طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر و همزن

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر و همزن

شیرینی خانگی یکی از خوراکی‌هایی است که معمولا برای استفاده در جشن‌ها، جشنواره‌ها و تولد کودکان تهیه و سرو می شود. معمولا این شیرینی‌ها در فروشگاه‌ها یافت می شوند، اما می توانید با استفاده از روش های ساده و دستی خود، شیرینی‌های فانتزی و خوشمزه‌ای تهیه کنید.

استفاده از آرد، شکر، روغن، تخم مرغ، پودر شیر، وانیل و بکینگ پودر یکی از روش‌های ساده برای تهیه شیرینی خانگی می باشد. تمامی مواد ذکر شده به ترتیب و با توجه به مقادیر پیشنهادی در مخلوط کن یا ظرفی با دسته های خود داخل آن ریخته و حرکت داده می شوند تا تمامی مواد به صورت یک لجن یکدست تبدیل شوند. سپس این مخلوط را برای چند دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا استحکام پیدا کند.

پس از گذشت زمان مقداری از لجن داخل ظرف غذایی با مقداری آب داخل قوری خوراکی مخلوط شده و به عنوان قالب شیرینی در قالب های آماده قرار گرفته و بعد از 20 دقیقه پخت خوبی خواهند داشت. پس از پخت شیرینی ها را از بین قالب های موجود در کنار یکدیگر جدا کرده و می توانید با دونه های شیرینی خانگی خود سرو کنید. این شیرینی خانگی بدون فر و به صورت دستی پخته شده است و از طعم و ظاهر خوبی برخوردار است که می توانید تلاش کنید آن را درست کنید.



1. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از مخلوط آرد و شکر

تهیه شیرینی خانگی با استفاده از مخلوط آرد و شکر، یکی از روش‌های ساده و معمول در آشپزی خانگی است که اغلب در اوقات پایان هفته یا در تعطیلی‌ها و روزهای تفریحی برای لذت بردن از طعم شیرینی‌های خانگی به کار می‌رود. برای تهیه این نوع شیرینی، آرد و شکر به صورت مخلوط در نظر گرفته و به ازای هر کیلو آرد، مقدار مشخصی از شکر به آن اضافه می‌شود. سپس با استفاده از تخم مرغ، شیر و روغن، تست‌های خمیر شور و شیرینی‌ خانگی درست می‌شود.

برای آغاز، آرد و شکر هردو را به صورت مجزا اندازه‌گیری می‌کنیم. برای هر کیلو آرد، حدود 750 گرم تا یک کیلو شکر لازم است. این مقدار از شکر مناسب برای شیرینی‌های خانگی است و به عنوان شیوه‌ی کلی تلقی می‌شود. اما توجه داشته باشید که اگر شما برای تهیه شیرینی خانگی یا مرکبات شمعی خوشمزه تری را انتخاب کرده باشید، ممکن است به مقادیری بیشتر از این نسبت نیز نیاز داشته باشید.

بعد از اندازه‌گیری و مخلوط کردن آرد و شکر، می‌توان تخم مرغ و روغن را نیز به آنها اضافه کرد. بسته به تعداد شیرینی‌هایی که قصد دارید تهیه کنید، تعداد تخم مرغ را تنظیم کنید. در حالی که چند قطره روغن را با تخم مرغ مخلوط می‌کنید، آرد و شکر را به کمک همدیگر با هم مخلوط کنید و سپس تخم مرغ را به آنها اضافه کنید. حال باید با دست خمیر رو روی سطح محکم خمیر را مالش بدهید تا خمیر دگرگون شود. از آنجا که خمیر شیرینی خانگی تا حد زیادی لطیف است، نباید با خمیر زیادی کار کنید، چون ممکن است شیرینی‌ها شبیه به خمیر شوند. با مالش دادن به شکلات آن، خمیر شیرینی را پخش کرده و می‌توان شکلی مناسب از شیرینی را شکل داد.

در نهایت، شیرینی‌های شما را درون فر معطر و گرم می‌کنیم و برای تقدیم، شیرینی‌های خانگی تمام شده را روی سطح لطیفی مانند ژله‌ی نرم، بصورت جداگانه قرار می‌دهیم. بعد از آنکه در فر نگهداری شدند و به علت دمای خود یکم خمیر روی شده‌اند، باید شیرینی‌ها را با یک قاشق کوچک که با روغن تراشیده شده است، بصورت محکم و بدون احتمال خراب شدن، داخل ظروف مناسبی قرار دهید و در درون یخچال نگهداری کنید. حال از هربار تقدیم شیرینی‌های خانگی خود لذت ببرید!



2. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از تخم مرغ و شیر

برای تهیه شیرینی خانگی با استفاده از تخم مرغ و شیر، می توانید از ترکیبی از آرد، شکر، تخم مرغ، شیر و روغن استفاده کنید. در ابتدا این ترکیب را به دقت در میکسر مخلوط کرده و پس از آن آن را در قالب ها بریزید و درون فر قرار دهید. برای شیرینی های بیسکوییتی فقط کافیست که از کرم پودر به عنوان ماده مالیده استفاده کنید.

استفاده از تخم مرغ در تهیه شیرینی خانگی علاوه بر عطر و طعم خوب، باعث جذب رطوبت در درون شیرینی ها می شود و از خشک شدن آن ها جلوگیری می کند. برای تزیین شیرینی ها می توانید از شیرینی پزی درونی، پودر قند یا نارگیل خرد شده استفاده کنید. همچنین می توانید بسته به سلیقه شخصی خود از مواد مختلفی مثل خرما، فندق و شکلات برای تزیین استفاده نمایید.

همچنین برای افزایش ماندگاری شیرینی های خانگی، می توانید از مواد نگهدارنده مانند پرتقال یا نارنج استفاده کنید. برای استفاده از این روش، قطعات پرتقال یا نارنج را در آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه آن را از آب بردارید و در شیرینی های خود استفاده کنید. این روش باعث افزایش ماندگاری و عمر شیرینی های شما می شود. به علاوه، می توانید از قطره های شکلاتی جهت تزیین شیرینی ها استفاده کنید.



3. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از پودر کاکائو و شیر

تهیه شیرینی خانگی با استفاده از پودر کاکائو و شیر، یکی از بهترین شیوه‌های تهیه شیرینی در خانه است و این روش از نظر سلامتی و ذائقه بسیار مطلوب است.

اولین قدم تهیه این شیرینی، استفاده از مواد اولیه با کیفیت است. در این شیرینی باید از پودرکاکائو و شیر پروتئینی و با کیفیت استفاده کرد. بهتر است شیر سه درصد چربی را با آب یک به یک مخلوط کنید تا شیرینی نهایی خیس و لطیف باشد.

برای تهیه تست و خامه شیرینی، می توان از تخم مرغ استفاده کرد. در این روش یک تا دو تخم مرغ را می توانید با شکر تخم مرغی و فر به مدت یک ربع تازه و خام درست کنید. سپس به مواد تولید شده نارگیل خرد شده و پودرکاکائو اضافه کنید تا پایه تست شیرینی دارای ذائقه خاصی شود.

سپس روی پایه تست شیرینی می توانید لایه‌های صاف شیرینی و خامه را بریزید. پس از اینکه لایه های شیرینی تهیه شده، به آنها تزئینات را اضافه کنید. می توانید از نارگیل ترکیبی با فندق، موز، توت فرنگی و پودر بادام استفاده کنید تا شیرینی خانگی شما ظاهر شیک و مطلوبی داشته باشد.

برای افزایش عمر مفید شیرینی، آن را در قرص شفاف بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری کنید. پس از دو روز از تهیه آن می توانید از شیرینی خانگی خود لذت ببرید.



4. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از آرد سفید و پودر قند

تهیه شیرینی خانگی با استفاده از آرد سفید و پودر قند یکی از راه‌های ساده و خوشمزه برای تهیه خوراکی‌های شیرین در منزل است. آرد سفید با توجه به خواص بی نظیر خود به عنوان یکی از مهمترین مواد خام در تهیه شیرینی انتخاب می شود. پودر قند هم به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد افزایش دهنده شیرینی و همچنین به عنوان ماده‌ای سفت کننده برای شیرینی در دسته بندی خوراکی‌های شیرین مطرح می باشد.

یکی از ساده‌ترین روش‌های تهیه شیرینی با آرد سفید و پودر قند آماده سازی تست شکلاتی است. برای تهیه این شیرینی ابتدا تمام مواد سبک و سر بخور را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و در داخل یک قالب مستطیلی قرار می دهیم. سپس قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به سمت فر می کنیم و پس از حدود ۳۰ دقیقه، تست شکلاتی شما آماده است.

