طرز تهیه شیرینی نان خامه ای در فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نان خامه ای در فر

شیرینی نان خامه ای در فر ، یکی از پرطرفدارترین شیرینی ها است که طعم و مزه خاصی دارد و در بسیاری از مراسم ها و میهمانی ها سرو می شود. برای تهیه این شیرینی لازم است چند مرحله آشپزی را انجام دهید تا به نتیجه دلخواه برسید. این شیرینی از دانه های نان، خامه و شکر تهیه می شود که با هم ترکیب شده و در فر پخته می شود.

برای شروع، دانه های نان را به صورت یک لایه تیز روی دیس فر بریزید. سپس خامه پر چرب را روی نان بریزید و به طور یکدست روی تمام نان را تغلیظ کنید. بعد از آن، با استفاده از یک قاشق، شکر را به صورت محکم بر روی خامه بپاشید تا شکر به خامه بچسبد و طعم خاصی برای شیرینی بدهد.

سپس، دیس فر را برای 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت بگذارید تا نان خامه ای پخته شود و از روی آن هوای داغ برود. بعد از این کار، شیرینی را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق خنک شود. سپس با یک چاقو تیز، شیرینی را به شکل مستطیلات برش داده و در ظرف مخصوص جمع کنید تا در دمای خنک و تازه نگهداری شود.

در نهایت، شیرینی نان خامه ای سرو خوری شده آماده مصرف است و می توانید از طعم خاص و فوق العاده آن لذت ببرید. این شیرینی در تمامی فصول مناسب است و می توانید با دوستان و خانوادهتان از طعم و مزه خاص آن لذت ببرید.



1. طرز تهیه شیرینی نان خامه ای در فر

برای تهیه شیرینی نان خامه‌ای در فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این شیرینی نان، نیاز به آرد، شیر، خامه، بیکینگ پودر، وانیل، روغن و شکر دارید.

ابتدا باید آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سپس شیر، روغن و شکر را به آن اضافه کنید. با استفاده از یک میکسر الکتریکی، تمام مواد را بهم بزنید تا یک ترکیب یکنواخت و مخلوط شده و حالا از فر داغ خود استفاده کنید.

قبل از ریختن مایه نان خامه‌ای در قالب، آن را با روغن چرب کنید تا شیرینی ها از قالب رها شوند. قالب را حدوداً از قبل گرم کنید و مایه نان خامه‌ای را به آن ریخته و رویش خامه بگذارید. حال قالب را داخل فر گذاشته و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد پخته و سپس از فر خارج کنید. با تزئین برخی خامه روی شیرینی‌ها، می‌توانید این شیرینی‌های خوشمزه را زیباتر نمایید.

در نهایت، شیرینی‌های نان خامه‌ای شما آماده سرو شدن هستند! برای نگهداری آن‌ها، بهتر است آن‌ها را درون جعبه‌ای هوا بند نگه دارید تا نشانی از ترش شدن نداشته باشند.



2. مواد لازم برای تهیه شیرینی نان خامه ای

تهیه شیرینی نان خامه ای به چندین مرحله نیاز دارد و استفاده از مواد اصولی و باکیفیت می تواند به دستیابی به نتایج مطلوب کمک کند. در ادامه به بررسی مواد لازم برای تهیه این شیرینی می پردازیم:

لوازم آزمایشی:

- ترازو

- میز آزمایش

- سینی پخت و دم کردن

مواد اولیه:

1) آرد:

آرد یا پودر نان، مهمترین ماده اولیه در تهیه شیرینی نان خامه ای است که باید به دقت انتخاب شود. گندم نوعی از آرد کیفیت بسیار بالایی را دارد که از آن برای دستخوردن بهتر نان دوست داران این شیرینی استفاده می شود.

2) خامه:

خامه، یکی دیگر از مواد اصلی شیرینی نان خامه ای است و بهتر است از خامه عملیاتی استفاده شود، به علت اینکه خامه با درصد ۳۰ تا ۳۵ درصد چربی ترکیب بهتری ایجاد می کند.

3) تخم مرغ:

تخم مرغ آنچنان تاثیری بر دستور پخت ندارد اما می تواند باعث افزایش ارزش غذایی و شکل دهی بهتر شیرینی شود.

