1. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با بستنی
شیرینی ریز خانگی یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در طرفداران شیرینیپزی است. با اضافه کردن بستنی به شیرینی ریز، علاوه بر پخت و خشک کردن آن، طعم تازهتر و خوشمزهتری به شیرینی ریز داده میشود.
برای تهیه شیرینی ریز خانگی با بستنی، ابتدا برنج را به صورت کامل از پوست و قسمتهای ناخالصی مانند سنگ، خار و... تمیز کرده و به صورت مرطوب و دمداغ آن را درون قابلمه متوسطی قرار داده و روی آن را مسطح کنید.
سپس به مقدار مناسب شکر به برنج اضافه کرده و برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه آن را در حرارت ملایم و مداومی پخته و همزمان با این کار، بستنی را نیز ریز کرده و آن را نزدیک به اتاق خنک، درجه حرارتی حدود ۲۰-۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
بعد از پخت شدن برنج و تبدیل آن به شیرینی ریز خوشمزه، بستنی ریز شده را به شیرینی ریز اضافه کنید و آن را با کمک قاشق یکنواخت کنید.
و در نهایت آن را در ظرفی مناسب قرار داده و برای سرو به میهمانان یا خانواده خود و یا حتی برای خودتان میتوانید لذت بخشی این شیرینی خوشمزه را تجربه کنید.
2. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با خامه
تهیه شیرینی ریز خانگی با خامه یکی از شیرینیهایی است که در هر منزلی به راحتی میتوان آن را تهیه کرد و با کاربردهای مختلف مثل خوراکی همراه چای، صبحانه، خوراکی بعد از ناهار و غیره برای خانواده استفاده شود.
برای تهیه شیرینی ریز خانگی با خامه، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. مواد لازم شامل: یک پیمانه آرد، نیم پیمانه روغن، یک پیمانه شکر، یک قاشق چایخوری پودر شیرینی، یک قاشق چایخوری وانیل و یک عدد تخم مرغ است.
پس از آماده کردن مواد، سبک تهیه شیرینی ریز به این صورت است که در یک ظرف، تخم مرغها را با شکر به خوبی خمیر میکنیم. سپس روغن را همراه با وانیل به خمیر تخم مرغ اضافه کرده و همه را خوب با هم مخلوط میکنیم. در ادامه، پودر شیرینی را به آرد اضافه کرده و به مواد خمیری اضافه می کنیم و همه را به صورتی با هم مخلوط میکنیم که به شکل خمیر روان و صافی تبدیل شود.
حال خمیر را به یک کیسه پلاستیکی بسته و برای یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خمیر خنک شود. سپس خمیر را از یخچال در بیرون میآوریم و آن را به شکل ریزهروی برش داده و روی تخته فر سرخ میکنیم تا داغ و طلایی شود.
بعد از پختن، شیرینیها روی سبدهای خنک شوندده قرار داده و برای چند دقیقه درون یخچال قرار داده میشود تا سرد شوند. هنگام ارائه، شیرینیها را با خامه کامل یا بستنی محبوب شما تزئین کنید و سرو کنید. با رعایت این مراحل ساده میتوانید به راحتی شیرینی ریز خانگی با خامه تهیه کنید و از آن بهترین استفاده را ببرید.
3. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با نوتلا
شیرینی ریز حاصل از ترکیب آرد، شکر و مواد افزودنی است که علاوه بر خوشمزه بودن، نسبتاً ساده و آسان در تهیه آن است. با افزودن نوتلا به این دستور تهیه شیرینی ریز، طعم و ملمس بسیار خوبی به آن اضافه میشود.
برای شروع، مواد لازم شامل 100 گرم آرد، 75 گرم شکر، 60 گرم کره نرم، یک تخممرغ، نصف قاشق چایخوری پودر شیرین و یک قاشق غذاخوری نوتلا است. همه مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت خمیری درآورید.
سپس، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و آنها را در قالبهای ریز، که روغن راه دیده باشند، قرار دهید. سپس پخت شیرینی ریز را با دمای 180 درجه سانتی گراد و به مدت 15 تا 20 دقیقه انجام دهید.
در انتها، شیرینیهای ریز را به سرویس دهی میرسانید. میتوانید با روش های مختلفی نوتلا را با شیرینی های خودمان ترکیب کنید و طعم خوشمزه و شیکی بسیار از شیرینیهای ریز خانگی با نوتلا بدست بیاورید.
4. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با شکلات
شیرینی ریز با شکلات یکی از پرطرفدارترین شیرینیهایی است که در نظر گرفته میشود. اگر شما هم میخواهید شیرینی ریز خانگی با شکلات تهیه کنید، بهتر است با مواد اولیهاش آشنا شوید.
