طرز تهیه شربت گیلاس خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شربت گیلاس خانگی

شربت گیلاس یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های خانگی است که در فصل تابستان محبوبیت ویژه‌ای دارد. این شربت با طعم تند و شیرین گیلاس ساخته می‌شود و می‌تواند برای سرد کردن مزه سالاد، سرو نوشیدنی‌ها و یا تزئین دسرها استفاده شود. در این مقاله به طرز تهیه شربت گیلاس خانگی می‌پردازیم.

برای تهیه شربت گیلاس خانگی به سادگی می‌توانید به مراحل زیر عمل کنید:

- مواد لازم: گیلاس تازه یا مجموعه‌ی گیلاس منجمد (سه پیمانه)، شکر آب یا شیرین کن (یک و نصف پیمانه)، آب (یک پیمانه)، نمک (یک قاشق چایخوری)، آبلیمو (یک قاشق غذاخوری)، دارچین (یک عدد)، کاملیا (یک قاشق چایخوری) و روغن هسته‌ی گیلاس (یک قاشق غذاخوری).

- گیلاس‌ها را شسته، میوه‌های خشک و زخمه‌ها را حذف کنید و سپس به سبد خودروند اضافه کنید.

- گیلاس‌ها را با شکر آب و نمک در قابلمه (حدود یک ساعت) بپزید و بعد از آن آبلیمو را به آنها اضافه کنید.

- محتویات فوق را ترکیب کرده و روی حرارت درجه‌ی متوسط به مدت 30 دقیقه به آرامی پخته شوند. برای جلوگیری از سوختن، بهتر است قابلمه را هر چند دقیقه یک بار هدایت کنید.

- بعد از پخت شدن گیلاس، آنها را در سیفون یا خشک دیگ دوباره تصفیه کنید تا همه بخش‌های میوه از شربت جدا شوند. روغن هسته‌ی گیلاس را نیز در این مرحله به طور مداوم با چنگال هم بزنید تا شیرینی طعم دهد.

- شربت گیلاس را به یک ظرف مناسب ریخته و دارچین و کاملیا را اضافه کرده و خنک کنید.

- با تزئین شربت با آب میوه‌های مختلف و بعضی از آنها، شیرینی را به شکلی خاص و جذاب خواهید ساخت.

با این روش می‌توانید شربت گیلاس مطبوع و خانگی خود را تهیه کنید و آن را بر روی یخ یا در یخچال نگه داری کنید تا دوام بیشتری داشته باشد.



طرز تهیه شربت گیلاس خانگی

شربت گیلاس خانگی یکی از خوشمزه‌ترین شربت‌های محلی و سنتی ایران محسوب می‌شود که در فصل تابستان مصرف بسیاری از خانواده‌ها را می‌طلبد. در ادامه نحوه طرز تهیه این شربت خانگی را برای شما شرح می‌دهیم.

مواد لازم:

- ۲ لیتر آب

- ۱۰۰۰ گرم گیلاس تازه

- ۲۵۰۰ گرم شکر کره‌ای

- ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک

- ۱ قاشق غذاخوری بادام زمینی خشک

طرز تهیه:

۱- در اولین مرحله، سر بعد از شستن با آب گیلاس‌های تازه‌رسیده‌تان را جدا کنید و به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید.

۲- سپس برای همراهی گیلاس‌ها، شکر کره‌ای را به آن‌ها اضافه کرده و هم‌زمان آن را روی حرارت قرار دهید تا شکر به آرامی آب گیلاس‌ها را تمام بپوشاند.

۳- حال با نوک بلند یک قاشق غذاخوری، مواد را به هم بزنید و سپس به مواد اضافه کنید.

۴- حال با نوک کوتاه یک قاشق غذاخوری، مواد را به هم بزنید تا نعناع و بادام زمینی درون شربت شکست نخوردند.

۵- سپس همه‌ی مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد با آرامی، شربتی نیمه‌پخته ترکیب شود.

۶- زمان سرخوردگی گیلاس‌ها و دست‌یابی به طعم دلخواه برای شربت، حدود یک ساعت در حالت آرام برای شکل‌گیری شربت باید سر بگیرد.

۷- سپس، از شربت بهره برده و در بطری‌های ضد آب، در یخچال حداکثر سه ماه مدت نگهداری کنید.

همان‌طور که مشاهده کردید، تهیه‌ی شربت گیلاس خانگی بسیار ساده و آسان است و بسته به خواسته‌ی خود، می‌توانید در تهیه‌ی آن از موادی که کم‌کم شربت را به طعم دلخواه تان تبدیل می‌کنند، استفاده کنید.



مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس

شربت گیلاس به عنوان یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه در فصل تابستان، دارای طعم بسیار خوب و خنک کننده است. برای تهیه این شربت، به جز گیلاس، چند ماده دیگر نیز به کار می‌روند. در ادامه توضیحاتی در این باره آورده شده است.

مواد لازم:

گیلاس: برای تهیه شربت گیلاس، نیازمند گیلاس های تازه و دسته‌ای هستید که باید پوست و هسته آن‌ها را تمیز کنید و سپس آن‌ها را خرد کنید. شکر: برای شیرین کردن شربت گیلاس، شکر به کار می‌رود. میوه لیمو: برای افزایش طعم و خواص خنک کننده شربت گیلاس، افزودن میوه لیمو نیز به شربت توصیه می‌شود. آب: برای تهیه شربت گیلاس، به آب نیز نیاز دارید.

روش تهیه:

کلیه مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس را به ترتیب درون قابلمه یا دیگ سرامیکی بریزید و به مدت 20 تا 30 دقیقه بجوشانید تا گیلاس‌ها برشته شوند و شربت غلیظی به دست آید. سپس، محلول را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا خنک شود. سپس شربت روی قطعات یخ سرو شود و مزیت و ارزش غذایی خود را به همراه طعم خوشمزه خود، برای تمامی افراد شربت دوست در خانه به ارمغان می‌آورد. در نهایت، می‌توانید افزایش طعم شربت گیلاس را با اضافه کردن یک مقداری از شیر به شربت داشته باشید.



روش تهیه شربت گیلاس خانگی با شیرین کن

برای تهیه شربت گیلاس خانگی با استفاده از شیرین کن، ابتدا باید گیلاس ها را شسته و خارجی های آن ها را برش دهید. سپس آن ها را با کمی آب در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب را به داخل گیلاس ها برسانید. بعد از آن، گیلاس ها را ماسه عبور داده تا گوشت آن ها جدا شود.

پس از جدا شدن گوشت گیلاس، شما می توانید از شیرین کن استفاده کنید تا شربت را شیرین کنید. برای هر کیلو گیلاس، باید حدود 750 گرم شیرین کن به آن ها اضافه کنید. سپس بهتر است که حدود یک ساعت تخمیر شود تا شرایط مناسبی برای رسیدن به طعم لازم فراهم شود.

بعد از تخمیر، شما می توانید شربت را با استفاده از سیب زمینی پاک شده تصفیه کنید. آن را با استفاده از فیلتر یا پرده رویانی غذایی عبور داده و سپس آن را در ظرفی قدیمی و قدیمی شیشه ای ریخته و آن را در یخچال نگه داری کنید تا مواد نگهداری ماندگاری داشته باشند.

اگر می‌خواهید طعم شربت خود را تنوع بخشید، می‌توانید به آن مقداری عصاره لیمویی یا پرتقالی یا کمی پودر زنجبیل اضافه کنید. این افزودنی ها به شربت شما طعم نو و خوش آب و طعم دلپذیر می دهند.



طرز تهیه شربت گیلاس به روش سنتی

شربت گیلاس یکی از خوشمزه‌ترین نوشیدنی‌ها در فصل تابستان است؛ ترکیبی از عصاره گیلاس تازه و شیرینیِ خوشمزه که به صورت خنک سرو می‌شود. در اینجا نحوه تهیه شربت گیلاس به روش سنتی را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه شربت گیلاس، سه لیوان آب، یک لیوان گلابی، یک لیوان شیرینی، دو پارچه پودر شیشه‌ای، دو سه قاشق چای‌خوری خلال گیلاس، و دو تا سه قاشق چای‌خوری پودر سرکه هستند.

ابتدا پوست گیلاس‌ها را برداشته و آن‌ها را با آب در قابلمه مایع کنید، سپس آن‌ها را روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. زمانی که غلیظ شده، همراه با خلال گیلاس‌ها،شکر و سرکه را به قابلمه بیفزایید و مواد را تا جوش آوردن مخلوط کنید.

بعد از جوشیدن مواد، آن را از روی حرارت بردارید و روی سیب زمینی آرد که در قابل دسترس است قرار دهید. سپس برای جداسازی برگ‌های خلال گیلاس آب می‌توانید از یک سفتی کاغذ استفاده کنید و مخلوط گیلاس را در پرتو آن ریخته و به همراه گلابی، شیرینی، و بقیه مواد در یک دیگ دگرگون کنید.

اگر مايل به خوردن ميوه گيلاس هستيد، مي توانيد قابلمه با مخلوط گیلاس را به روی حرارت بگذاريد و روی گیلاس ها یک لایه شکر بریزید و منتظر شوید تا شیرین شود. سپس ميوه گيلاس شما حاضر است تا با شربت تهيه شده توسط شما ميل شود.

