1. طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با پیمانه
شیرینی نارگیلی یکی از پرمصرفترین شیرینیهای خانگی در کشورمان است. این شیرینی به دلیل طعم خوشایند و مزهی خوبی که به دهان انسان میدهد، بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. در ادامه به طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با پیمانه پرداخته میشود.
مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی خانگی با پیمانه شامل: یک پیمانه آرد، یک پیمانه شیر، نیم پیمانه نارگیل کوپه شده، یک پیمانه شکر، یک قاشق چایخوری پودر شیرین، یک پنجم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و یک قاشق چایخوری وانیل است.
ابتدا آرد، پودر شیرین، شکر، و بیکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کنید. سپس در ظرف دیگر شیر، نارگیل و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و آنها را کاملاً با هم مخلوط کنید. سپس مواد را در قالب شیرینیپزی به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
پس از پخته شدن شیرینی نارگیلی، آن را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه درون قالب بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب خارج کرده و روی شیرینی یک لایه نارگیل خرد شده را بریزید. بهتر است شیرینی را در قالب معرق شکل قرار دهید تا ظاهر آن زیباتر شود. حالا شیرینی نارگیلی خانگی آماده سرو است.
با توجه به مواد استفاده شده در تهیه شیرینی، این شیرینی میتواند مقدار زیادی انرژی را به بدن تامین کند. همچنین از آنجایی که استفاده از مرغوبترین مواد خام در تهیه شیرینی موجب میشود شیرینی نارگیلی خانگی لذیذ تر باشد، توصیه میشود از مواد مرغوب و اعتبارسنج استفاده کنید.
2. نوعهای مختلف شیرینی نارگیلی
شیرینیهای نارگیلی معمولاً شیرینیهایی هستند که در آن از نارگیل به عنوان عنصر اصلی استفاده میشود. این شیرینیها به دلیل طعم خوشایند و خوشمزه خود محبوبیت زیادی پیدا کردهاند و در سراسر جهان مورد استفاده و مصرف قرار میگیرند.
نوع اول شیرینی نارگیلی، کیک نارگیلی است که با ترکیب آرد، نارگیل ترد شده، شکر، تخم مرغ، و مواد دیگر ساخته میشود. این شیرینی عمدتاً برای تزئین میوهها و دسرها به صورت شکلاتبستهها با دمای خنک به عنوان شیرینی کوچکی که در جشنها و مراسم مورد استفاده قرار میگیرد، استفاده میشود.
نوع دوم شیرینی نارگیلی، صیادی نارگیلی است که معمولاً در نواحی ساحلی یافت میشود و با ترکیب نارگیل تازه ترد شده، شکر، آرد و تخم مرغ تهیه میشود. این شیرینی در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد و در کافیشاپها و رستورانها به عنوان دسر مشهور محسوب میشود.
نوع سوم شیرینی نارگیلی، ماکارونی نارگیلی است که با ترکیب نارگیل ترد شده، شکر، روغن، تخم مرغ، نمک و آرد، به صورت رشتهای تهیه میشود. این شیرینی که عمدتاً در غرب آفریقا یافت میشود، میتواند به صورت دسری سرو شود و یا به عنوان غذای اصلی مصرف گردد.
در نوع چهارم شیرینی نارگیلی، پای نارگیلی یا نون نارگیلی است که با ترکیب آرد، نارگیل ترد شده، شکر، روغن و تخم مرغ ساخته میشود. این شیرینی در سراسر جهان به عنوان پخته پای معمولی و یا به عنوان شیرینی تبدیلی استفاده میشود.
3. استفاده از عصاره نارگیل در شیرینی
استفاده از عصاره نارگیل در شیرینی، یکی از روشهای عمدتاً نوآورانه در بهبود طعم و کیفیت شیرینی است. عصاره نارگیل، یکی از طعم دهندههای طبیعی است که از میوه نارگیل به دست میآید. با توجه به خواص حسی عصاره نارگیل میتوان برای شیرینیهای خنک و گرم استفاده کرد و در تهیه بسیاری از شیرینیها مانند بیسکویت، باسکت، کیک، خمیرهای شیرین و بسیاری دیگر عملکرد مهمی دارد.
