مواد لازم برای تهیه شیرینی عربی ساده
تهیه شیرینی عربی ساده به گونهای است که با استفاده از گردو و پیستاژ و شیرینی تهیه میگردد. از دیگر موارد مورد نیاز برای تهیه شیرینی عربی ساده میتوان به برش شیرینی، شکر، آب و ماست اشاره کرد.
ابتدا برای تهیه این شیرینی عربی ساده، باید با نوک چاقو شیرینیها را برش داده و سپس درون آنها را پر کرده و آنها را به خوبی بسته و نیم ساعت درون یخچال قرار داد تا شکل تمام شود.
سپس شکر را در ظرفی درجه حرارت پایین برای چهار الی پنج دقیقه گرم کنید تا شکر تماما حل شود و مزاج خوبی به آن بدهید و در ظرفی دیگر، ماست را وارد کنید و به خوبی هم میکس کنید.
سپس در یک ظرف دیگر، با استفاده از گردو و پیستاژ، مخلوط کنید و به خوبی همزده کنید. سپس شیرینیهای خنک شده را در بشقابهای مد نظر خودتان قرار دهید و پیستاژ و گردو را در بالای آنها تزئین کنید و یک بار دیگر خنک کنید.
سپس با استفاده از قاشق، یک مقدار شکر در روی هر شیرینی بریزید و مخلوطی که در مرحله قبل تهیه کرده بودید را روی روی شیرینیهای تزئین شده بریزید.
در نهایت، شیرینی عربی ساده شما آماده سرو کردن و لذت بردن است. با این حال، اگر میخواهید، میتوانید دیگر مواد مثل آجیلهای دیگر و میوههای خشک را اضافه کنید تا طعمی متنوع و لذت بخشتری به شیرینی خود ببخشید.
نحوه تهیه تست شیرینی عربی
تست شیرینی عربی یکی از پرطرفدارترین شیرینیها در کشورهای عربی است که در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این شیرینی بهتر است از موادی مانند نرمکننده، آب، یک عدد تخم مرغ، مکمل شیرینی، مارگارین و آرد استفاده کرد. ابتدا آرد را در یک ظرف بریزید و سپس مارگارین را به آن اضافه کنید و همزمان با نرم کردن مارگارین آرد را کم کم به آن اضافه کنید.
پس از آماده کردن خمیر، آن را به کرواسان شکل بدهید و برای حدود 20 دقیقه درون فر بگذارید. در ادامه با استفاده از تخم مرغ و مکمل شیرینی، میتوانید تست شیرینی عربی خود را تزئین کنید و در منزل خود شیرینی خوشمزه و کاملاً طبیعی داشته باشید.
تزئین این شیرینی به دلیل استفاده از پودر قند و همچنین چوبرنگ، نمایی بسیار قشنگی به شیرینی می دهد. برای تهیه پودر قند، میتوانید از طریق هم خرد کردن شکر درون یک میکسر، آن را به پودر قند تبدیل کنید. با توجه به اینکه این شیرینی در ایران نیز بسیار محبوب است، برای رخ دادن شکل رنگی آن میتوان از رنگدانههای طبیعی شرکت کمیاب استفاده کرد. به نظر میرسد که در زمینه واردات این مواد میتوان اقدامات لازم را به عمل آورد.
به طور خلاصه، تهیه تست شیرینی عربی در منزل شیرینی پز با استفاده از مواد تماما طبیعی و با کمک دستورالعملهایی که بالاتر به آن اشاره شد توانسته به یکی از خوشمزهترین شیرینیهای جهان تبدیل شود. با توجه به سهولتهایی که از آن نتیجه میگیریم، همیشه میتوان در منزل به سرعت و با کیفیت به تهیه آن فکر کرد.
مراحل تهیه دوغ شیرینی عربی
تهیه دوغ شیرینی یکی از خوراکیهای محبوب در کشورهای عربی است. برای تهیه آن، موادی مانند شیر، ماست، آبلیمو و شکر به کار میرود. در ادامه، مراحل تهیه دوغ شیرینی عربی را به طور کامل شرح میدهیم:
- مواد لازم برای تهیه دوغ شیرینی عربی شامل شیر، ماست، آبلیمو و شکر است. در ابتدا، باید یک لیوان شیر و ماست را در یک ظرف مخصوص مخلوط کنید.
- سپس، یک قاشق آبلیموی تازه را به آن دو اضافه کنید. برای این کار، بهتر است همواره از آبلیموی تازه استفاده کنید. سپس، میتوانید یک نصف لیوان شکر را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و به خوبی آن را مخلوط کنید.
- حالا باید آن را در یک بطری بزرگ ریخته و آن را به دور از نور خورشید باقی بگذارید. بهتر است این کار را در یخچال انجام دهید. در مدت چند ساعت، این مخلوط را بهتر است به طور مرتب هر نیم ساعت یکبار هم بزنید تا مواد در آن بهتر ترکیب شوند.
- پس از چند ساعت، دوغ شیرینی عربی شما آماده سرو شدن است. میتوانید آن را در داخل بطری ریخته و در یخچال نگه دارید تا بهتر نگهداری شود.
- قبل از سرو، میتوانید روی دوغ اندامهایی از نعناع، مرزه یا آنیس را بریزید. همچنین میتوانید در زمان سرو، دوغ شیرینی عربی را با یخ سرو کنید تا بهترین شکل ممکن داشته باشد.
