طرز تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

شیرینی نان خرمایی کرمانشاه یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه است که در اکثر مناطق ایران نیز مورد توجه و علاقه قرار گرفته است. این شیرینی از آرد، خرما، مغز پسته، انگور خشک و ادویه جات ساخته می‌شود و طعم بسیار خوشایندی دارد.

برای تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه بهتر است از آردی از نوع شیرین یا عسلی استفاده شود که ظرفیت خوبی برای جذب مایعات دارد. آرد مورد نیاز را با مغز پسته خرد شده، ادویه‌های دلخواه نظیر دارچین، هل و زعفران، پودر شیر، شکر و انگور خشک مخلوط کرده و در یک ظرف باز مخلوط کرده و به صورت آرد کامل و یکدستی مخلوط کنید.

سپس، قطعات خرما را به حجم مساوی در ظرفی جداگانه بریزید و با یک لیوان آب گرم با انگشتان خود آن را هم بزنید تا خرما له شود. سپس خرما در مخلوط آرد و مواد دیگر مانده به دمای بالا بپزید و شیرینی نان خرمایی را به صورتی که مایعات آن خشک شود و شیرینی خوشمزه‌ای تولید شده باشد بردارید.

در نهایت، با قرار دادن شیرینی در ظرف‌های کوچک و به سرمایه‌گذاری مناسب برای آن، می‌توانید این شیرینی خوشمزه و مورد علاقه خود را برای خانواده و مهمانان تان تهیه کنید.



طرز تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

شیرینی نان خرمایی کرمانشاه یکی از شیرینی‌های سنتی و معروف است که در استان کرمانشاه تهیه و مصرف می شود. این شیرینی با استفاده از نان خرمایی، عسل، پسته، فندق و نارگیل تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه را با جزئیات بیشتری توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه:

- 1/2 کیلو گرم نان خرمایی

- 150 گرم عسل

- 100 گرم پسته

- 100 گرم فندق

- 50 گرم نارگیل

طرز تهیه:

1- در ابتدا نان خرمایی را با کمک چاقو یا دسته خرما باز کنید.

2- پسته و فندق را خرد کرده و در تابه ای با روغن سرخ کنید تا کمی طلایی شوند.

3- عسل را در قابلمه درجه حرارت ملایم گرم کنید تا مایع شود.

4- نان خرمایی را به دسته‌های کوچک تقسیم کرده و هر دسته را به صورت استوانه‌ای شکل دهید.

5- در بطری‌ی خمیر شیرینی‌پزی، با استفاده از شاخ‌های مشخص شده، دنباله‌ی شکل دهی شده را پر کنید و آن را روی تخته سفید قرار دهید.

6- همچنین پسته، فندق و نارگیل را به مواد پر شده در بطری اضافه کنید.

7- بعد از یک ربع، شیرینی نان خرمایی کرمانشاه آماده است.

شیرینی نان خرمایی کرمانشاه با مزه‌ی خوشایند و کیفیت بسیار بالایی در میان شیرینی‌های سنتی ایران قرار دارد و در تمام مراسمات مختلف نظیر جشن‌های عروسی، سالگردها و اجتماعات خانوادگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



شیرینی نان خرمایی کرمانشاه چگونه درست کنیم

برای تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه ابتدا برای تهیه نان از مواد اولیه ای مانند آرد، نمک، آب و خمیرهای مختلف استفاده می شود. به عنوان پیشنهاد، می توانید برای تهیه خمیر نان از طریق مخمر خشک استفاده کنید. در این روش، اول از همه باید مقداری خمیر خشک را در ظرفی با آب مخلوط کرده و به مدت چند دقیقه صبر کنید تا خمیر به حالت خود برسد.

با برداشتن خمیر از مخلوط، آن را در داخل یک ظرف قرار دهید و یک الک معمولی دارای دهانه ذکر شده روی خمیر قرار دهید. سپس سطح خمیر را صاف کرده و برای پختن درون فر به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید.