استفاده از عصاره نارگیل در شیرینی نه تنها باعث بهبود طعم آن شده، بلکه بهترین جایگزین برای ژلاتین نیز میباشد، چراکه برای افزایش ماندگاری شیرینی، ژلاتین از مواد افزودنی استفاده میشود که برای سلامتی قلب مضر بوده و عصاره نارگیل به عنوان جایگزین طبیعی و سالم آن عمل مینماید.
علاوه بر این، اضافه کردن عصاره نارگیل به شیرینیها، باعث افزایش سطح انرژی در بدن خواهد شد. نارگیل، به عنوان منبعی بسیار مهم برای ویتامینهای مختلف و بسیاری از مواد معدنی به دو صورت فرشته خشک و عصاره صنعتی تولید میشود، به همین دلیل، استفاده از عصاره نارگیل در شیرینیها علاوه بر بهبود طعم و عطر آنها، باعث رشد سلامتی بدن نیز خواهد شد.
بنابراین، استفاده از عصاره نارگیل به عنوان یک مواد افزودنی طبیعی در تهیه شیرینیها برای افرادی که به سلامتی خود اهمیت میدهند، توصیه میشود. استفاده از عصاره نارگیل به عنوان جایگزین طبیعی ژلاتین، باعث بهبود سلامتی و افزایش انرژی در بدن میشود. به همین ترتیب، افزایش میزان مصرف عصاره نارگیل در شیرینیها، باعث بهبود طعم و کاهش افزونگی در این دسته از محصولات خواهد شد.
4. تزئین شیرینی نارگیلی با روشهای متنوع
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوبی است که در بسیاری از مراسم و جشن ها به عنوان دسر سرو می شود. در این مطلب به روش های متنوع تزئین شیرینی نارگیلی می پردازیم که با استفاده از آنها می توانید شیرینی نارگیلی خود را به صورتی جذاب و خیره کننده تزئین کنید.
روش اول: استفاده از فریم های شکلاتی
یکی از روش هایی که می توانید برای تزئین شیرینی نارگیلی استفاده کنید، استفاده از فریم های شکلاتی است. برای این کار می توانید به راحتی از شکلات تلخ و شیری استفاده کنید و با یک قالبی با شکل دلخواه، فریمی از شکلات تهیه کنید و روی شیرینی نارگیلی قرار دهید.
روش دوم: استفاده از میوه ها
استفاده از میوه ها نیز یکی از روش هایی است که می توانید برای تزئین شیرینی نارگیلی خود به کار برید. برای این کار می توانید از میوه های تازه مثل توت فرنگی، آناناس، نارنگی، پرتقال و غیره استفاده کنید و آنها را روی شیرینی نارگیلی قرار دهید.
روش سوم: استفاده از خامه
استفاده از خامه نیز یکی از روش هایی است که می توانید برای تزئین شیرینی نارگیلی به کار برید. در این روش می توانید خامه را با رنگ های مختلف آمیزش داده و بر روی شیرینی نارگیلی قرار دهید تا آن را تزئین کنید.
به هر حال، روشی که برای تزئین شیرینی نارگیلی انتخاب می کنید، باید برای سلیقه شما مناسب باشد و باعث شیرین شدن لحظات شما و مهمانانتان شود.
5. نکات مهم در تهیه شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های محبوب خاورمیانه است که در داخل و خارج از این منطقه با استقبال زیادی مواجه شده است. این شیرینی به دلیل طعم خوشایند و ملایمی که دارد، خواص غذایی متنوع و همچنین ساختار جذاب و دلنشینش از جمله شیرینی هایی است که بسیاری از افراد به هنگام نوش جان علاقمند هستند. در اینجا نکات مهمی را که باید در تهیه شیرینی نارگیلی رعایت شوند، بررسی خواهیم کرد.
