طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون فر

تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون فر یکی از شیرینی‌های سنتی و دلنشین ایرانی است که در ایام جشن‌های مختلف به خصوص در ماه محرم و صفر به عنوان تحلیلی از امام حسین (ع) سرو می‌شود. برای تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون فر، نیاز به مواد اولیه ساده و متوسط ​​است که اکثر آنها در هر خانه وجود دارد.

مواد اولیه شامل؛ آرد، شکر، روغن خوراکی، ماست، پودر نخودچی و آب‌گرم است. برای شروع، بهتر است دو قاشق غذاخوری پودر نخودچی را با یک و نصف لیوان آب‌گرم مخلوط کنید تا تخمیر کند. به این مخلوط دو قاشق غذاخوری روغن خوراکی و دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید و مواد را به دقت با هم ترکیب کنید.

سپس، به محض اینکه مخلوط به خوبی باهم ترکیب شد، دو لیوان آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق قاطی کننده مواد را به هم بریزید. اینکه مواد به هم بریختند، زمان و توان صرف شده شیرینی را تحت تاثیر قرار می دهد، بنابراین بهتر است با دقت و آهستگی عمل کنید.

بعد از ترکیب تمام مواد، یکساعت به آرامی تخمیر داده شود. پس از گذشت این مدت، به آرامی به قطعات مدل دهید و روی ماست پوشیده و به مدت حدود 2 ساعت در یخچال تحمل کنید. سپس می‌توانید شیرینی‌های خود را برای پخت در دیگ آماده کنید. هر شیرینی معمولا به مدت 10 تا 15 دقیقه در دیگ درجه حرارتی بالا پخته می‌شود و سپس با پودر شیرین تزئین می‌شود تا ترکیب شیرین و خوش طعم بیشتری به آن بدهد.



1. تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون استفاده از فر

تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی بدون استفاده از فر یکی از دستورهای آسان و لذیذ است که می توان در خانه با استفاده از چند مواد ساده و قابل دسترس تهیه کرد. این شیرینی به دلیل داشتن مقدار زیادی نخودچی از مهمترین منابع پروتئین برای بدن شما خواهد بود.

ابتدا لازم است تا چند مواد اولیه مانند آرد، شکر، نخودچی خام، روغن، آب و وانیل را در دسترس داشته باشیم. سپس نخودچی را با یک جاری با نیم لیوان آب به مدت چند دقیقه بجوشانید تا محکم شود. سپس آن را از حرارت بیرون آورده و درست قبل از استفاده، می توان آن را در ته بشقاب رنده کرد.

حالا به تهیه خمیر می پردازیم، برای اینکار تمام مواد اولیه را در یک میکسر پودر به مدت چند دقیقه تا حالتی نرم و کرمی بگیرند. سپس با استفاده از قاشق و آرد، آنها را به جاهای کمی مربعی قطع می کنیم، سپس در دمای متوسط ​​(180 درجه فارنهایت) درون یک قابلمه قرار دهید و برای 20-25 دقیقه درون فر پخته می شود.

و در نهایت این شیرینی شادی خانواده شما را به وجود می آورد، آن را با عسل یا شکلات از روی آن ریخته و بعد از خنک شدن، با نوشیدنی خود، لذت ببرید. با توجه به سادگی تهیه آن ، می توان تمامی خواسته ها و نیازهای خانواده خود را با نخودچی خانگی رفع کرد.



2. شیرینی آرد نخودچی خانگی با طعم و عطر ویژه

شیرینی آرد نخودچی خانگی با طعم و عطر ویژه، یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از آرد گندم و نخودچی تهیه می‌گردد. این شیرینی به دلیل داشتن طعم و عطر خاصی که می‌تواند به آن اضافه شود، محبوبیت ویژه‌ای در بین قشر گسترده‌ای از مردم دارد.

برای تهیه این شیرینی، در ابتدا آرد گندم و نخودچی با هم مخلوط شده و سپس با اضافه کردن مواد دیگری مانند شکر، روغن، پودر وانیل و... تبدیل به تستی خوشمزه و عالی می‌گردد. برای بدست آوردن طعم و عطر ویژه، معمولاً از موادی مانند زعفران، مغز پسته و بادام و... استفاده می‌شود که تجربه خاصی به شیرینی اضافه می‌کنند.

