طرز تهیه شیرینی نارگیلی در به خانه برمی گردیم

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی نارگیلی در به خانه برمی گردیم

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب در جوامع مختلف است. این شیرینی دارای طعم و بوی خاص و فریبنده ای است که مخصوصاً در فصل تابستان و روزهای گرم، بسیار مورد علاقه قرار می گیرد. در اینجا به طرز تهیه شیرینی نارگیلی در به خانه برمی گردیم.

برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید مواد اولیه شامل نارگیل خرد شده، آرد، شیر، بیکینگ پودر، وانیل و شکر را آماده کنید. سپس با استفاده از یک میکسر، شکر و زبده را با هم ترکیب کرده و سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و همه چیز را تا زمانی که خوب ترکیب شود، مخلوط کنید.

در یک کاسه جداگانه، آرد، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. سپس شیر را به تدریج و به صورت کم کم اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید. در این مرحله، نارگیل خرد شده را به مواد تهیه شده اضافه کنید و همه چیز را به صورت یکدست و یکنواخت مخلوط کنید.

حالا باید تابه یا قالب را با کمی روغن پوشانده و مخلوط تهیه شده را به داخل آن بریزید و سپس درون فر گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه که پیش از این در مدت 10 دقیقه با فر کردن داخلش آماده شده، پخته شود. پس از گرم شدن، شیرینی نارگیلی را از فر خارج کرده و به صورت کاملاً سرد، قطعاتی رند و عجیب شکل برش دهید. حالا، شیرینی نارگیلی شما آماده سرو و نوشیدن است.



1. مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی در به خانه برمی‌گردیم

برای تهیه شیرینی نارگیلی مواد مورد نیاز شامل نارگیل، آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، بکینگ پودر و نمک است. نارگیل را با دقت باز کرده و مواد را از داخل آن خارج کنید. پس از اینکه نارگیل خالی شد، آن را شسته و خشک کنید. سپس نارگیل را به دو نیمه تقسیم کنید.

در ظرفی، آرد، شکر، تخم مرغ، وانیل، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس این مواد را به نارگیل اضافه کرده و با دقت هم بزنید تا تمام مواد به هم مخلوط شوند.

به صورت تدریجی، آب را به مواد افزوده و مخلوط را خمیری خمیری به دست آورید. حالا نارگیل را بر روی تخته چوبی گذاشته و روی آن خمیررا چیده و آن را به شکل دلخواه شکل دهید. سپس شیرینی‌ها را درونونی روی تابه در حرارت نسبتاً کمی بگذارید و بزنید تا بپزد.

بعد از پخت شیرینی‌ها، آن‌ها را از روی تابه جدا کرده و به صورت دلخواه خاموش شیرینی‌ها را تزیین کنید. می‌توان با استفاده از شکلات یا روشن شدن کمی قند، شیرینی‌ها را برای دیدار با مهمانانتان پذیرایی کنید.



2. مراحل تهیه خمیر شیرینی نارگیلی

خمیر شیرینی نارگیلی یکی از خوراکی‌هایی است که در بسیاری از مناطق جهان مصرف می‌شود و در کنار چای و قهوه مورد علاقه بسیاری از افراد قرار می‌گیرد. این شیرینی با استفاده از موادی همچون نارگیل، آرد، شکر و بیکینگ پودر درست می‌شود. در ادامه به بیان مراحل تهیه خمیر شیرینی نارگیلی پرداخته خواهد شد.

اولین مرحله در تهیه خمیر شیرینی نارگیلی، آماده کردن مواد است. برای این کار نیاز به نارگیل تازه، آرد، شکر و بیکینگ پودر داریم. نارگیل تازه را می‌توان با استفاده از تفت دادن نارگیل سخت شده در طبقه‌ای خشک، به دست آورد. پس از آماده کردن مواد، یک میکسر الکتریکی را آماده کرده و در آن، نارگیل تازه، آرد، شکر و بیکینگ پودر را به ترتیب مورد نیاز ولی به صورت کامل مخلوط کرده و در نهایت پوره‌ای مانند خمیر بدست آورید.

