طرز تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ

شیرین پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در ایران است. در این غذا از برنج، مرغ، پیاز و چند خوراک دیگر استفاده می‌شود. این غذا در مراسم و جشن‌های مختلف مانند عروسی، تولد و همچنین در میان دوستان و خانواده به عنوان یک غذای اصلی سرو می‌شود.

برای تهیه شیرین پلو با مرغ ابتدا برنج را برای چند ساعت در آب خیس می‌کنیم تا نرم شود. سپس مرغ را خرد می‌کنیم و با روشی که در دستور آموزشی ذکر شده است، مرغ را سرخ می‌کنیم. در ادامه پیاز را تفت می‌دهیم تا طلایی شود و سپس به آن روغن میریزیم. بعد از آن، مرغ سرخ شده را به پیاز اضافه می‌کنیم و با هم تفت می‌دهیم.

سپس به سبدی که دارای آب نمک شده است نیمی از برنج را به همراه مقداری زعفران اضافه می‌کنیم و روی آن لایه‌ای از مرغ و پیاز را قرار می‌دهیم. بعد از آن باقی برنج را به داخل سبد می‌ریزیم و لایه‌ای از مرغ و پیاز به تناوب با برنج روی برنج می‌گذاریم. در انتها آبی که برای سبد نگهداری برنج به کار رفته بود را اضافه کرده و قرار می‌دهیم برای پخت.

شیرین پلو با مرغ با یک کمی شکر، زرشک و برخی از ادویه‌ها تهیه می‌شود. بعد از پخت، آن را می‌توان با سالاد، ماست و ترشیجات سرو کرد. این غذا با طعم شیرین خود و مزه‌ای بسیار خوشمزه برای شام و ناهار به خصوص در مراسم‌ها و جشن‌های مختلف توصیه می‌شود.



معرفی شیرین پلو مجلسی با مرغ

شیرین‌پلو مجلسی با مرغ یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که به خصوص در مناسبت‌ها و مراسمات به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا با استفاده از برنج، مرغ، پیاز، زعفران، شیرینی، آلبالو، زرشک و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا، ابتدا برنج به همراه زعفران و نمک به مدت ۲۰ دقیقه در دو لیتر آب جوش پخته می‌شود و سپس در بشقابی به صورت مسطح می‌ریزیم. سپس مرغ به همراه پیاز هندی و فلفل‌دلمه شده تفت داده می‌شود و به برنج اضافه می‌گردد. در ادامه به صورت تدریجی آلبالو، زرشک و شیرینی و به ترتیب به برنج اضافه می‌شوند تا شیرینی زیادی به غذا داده شود.

این غذا به دلیل طعم خوشمزه‌ای که دارد، علاوه بر مراسمات، در جشن‌های خانوادگی و مهمانی‌ها نیز بسیار محبوب است. طعم خاص آن را حتما باید تجربه کرد و سعی کرد بهترین و مطمئن‌ترین شیوه تهیه آن را پیشه رو کرد.



مواد لازم برای تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ

برای تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ، مواد زیادی نیاز است که با دقت و سرعت باید به مرحله بعدی پیش برویم. اولین موردی که باید به آن توجه کنیم، برنج است. بهتر است ۳ پیمانه برنج را با آب برای حدود ۳۰ دقیقه خیس کنید و سپس برنج را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و پس از آن اب را از برنج خالی کنید.

پخت مرغ هم به یکی دیگر از مواد مهم در تهیه شیرین پلو مجلسی محسوب می‌شود. می‌توانید پیاز را ریز خرد کنید و با روغن و مرغ تفت دهید تا پخته شده و رنگ مسحب شود. سپس به آن زعفران، ادویه‌های مختلف از جمله فلفل سیاه و هل، عصاره گشنیز، نمک، سیر و زنجبیل اضافه کنید.

از دیگر مواد مورد نیاز برای تهیه شیرین پلو مجلسی می‌توان به خلال گردو و خلال بادام اشاره کرد. برای خلال گردو، گردو را درون قابلمه به همراه شکر و آب بپزید. برای خلال بادام نیز، بادام را در هوا کنید، پوست آن را با یک دستمال پاک کنید، سپس آن را به همراه شکر و آب بپزید و به مواد دیگر اضافه کنید.

در نهایت، برای تزیین، می‌توانید برای شیرین پلو مجلسی خود، بهترین خلال‌های تازه را بر روی سطح برنج قرار دهید و آن را با گوجه‌فرنگی و خیار شور تزیین کنید. با توجه به مواد موجود و دستور پخت، تهیه شیرین پلو مجلسی با مرغ به راحتی انجام می‌شود و این غذای شیک و خوشمزه را می‌توانید در هر مجلس و یا مهمانی ارائه دهید.



طرز تهیه قطعات مرغ برای شیرین پلو مجلسی

برای طرز تهیه قطعات مرغ برای شیرین پلو مجلسی، ابتدا باید قطعات مرغ را خودتان آماده کنید. بهترین گزینه برای این کار استفاده از سینه مرغ است، با این حال اگر قرار است از قطعات دیگری از مرغ استفاده کنید نیز مشکلی ندارد. سینه مرغ را پس از شستشو کردن و خشک کردن به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید تا در شیرین پلو مجلسی مورد استفاده قرار گیرند.

بعد از آماده کردن قطعات مرغ، باید آن‌ها را در یک ماهیتابه با روغن گرم کنید تا کمی سرخ شوند. پیشنهاد می‌کنیم که قطعات مرغ را به مرحله‌ای از سرخ شدن برسانید که رنگ آن‌ها طلایی و قابل قبول باشد، اما به مدت زیادی سرخ نشوند. بعد از سرخ شدن قطعات، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی کاغذ آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود.

