تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه شیشلیک شاندیز مشهد
شیشلیک شاندیز یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به صورت گوشتی و علیه آتش تهیه میشود. این غذا معمولا با استفاده از گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله تهیه میشود. یکی از نسخههای معروف شیشلیک، شیشلیک شاندیز مشهد است که با طعم و طراوت خاصی برخوردار است.
برای تهیه شیشلیک شاندیز مشهد، ابتدا گوشت را به اندازه مناسب بریده و در مخلوطی از یونجه یا آویشن، نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری و چند قاشق روغن زیتون حداقل چند ساعت یا برای یک شب در یخچال محکم گذاشته و مربوطه را سس میدهیم. سپس گوشت را به روی میخ پشتی یاچوبی با توجه به وابستگی اندازه بسته به میزان گوشت داده خود و پیچیدگی سلیقهای خود فشار داده و بشوییم. بعد از اینکه گوشت به میخ چوبیا شد، آن را بر روی آتیش قرار دهید تا ببینید گوشت به رنگ طلایی و درست کرده خوشایش شده و میتوانید حتی موقع خوردن آن همراه با کنیچ .fortawesome-یونج .fortawesome یا نون سفید ۱۸ یا ۱۹ שنه תرزهای اختصاصی ریخته شده است.
در نهایت، شیشلیک شاندیز مشهد باید با سبزیجات خرد شده مانند پیاز و ریحان تزیین شود. این غذا معمولا با نان سنتی ایرانی یا برنج سفید سرو میشود و با شربت لیمو یا مخلوطی از شیر و سیر تزیین و خورده میشود.طعم و اعضای بصیرتی آن نوعی تلذذی به ذائقه میدهد که علاقهمندان به این نوع غذاها حتما باید یکبار به تهیه و سرو آن فکر کنند.