طرز تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر
شیرینی پفکی مرنگ با فر یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که توسط علاقمندان به پخت و پز بسیار محبوب است. این شیرینی در دسته شیرینی هایی قرار دارد که با استفاده از پفک های کوچک و رنگی و بافت نرم و البته شیرین تهیه می شود.
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر ابتدا باید تمام مواد لازم را آماده کنید. مواد اصلی شامل پفک، آرد، شکر، کره، تخم مرغ، وانیل و رنگ مورد نظر است. سپس پفک ها را در آب به مدت حدود 10 دقیقه خیس کرده و آنها را به خوبی خشک کنید.
در مرحله بعدی، آرد، شکر، کره را با هم مخلوط کرده و به خوبی با دست هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند. سپس تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و مخلوط را به خوبی با دست هم بزنید. در نهایت، پفک های خشک شده را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را با دست به روشی یکدست با هم مخلوط کنید.
برای پخت شیرینی پفکی مرنگ، باید فر را توسط دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید و مخلوط را به همراه شیرینی های کوچک شکل داده شده را روی سینی فر برای حدود 12 تا 15 دقیقه پخته و سپس آنها را از فر خارج کرده و به خوبی خنک شده آماده سرو خواهند بود.
به طور کلی، تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر یک پروسه ساده و لذیذ است و از این شیرینی می توانید در انواع محافل و جشن ها به عنوان یکی از خوشمزه های جذاب و پرطرفدار استفاده کنید.
راهنمای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر
پفک یکی از شیرینیهای خوشمزه و محبوب است که در تمامی سنین میتوان از آن استفاده کرد. شیرینی پفکی به دلیل جذابیت رنگهای مختلفی که به آن اضافه میشود، خواص غذایی قابل توجهی را نیز دارد. در اینجا راهنمایی برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر ارائه میشود که میتوانید با عملی کردن آن در خانه به سرعت شیرینی خوشمزه و پفکی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ شامل پفک، شکر، آب، روغن، زعفران و کنجد است. در ابتدا پفک را با مقداری آب و شکر در فریزر قرار میدهیم تا یخ بزند و شیرینیهای پفکی رنگی به وجود آید. سپس با اضافه کردن زعفران به آب داغ، یک رنگدانه طبیعی برای رنگآمیزی پفک تهیه میکنیم.
پس از این که پفک خزیده شده است، آنها را روی تابه قرار میدهیم و با روغن سرخ میکنیم. در اینجا بهتر است از روغن نظر سلامتی مانند روغن کنجد استفاده کنیم. پس از سرخ شدن پفک، آن را درون یک میکسر قرار داده و با دستگاه ترکیبکننده به مدت چند دقیقه به شکل خمیر تبدیل میکنیم. سپس درون آن رنگدانه زعفران و کنجد را اضافه کرده و خمیر را با دست هم میزنیم تا رنگهای مختلف با هم مخلوط شوند.
سپس خمیر شیرینیهای پفکی را روی سایزرهای چوبی مرغوب قرار داده و به شکل دلمانند شکل میدهیم. سپس آنها را به صورت عرضی در فر میگذاریم و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.
با این راهنمای ساده و آسان میتوانید شیرینیهای پفکی مرنگ و خوشمزه تهیه کنید که به همراه چایی و قهوه خود میتوانید از آن لذت ببرید.
مراحل تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر به چند مرحله نیاز داریم. لازم به ذکر است که این شیرینی ساده است و با توجه به مواد لازم میتوانید در کمترین زمان ممکن به آن دست یابید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر شامل پفک، تخم مرغ، شکر، کره، وانیل و رنگ مایع هستند. ابتدا پفک را با یک قیفه فلزی و یا یک کاسه کوچک قرار دهید و آن را درون فر قرار دهید تا به صورت همگن شده و طلایی رنگ شود.
سپس تخم مرغ را با شکر و کره در میکسر خوب ترکیب کنید تا خامهای شود. به این ترتیب وانیل را اضافه کنید و همه را بطور خوبی ترکیب کنید. در نهایت اضافه کردن پفک ترکیب مواد را بهتر میکند.
در مرحله بعدی ، رنگ مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و همه را به دقت ترکیب کنید تا رنگ از همه جا به طور یکنواخت توزیع شود. نتیجه نهایی باید بسیار سفت و قابل حمل باشد. سپس مواد را در یک فر جعبه ای قرار داده و در دمای 180 درجه سانتیگراد برای 20 تا 25 دقیقه پخته شود.
در نهایت، شیرینی پفکی مرنگ با فر آماده است و می توانید از آن همراه با چای یا قهوه خود لذت ببرید.
گام به گام شیرینی پفکی مرنگ با فر
شیرینی پفکی مرنگ با فر یک شیرینی سریع و در عین حال خوشمزه است که می توانید در خانه تهیه کنید. این شیرینی با استفاده از چند مواد اصلی مانند شکر، پفک و نشاسته ذرت تهیه می شود. برای طعم دهی به این شیرینی می توانید از رنگ های مختلف و طعم های مختلف استفاده کنید. با دنبال کردن مراحل ساده زیر شما می توانید شیرینی پفکی مرنگ با فر را در خانه تهیه کنید.
- مواد مورد نیاز: 2 فنجان پفک، 1 فنجان شکر، 1 فنجان نشاسته ذرت، 2 قاشق غذاخوری آب، چند قطره رنگ غذایی، 1 قاشق چایخوری اسانس و شیرینی پز.
