طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در خانه
شیرینی نخودچی از جمله خوشمزههایی است که مورد پسند بسیاری از مردم قرار دارد. تهیه این شیرینی در منزل بسیار ساده است و نیازی به فر نیست. در ادامه به توضیح مراحل تهیه دستور پخت شیرینی نخودچی بدون فر خانگی میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نخودچی: لوبیا نخودی، شیر، شکر، آرد، پودر شیرینی، روغن، نمک، بیکینگ پودر و کره.
ابتدا لوبیا نخودی را برای ۸ تا ۱۰ ساعت در آب خیس کنید و سپس با پودر شیرینی و شکر در یک ظرف شخم بکشید. تهیه تستزدن برای مطمئن شدن از آماده بودن نخودچی خام با توجه به سلیقه شما اختیاری است. سپس شیر را با پنیر تخم مرغ، کره، شکر و نمک در یک ظرف دیگر در هم بزنید.
بعد از اینکه این دو مرحله آماده شد، دستور پخت شیرینی نخودچی را آغاز کنید. یک قابلمه ضخیم را روی حرارت بالا قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. بعد انتظار دهید تا روغن داغ شود و سپس مخلوط لوبیا نخودی را در کنار شیر آرامآرام به قابلمه اضافه کنید و آن را به مرحله نرم شدن برسانید.
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را به داخل قالب شیرینی بریزید و مخلوط شده را به مرحله پخت در قابلمه مستقیما برسانید. این مقدار باید برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در حرارت متوسط (۱۶۰ درجه سانتی گراد) پخته شود تا در نهایت شیرینی نخودچی نرم و رو به رنگ طلایی آماده شود.
بعد از پخت، این شیرینی باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و برای خنک شدن و استقرار بیشتر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق قرار داده شود. در نهایت شیرینی را در دستور قالبهای شگفتانگیز سرو کنید و با دوستان و خانواده لذت ببرید.
ساده ترین روش برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با استفاده از نخودچی و تره فرنگی تهیه می شود. برای تهیه این شیرینی، معمولا از فر استفاده می شود اما در این مقاله به شما نشان می دهیم که چگونه به سادگی و بدون استفاده از فر، شیرینی نخودچی خوشمزه و خوشرنگ تهیه کنید.
برای شروع تهیه شیرینی نخودچی بدون فر، بهتر است از نخودچی آماده استفاده کنید. نخودچی آماده را در آب جوش بریزید و حدود 10 تا 15 دقیقه بجوشانید تا کاملا پخته شود. سپس آن را از آب جدا کرده و روی یک سه بازو یا دستگاه ریزخرد کنید تا نخودچی ریز شود.
در مرحله بعدی، بهتر است از شکر به میزان مناسبی استفاده کنید و آن را به یک قابلمه اضافه کنید. سپس به همراه حدود 2 پیمانه آب، روی حرارت اوایل ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تا شکر به آب تبدیل شود و مزه گلابی را به خود بگیرد. در این مرحله، می توانید تره فرنگی را نیز به مخلوط خود اضافه کنید تا طعم مطلوب شیرینی شما بهبود یابد.
سپس مخلوط نخودچی را نیز به مخلوط شکر و آب اضافه کنید و تا 20 تا 25 دقیقه به شکل محکم و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شیرینی شما به دلیل آشپزی حین خمیر، نرم و ناب باشد. در نهایت، شما می توانید شیرینی نخودچی را در ظرف های کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید تا برای مدتی طولانی تر تازه و خوشمزه بماند.
با این روش ساده و سرراست، شیرینی نخودچی بدون فر خوشمزه و پخته را در خانه خود به راحتی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
شیرینی نخودچی فوق العاده با مواد اولیه اساسی
شیرینی نخودچی به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و پرمصرف در کشور ما شناخته می شود. این شیرینی با استفاده از مواد اولیه ساده و ارزان قابل تهیه است و از این رو علاقه مندان به طعم های شیرین، به صورت بسیار گسترده ای از آن استفاده می کنند.
برای تهیه شیرینی نخودچی، اولین مرحله آماده سازی نخودچی است. نخودچی را به مدت چند ساعت در آب خیس کرده و سپس آن را با کمی آب روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را پوست کنید و در ظرفی به همراه شکر، روغن تخم مرغ و کره بیسکوییتی ریخته و همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نسبتا سفت به دست آید.
سپس خمیر را به صورت یک برش کوچک تر و بعد آن را به شکل گلدان روی سینی فر بگذارید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه پخته شود. پس از پخت، شیرینی نخودچی را از فر بیرون آورده و روی ظرفی قرار دهید و با شکر پودری که به صورت یک لایه روی شیرینی بریزید، تزیین کنید.
از آنجایی که شیرینی نخودچی به دلیل طعم و مزه خوش ذوق، از بین شیرینی های مختلف پر بیننده تر است، بهتر است که از مواد اولیه با کیفیت برای تهیه آن استفاده شود. همچنین در صورت نیاز به تازه نگه داشتن آن، می توانید آن را درون جعبه هوایی برای مدت چند روز نگهداری کنید. با استفاده از این دستور ، می توانید شیرینی نخودچی فوق العاده و شادابی را تهیه کنید و از آن در جمع خانواده و دوستان لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که تقریبا در تمام مناطق کشور در دسترس است. این شیرینی با استفاده از برنج، نخودچی، شکر و ادویه جات درست می شود. در ادامه به روش تهیه شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر پرداخته می شود.