برای تهیه این شیرینی، موادی مانند بیسکوییت، شکلات سفید و تلخ، کره، شیر و پودر قند به کار میروند. برای شروع، بیسکوییتها را به قسمتهای کوچکی تکه تکه کرده و با یک قاشق کره و شیر را اضافه کنید. سپس تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و رقیقی تشکیل شود.
سپس بهتر است یک سینی را با کاغذ موستاله مالیده و خمیر حاصل را روی آن ریخته و با استفاده از دست انگشتانتان به شکل خردلیهای کوچکی شکل دهید. سپس شکلاتها را در حمام مرطوب یا طبق دستور موجود بر روی بسته شکلات، آبگرم کرده و آنها را گدازید. سپس شکلات را با یک قاشق روی شیرینیها ریخته و آنها را روی سینی قرار دهید.
در نهایت، شیرینی ریز خانگی با شکلات شما آماده است. این شیرینی میتواند مزهای فوقالعاده داشته باشد و همچنین شکل بسیار خوبی دارد. شما میتوانید این شیرینی را برای مهمانیهای خود یا هر جای دیگری که بخواهید استفاده کنید و از خوشمزه بودن آن لذت ببرید.
5. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با موز
برای تهیه شیرینی ریز خانگی با موز، به چند مواد اولیه نیاز داریم از جمله: تخم مرغ، برنج محلی، پودر موز، شکر، روغن، نمک و کره. ابتدا برنج محلی را در یک ظرف مستطیل شکل با یک لایه نازک روغن و کمی نمک پخته و سپس به ظرفی دیگر منتقل میکنیم تا خنک شود.
سپس تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه شکسته و با پودر موز و شکر مخلوط کرده و به آن خمیر بسیار نرم و یکنواختی تبدیل کنیم. به خمیر تهیه شده، برنج پخته و خنک شده را اضافه کرده و همه را بهخوبی مخلوط میکنیم. باید به دقت این کار را انجام دهیم تا به موز و برنج توانایی یکنواخت مخلوط شدن داشته باشیم.
حال باید با استفاده از یک قاشق اندازهگیری پودر، تقریبا یک قاشقغذایی از مخلوط شیرینی را در حالت خمیری بهداخل یک کاسه متوسط حجم، بریزیم و آن را به شکل یک دایره خنثی تخت کنیم. سپس با کمک ماچ یا یک پالت چوبی بهصورت شمعی کوچکی را در قسمت وسط آن قرار داده و بهسرعت روی آن فشاری بیشتر بدهیم تا مخلوط شکل دایره شکل ریزی شود. این روال را تا پایان مخلوط ادامه میدهیم تا شیرینیهای ریز و کوچکی بهدست آوریم.
در نهایت، برای لایه پوششی شیرینی، یک قاشق چایخوری از کره را در تابهای جداگانه گرم میکنیم و شیرینیهای ریز را در آن تفت میدهیم تا از هر طرف بهرنگ طلایی تغییر رنگ دهند. سپس شیرینیهای ریز خانگی مازاد را آماده میکنیم و بعد از سرد شدن آنها، میتوانیم برای سرو شدن به مهمانان خود این شیرینیهای لذیذ، خانگی و خوشمزه را در نظر بگیریم.
6. طرز تهیه شیرینی ریز خانگی با وانیل
شیرینی ریز با وانیل یکی از پرطرفدارترین شیرینیهای خانگی در ایران است و در نظر گرفتن چند نکته در هنگام تهیه آن، میتواند به بهبود طعم و کیفیت آن کمک کند. برای تهیه این شیرینی ریز خانگی نیاز به مواد اولیهای نظیر: آرد، شکر، روغن، تخم مرغ، ویترین، بیکینگ پودر و وانیل دارید.
ابتدا یکظرف با حجم مناسب را با همه مواد جلوه دهنده معطر مثل وانیل، همراه کنید و با آرد، شکر، روغن، تخم مرغ و بیکینگ پودر ویترین و خوک ولخ، مخلوط کنید. سپسمخلوطی که تهیه کردهاید روی سینی موردنظر خود قرار دهید و با دستهای خیلی کمسختی، دو یا سه انگشت آن را مدفوع کنید.
حدود بیست دقیقه از زمان تبخیرسودانی از طرفی نیاز است تا از ماده جامد آماده تهیه شیرینیها به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد شروع به پخت شوید. برای خاموش کردن پختهها نیز میتوانید از پودر شیرینترین استفاده کنید. در نهایت، شیرینیهای ریز خانگی شما آماده مصرف هستند و میتوانید به همراه چای خود لذت ببرید.