سپس با برداشتن نان از داخل فر، آن را برای خرمایی آماده کنید. برای تهیه شیرینی خرمایی در واقع از خرما مرغوب، شکر، کره و دیگر اجزایی استفاده می شود که با هم ترکیب می شوند تا شیرینی هایی بسیار لذیذ و شیرین تهیه شوند.

در ابتدا، باید خرما را پوست کنید و به صورت خرد شده در ظرفی قرار دهید. سپس، می توانید شکر، کره و سایر اجزای مذکور را به مواد خرد شده اضافه کنید و داخل قابلمه درج کنید. اجازه دهید که تمامی مواد در قابلمه با هم مخلوط شوند و ظرف روی حرارت فروش داده شده در مدت 30 تا 40 دقیقه قرار بگیرد.

همچنین، بهتر است که به دقت به نوعی از شیرینی نان خرمایی کرمانشاه که نیاز به پوشاندن پایین تر نان دارد، توجه کنید. برای این کار، باید نان را در قابلمه درج کنید و سپس روی نان مواد خرمایی تهیه شده را ریخته و مدتی دیگر به همراه نان در قابلمه پخته شود. در نهایت، می توانید شیرینی نان خرمایی کرمانشاه را از داخل قابلمه بردارید و با دکمه ای از پودر قند فوق العاده خودداری ناکندید.



نکات مهم در تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه یکی از خوراکی های محبوب و معروف در جنوب غربی کشور ما می باشد. این شیرینی خیلی ساده بوده و در هر خانه ی کرمانشاهی قابل تهیه و تولید است. اما برای تهیه به شکلی که طعم بسیار خوبی داشته باشند و خوشمزه باشند برخی نکات بسیار حیاتی و مهم وجود دارند که باید رعایت شوند.

- یکی از مهم ترین نکات در تهیه شیرینی نان خرما این است که خرما های بکار رفته باید خیلی تازه باشند تا بهترین ترکیبی از طعم و عطر برسانند. برای تهیه بهترین شیرینی نان خرمایی، سعی کنید که خرمای تازه را به کار بگیرید.

- در این شیرینی نان، از آرد و پودر قند به مقدار صحیحی استفاده کنید. از نظر مقدار آرد، نباید زیاد باشد تا شیرینی نشده و از نظر پودر قند نباید کم باشد تا شیرینی نان خوبی تولید شود.

- برای افزایش طعم، معمولاً به شما پیشنهاد داده می شود که مقداری از خمیر برای حاوی شیرینی نان استفاده کنید تا طعم بهتری از شیرینی خرما به دست بیاید.

- برای پختن شیرینی نان، استفاده از سینی و قیف برای فریزر نیز بسیار جالب است. این سینی ها و قیف ها باعث می شوند که طعم و شکل شیرینی خرما بهتر باشند و همچنین سینی و قیف باعث می شوند که میزان شکر شیرینی کاهش یابد.

- علاوه بر موارد فوق، رعایت دمای دقیق فر در هنگام پخت شیرینی نان خرما نیز بسیار مهم است. اگر دمای فر به درستی تنظیم نشود، شیرینی نان خرمایی آنی که می سوزد یا زیری بماند و طعم بهتری تولید نمی شود.

به طور خلاصه برای تهیه این شیرینی، از خرمای تازه، مقدار صحیحی پودرقند و آرد، و کمی خمیر استفاده کنید و سپس در دمای درستی پخت کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.



راهنمای تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه به عنوان یکی از شیرینی‌های محلی این شهرستان، بسیار معروف است و در سفره‌های اهالی این منطقه به کار می‌رود. این دسر خوشمزه و محبوب در تمام فصول سال مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه با مراحل و توصیه‌های تهیه این شیرینی آشنا خواهید شد.

ابتدا برای تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه، نیاز به نان خرمای شیرین و گردو خرد شده دارید. برای خرد کردن گردو می‌توانید از یک چاقوی تیز استفاده کنید و آن‌ها را به اندازه کوچکی خرد کنید.

