طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده بدون فر

شیرینی نخودچی یک شیرینی سنتی و خوشمزه است که در این مطلب قصد داریم نحوه تهیه آن را به روش ساده و بدون فر به شما آموزش دهیم. بهتر است قبل از شروع به تهیه شیرینی نخودچی، مواد لازم را آماده کنید.

مواد لازم:

- نخود چی (۳ پیمانه)

- آرد سفید (۲ پیمانه)

- شکر (۲ پیمانه)

- مغز خرد شده (۲ قاشق غذاخوری)

- روغن ذرت (۳-۴ قاشق غذاخوری)

- آب سرد (۱/۴ پیمانه)

- آب داغ (۱/۴ پیمانه)

- پودر شیرینی (۱ قاشق غذاخوری)

- نمک

طرز تهیه:

1. ابتدا نخودچی را در آب سرد شسته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت خیس کنید تا نرم شود.

2. سپس نخودچی را در قابلمه ریخته، با آب جوش بپوشانید و روی حرارت قرار دهید.

3. بعد از برخورد نخودچی با آب جوش، آن را بر روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.

4. پس از پخت نخودچی، آن را با کمک آبیا از آب جدا کنید و به صورت خمیری خرد کنید.

5. سپس خمیر نخودچی را به همراه آرد، شکر، مغز خرد شده، پودر شیرینی و نمک در ظرفی بهم بزنید.

6. در این مرحله، بهتر است نخودچی را به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید تا خمیر شیرینی نخودچی کاملا همگن شود.

7. حالا با اضافه کردن آب داغ به مواد مخلوط و با هم آمیزی مخلوط را نرم و انعطاف پذیر سازید.

8. در ادامه، روغن ذرت را در یک قابلمه داغ کنید و هر قسمت از خمیر نخودچی را با دست شکل دهید و در آن قرار دهید.

9. در نهایت، شیرینی نخودچی را با حالت تفنگی در روغن داغ سرخ کنید تا خود را بهترین حالتی بگیرد و سفت و شفت شود.

شیرینی نخودچی آماده خوردن است. می توانید آن را با چای یا قهوه سرو کنید. این شیرینی خوشمزه به ویژه در ماه مبارک رمضان مورد علاقه بسیاری از افراد است.



طرز تهیه شیرینی نخودچی به روش ساده

شیرینی نخودچی یکی از خوراکی های پرطرفدار در میان مردم ایران است. این شیرینی با استفاده از نخودچی، سمنو، روغن و شکر درست می شود. تهیه این شیرینی بسیار ساده است و نیاز به تجهیزات و مواد خاصی ندارد.

ابتدا نخودچی را باید از شسته و خشک کنید. سپس درون ظرفی ریخته و به آن سمنو و روغن را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه آنها را با هم مخلوط کنید. سپس شکر را به مواد اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا شکر کاملا در مواد حل شود.

حالا باید مواد را به مرحله بعدی ببرید. برای این کار، مواد را به پان تف نیمه پر شده اضافه کرده و آن را درون فر گرم کرده و به مدت 25 تا 30 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیرینی ما رنگ طلایی و سرخابی بگیرد.

نوبت به مرحله آخر رسیده است. شیرینی را از فر بیرون آورده و آن را به مدت چند دقیقه بعد از خنک شدن به صورت مستطیلی برش داده و به روش دلخواه سرو کنید. این شیرینی با طعم و بوی فوق العاده ای برای سرو در میان یخچال یا به همراه چای شما مناسب است.



آماده سازی مواد لازم برای شیرینی نخودچی

معمولا برای تهیه شیرینی نخودچی از موادی مانند نخودچین فرنی، ماست، روغن، پودر قند، بیکینگ پودر، وانیل و تخم مرغ استفاده می‌شود. در ابتدا نخودچین فرنی را با یک نرم و بدون گودی هم روی صفحه فر پخته می کنیم. سپس آن را تا حدی خنک کرده و با استفاده از یک آسیاب آنرا خرد می کنیم تا دانه های نخودچین کوچک شوند. سپس نخودچین خرد شده را به یک کاسه اضافه و ماست را به مقدار لازم به آن اضافه می کنیم.