4) مايعات:

استفاده از شیر، آب و یا روغن نیز بستگی به دستور پخت دارد. برای شیرینی نان خامه ای، بهترین گزینه استفاده از شیر است.

5) شکر:

در تهیه این شیرینی به دلیل وجود خامه، شکر در پخت نمی آید و اغلب به عنوان تزئین در فوق العاده اندازه خوری کنار نان خامه ای سرو می شود.

با استفاده از این مواد اصلی، می توان شیرینی نان خامه ای بسیار خوشمزه و لذیذی تهیه کرد که همه را شگفت زده خواهد کرد.



3. مراحل پخت شیرینی نان خامه ای

پخت شیرینی نان خامه ای یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که معمولا در مهمانی‌ها عرضه می‌شود. این شیرینی با استفاده از نان‌ قلمی، خامه و مواد دیگر ساخته می‌شود. در ادامه نحوه تهیه و پخت شیرینی نان خامه ای به تفصیل بررسی می‌شود:

مرحله یک: در ابتدا باید نان‌ قلمی را به قطعات کوچک برش داد و در تابه به همراه روغن سرخ کنیم تا رنگ طلایی به خود بگیرد. پس از سرخ کردن نان می‌توان از هر گونه نفوذ رطوبت به خودداری کرد.

مرحله دوم: در این مرحله باید خامه را تهیه کنیم. برای تهیه خامه، باید قند و وانیل را با هم مخلوط کرده و پس از آن آن را به چندین بار بشکنیم تا پف بگیرد و حجم خود را افزایش دهد. سپس خامه را در فریزر قرار داده و به مدت حداقل نیم ساعت خنک کنیم.

مرحله سوم: بعد از خنک شدن خامه، باید آن را به نان‌ قلمی اضافه کنیم. برای این کار، ابتدا با نظر دقیق ضخامت نان‌ قلمی را بررسی کرده و سپس خامه را به نصف کار برش‌های نان اضافه کرده و با جمع کردن نصف دیگر و چسباندن به آن پایه ساختار شیرینی نان خامه‌ای را تشکیل می‌دهیم.

مرحله چهارم: نحوه پخت شیرینی نان خامه‌ای بسیار مهم است و باید با دقت انجام شود. برای پخت شیرینی، باید آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذاریم. پس از گذشت این مدت، شیرینی خامه‌ای آماده سرو برای مهمانی شماست.

در اینجا نحوه ی تهيه و پخت شيريني نان خامه ای به كامل بررسی شده است. با توجه به اين نکات، شیرینی نان خامه ای به راحتی و با كمترين هزینه در خانه تهیه می شود.



4. نکاتی که در تهیه شیرینی نان خامه ای باید رعایت شود

تهیه شیرینی نان خامه‌ای یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌هایی است که به سادگی در کافی‌شاپ‌ها و کافه‌های ایرانی یافت می‌شود. اما درست تهیه شیرینی نان خامه ای کاری بسیار دقیق و حرفه‌ای است و دارای نکاتی است که باید حتماً رعایت شوند. در ادامه به توضیح بعضی از این نکات پرداخته شده است.

1- استفاده از آرد و کرم مرغوب: در تهیه شیرینی نان خامه‌ای، استفاده از آرد و کرم خوب و مرغوب بسیار مهم است. باید از آرد سفید و پودر شده استفاده شود و کرم نیز باید خامه‌ای و با لطافت کافی باشد.

2- استفاده از تخم‌مرغ: در تهیه شیرینی نان خامه‌ای، از تخم‌مرغ استفاده می‌شود. تخم‌مرغ باید آبکش شده و در دمای اتاق قرار داده شود تا در زمان تهیه شیرینی، بهتر بتواند با سایر مواد ترکیب شود.

3- تهیه تست دقیق: تهیه تست دقیق و دقت در کمیت مواد استفاده شده، در تهیه شیرینی نان خامه‌ای بسیار مهم است. برای پیشگیری از دور شدن شیرینی از مرکز، می‌توانید دو تا سه قطره اسانس وانیل به تست اضافه کنید.

