شیرینی کشمشی در آشپزخانه کوچک
شیرینی کشمشی از شیرینیهای خوشمزه و محبوبی است که با استفاده از مواد سادهای همچون کشمش، آرد، شکر و روغن ساخته میشود. این شیرینی در آشپزخانههای کوچک هم بسیار قابل تهیه است و شما نیازی به قابلمه و اجاق گاز پرقدرت ندارید.
برای تهیه شیرینی کشمشی ابتدا باید کشمشها را به شکل خرد شده با آرد، شکر و روغن مخلوط کنید. در صورتی که مایل به افزایش مزه شیرینی هستید، میتوانید از چند میوه خشک همچون گردو، پسته، فندق و مغز پنبه استفاده کنید.
پس از مخلوط کردن مواد، باید آنها را به صورت یکنواخت و به اندازهی نارس روی کاغذ پخت و پز بچینید. سپس آن را به مدت بیش از پانزده دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزهی شیرینی برجسته شود.
بعد از آن شیرینیها را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار دهید تا آنها سرخ شوند. پس از اتمام پخت، شیرینی کشمشی خود را از فر در بیرون بگذارید و به خنک شدن بگذارید تا بشود. این شیرینی همچنین میتواند در ظروف ضد زنگ بسته شده و بعدا مصرف شود.
در نهایت، شیرینی کشمشی ساخته شده در آشپزخانهی کوچک، یکی از بهترین شیرینیهایی است که میتوانید جهت برطرف کردن تمامی نیازهای خود و خانواده خود را تهیه کنید. همچنین با افزودن نان خشک و چای سیاه، میتوانید این کار را هنگام صبحانه انجام دهید و باعث ایجاد انرژی و قدرت بیشتر در طول روز خود شوید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی با استفاده از ابزارهای کوچک آشپزخانه
شیرینی کشمشی یکی از شیرینیهای سنتی ایرانی است که بخاطر طعم مطبوع و خوشمزهای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد قرار دارد. تهیه این شیرینی نیاز به ابزارهای کوچکی مانند قالب کوکی، ماشین خمیر زن، قوطی پودر قند و ... دارد که در زیر به توضیح هر یک از این ابزارها پرداختهایم.
برای تهیه شیرینی کشمشی ابتدا باید مواد لازم را تهیه کرد. این شیرینی شامل آرد، کشمش، شکر، روغن، تخممرغ و پودر شیر است. برای مخلوط کردن آرد و سایر مواد از ماشین خمیر زن استفاده میکنیم. با کمک این ابزار میتوان مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کرد.
سپس برای ساختن شکل دلخواه شیرینی کشمشی از قالبهای کوکی استفاده میکنیم. این قالبها به شکلهای مختلفی تولید میشوند و در برخی موارد میتوان به شکل کوچکی و جمع شونده آنها را در دسترس داشت. با قرار دادن مواد در داخل قالب و فشار دادن به آرامی، شکل شیرینی به دست میآید.
در نهایت برای پخت شیرینیها از فر استفاده میشود. در این مرحله ابتدا قوطی پودر قند را در بالای شیرینی کف میکنیم و سپس شیرینیها را در فر قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه در دمای 170 درجه سانتیگراد پخت میکنیم. پس از پخت شیرینیها را از فر خارج کرده و بر روی رومیز قرار میدهیم تا کاملاً خنک شوند.
با استفاده از ابزارهای کوچکی مانند قالب کوکی، ماشین خمیر زن و قوطی پودر قند میتوان به راحتی شیرینی کشمشی خوشمزهای تهیه کرد. با رعایت مراحل فوق میتوانید به راحتی بهترین شیرینی کشمشی را در خانه تولید کنید.
راهنمای شیرینی کشمشی آسان و سریع در کوچکترین آشپزخانه
در اینجا به شما نحوه تهیه شیرینی کشمشی سریع و آسان در کوچکترین آشپزخانه را توضیح خواهیم داد. شیرینی کشمشی با چشمه کشمش، جعفری، روغن، شکر، هل، بیکینگ پودر و آرد تهیه میشود. سبک و روان کار را با آماده کردن کشمش، پاک کردن جعفری و ریختن آن در مخلوطکن روغن به روش شیرینی صنعتی شروع میکنیم. سپس شکر را در مخلوطکن ریخته، به همراه کشمش و هل آسیاب میکنیم.
بعد از اینکه مواد خشک به خوبی مخلوط شدند، به مخلوط توامان با یک تا دو قاشق آرد، یک قاشق بیکینگ پودر و یک قاشق روغن اضافه میکنیم تا مواد مخلوط نریزند و شیرینی های شماره یک خود را در فر تهیه کنیم.
از جمله گزینه های محبوب استفاده از آن، درس کده های کوچک که روی الماس و اشیای مختلف نصب شده هستند. همچنین می توانید از قالب های سیلیکونی ساخته شده استفاده کنید که کمتر چسبند. بعد از ریختن مواد در قالب، حفره ها را با کشمش پر کرده و در فری درجه حرارت 350 درجه فارنهایت در طول 15-20 دقیقه قرار دهید. شیرینی های پز شده بیشتر به لحاظ ظاهری شبیه گوشه های شامل شکلات و رژیم هستند.