بعد از تهیه شدن قطعات مرغ، می‌توانید آن‌ها را به شیرین پلو مجلسی اضافه کنید. بهترین زمان برای اضافه کردن قطعات مرغ به شیرین پلو، این است که پلو شما در حال آماده شدن باشد. پس از آماده کردن شیرین پلو، با استفاده از چنگال خود قطعات مرغ را به‌صورت برابری در پلو پخش کنید و به خوبی با دیگر مواد پلو مخلوط کنید. پس از اضافه کردن قطعات مرغ به شیرین پلو، می‌توانید آن را به مدت حدود 20 دقیقه (تا زمانی که پلو کاملا پخت شود) روی حرارت کم بگذارید. سپس پلو را از روی حرارت بردارید و بعد از ده دقیقه، آماده خوردن آن خواهید شد.



طرز تهیه برنج مورد استفاده در شیرین پلو مجلسی با مرغ

پخت برنج، یکی از موارد مهم و حیاتی در تهیه غذاهای ایرانی است. غذای محبوبی که به شکل پلو سرو می‌شود، شیرین پلو مجلسی با مرغ است. در این مطلب به تهیه برنج این پلو مجلسی پرداختیم.

برای شروع، برنج را در آب برای چند ساعت خیس می‌کنیم تا بعد از شستشو بودن، برنج نرم‌ تری داشته باشیم. پس از شستشوی خوب، برنج را در اب داغ به مدت 10 تا 15 دقیقه می‌پزیم تا برنج نرم شود.

پس از پخته شدن برنج، آن را با آب سرد شسته تا هرگونه چسبندگی از برنج برداشته شود بعد از آبکشی، برنج را خالی به دست می‌آوریم.

برای تهیه برنج مورد نیاز در شیرین پلو مجلسی با مرغ بهتر است از روشی که با آب حرارت داده می‌شود استفاده کنیم. در این روش، برنج را در آب داغ می‌ریزیم و برای 15 دقیقه پخته می‌کنیم. سپس آن را با آب سرد شسته و خالی کرده و دوباره در آب خنکی می‌ریزیم.

درنهایت، برنج را به وسیله صفحه کوکوم شده به شکل کوکوم خوب می‌کنیم و برای شیرین پلو مجلسی با مرغ آن را به صورت چند لایه وجود دارد و با مرغ سرخ شده و افزودن مغز خرد شده، زعفران و فلفل سیاه تزیین می‌کنیم.



طرز تهیه سس شیرین برای شیرین پلو مجلسی با مرغ

سس شیرین از جمله ترکیباتی است که برای تزئین غذاهایی مانند شیرین پلو مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تهیه این سس، نیاز به چند خوراکی شیرین و تند دارید که به طور کلی از سس انگور، سس رب، زرشک، عسل و ادویه‌جات مختلف تشکیل شده است.

از جمله مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سس شیرین، سس انگور می‌باشد که معمولاً به راحتی در فروشگاه‌های مربوطه قابل تهیه هستند. در ادامه، برای تقویت طعم و افزایش شیرینی سس، می‌توان برخی از مواد دیگری مانند ماست، عسل، سکر، زرشک، زعفران، رب گوجه‌فرنگی و برخی ادویه‌جات مانند هل، زنجبیل، دارچین و فلفل سیاه را به آن اضافه کرد.

پس از جمع‌آوری تمامی مواد لازم برای تهیه سس شیرین، می‌توان به روش تهیه آن پرداخت. ابتدا، سس انگور، سس رب و یک قاشق غذاخوری عسل را در قابلمه‌ای با هم مخلوط کرده و به روی حرارت قرار دهید. سپس با استفاده از یک قاشق همزن، مواد را با هم ترکیب کنید و به آرامی ماست را وارد کنید.

در مرحله بعد، برای تقویت رنگ و طعم سس شیرین، می‌توانید با اضافه کردن زعفران، زرشک و سایر ادویه‌جات، مواد را تکمیل کنید. اما در هر صورت، پیش از تزیین شیرین پلو، بهتر است مطمئن شوید که سس شیرین به شکل کامل آماده شده است و طعم و رنگ آن غذایی زیبا و خوشمزه را به وجود آورده است.



روش آماده کردن مواد برای سرخ کردن مرغ در شیرین پلو مجلسی

سرخ کردن مرغ در شیرین پلو مجلسی، یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در سفره‌های مجلسی و همچنین در ایام جشن‌ها و مراسمات خانوادگی است. برای آماده‌کردن این غذا، لازم است که ابتدا چند گام آماده‌سازی را انجام دهیم.

ابتدا، مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می‌کنیم و سپس با چند قطره روغن، داخل تابه به مدت حدود ۱۰ دقیقه می‌پزیم تا مقداری آب تولید کند. پس از پخته شدن مرغ، با استفاده از یک ماهیتابه غذا را به کمک روغن سرخ کرده، تا به رنگ طلایی درآید.

بعد از سرخ کردن مرغ، از تابه خارج می‌کنیم و به جای آن، با استفاده از روغن سرخ شده، پیاز را تفت داده و پس از سرخ شدن، به آن دوغ و نمک اضافه می‌کنیم. در ادامه، برنج را که به مدت نیم ساعت خیسانده‌ایم، به آن‌ها اضافه می‌کنیم و روی آن مرغ سرخ شده قرار داده و با افزودن شیرینی به صورت همگانی، پلو را به مدت ۲۰-۵ دقیقه می‌پزیم.

در نهایت، غذا آماده می‌شود و می‌توانید آن را با مزه‌ای بسیار خوشمزه و شیرین، در میان خانواده و دوستان خود سرو کنید.