برای تهیه شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر، ابتدا نخودچی را شب قبل از آماده سازی، در حدود ۸ ساعت در آب خیس کرده و پس از آبکشی، آن را در داخل قابلمه قرار دهید. سپس آب داغ را روی نخودچی بریزید و آن را به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در حالت مداوم بپزید، تا نخودچی کاملا پخته شود.
پس از آماده شدن نخودچی، آن را درون مخلوط کن با شکر، آرد برنج، زعفران و کارداموم قرار دهید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس به آرامی آب را درون مخلوط کن به اندازه ای که تمام مواد را درون آن فرو نشود، بریزید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.
در مرحله بعد، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مخلوط نخودچی را در داخل آن ریخته و با ابزاری همچون کفگیر چوبی، آن را هموار کرده و شکل دهید. پس از آن، قابلمه را با فروش جا به مدت ۲ الی ۳ ساعت بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا شیرینی نخودچی کاملا باز شود.
آماده شدن شیرینی نخودچی به مدت کافی بستگی به حجم و ضخامت آن دارد. پس از آماده شدن و خنک شدن، شیرینی را در قالب های مرغوب ریخته و آماده سرو کردن می باشد.
شیرینی نخودچی سالم و خوشمزه بدون فر
شیرینی نخودچی یکی از شیرینی های سنتی ایران است که برخلاف بسیاری از شیرینی های دیگر، مواد اولیه آن از نخود تهیه می شود. این شیرینی در سلامتی بسیاری از افراد نیز نقش مهمی دارد، زیرا نخود به عنوان یک منبع قابل توجهی از پروتئین و فیبر محسوب می شود.
از آنجایی که بسیاری از افراد تمایلی به استفاده از فر در تهیه شیرینی نخودچی ندارند، برای تهیه این شیرینی بدون فر می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. یکی از روش های معمول برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر، استفاده از قالب های چدنی ویژه است که با پخت نخود و شکر درون آن، شیرینی نخودچی خوشمزه ای تولید می شود.
بهترین روش برای تهیه شیرینی نخودچی بدون فر، استفاده از نخود پخته و رنده شده است. بدین ترتیب، نخود نه تنها عملکرد خود را بهتر می کند، بلکه شیرینی نخودچی هم بهتر و خوشمزه تر می شود. برای تهیه این شیرینی بدون فر، نخود مربوطه را پخته و پس از خنک شدن، آن را رنده کرده و با مواد دیگری مانند شکر و روغن، ترکیب کنید.
در نهایت، برای افزایش خوشمزگی شیرینی نخودچی بدون فر، می توانید از مواد خاصی مانند زعفران، دارچین و هل بهره بگیرید. این مواد به شیرینی نخودچی عطر و طعم خاصی می دهند و از آن یک شیرینی خوشمزه و سالم می سازند.
چطوری شیرینی نخودچی بدون فر درست کنیم؟
شیرینی نخودچی یکی از شیرینیهایی است که در ایران بسیار محبوب است و برای تهیه آن ممکن است از فر استفاده شود. اما در این مقاله، میخواهیم شما را با روشی آشنا کنیم تا بتوانید شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر درست کنید.
قبل از هر چیز، باید بگوییم که نخودچی بسیار سخت و محکم است و به همین دلیل برای درست کردن شیرینی نخودچی بدون فر نیاز به چند مرحله است. برای شروع، نخود چی را به مدت شبانه روز خیس کنید تا نرم شود. پس از آن، آن را به همراه آب در داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت خیلی کم به مدت 4 تا 5 ساعت بپزید تا کاملا نرم شود. حتماً به این نکته توجه کنید که در حین پخت، آب قابلمه همیشه بر روی نخودچی باشد.
پس از پختن نخود چی، با کمک یک میکسر، آنرا رنده کنید. در صورتی که میخواهید مزه طعم نخود بهتر باشد، میتوانید به آن نمک و فلفل هم اضافه کنید. سپس یک سیب زمینی متوسط را رنده کرده، به مخلوط نخود چی اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
بعد از این مرحله، حالا نوبت به تهیه قطعات شیرینی میرسد. برای این کار، یک قاشق خوراکی از مخلوط نخود چی را بردارید و به شکل دایرهای روی یک سطح صاف و کوچک برای تهیهی دیس شیرینی قرار دهید. سپس با کمک یک قاشق چایخوری، قسمت میانی دایره را خالی کنید تا به راحتی بتوانید قطعه را بلعید.
در پایان، تخم مرغ و برشته کردن پسته را با هم مخلوط کرده و به لایه بالای شیرینی بپاشید. حالا میتوانید شیرینی نخودچی بدون استفاده از فر خود را تهیه کرده و لذت ببرید.