مرحله بعدی آماده کردن سینی پخت است. برای این کار، سینی را با کاغذ روغنی پوشانده، سپس به کمک یک قاشق، خمیر شیرینی را روی سینی پهن کرده و با توجه به ضخامت مورد نظر، سینی را به همین صورت آماده می‌کنیم.

مرحله بعدی، پخت خمیر شیرینی نارگیلی است. برای این کار، سینی را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد درون فر می‌گذاریم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می‌پزیم، تا خمیر شیرینی نارگیلی به طور کامل پخته شود.

در انتها، خمیر شیرینی نارگیلی را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه تازه شدن دهید. سپس آن را برش داده و در ظروف مناسب آماده سرو و مصرف کنید. این خوراکی خوشمزه را می‌توانید همراه با چای یا قهوه میل کنید و از لذت آن لذت ببرید.



3. طرز تهیه سس شیرینی نارگیلی

سس شیرینی نارگیلی یکی از محبوبترین سس‌های دسر است که باعث زیبایی و مزه‌ی خاص شیرینی می‌شود. تهیه‌ی این سس بسیار آسان است و با استفاده از تنها چند مواد اصلی می‌توانید این سس را تهیه کنید.

برای شروع، بهتر است اول نارگیل را باز کنید و آن را با چاقو یا یک دستگاه خاص برش دهید. سپس از آب نارگیلی درون آن استفاده کنید و آن را به لیوان خود بریزید. سپس، یکی دو قاشق غذاخوری از شیرینی پودر را به آب نارگیلی اضافه کرده و به خوبی آن را مخلوط کنید. برای بهبود مزه و عطر سس، چند قطر از عصاره وانیل را به مخلوط بیفزایید.

آخرین قدم در تهیه‌ی سس شیرینی نارگیلی، اضافه کردن موادی است که مخصوص دستور شما است که می‌تواند از میوه‌ها، انواع پودرهای نقره‌ای و یا سیب زمینی سرخ‌شده باشد. با اضافه کردن این مواد، مزه‌ی سس بسیار بهتر خواهد شد و دستور شیرینی نارگیلی شما به اتمام خواهد رسید.

به طور خلاصه، سس شیرینی نارگیلی یک انتخاب عالی است برای دسر شما که با کمترین تلاش ، سهولت و هزینه قابل تهیه است. خوشمزه، شیرین و مناسب برای هر گونه دستور شیرینی است. با دنبال کردن این دستور تهیه‌ی سس شیرینی نارگیلی، خواهید دید که چقدر ساده می‌توانید دسر خود را روان، خوشمزه و جذاب کنید.



4. گذاشتن خمیر در قالب شیرینی نارگیلی

قالب شیرینی نارگیلی یکی از خوراکی های معروف و خوشمزه در کشور ماست. برای تهیه این شیرینی، ابتدا باید خمیر تهیه شود که با مواد مختلفی مانند نارگیل، آرد، بیکینگ پودر، شیر و شکر تهیه می‌شود. سپس خمیر در قالب‌های شیرینی نارگیلی قرار می‌گیرد و پس از مدتی در فر قرار می‌گیرد تا شیرینی‌ها آماده سرو شدن باشند.

برای گذاشتن خمیر در قالب شیرینی نارگیلی باید از قالب مخصوص استفاده کنید. قالب های شیرینی نارگیلی معمولا از فلز ساخته شده و دارای شکل های مختلف مانند گل، قلب و ... می‌باشند. ابتدا قالب ها را با روغن یا کره چرب کرده و سپس کمی آرد در آنها ریخته و محکم کرده تا خمیر در حین پخت از قالب جدا نشود.