حاصل آخر بسیار خوش طعم است و میتوانید آن را در میان دو نان مزین شده با کشمش ، روکش شیره عبداللهی و مردمک یک اعشاری سنتی تزئین کنید. با توجه به مواد کمپوت با طعم میوه و یا در صورت بیشتر شیرینیا سرشیر با طعم و لیمو ترش اضافه کرده و سرو کنید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی برای آشپزخانه های کوچک با میزان محدود وقت
شیرینی کشمشی، یکی از شیرینی های سنتی و فوق العاده خوشمزه است که در آشپزخانه های کوچک نیز می توان به راحتی تهیه شود. این شیرینی ابتدا با سرخ کردن کشمش، یکی از مواد اصلی خود را تهیه می کند. سپس با طعم دهی به دست آمده از کشمش و افزودن موادی همچون نشاسته، زردچوبه، آرد و شکر، خمیر شیرینی کشمشی حاصل می شود.
برای تهیه این خمیر که به راحتی قابل تهیه در آشپزخانه های کوچک است، دقایقی کمتر از ۳۰ دقیقه صرف می شود. برای شروع، کشمش ها به داخل ظرفی ریخته و با تفت دادن در روغن، سرخ می شوند. سپس به داخل ظرفی دیگر نرم می شوند. سپس با افزودن نشاسته، زردچوبه، آرد و شکر به آنها، خمیر شیرینی کشمشی تهیه می شود.
سپس خمیر تهیه شده به قسمتی از جدول چوبی یا قالب سیلیکونی وارد می شود و به شکل دلخواه شکل داده می شود. در انتها با پخت تفاله یا فر، به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه این شیرینی آماده شده و می توان آن را برای میهمانی ها و یا کنار چای و قهوه لذت بخشید.
به طور خلاصه، تهیه شیرینی کشمشی برای آشپزخانه های کوچک با میزان محدود وقت بسیار ساده و راحت است و با کمترین امکانات به راحتی قابل تهیه است. این شیرینی فوق العاده خوشمزه و محبوب در صبحانه ها و نوشیدنی های بعد از ظهر است.
شیرینی کشمشی ساده ولی خوشمزه برای آشپزخانه های کوچک
شیرینی کشمشی از شیرینی هایی است که از محبوبیت بسیاری برخوردار است و خصوصاً در فصل پاییز که کشمش در دسترس است، بسیار با استقبال مواجه میشود. این شیرینی ساده ولی خوشمزه دارای طعم و عطری فوقالعاده است که همه را شیفته خود میکند. ویژگی مهم این شیرینی، استفاده از کشمش در تهیه آن است که به آن طعم و عطر جذابی میبخشد.
برای تهیه شیرینی کشمشی ساده ولی خوشمزه، نیازمند چند مواد اولیه هستید که در دسترس هر خانوادهای هستند. برای تهیه این شیرینی، از آرد، شیر، روغن یا کره، تخم مرغ، شکر، کشمش، بکینگ پودر و وانیل استفاده میشود. مواد اولیه به همراه کشمش به مقدار دلخواه خوراک شیرینی تهیه میشود و پس از پخت در فر، در کمتر از یک ساعت یک شیرینی بسیار خوشمزه و ساده تهیه میشود.
ویژگی مهم این شیرینی این است که برای تهیه آن نیاز به فضای بسیاری نیست. در آشپزخانههای کوچک و با امکانات محدود، میتوانید بدون نیاز به وسایل پیچیده و محیط پرcost ، از این شیرینی خوشمزه لذت ببرید. همچنین، پخت آن بسیار راحت و سریع است و از دستور پخت آن میتوان در کمتر از یک ساعت استفاده کرد.
در نهایت، با توجه به مواد ساده مورد نیاز برای تهیه این شیرینی و همچنین آسانی در پخت و مزیت کوچک بودن آشپزخانه، به راحتی میتوانید این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و خانواده و مهمانان خود را با آن شاد کنید.
طرز تهیه شیرینی کشمشی با کمترین ابزار در آشپزخانه کوچک
اگر شما به دنبال یک دسر خوشمزه و سریع با کمترین ابزار در آشپزخانه کوچک هستید، شیرینی کشمشی می تواند گزینه ای عالی باشد. شیرینی کشمشی یک دسر ساده و خوشمزه است که با کمترین تجهیزات و ابزار ممکن در آشپزخانه خانگی تهیه می شود. در این مقاله، ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه یک شیرینی کشمشی ساده، با کمترین ابزار در آشپزخانه خانگی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی عبارتند از کشمش، آرد، بیکینگ پودر، نمک، بیضی، شکر، و روغن. اولین مرحله برای تهیه شیرینی کشمشی، آماده کردن تخم مرغ است. برای این منظور باید تخم مرغ را در یک میکسر کوچک از پیش آماده شده تغلیظ کنید. سپس باید شکر را به آن اضافه کرده و آن را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یک ماسه نرم و شاداب بشود.
در مرحله بعدی، باید کشمش را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کنید. در این مرحله، باید آرد، بیکینگ پودر و نمک را به این مخلوط اضافه کرده و با استفاده از یک قاشق چوبی یا ملخی، آن را بهخوبی مخلوط کنید تا مواد باهم ترکیب شوند.
در مرحله بعدی، باید روغن را روی تابه یا ماشین پخت به ظرفیت کافی بریزید. هنگامی که روغن گرم شد، باید به پان بزرگ بخیه داده و آن را با قیف خالی به داخل تابه یا ماشین پخت بریزید. آن را از دو طرف و به طور مداوم بپزید تا یک سطح طلایی و سبک درست کنید. با استفاده از یک تور یا یک کارد تیز، آن را به تکه هایی برش کرده و به عنوان دسر سرو کنید.
در نهایت، شیرینی کشمشی سبک و خوشمزه شما آماده است. این دسر به سرعت آماده می شود و با کمترین تجهیزات در آشپزخانه کوچک تهیه می شود. پس با دنبال کردن این روش، از یک دسر سالم و خوشمزه، با کمترین هزینه و استفاده از کمترین تجهیزات لذت ببرید.