در پایان، باید به یاد داشته باشید که دوغ شیرینی عربی را بهترین شکل ممکن در نوبت خنکی مصرف کنید. همچنین میتوانید برای تغییر طعم، مقدار شیر و ماست را متناسب با سلیقهی خود تغییر دهید.
طریقه پخت شیرینی عربی در دیگ
شیرینی عربی در دیگ یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیها در کشورهای عربی است. برای پخت این شیرینی، ابتدا باید تخممرغ را با شکر و وانیل در یک کاسه مخلوط کرد و سپس آن را به دنبال یک کمی آب گرم اضافه کرد. سپس باید آرد را تدریجی به این مخلوط اضافه کرد تا مواد خوبی هم بشوند و دوباره باید آبی را به مواد اضافه کرد و به گلی خوبی برسانید.
برای پخت شیرینی عربی در دیگ، باید ابتدا دیگ را بر روی حرارت قرار داده و زیر آن یک لایه روغن ریخته و منتظر بمانید تا روغن گرم شود. سپس باید مواد آماده شده را داخل دیگ ریخته و آن را با ظرفیت 70٪ زیر گذاشت تا بتواند به خوبی پخته شود.
سپس باید دیگ را با درجه حرارت معمولی بر روی حرارت قرار دهید و منتظر شوید تا شیرینی به طور کامل پخته شود که حدود 30 تا 40 دقیقه به طول میانجامد. باید مطمئن شوید که شیرینی از همه جا به طور یکنواخت پخته شده باشد. بعد از پختن شیرینی، باید آن را از داخل دیگ خارج کرده و آن را به خنک شدن درآورده و در نهایت روی آن شکر پودر شده را بریزید و لذت ببرید!
در کل، پخت شیرینی عربی در دیگ میتواند کاری سخت به نظر بیاید اما با همهی این سختیها، شیرینی بسیار خوشمزه و آماده خوردن خواهد بود.
نکات تهیه شیرینی عربی در خانه
شیرینی عربی یکی از خوشمزهترین و محبوبترین شیرینیهایی است که در سراسر جهان معروف است. اگر شما هم علاقهمند به تهیه این شیرینی هستید، میتوانید آن را در خانه به راحتی تهیه کنید. در ادامه به نکاتی مهم در تهیه شیرینی عربی در خانه خواهیم پرداخت.
اولین نکته در تهیه شیرینی عربی استفاده از مواد با کیفیت است. برای ساخت شیرینی عربی باید از آرد سفید، پودر قند و روغن کنجد استفاده کنید. همچنین برای افزایش طعم و عطر شیرینی میتوانید از مواد مثل زعفران، دارچین، کره و نعناع استفاده کنید.
در مرحله بعد، باید مواد خشک را باهم مخلوط کنید و سپس روغن کنجد را به آن اضافه کنید و همه را بهم بزنید. سپس این خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره شکل کنید.
بعد از آن شکل شدهها را درون فر قرار داده و آن را در دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا مدتی باقی بماند. هنگام پختن، شما میتوانید مزیتهای مختلف، مانند شکل دلخواهی که میخواهید، رنگ طلا، طعم مرکبات و … اضافه کنید تا شیرینی بیشتری جذابیت پیدا کند.
همچنین، میتوانید بعد از پخت شیرینی، آن را با پودر قند و زعفران زینت دهید و سپس آن را برای همه سرو کنید. با این کار، شما میتوانید شیرینیهای خوشمزه و با طعم عربی در خانه خودتان تهیه کنید و از تجربه بینظیر آن لذت ببرید.
تزیین و سرو کردن شیرینی عربی
عربستان سعودی یکی از کشورهایی است که با تنوع فراوانی از شیرینیها شهرت دارد. این شیرینیها به دلیل طعم و ظاهر شگفت انگیزشان، در سراسر جهان مورد توجه هستند. تزیین و سرو کردن این شیرینیها هنری است که باید آن را یاد گرفت تا بهصورت مناسب و جذاب سرو شوند.
یکی از مهمترین شیرینیهای عربی، بی دونه است. این شیرینی شامل پودر برنج، شیر، شکر، زعفران، و روغن مایع است. برای تزیین و سرو آنها باید مقداری از شکلات ترش را ذوب کرده و روی بیدونه ریخت. همچنین میتوانید از میوههایی مثل انگور، کیوی و توت فرنگی برای تزیین شیرینی استفاده کنید.
شیرینی بقلاوا نیز یکی دیگر از شیرینیهای عربی محبوب است. برای تزیین آن باید بقلاوا را به قطعات باشکوه تقطیع کرده و با دقت روی تابه قرار داد. سپس مقداری عسل روی بقلاوا ریخته شود. میتوانید برای تزیین بیشتر از خرما، پیستا و بادام استفاده کنید.
در نهایت، شیرینی کنافه یکی دیگر از شیرینیهای عربی است که با وجود طعم تخمیری خود، بسیار محبوب است. برای تزیین آن میتوانید از مقداری خامه، آجیل و میوههای شیرینی مثل انجیر و خرما استفاده کنید. همچنین، برای تزیین بیشتر، میتوانید از رنگهای مختلف و دسرسازیهای متفاوت استفاده کنید.
درنتیجه، تزیین و سرو کردن شیرینی عربی بهدرستترین و بکارگیری روشهای مناسب و هنری احساس زیبایی و عالیتری را به دنیای شیرینی می بخشد.