در این روش برای بهتر شدن طعم شیرینی، می توانید در اولین آماده سازی تست شکلاتی، به جای ۲۵۰ گرم پودر قند، ۲۰۰ گرم پودر قند استفاده کنید. پس از آماده شدن شیرینی، با استفاده از چاقو، تست شکلاتی را به قطعات ریز تقسیم کنید و در ظروف مخصوص سرو کنید. شما همچنین می توانید از مواد دیگری مانند پودر کاکائو، خرما، پنیر چدار و غیره برای تزیین تست شکلاتی استفاده کنید.



5. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از آرد سفید و شیر

تهیه شیرینی خانگی یکی از بهترین و مفیدترین فعالیت هایی است که می توانید در خانه انجام دهید. استفاده از آرد سفید و شیر به عنوان مواد اصلی آن، علاوه بر این که سالم و خوشمزه است، باعث می شود تنوعی در تهیه شیرینی زیاد شود.

نکته اولیه در تهیه شیرینی خانگی با استفاده از آرد سفید و شیر سرعت در تهیه آن است. در واقع، در کوتاه ترین زمان ممکن، می توانید شیرینی خود را تهیه کنید. برای تهیه شیرینی، ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنید. آرد سفید، شیر، شکر، تخم مرغ و وانیل اصلی ترین موادی هستند که برای تهیه شیرینی لازم هستند.

پس از آماده کردن مواد، مراحل تهیه شیرینی خانگی شروع می شود. ابتدا باید آرد سفید، تخم مرغ، شکر، وانیل و شیر را در یک کاسه مخلوط کرده و به صورت یک دستگاه به شدت مخلوط کنید. پس از آن، باید ترکیب را در قالب های یکنواخت با توجه به سلیقه خود قرار دهید و در دمای 180 درجه سانتی گراد در فر به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید.

در نهایت، شیرینی های خانگی را از سینی فر خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند. بعد از این که شیرینی ها خنک شدند، می توانید آن ها را به صورت زیبا تزئین کنید و سرو کنید. البته با توجه به سلیقه شما، می توانید انواع مختلفی از شیرینی های خانگی با استفاده از آرد سفید و شیر تهیه کنید.



6. تهیه شیرینی خانگی با استفاده از مخلوط شکر، تخم مرغ و روغن

تهیه شیرینی خانگی با استفاده از مخلوط شکر، تخم مرغ و روغن، یکی از ساده ترین روش ها برای تهیه شیرینی خانگی در منزل می باشد که توسط اکثر خانم ها انجام می شود. با توجه به اینکه این روش بسیار ساده و دسترسی آسانی دارد، شما به راحتی می توانید در سراسر خانه شیرینی ها خود را تهیه کرده و به روی میز خود بگذارید.

ابتدا برای تهیه شیرینی خود باید یک مخلوط شامل شکر، تخم مرغ و روغن تهیه کنید. با توجه به تعداد شیرینی هایی که قصد دارید تهیه کنید، می توانید تعداد تخم مرغ را تعیین کنید. در این مرحله، شکر را با تخم مرغ مخلوط کرده و به آن روغن اضافه کنید. در ادامه، همه این مواد را با هم مخلوط می کنید و یک ترکیب همگن از آنها را تولید می کنید.

سپس می توانید شیرینی خود را با استفاده از این مخلوط بپزید. برای این کار، کار خود را با شکل دهی به تهیه شیرینی آغاز کنید. شیرینی های خود را در اندازه های دلخواه شکل دهید و آنها را روی سینی فر برای پخت درج کنید. سپس سینی فر را در دمایی حدود 175 درجه سانتی گراد قرار دهید و شیرینی ها را پخته و طلایی رنگ کرده تا بوی شیرینی خانگی شما تمام خانه را فراگرفته باشد.

در نهایت، شیرینی خود را از فر خارج کنید و آن را به عنوان تولید خود در مقابل تمام خانواده خود به نمایش بگذارید. با استفاده از این روش ساده، شیرینی های خانگی با مزه و طعمی فوق العاده دارید که شما و خانواده شما را به دلیل خوشمزگی آن ها شاد و راضی خواهد کرد.