تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر
شله زرد یکی از غذاهای محلی و سنتی ایرانی است که با مواد اصلی گوشت گوسفند و لوبیا پلک شهرت دارد. در این مطلب، طرز تهیه شله زرد برای 4 نفر را برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم:
- 500 گرم گوشت گوسفند
- 300 گرم لوبیا پلک
- 1 پیاز
- 2 حبه سیر
- نمک، زردچوبه، فلفل سیاه به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی
- روغن مایع
طرز تهیه:
1. ابتدا گوشت گوسفند را به اندازه مناسب خرد کنید و در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
2. پیاز و سیر را نگرو کرده و به گوشت افزوده و تفت دهید.
3. لوبیا پلک را نیز به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید.
4. سپس به مواد دیگر زردچوبه، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی اضافه کرده و به مدت حدود 30 دقیقه روی حرارت کم بپزید.
5. حال میتوانید شله زرد را به همراه برنج پلو و یا نان سنگک سرو کنید.
در نهایت، شله زرد آمادهای برای سرو کردن به چهار نفر خواهد بود. این غذا با طعم و اصالت خاص خود میتواند یک انتخاب عالی برای وعدههای گرم و خانوادگی باشد.