برخی از رسپی های شیرینی نان خرمایی، از شیر یا بستنی در تهیه این شیرینی استفاده می‌کنند. ما با توجه به سلیقه مخاطبان به جای شیر، از آب استفاده می کنیم. برای تهیه شیرینی نان خرمایی، ابتدا باید نان خرمای شیرین را با استفاده از چاقو برش داده و به اندازه‌ی کوچک قرار دهید. در مرحله بعد می‌توانید گردوها را روی نان‌خرما قرار دهید.

برای پخت شیرینی نان خرمایی، می‌توانید از قابلمه یا تابه استفاده کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و یک لایه از نان خرما با گردو روی قابلمه قرار دهید. مقداری آب به قابلمه بیافزایید و قبل از این که آب جوش بیایید، قابلمه را با درب بپوشانید و حرارت را کم کنید. حدود 15 دقیقه باید زمان پخت شیرینی باشد.قبل از سرو کردن شیرینی، کاملاً کاملاً سرد شده است.

امیدواریم که با دنبال کردن این مراحل، توانسته باشید شیرینی نان خرمایی کرمانشاه را با طعمی بی‌نظیر و خوشمزه درست کنید.



طرز تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه در خانه

شیرینی نان خرمایی یکی از شیرینی های سنتی مناطق غرب کشور، به خصوص استان کرمانشاه است. تهیه این شیرینی در خانه بسیار ساده و آسان است. برای شروع، ۱/۲ کیلوگرم نان خرما را انتخاب کرده و آن را با ۱/۲ کیلوگرم روغن تخم مرغ و یک قاشق چایخوری کره درون قابلمه مخصوص تهیه این شیرینی مخلوط کنید. سپس مقدار کمی شیر خام به مخلوط اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.

پس از آن، نیم کیلوگرم آرد سفید را به شیرینی اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. اگر در صورت نیاز می‌توانید کمی شیر بیشتر به مخلوط اضافه کنید. برای اضافه کردن طعم تلخ، ۳ قاشق چایخوری کاکائو و یک قاشق چایخوری خمیر زنجفیل به مواد اولیه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

حالا با تخت کردن مواد و فشار دادن آنها بر روی دیواره‌های قابلمه، به شکل دلخواه آنها را برش دهید. سپس آنها را درون فر داغ درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و خوب پخت کنید تا بر روی شیرینی‌ها یک پوسته طلایی شکل بگیرد. با بیرون آوردن شیرینی از فر، آنها را روی پلاستیک نازک و منعطف قرار داده و به دلخواه کرم و شکلات روی شیرینی‌ها ریخته و نان خرمایی را به خوبی تزیین کنید. در نهایت، شیرینی نان خرمایی کرمانشاهی شما آماده تقدیم شدن به مهمانان شماست.



آموزش تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه

تهیه شیرینی نان خرمایی کرمانشاه به عنوان یکی از شیرینی های محبوب ایرانی با توجه به بومی بودن در استان کرمانشاه و استفاده از مواد اولیه محلی، بسیار معروف است. این شیرینی از خرما، آرد، روغن، دوغ، پودر شیر، بادام، پسته، هل و شکر تهیه می‌شود.

برای شروع، دوغ را با شکر و هل در یک ظرف مخصوص مخلوط کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای متوسط می‌گذاریم. بعد از آن، یک کاسه را در دست گرفته و آرد و پودر شیر را در آن مخلوط کنید و در کاسه جداگانه، بادام و پسته را خرد کنید.

سپس خرماها را با چاقو خرد کرده و داخل خمیری که با آرد و پودر شیر تهیه کرده‌ایم، بریزید. سپس دوغ را نیز به خمیر اضافه کنید. در ادامه، همه مواد را با هم مخلوط کنید تا تبدیل به یک خمیر نرم و لطیف شود.

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و هرکدام را به شکل استوانه شکل دهید. سپس آنها را به طول مناسب برش داده و با بادام و پسته‌ی خرد شده پشت سر یکدیگر روی سینی فر قرار دهید. در نهایت، با قرار دادن سینی فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و پخت شیرینی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، شیرینی نان خرمایی کرمانشاه را آماده سرو و نوش جان خودتان خواهید کرد.

در نهایت، شیرینی نان خرمایی کرمانشاه با فنجان چای به کار خود پایان دهید و لذت کاملی را تجربه نمایید.