پس از اینکه با کمک یک قاشق عمیق تمامی ماست و نخودچین خرد شده را به هم میزنیم، روغن را به آن اضافه کرده و دوباره به خوبی آنرا با هم مخلوط می کنیم. در این مرحله، پودر قند و بیکینگ پودر را نیز به ترکیب پیش آمده اضافه می کنیم و دوباره تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا ترکیبی یکپارچه و خمیر روان به دست آید.

سپس تخم مرغ را با کمک یک قاشق خوب ضربه زده و به ترکیب قبلی اضافه کرده و دوباره با هم آن‌را مخلوط می‌کنیم. حالا خمیر شیرینی نخودچی آماده است و می‌توانیم آن را به دلخواه با شکل دهی و پخت در فر سرو کنیم. توصیه می شود برای سرو شیرینی نخودچی، شکر پودری بر روی آن بپاشید یا آن را با مربای انواع مختلف پذیرایی کنید.



تهیه نخودچی های شیرینی

تهیه نخودچی یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در اکثر مناطق کشور معروف و مورد علاقه قرار دارد. برای تهیه نخودچی شیرینی نخود فرنگی را به صورت شبیه به شکلات رنده می‌کنیم و سپس با موادی مانند برشته زعفرانی، شیرینی پزی و پودر قند به دستورالعمل مشخص، ترکیب می‌کنیم.

برای تهیه نخودچی شیرینی ابتدا نخود فرنگی را باید از شخم جدا کرد. این روش از بین رفتن پوست آنجا را کمتر می‌کند و درنتیجه نخودهای رنده شده بدون پوست در غذای ما قرار می‌گیرد. پس از رنده کردن، به نخودها فلفل، زعفران، هل و دیگر ادویه که شما دوست دارید می‌افزاییم. در این مرحله شیرینی پزی افزوده شده و با توجه به مقدار پودر قند و آب، مزه دلخواه خود را می‌دهیم. در نهایت، آنها را شاهد می‌شویم که به یک شکل آرایشی زیبا شکل می‌گیرند و برای خوردن آماده می‌شوند.

نخودچی شیرینی با ذائقه تند و شیرین و با عطر و طعم خاص و متفاوت خود، تنها در چند دقیقه می‌تواند فرشته دسرهایی شود که همه عشق آنرا به لذت بخشی آن تجربه خواهند کرد. این دسر خوشمزه و ساده، در دورهای مختلف سال تماشایی و مناسبتی است که می‌توانید در آنجا دور هم جمع شوید و لذت بخش و خوشگذرانی را با هم تجربه کنید.



روش پخت شیرینی نخودچی در قابلمه

روش پخت شیرینی نخودچی در قابلمه

شیرینی نخودچی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های ایرانی است که در تهیه آن از نخودچی و شیرینی پزی استفاده می‌شود. در اینجا روش پخت این شیرینی با قابلمه را بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم:

- نخودچی بدون پوست یک کیلوگرم

- آرد ۲۰۰ گرم

- شکر ۲۵۰ گرم

- روغن حیوانی ۲۰۰ گرم

- پودر دارچین، زعفران و هل به میزان لازم

- نمک به مقدار لازم

- آب مقداری

روش پخت:

۱. ابتدا نخودچی را ۲۴ ساعت در آب خیسانده و پس از آن آن را کمی جوش بدهید تا نرم شود.

۲. بعد از آماده کردن نخودچی، آن را با ۳ لیتر آب دم کنید تا نخودچی پخته شود.

۳. پس از پخت نخودچی، آن را به همراه شکر و روغن حیوانی در قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار دهید.

۴. سپس به ترتیب آرد، پودر دارچین، زعفران و هل را به مخلوط در قابلمه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

۵. حرارت را وسط قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه شیرینی را مخلوط کنید.