4- رعایت دمای پخت: در زمان پخت شیرینی نان خامه‌ای باید به دمای مناسب دقت شود. دمای پیشنهادی برای پخت شیرینی نان خامه‌ای بین 180-160 درجه سانتی گراد است. همچنین، پخت شیرینی نان خامه‌ای باید در طولانی مدت نباشد و با پخت کامل مرکز شیرینی و داشتن رنگ طلایی، از پخت کامل آن مطمئن شوید.

در کل، با رعایت این نکات می‌توانید شیرینی نان خامه‌ای خوشمزه و حرفه‌ایی تهیه کنید که مطمئناً شما و مهمانانتان را راضی خواهد کرد.



5. نحوه طراحی شکل شیرینی نان خامه ای

شیرینی نان خامه ای یکی از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین انواع شیرینی ها در جامعه است. این شیرینی با ترکیب دو عدد مواد اصلی یعنی نان و خامه، بسیار خوش طعم و لذیذ درست می‌شود. اما برای طراحی شیرینی نان خامه ای به چند نکته باید توجه کرد.

اولین نکته در طراحی این شیرینی، انتخاب نان مناسب است. نان باید به گونه ای باشد که بتواند طعم خامه را به خوبی انتقال دهد و با قدرت جذب رطوبت بالا، شیرینی خامه ای را نرم و لطیف کند. نان چند روزه خشک و سفت مناسب نیست، بلکه بهتر است که از نان تازه استفاده شود.

در طراحی شیرینی نان خامه ای، خامه نیز بسیار مهم است. باید خامه ای با کیفیت بالا و قابلیت بالا در شرایط خنک نگهداری استفاده شود. خامه باید دارای چربی بالا و طعم خوب باشد تا شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذی بشود.

در نهایت، شکل شیرینی نان خامه ای نیز مهم است. بهتر است که شیرینی را به شکل های زیبا و جذاب طراحی کرد تا به چشم بپوشد و حس خوبی را در افراد برانگیزد. شیرینی هایی با شکل هایی مانند گل، قلب، استار و ... بین مردم پرطرفداری دارند.

با رعایت این نکات و طراحی مناسب، شیرینی نان خامه ای بسیار خوش طعم و لذیذی را به دست می‌آورد که می‌تواند باعث شادی و خوشحالی افرادی باشد که از آن استفاده می‌کنند.



6. روش مزج خامه با شیرینی نان

مزج خامه با شیرینی نان یکی از روش‌های خوشمزه برای تهیه شیرینی است که ذائقه‌ی بسیاری از افراد را جلب می‌کند. این روش به این صورت است که ابتدا باید شیرینی نان خود را درست کنید و سپس به عنوان لایه‌ای برای مزج خامه استفاده کنید. برای تهیه مزج خامه نیز می‌توانید از خامه‌ی تازه‌ی کره‌ای، شکر و وانیل استفاده کنید.

برای شروع، بهتر است که خامه را در یک کاسه قرار داده و با استفاده از میکسر، آن را به طور کامل مخلوط کنید تا ترکیبی یکنواخت از خامه، شکر و وانیل به دست آید. سپس شیرینی نان ها را در لایه های مساوی برش دهید و هر لایه را با مزج خامه پوشانده و لایه پایین را نیز بر روی لایه ی بالا قرار دهید. برای پخت شیرینی مزج خامه، بهتر است که آن را در یخچال قرار داده تا خامه به خوبی منجمد شود و شیرینی نان ها به صورت عالی و نرم پخته شوند.

رعایت ترکیب صحیح خامه، شکر و وانیل در تهیه مزج خامه بسیار مهم است زیرا این ترکیب می‌تواند به ذائقه‌ی خودی شما ارتقا بخشد. تزیین شیرینی مزج خامه‌ی شیرینی نان با درج کردن میوه‌های تازه و یا خشک شده‌ی به دلخواه شما به‌عنوان تزیین ویژه جلوه خواهد کرد. این روش بسیار مناسب برای مهمانی ها و جشن‌های خانوادگی است که یک دسر خوشمزه و مخصوصا داغ ارائه می دهند.