شیرینی آرد نخودچی خانگی با طعم و عطر ویژه، به عنوان یک شیرینی سنتی و خانگی، در مهمانی‌ها و جشن‌های مختلف بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیرینی به دلیل داشتن طعم شیرین و همراه با ترشی، می‌تواند با نوشیدن چای و دمنوش‌های مختلف، لذت‌بخش و مفید باشد.

در نهایت، می‌توان گفت که شیرینی آرد نخودچی خانگی با طعم و عطر ویژه، یکی از شیرینی‌هایی است که بسیار سنتی و عالی در تهیه و مصرف آن است. با داشتن تجربه و علاقه به آشپزی، هر کسی می‌تواند این شیرینی را در خانه خود تهیه کند و از لذت‌بخشی آن بهره‌مند شود.



3. طرز تهیه شیرینی آرد نخودچی نرم و لذیذ

شیرینی آرد نخودچی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه است که به راحتی و با تهیه اجزای ساده ای می توان آن را در خانه درست کرد. این شیرینی دارای طعمی خوشمزه و نرمی لذیذی است که هر کسی می تواند از آن لذت ببرد.

ابتدا برای تهیه شیرینی آرد نخودچی باید آرد، نخودچی، شکر، کره و آب را آماده کنید. می توانید با ترکیب آرد و نخودچی، یک ترکیب بافت مناسب و جذاب برای شیرینی خود ایجاد کنید. برای این کار، حدود چند قاشق غذاخوری آرد و نخودچی را باهم مخلوط کرده و آن را نرم و یکدست کنید.

سپس شکر و کره را با هم ترکیب کرده و بصورت نرم و کرمی در آورید. این ترکیب شکر و کره، به عنوان یک پایه مرطوب کننده برای ترکیب آرد و نخودچی عمل می کند. بعد از ترکیب پایه تر، آرد و نخودچی و همچنین کره و شکر، آب را به تدریج با آنها ترکیب کنید تا ترکیبی بافت یکدست برای شیرینی خود ایجاد کنید.

حالا بافت را به صورت یکپارچه در ظروفی بمعنی کوچک و عمیق به صورت قرص هایی پهن و نسبتاً باریک شکل دهید. می توانید با استفاده از یک قاشق یا ماهیچه، خطوطی روی بافت بسازید تا شکل ظاهری آن بیشتر جذاب و خوانایی داشته باشد.

سپس بافت را درون فریزر به مدت حداقل یک ساعت قرار دهید تا کاملاً سفت شود و آماده برای پخت شود. پس از سفت شدن بافت، آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و سپس آنها را از فر بیرون آورید و صبر کنید تا خنک شوند.

در نهایت بافت شیرینی آرد نخودچی نرم و لذیذ آماده خوردن است. می توانید آنها را با یک لیوان شیر داغ یا چای خوشمزه سرو کنید.



4. راهنمای تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی با مواد ساده

با سلام،

شیرینی آرد نخودچی یکی از شیرینی های سنتی و خانگی بسیار معروف در ایران است که با استفاده از مواد ساده و در دسترس در خانه قابل تهیه می باشد. برای تهیه این شیرینی شما به موادی همچون آرد، نخودچی، شکر، زردچوبه، کره، شیر، بیکینگ پودر و وانیل نیاز خواهید داشت.

در ادامه به روش تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی می پردازیم.

- در اولین مرحله باید یک وعده نخودچی را برای حدود یک شب قبل از تهیه شیرینی آماده کنید.سپس نخودچی را پز کنید و آن را خمیر کنید.

- بعد از این کار، در یک کاسه آرد را با بیکینگ پودر و زردچوبه مخلوط کنید و سپس کره را درون آن ریخته و به خوبی به هم مخلوط کنید.

- در مرحله بعد پنجره هایی را که در اندازه مورد نظر دارید برش دهید. سپس با استفاده از دسته های خود به خمیر آماده شده روی پنجره ها برش بکشید.

- سپس به یک قابلمه داغ و روغنی برای سرخ کردن شیرینی نیاز دارید. در حین سرخ کردن شیرینی ها، آن ها را باید به خوبی بگردانید تا از همه جانب به خوبی سرخ شود.