۶. شیرینی نخودچی آماده است. پس از خنک شدن، می توانید آن را به صورت دورقمی برش داده و سرو کنید.

قابل ذکر است که برای ظاهری بهتر شیرینی نخودچی می توانید با همان مواد، به صورت مکعب های کوچک درست کرده و پس از درست شدن شیرینی، آنها را روی شیرینی ها قرار دهید. همچنین بهتر است در زمان پخت، همیشه با توجه به نوع قابلمه، زمان پخت را تعدیل کنید.



روش پخت شیرینی نخودچی در تابه

پخت شیرینی نخودچی یکی از حلواهای پرمصرف در کشور ما است که در نواحی مختلف به شکلی متفاوت طبخ می‌شود. در اینجا روش پخت شیرینی نخودچی در تابه توضیح داده خواهد شد.

مواد لازم برای پخت شیرینی نخودچی شامل نخودچی، شیر، قند، پودر دارچین و کره هستند. برای شروع باید نخودچی را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید تا نرم شود. سپس آن را با یک لیوان شیر در تابه قرار داده و روی حرارت قرار دهید.

بعد از آن باید قند را به تابه اضافه کرده و با مخلوط کردن همه مواد به صورت کاملاً یکدست به دمای پایین برسانید. بهتر است همیشه در نظر داشته باشید که در صورتی که شما تابه را به آتش بیش از حد گرم کنید، شیرینی نخودچی شما ممکن است برش خورده و ترش شود.

بعد از آن که شیرینی نخودچی شما به دمای مناسب رسید، پودر دارچین را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. بهتر است آن را به مدت معینی به آرامی به دمای کمتری برسانید، تا پودر دارچین در ترکیب شیرینی نخودچی قرار بگیرد.

در نهایت، کره را به شیرینی نخودچی شما اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست و ترشی نشده همه مواد در تابه قرار بگیرند. سپس آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی قرار دهید تا خنک شود.

در نتیجه، با رعایت توصیه ها و روش پخت بهینه، می‌توانید شیرینی نخودچی خود را با طعم خوشایند و عالی در خانه بپزید. با توجه به ظرفیت تابه ها، شما می‌توانید حجم شیرینی را تنظیم کنید و به خانواده خود سرو کنید.



روش پخت شیرینی نخودچی در ظرف مقوایی

شیرینی نخودچی یکی از خوراکی‌های محلی و سنتی ایران است که با استفاده از نخود، شکر، روغن و مواد افزودنی دیگر تهیه می شود. یکی از روش‌های پخت شیرینی نخودچی در ظرف مقوایی است که در ادامه توضیح داده می شود.

برای آماده سازی شیرینی نخودچی در ظرف مقوایی، ابتدا باید نخود را به مدت حدود ۱۲ ساعت در آب خیس کنید تا نرم شود. سپس نخود را آبکشی کرده و به همراه شکر و آب داخل بشکه الکلی مخصوص بریزید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت بزرگ سرخ کنید تا ترکیب به خوبی آماده شود.

برای پخت شیرینی نخودچی، ابتدا باید ظرف مقوایی را به دقت باز کرده و داخل آن را با روغن مایع بپاشید تا شیرینی از ظرف جدا شود. سپس مخلوطی که آماده کرده‌اید را در داخل ظرف ریخته و ظرف را با پوشش مقوایی مناسب بپوشانید.

سپس ظرف را به داخل قابلمه ای که در داخل آن آب گرم قرار دارد ریخته و روی قابلمه پوشش مناسب دیگری قرار دهید. سپس قابلمه را بر روی شعله ملایم حرارت دهید و به مدت حدود یک ساعت شیرینی را به صورت پخته و آماده برای مصرف درآورید. هنگامی که شیرینی آماده شد، ظرف آن را با دقت خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

در نهایت شیرینی نخودچی را از داخل ظرف مقوایی با دقت بیرون بیاورید و با همراهی همراهان خود لذت ببرید. بهتر است شیرینی را در یک جای خشک و خنک نگه دارید تا از خواص و طعم خود محافظت شود.