طرز تهیه عدس پلو بدون گوشت با کشمش

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه عدس پلو بدون گوشت با کشمش

طرز تهیه عدس پلو با کشمش یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به راحتی در دسترس هر خانواده‌ای قرار می‌گیرد. در این طبقه‌بندی آموزشی قصد داریم تا به شما نحوه تهیه عدس پلو بدون گوشت با استفاده از کشمش را به طور کامل توضیح دهیم.

بهترین نوع عدس برای تهیه عدس پلو، عدس سبز است. برای شروع، عدس را با آب بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیساند. پس از این مرحله، عدس را به همراه یک قاشق آب لیمو و سه پیاز ریز خرد شده در قابلمه ریخته و به مدت ۴۰ دقیقه به صورت ملایم پخته شود.

سپس کشمش را شسته و به آبکشیر در آورده و اجازه دهید که آب آن خشک شود. در یک قابلمه دیگر، کره را روی حرارت متوسط قرار داده و بعد از ذوب شدن، کشمش‌ها را به آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا سبک شوند.

در نهایت، عدس را به همراه کشمش به قابلمه‌ای که بر روی حرارت ملایم قرار دارد اضافه کنید و آن را با پیاز رنده شده و دانه‌های رب ادویه نمک و فلفل سیاه تند کنید. پس از حدود ۱۰ دقیقه، غذای شما آماده است و در ظرف سرو شود. با این طرز تهیه، عدس پلو با کشمش غذایی نو و خوشمزه ایجاد می‌شود که می‌توانید به دوستان و خانواده خود پیشنهاد دهید.



طرز تهیه عدس پلو با کشمش

طرز تهیه عدس پلو با کشمش یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب در فرهنگ غذایی ایران است. برای تهیه این غذا ابتدا باید عدس را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس با آب شسته شود تا هرگونه گل و لای آن از بین برود.

برای تهیه سس پلو ابتدا پیاز را ریز خرد کرده و در روغن گرم کنید، سپس گوشت را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت کاملاً سرخ شود. سپس هویج و سیب‌زمینی‌ها را نیز به سس اضافه کنید و همراه با سس در حرارت ملایمی تفت دهید.

بعد از آن عدس را به سس اضافه کنید و همه ingredients را با هم مخلوط کنید. سپس اب بریزید و روی غذا را ببندید تا بجوشد. پس از جوشیدن آب، حرارت را کم کنید و غذا را با حرارت ملایم نیم ساعت دیگر بپزید. پس از اتمام پخت ، کشمش را با آب کمی جدا کرده و به طور مساوی روی غذا بریزید و کمی مخلوط کنید. در نهایت سرو کنید. غذای عدس پلو با کشمش آماده است.



نکات مهم در تهیه عدس پلو بدون گوشت

تهیه عدس پلو بدون گوشت یکی از غذاهای سالم و خوشمزه برای افرادی است که گوشت را مصرف نمی‌کنند. در این طبقه از پلو، عدس به همراه برنج و ادویه‌های مختلف به کار رفته‌اند. تهیه این غذا یک سری نکات مهم برای دستیابی به طعم مناسب و آسیب‌های کمتر دارد که در ادامه آورده می‌شود:

استفاده از عدس خوب: برای تهیه عدس پلو، از عدس سبز هندی یا خرما دسته بندی شده استفاده کنید. بهتر است پس از شستن عدس، آن را به مدت چند ساعت در آب بگذارید تا بهتر پخته شود. در این شرایط، عدس با استفاده از حرارت پختگی و خواص آن همراه با برنج، حجم مناسب را خواهد داشت.

نگه داشتن آب: برای تهیه عدس پلو با کیفیت بهتر، باید نوشابه را از آب جدا کرد. بعد از محکم شدن کامل عدس در آب، نوشابه را به صورت مرحله به مرحله کمرنگ کنید. آب اضافی، در یک سطح زیر، می تواند به مشکل پلو باعث شود. برای این کار می‌توانید از سیف غذا استفاده کنید.