- در نهایت، شیرینی ها را از روغن بردارید و در بشقابی سرو کنید. سپس با استفاده از شکر و وانیل تزیین کنید.

از این که وقت گذاشتید و به مطالعه تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی با مواد ساده اختصاص دادید، سپاسگزاریم.



5. راز شیرینی آرد نخودچی خانگی با پوست مات و براق

راز شیرینی آرد نخودچی خانگی با پوست مات و براقی است که در این مقاله به صورت کامل برای شما توضیح داده خواهد شد.

این شیرینی از سه بخش کیک، موز و کرم تشکیل شده است. اما راز لذیذ شیرینی در ترکیب مواد استفاده شده و روش تهیه آن است.

برای تهیه کیک ابتدا بایستی تخم مرغ را با شکر و وانیل خوب هندزفری کرده و سپس آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و همه مواد را بدون استفاده از میکسر با هم مخلوط کرده و به صورت پودری درآورده و کمی خمیر روی آن بریزید.

سپس باید نخودچی را در یک قوری پخت کرده و آن را به همراه موز له شده به خمیر آماده اضافه کنید. سپس خمیر را در قالبی مناسب بریزید و درون فر قرار دهید تا به مدت 30 الی 35 دقیقه پخته شود.

برای تهیه کرم نیز باید یک ظرف کرم شیر، شکر، وانیل و آرد را قرار دهید و به صورت همزمان با مخلوط کردن درون حرارت دهید تا کرم طعم و مزه خوبی بگیرد.

در ادامه باید کیک را کاملا خنک کرده و از قالب خارج کرده و به صورت عمودی به دو قسمت تقسیم کنید و درون آن به ترتیب کرم و موز تراشیده شده ریخته و پوست مات و براق به آن اضافه شود تا به روشی شیک و خوشمزه به نظر برسد.

به این ترتیب، شیرینی آرد نخودچی خانگی با پوست مات و براق، آماده سرو در میز نوشیدنی شماست.



6. وسایل لازم برای تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی

شیرینی آرد نخودچی یکی از خوراکی‌هایی است که در بسیاری از خانواده‌های ایرانی سنتی تهیه می‌شود. مواد اولیه این شیرینی شامل آرد نخودچی، شیر، روغن، شکر و مواد خارجی مانند پودر دارچین و زعفران است. به منظور تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی، لازم است وسایل زیر را آماده کرد:

۱) ظرف شیرینی‌پز: شیرینی پز یکی از وسایل مهم و حیاتی برای تهیه شیرینی آرد نخودچی است. این وسیله به شما کمک می‌کند تا مخلوط را به درستی پخت کنید و شیرینی خود را به خوبی در دمای مناسب در بیاورید.

۲) ظرف مخصوص آرد: برای مخلوط کردن آرد نخودچی با مواد دیگر، به یک ظرف مخصوص آرد نیاز دارید که در آن قابلیت حجم‌گیری و اندازه‌گیری دقیق آرد را دارد.

۳) ماشین همزن: ماشین همزن یکی از بهترین وسایلی است که با استفاده از آن می‌توانید به راحتی مواد تهیه شده را با یکدیگر مخلوط کنید و از دریافت نتایج بهتری برخوردار شوید. با استفاده از این وسیله، نیازی به مخلوط کردن دستی ندارید و می‌توانید به زمان بیشتری برای سایر وظایف خود بپردازید.

۴) قاشق چوبی: برای مهره کردن آرد و مواد دیگر با یکدیگر، می‌توانید از قاشق چوبی استفاده کنید که در ساخت شیرینی‌های سنتی بسیار رایج است.

۵) قابلمه: برای پخت مخلوط نخودچی در شیرینی پز، لازم است از یک قابلمه مناسب استفاده کنید که قابلیت تحمل حرارت و فشار را داشته باشد.

در این راهنمایی، به شما وسایل لازم برای تهیه شیرینی آرد نخودچی خانگی را شرح دادیم. با استفاده از این وسایل و مراعات دقیق دستورالعمل، می‌توانید شیرینی‌های خوشمزه و خوشرنگ خود را در خانه به راحتی و با کیفیت بالا تهیه کنید.