سپس خمیر را با کمک یک قاشق یا سوزن درون قالب های شیرینی نارگیلی قرار می‌دهیم. حتما به این موضوع توجه کنید که خمیر را تا حدی در قالب بریزید که برای پخت شیرینی در فر کافی باشد ولی همزمان این نکته را هم در نظر داشته باشید که خمیر را خیلی بیشتر از حد لازم در قالب ریختن باعث می‌شود که شیرینی به شکل مناسب در نیاید.

در نهایت، پس از قرار دادن خمیر در قالب ها، آنها را در فر در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم. معمولا حدود 15 تا 20 دقیقه کافی است تا شیرینی‌ها آماده سرو شدن باشند. پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر بیرون می‌آوریم و به دلخواه می‌توانیم با نارگیل خرد شده و شکلات پودری بر روی آن آرایش کنیم.



5. پخت شیرینی نارگیلی در فر

شیرینی‌های نارگیلی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی هستند که می‌توانید به راحتی در خانه خود تهیه کنید. در اینجا می‌خواهیم به شما نحوه پخت شیرینی نارگیلی در فر را توضیح دهیم.

نخستین قدم برای پخت شیرینی نارگیلی در فر آماده کردن مواد است. در این شیرینی از آرد، شیر، نارگیل خرد شده، تخم مرغ، شکر و بکینگ پودر استفاده می‌شود. همه‌ی این مواد را در ظروف جداگانه اندازه‌گیری کنید و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

در مرحله‌ی بعد باید قالب‌های شیرینی را تهیه کنید. اگر از قالب پیرکس استفاده می‌کنید، آن‌ها را ابتدا روغن کنید تا شیرینی به راحتی از آن‌ها جدا شود.

حالا مواد تهیه شده را به قالب‌ها بریزید و قالب‌ها را درون فر با دمای بین ۳۵۰-۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. بین ۲۵ تا ۳۵ دقیقه تا زمانی که شیرینی‌ها طلایی رنگ شوند و از روی انگشتان شما تست شده‌اند باقی بگذارید.

بعد از اینکه شیرینی‌ها آماده شده‌اند، آن‌ها را از فر خارج کرده و به مدت کمی خنک شوند. سپس با استفاده از کارد سطح آن‌ها را هموار کنید و بر روی آن‌ها هل و پودر نارگیل پخش کنید.

بهترین روش برای سرو شیرینی نارگیلی، ذوب کردن شکلات سفید و پخش آن روی شیرینی‌هاست. شیرینی‌های نارگیلی با چای یا قهوه در کنار غذای مهمانی یا در جمع خانواده، تجربه‌ی لذت‌بخشی را برای شما خواهند بود.



6. تزیین شیرینی نارگیلی با سس و نارگیل خرد شده

شیرینی نارگیلی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌هایی است که در بسیاری از فروشگاه‌ها و کافه‌ها ارائه می‌شود. این شیرینی با اینکه در مواد اولیه آن شامل آرد، شکر، نارگیل خرد شده و تخم مرغ است، اما با تزیین مناسب به یک شیرینی خاص و جذاب تبدیل می‌شود. در اینجا قصد داریم روش تزئین این شیرینی را با استفاده از سس و نارگیل خرد شده به شما آموزش دهیم.

ابتدا برای تهیه سس می‌توانید 50 گرم شیر را به همراه 50 گرم شکر و کمی وانیل در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد از چند دقیقه، کمی آرد را با آب یا شیر مخلوط کرده و به سس اضافه کنید تا حجم آن بیشتر و قوام بهتری پیدا کند. سپس از روی حرارت بردارید و کمی خنک کنید.

سس تهیه شده را روی شیرینی نارگیلی تزئین شده با نارگیل خرد شده بریزید. برای این کار می‌توانید نارگیل خرد شده را روی شیرینی ها به دلخواه خود پخش کنید، سپس سس را روی آنها بریزید. بعد از استفاده سریعا نوش جان کنید.

در نهایت باید توجه داشت که تزئین شیرینی نارگیلی با سس و نارگیل خرد شده باید با دقت صورت گیرد تا شیرینی به وضوح برجسته شود و لذت بیشتری از مصرف آن برداشت شود.