استفاده از ادویه‌های بومی: یکی از ویژگی های مهم عدس پلو، طعم خوب آن است. استفاده از ادویه‌های بومی و مطلوب، همانند زرمبه، زنجبیل، دارچین و زعفران به طعم عدس پلو کمک می کند. برای تقویت طعم غذا، می‌توانید از عسل و آبلیمو استفاده کنید.

با استفاده از این نکات، شما قادر به تهیه یک عدس پلو خوشمزه و سالم خواهید بود که بدون گوشت همچنان می‌تواند یکی از پرطرفدارترین غذاهای سالم باشد.



راهنمای خرید مواد لازم برای تهیه عدس پلو

پلوی عدس یکی از پلوهای مورد علاقه در ایران است. برای تهیه این غذا، موادی مانند عدس، برنج، پیاز، روغن و ادویه‌جات مختلف مورد نیاز است. در ادامه به معرفی این مواد و راهنمای خرید آن‌ها پرداخته خواهد شد.

1- عدس: برای تهیه این پلو از عدس سبز استفاده می‌شود. عدس‌های سورت شده و بدون پوست که رنگ آن‌ها سبز تیره است، بهترین گزینه برای تهیه پلوی عدس هستند.

2- برنج: برای تهیه پلوی عدس از برنج سفید استفاده می‌شود. برنج نوید یا پچمه حاوی رطوبت کافی برای درست شدن پلوی عدس است. بهتر است برنج درجه یک باشد و از نمک نوعی جهت پخت اقتصادی آن استفاده نشود.

3- پیاز: پیاز برای تهیه پلوی عدس بسیار مهم می‌باشد. می‌توان از پیازهای نوکرداری یا قیمه ای استفاده نمود. پیاز را باید به صورت نازک خرد شده روی حرارت قرار داد تا سبک شود.

4- روغن: برای طعم دهی به پلوی عدس از روغن سرخ کردن پیاز استفاده می‌شود. بهتر است برای این منظور روغنی با کیفیت و چربی مناسب را انتخاب کنید.

5- ادویه‌جات: برای افزایش طعم پلوی عدس، ادویه‌های گلپر و زردچوبه مورد استفاده قرار می‌گیرند. به میزان اندکی دارچین و هل نیز می‌توان اضافه کرد.

در نهایت، برای تهیه پلوی عدس با کیفیت بالا، تمامی اجزاء باید با دقت و مراعات تهیه شوند. با رعایت این موارد مطمئنا می‌توانید پلوی عدسی لذیذ و مطبوع تهیه کنید.



طرز تهیه کشمش برای عدس پلو

کشمش یکی از مواد غذایی باارزش و خواص بی شمار است که به صورت خشک شده از انواع میوه ها مانند انگور، هلو، زردآلو و... تهیه می شود. کشمش تنها به عنوان ماده بسته بندی در بعضی از بهارنامه ها ذکر می شود ولی برای تهیه برخی از غذاهای سنتی همچون عدس پلو بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

برای تهیه کشمش برای عدس پلو ابتدا نیاز به یک پایه اصلی انگور ( قرمز ، شیرین و طعم دار) داریم. این انگور را بعد از شستشو و خرد کردن بوسیله چاقو باید در آب گرم (یا بخار) قرار داده، تا درست به اندازه و بافت کشمشی درآید. زمان آب کشیدن انگور به میزان حجم انگور بستگی دارد اما معمولا حدود 12 تا 15 ساعت زمان صرف می شود.

بعد از آماده شدن کشمش، می توان آن را به صورت روغن کرده و داخل عدس پلو استفاده کرد. برای روغن کردن کشمش، کشمش ها را در یک قابلمه با روغن مایع قرار دهید و به مدت چند دقیقه بپزید، تا طعم شیرین آن بیشتر شود و بافت آن نیز از بین نرود.

