، زعفران، شیر، نمک و فلفل به دست میآید. در این غذا، لوبیای عدس با گوشت چرخ شده و پیاز به صورت جداگانه پخته میشوند. سپس، برای رنگ دادن به غذا از زعفران استفاده میشود و در ادامه شیر به غذا اضافه شده و همه مواد به هم مخلوط میشوند.
این غذا به خاطر مزه و دوام خود، برای جشنها و مجالس مختلف به عنوان غذای اصلی سرو میشود. آماده کردن این پلو نیز نسبتاً آسان است و فقط در چند مرحله انجام میشود. همچنین، با توجه به دارا بودن تمام اجزای مورد نیاز در بازارها و فروشگاهها، امکان آماده کردن این غذا در منازل بسیار راحت است.
در نهایت، عدس پلو با گوشت چرخی یکی از غذاهای مناسب برای تمام فصول سال است و به دلیل مزه خوشمزه و سرشار از پروتئین، از آن به عنوان یک غذای سالم و پرخاصیت میتوان استفاده کرد.
طرز تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی برای مهمانی
تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی یکی از انواع پلو های خوشمزه و سنتی در سراسر ایران است که معمولاً در روزهای جشن و مهمانی ها سرو میشود. این غذا با طعم و مزه خاصی که از ترکیب برنج، عدس، گوشت و ادویه جات حاصل میشود، نه تنها خوشمزه بلکه غذایی سالم و مغذی نیز است.
برای تهیه عدس پلو مجلسی با گوشت چرخی ابتدا برنج را حدود ۲ ساعت در آب خیساند و سپس آن را بپزید. در همین حین، عدس را به همراه پیاز رنده شده و روغن در قابلمه ای که بهتر است دهانه آن بزرگ باشد، برای سرخ کردن قرار دهید. هنگامی که پیاز سرخ شد، گوشت چرخی و ادویهها را نیز به آن اضافه کنید و با هم هم بزنید تا اینکه گوشت پخته شود.
بعد از پز برنج، آن را با یک قاشق روغن یا پیاز سرخ شده در یک قابلمه مخصوص پلو، مخلوط کنید. سپس ادویههایی مانند زعفران، دارچین و زیره سبز به آن اضافه کرده و هم بزنید. بعد از آن، روی برنج لایه ای از گوشت چرخی و بعد لایه ای از عدس ریخته شود و با سایر لایه های مذکور همین کار را تا پایان ادامه دهید.
سپس پلو روی حرارت ملایم قرار داده و برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه پخته شود. با بهترین سرویس کردن و مزه بردن از این غذا، به سادگی و با مواد اصلی و دستور تهیه مذکور، میتوانید در کنار خانواده و دوستان خود، لذت بخشترین سفرههای مهمانی را داشته باشید.