در صورت تمايل به خنک سرو شدن شربت، آن را روی یخ نگهداری کنید و قبل از سرو، دوتا پودر شیشه‌ای را به‌درستی مخلوط و اضافه کنید. اکنون شربت گیلاس سنتی شما آماده سرو است. به زیبایی شربت بهتر است آن را در یک بطری شفاف برای مهمانان شما نگهداری کنید و تزئین کنید. بهتر است شربت روی یخ سرو شود و می‌تواند با کمی نعنا از بالا تزئین شود. البته در صورتی که نعنا دوست ندارید، می‌توانید از لیمو یا پرتقال استفاده کنید.



روش تهیه شربت گیلاس با استفاده از یخ شکن

برای تهیه شربت گیلاس ابتدا می‌توانید از بهترین گیلاس‌ها استفاده کنید. پس از شستن آن‌ها، نیمی از هسته‌های گیلاس‌ها را بردارید و سپس با توجه به تعداد گیلاس‌های مورد نیاز، در دستگاه یخ‌شکن مواد را قرار دهید. بهتر است قبل از قرار دادن گیلاس‌ها در دستگاه، آن‌ها را به شکلی ریز خرد کنید تا در طول فرآیند سریع‌تر یخ بگیرند.

بعد از قرار دادن گیلاس‌ها در دستگاه یخ‌شکن، آن‌ها را به مدت چند دقیقه داخل دستگاه نگه دارید و سپس به مرحله بعد بروید. اگر از حالت همپوشانی در سینی یخ‌شکن برای موثرتر شدن فرآیند استفاده کنید، یخ شدن گیلاس‌ها سریع‌تر انجام خواهد شد و شربت گرم‌تری تولید خواهد شد.

پس از یخ شدن گیلاس‌ها، آن‌ها را با استفاده از یک کاسه به فرم دلخواه خودتان بریزید. بعد از آن، شربت را با استفاده از مقادیر مساوی شکر و آب تهیه کنید و به روش خودتان و با توجه به سلیقه خود، مقداری اسانس لیمو و نعنا خود را به شربت اضافه کنید.

سپس، شربت را روی گیلاس‌های یخ زده ریخته و با استفاده از تزئیناتی مثل برگ نعنا، لیمو و یا تکه‌های گیلاس آماده سرو در میان مهمانان خود باشید. این شربت خنک و خوشمزه به همراه دم کرده، مناسب برای ایام گرمای تابستان خواهد بود.



روش تهیه شربت گیلاس با استفاده از قهوه گیر

تهیه شربت گیلاس با استفاده از قهوه گیر یکی از روش‌هایی است که می‌توان برای تغییر و تنوع در تهیه مواد غذایی از آن استفاده کرد. گیلاس از میوه‌هایی است که در فصل تابستان به راحتی در دسترس هستند و می‌توان از آن‌ها برای تهیه شربت با طعم خوش‌مزه و خنک، استفاده کرد. در ادامه، روش تهیه شربت گیلاس با استفاده از قهوه گیر را شرح خواهیم داد.

ابتدا گیلاس‌های رو به رشد، تر و تازه را انتخاب کرده و از ساقه آن‌ها جدا می‌کنیم. پس از این مرحله، گیلاس‌ها را خرد می‌کنیم و به قهوه گیر اضافه می‌کنیم. برای افزایش طعم شیرین شربت، می‌توانیم شکر را به مقداری که برای مذاق شما مناسب است، به گیلاس‌ها بیفزاییم. سپس، دستگاه قهوه گیر را روشن کرده و مواد را توسط آن خرد کرده و شربت را استخراج می‌کنیم.

در مرحله بعد، شربت گیلاس را به یک ماشین قهوه ساز یا یخچال مناسب جهت خنک کردن ریخته و به صورت سرد سرو خواهیم کرد. در پایان، می‌توانیم با اضافه کردن برگ‌های نعناع خشک و یخ به شربت، آن را برای مهمانانمان آماده کنیم. با توجه به این که گیلاس به خودی خود شیرین است، ممکن است بهتر باشد قند یا شکر را اصلاً به شربت اضافه نکنیم تا طعم اصلی میوه حفظ شود.

در نتیجه، با استفاده از قهوه گیر و دنبال کردن مراحلی که در این روش برای تهیه شربت گیلاس بیان کردیم، به راحتی می‌توانیم یک نوشیدنی خوشمزه و خنک با طعمی متفاوت از میوه‌های فصلی مثل گیلاس تهیه کنیم.