در نهایت کشمش را می توان به عنوان تزئینی برای عدس پلو بکار برد. برای این منظور، قبل از سرو کردن عدس پلو، کشمش ها را بر روی پلو بریزید و روی آن هم برخی از مغزهای پسته هم به صورت تزئینی قرار دهید. به این صورت عدس پلو شما ظاهری جذاب و خوشمزه خواهد داشت.



طرز تهیه برنج برای عدس پلو

برنج با گوشت عدس یکی از غذاهای پرطرفدار و لذیذ که در ایران زیاد مصرف می‌شود و خصوصا در جشن‌های مذهبی مانند عید نوروز و عاشورا. برای تهیه این غذا ابتدا برنج را برای حدود ۳۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس آن را به صورت پلویی درست می‌کنیم.

برای تهیه برنج برای عدس پلو نیاز است که از برنج با کیفیت و خوبی استفاده کنیم و برای کمک به جذب اب به آن، باید آبی که برای خیساندن برنج استفاده می‌شود، شور باشد. پس از اینکه برنج در آب خیسانده شده است، باید آن را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه مهیا کرد و سپس به روش دو پهنه آماده می‌کنیم تا از خودرویی برنج جلوگیری کنیم.

بعد از آماده کردن برنج، باید به تهیه کردن طبقات پلو برای عدس پرداخت. پس از خام کردن عدس و سرخ کردن پیاز، باید آن را با گوشت یا مرغ مخلوط کرده و به صورت منظم روی برنج لایه برداری کنید. سپس با ریختن اب مرغانه به آن، قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و برای حدود ۴۵ دقیقه بگذارید آن را بپزد.

در نهایت، پس از پخت عدس پلو، باید آن را به صورت گرم سرو کنید و با ترشی و مخلفات تزئین کنید. با تهیه برنج با کیفیت و درست، همراه با عدس و گوشت تازه و ترشی خوشمزه، می‌توانید یکی از لذیذترین غذاهای ایرانی را برای خانواده و دوستانتان فراهم کنید.



طرز تهیه سبزیجات برای عدس پلو

سبزیجات به عنوان یکی از اصلی ترین مواد مصرفی در فرآیند پخت عدس پلو مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این راهنمای طرز تهیه، گونه‌های مختلف سبزیجاتی که برای عدس پلو استفاده می‌شوند و نیز روش آماده سازی آنها توضیح داده خواهد شد.

1- پیاز و سیر: در این طرز تهیه، پیاز و سیر خام به صورت خرد شده و در روغن تفت داده می‌شود تا رنگ آنها طلایی شود. پس از این مرحله، ارمغان سبزیجاتی مانند جعفری و شوید طبق سلیقه نیز به مواد تفت داده شده درشت می‌شود.

2- تره فرنگی: این سبزیجات به صورت خام یا خرد شده به عدس پلو اضافه می‌شود. در صورت استفاده از تره فرنگی خرد شده، باید آن را در آب برای چند دقیقه قرار داد تا ترطیب بیشتری بگیرد.

3- اسفناج: در صورت استفاده از اسفناج به عنوان سبزیجات، ابتدا باید آنها را به آب کرد و بعد در ماکروویو برای چند دقیقه بگذارید تا آبخوانده شوند. پس از آن، اسفناج را خرد کنید و به عدس پلو اضافه کنید.

4- شمنیز: برای استفاده از شمنیز به عنوان سبزیجات، باید آنها را به شکل شاخه‌های کوچک خرد کنید و در آب نمکی ویژه برای خورشت به مدت ده دقیقه پخت دهید.

با توجه به نوع سبزیجاتی که برای عدس پلو استفاده می‌کنید، می‌توانید به سلیقه‌ی خود عمل کنید و به طور مناسب سبزیجات را آماده کنید. علاوه بر این، می‌توانید سبزیجات را به صورت منظم جهت خورشت تدوین شده به کار گیرید و از غذاهایی بسیار سلامت و مغذی برای خودتان لذت ببرید.