طرز تهیه شیر آش مازندرانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شیر آش مازندرانی

شیر آش یکی از غذاهای محبوب و معروف در استان مازندران است که اکثر خانواده‌های این منطقه به طور روزانه مصرف می‌کنند. این غذای سنتی دارای طعمی خاص و لذیذ است و از مواد اصلی مانند برنج، لپه، اجیل و نمک تهیه می‌شود. در ادامه به شرح مراحل تهیه شیر آش مازندرانی پرداخته خواهیم کرد.

مواد لازم:

۱- برنج: یک پیمانه

۲- لپه: دو سوم پیمانه

۳- اجیل: دو قاشق غذاخوری

۴- نمک: به مقدار لازم

۵- آب: سه پیمانه

۶- کره یا روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج و لپه را به آب بریزید و بعد اجیل را به آن اضافه کنید. سپس تمام این مواد را درون قابلمه مخصوص آش بگذارید و آب را اضافه کنید. قبل از اینکه آش بپزد، آب آن را چندبار تغییر دهید تا برنج کاملا پخته شود. بعد از آن نمک را اضافه کنید و آش را روی حرارت کم بگذارید تا ضخامت مناسبی بگیرد.

وقتی آش آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و با استفاده از کره یا روغن به آن طعم دلخواه دهید. می‌توانید قبل از مصرف داخل آش تره و رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید. سپس آش را به ظرف سروی مناسب بریزید و با نمک و فلفل تزیین کنید. این شیر آش مازندرانی را می‌توانید با ترشی، مخلفات یا سبزی خوراک همراه کنید و در هنگام سرو با نون تازه خورده شود.