نکته اول در تهیه شیرینی نارگیلی، استفاده از نارگیل تازه و دوغ نارگیلی است. باید مطمئن شوید که استفاده شده از نارگیل و دوغ نارگیلی به طور قطع، تازه و باکیفیت است. با این کار، می توانید طعم مطلوب و خوشایندی را در شیرینی نارگیلی خود به دست آورید.
نکته دوم به منظور حفظ ساختار و شکل شیرینی، باید در تهیه تست کرم بسیار دقت کنید. اگر تست کرم درست نباشد یا قند به میزان کافی به آن اضافه نشود، شیرینی نارگیلی پف نمی گیرد و شکلش متلاشی می شود.
نکته سوم برای تهیه شیرینی نارگیلی، استفاده از رشته نان کافی است. رشته نان باید به گونه ای باشد که تعادل مناسبی بین پفی بودن و برخوردار بودن از سختی و کرمی بودن را داشته باشد. برای این منظور، می توانید در صورت نیاز از نوع خاصی از رشته نان استفاده کنید که برای شیرینی نارگیلی مناسب است.
نکته چهارم در تهیه شیرینی نارگیلی، استفاده از وانیل و روغن نارگیلی است. وانیل برای طعم دهی و عطر دادن به شیرینی و روغن نارگیلی برای طعم دادن روغنی و خامه ای به شیرینی استفاده می شود.
نکته پنجم و آخر در تهیه شیرینی نارگیلی، رعایت دمای مناسب در طول پخت است. زمان پخت مناسب بین 25 تا 30 دقیقه است و بعد از پختن، بهتر است که شیرینی را در دمای معمول خود یعنی 20 درجه سانتیگراد، ذخیره کنید.
در نهایت، این نکات مهم را در نظر داشته باشید که به سادگی می تواند شیرینی نارگیلی شما را به یکی از بهترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی که تا به حال سعی کرده اید، تبدیل کند. به یاد داشته باشید، استفاده از مواد با کیفیت و رعایت دقیق تمام نکات تهیه، باعث می شود که شیرینی نارگیلی آنچنان خوشایند و دلباخته شود که می تواند شما را و سایر افراد مهمان خود را بسوی خود جذب کند.
6. نحوه نگهداری شیرینی نارگیلی خانگی
شیرینی نارگیلی خانگی یکی از شیرینیهایی است که با استفاده از نارگیل خام و کره هندی تهیه میشود. در این مقاله به نحوه نگهداری این شیرینی پرداخته خواهد شد.
در ابتدا باید گفت که شیرینی نارگیلی خانگی بهتر است در یخچال نگهداری شود. بهترین روش برای نگهداری این شیرینی، قرار دادن آن در وسیلهای محکم و ضد جرقه میباشد. میتوانید از جعبه های پلاستیکی استفاده کنید. همچنین زیر شیرینی باید یک کاغذ روغنی گذاشته شود.
همچنین، اگر همین شیرینی را برای مدت زمان کوتاهی میخواهید نگهداری کنید (مثلاً چند روز) بهتر است آن را در یک جعبه محکم و مخصوص شیرینی های نرم قرار دهید. در این صورت هم باید به کاغذ روغنی توجه داشته باشید.
همچنین مهم است که شیرینی را در دمای محیط نگهداری کنید، بدین منظور بهتر است آن را در نزدیکی سردخانه قرار دهید. درب سردخانه هم همواره باید بسته باشد.
در نهایت، برای نگهداری شیرینی نارگیلی خانگی بهتر است آن را در دمای یکسان بین 3 تا 5 درجه سانتیگراد نگهداری کنید. بررسی کنید که این دما در سردخانه شما حفظ شده باشد.
در کل، با رعایت این راهنمایی ها میتوانید شیرینی نارگیلی خانگی خود را برای مدتهای طولانی تری نگهداری کنید تا از طعم و عطر فوقالعاده آن بیشتر لذت ببرید و به دیگران هم معرفی کنید.