- در مرحله اول شما باید تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. برای این کار شکر، پفک و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و سپس اسانس و رنگ غذایی را اضافه کنید.
- در مرحله بعدی، پزشکی پروژه را با آب تر حفظ کنید. شما باید به آرامی آب را اضافه کنید تا مایع شما کاملاً مرطوب شود. از آنجا که ترکیب شیرینی پفکی شما نیاز به اتصال دقیق دارد، باید حوصله خود را داشته باشید و برای این کار به آرامی پزشکی پروژه را تحریک کنید تا مواد خود را بدون اینکه با هم بچسبند مخلوط کنید.
- در مرحله بعد، شیرینی پفکی شما را در قالب هایی که آنها را به یکدیگر چسبانده اید، بریزید. این اجازه می دهد تا شیرینی پفکی شما در حال پخت شده باشد. شما باید قالب ها را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پزید تا طلاق شیرینی پفکی شما رسیده باشد.
- پس از پخت، شیرینی پفکی شما را از قالب ها خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید. شیرینی پفکی شما آماده سرو شدن است!
با دنبال کردن مراحل ساده بالا، شما می توانید شیرینی پفکی مرنگ با فر خود را در خانه تهیه کنید. این شیرینی را می توانید به عنوان یک خوراکی کنار قهوه یا چای خود سرو کنید. در این روش تزئین شیرینی، شما می توانید از تخصص و خلاقیت خود استفاده کنید و به دلخواه دیگران بچسبید.
شیرینی پفکی مرنگ درست کنید
شیرینی پفکی مرنگ یکی از شیرینیهایی است که با استفاده از پفکهای مرغوب و تنوع رنگی، ظاهر بسیار جذابی دارد. این شیرینی متنوع است و میتوان از آن در جشن ها، مهمانی ها و تجمع های دیگر استفاده کرد. در ادامه راهکارهای مختلف برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ را بررسی میکنیم.
ابتدا باید پفک را انتخاب کنید. برای بهترین نتیجه، باید از پفک مرغوب و با کیفیت استفاده کنید. سپس، باید پفک را در ماده رنگی غوطه ور کنید تا به رنگ دلخواه شما برسد. پس از آن، پفکها را خشک کنید.
در مرحله بعد، باید شیرینی خود را آماده کنید. برای این کار، بهتر است از پودر قند و شکر استفاده کنید. شیرینی خود را در کاسه ای آماده کنید و در حالی که پفکها هنوز گرم هستند، آنها را در شیرینی غوطه ور کرده و به شکل مورد نظر خود خشک کنید. برای بهتر شدن ظاهر شیرینی، میتوانید از ترکیبی از رنگهای مختلف استفاده کنید و شکلهای جالبی را بوجود بیاورید.
نکته ای که باید به آن توجه کنید، این است که برای تهیه پفکهای مرنگ، باید از موادی استفاده کرد که به راحتی در دسترس شما باشد و مطابق با استانداردهای بهداشتی باشد. همچنین، باید نسبت به نگهداری و استفاده از شیرینیهایی که با مواد شیمیایی رنگ آمیزی شده اند، احتیاط کنید.
در نهایت، شیرینی پفکی مرنگ را میتوانید در محیطی خشک و در دمای مناسب نگهداری کنید تا بدون از دست دادن رنگ و شکل، بتوانید از آن استفاده کنید. برای دفعه بعدی، با انتخاب رنگهای مختلف، میتوانید شیرینی پفکی مرنگ جدیدی را تهیه کنید و تجربه خوبی را برای خود و دوستانتان رقم بزنید.
شیرینی پفکی مرنگ را با فر درست کنید
برای تهیه شیرینی پفکی مرنگ با فر ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید، برای این منظور بهتر است که از مواد با کیفیت و مرغوب استفاده کنید. مواد لازم شامل: پفک، آرد، بیکینگ پودر، نمک، شکر، کرم حلوایی، روغن آفتابگردانی، تخممرغ و رنگ مایع مخصوص شیرینی ها می باشد.
ابتدا باید پفک را در یک کاسه بزرگ با آرد و بیکینگ پودر مخلوط کرده و سپس شکر و نمک را به آن اضافه کنید. سپس کرم حلوایی را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نسبتاً سفت و انعطاف پذیر بسازید.
حالا باید خمیر را بر روی سطح مرطوب دراز کرده و به چند بخش تقسیم کرد. هر بخش را با رنگ مایع شیرینی ها رنگین کنید. سپس هر بخش را به شکل یک مربع دراز یا مستطیل شکل کنید و آن را روی ورق خمیری به ضخامت ۴ الی ۵ میلیمتر بچینید.
حالا باید ورقهای خمیر را بهصورت مربعهای کوچک با اندازه ۴-۵ سانتیمتر برش دهید. سپس تخم مرغ را با یک قاشق و پودر آرد به خوبی تفت داده و روی شیرینیهای پفکی قرار داده و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از گذشت زمان لازم، شیرینیهای پفکی را از فر بیرون آورده و به داخل سینی کرمادون وجاده شده در داخل فر رو که پر از مایع کره هست قرار دهید. بعد از چند دقیقه ، شیرینیهای پفکی مرنگ شما آماده ارائه و سرو شدن هستند.