مواد لازم برای تهیه شربت گلابی خانگی
برای تهیه شربت گلابی خانگی، نیاز به چند ماده اصلی دارید. اولین ماده لازم برای تهیه شربت گلابی، خود گلابی است. برای این کار، میتوانید از گلابیهای سفید یا قرمز استفاده کنید. برای به دست آوردن گلابیهای سفید، میتوانید از ترکیب آبگوجه فرنگی و آب لیمو استفاده کنید. در صورتی که گلابیهای قرمز دارید، میتوانید از آنها به راحتی استفاده کنید.
ماده دومی که برای تهیه شربت گلابی خانگی لازم است، بستنی است. برای تهیه شربت گلابی، بستنی میتواند به عنوان جایگزین قند باشد. بستنی باعث میشود شربت دارای ساختاری مخملی و خامهای شود و طعم آن را نیز تقویت میکند.
ماده سومی که برای تهیه شربت گلابی خانگی باید در اختیار داشته باشید، آب است. برای پختن گلابی، نیاز به آب دارید. از طرف دیگر، برای تهیه شربت نیز نیاز به آب دارید تا مقدار لازم قند را در آب حل کنید.
در نهایت، شما میتوانید با افزودن چند ماده اضافی نظیر دارچین، زعفران و لیمو، طعم شربت گلابی خانگی را تقویت کنید. این مواد به شربت حالت خنک و خوشطعمی می دهند و می توانند آن را از شربت های آماده فروشی متمایز کنند.
طریقه شستشو و پاک کردن گلابی ها
گلابی از میوه هایی است که با مزه ویژه این میوه ها مرغوب می باشد. برای داشتن گلابی هایی تازه و خوشمزه باید آن ها را به درستی شستشو داده تا از آلودگی و آفت ها پاک شوند. در ادامه با روش های شستشوی گلابی های تازه آشنا می شوید.
روش شماره یک: برای شستشوی گلابی، می توانید آن ها را با آب سرد شستشو دهید. برای این کار گلابی ها را به آرامی و با دقت برای پاک کردن از هر دو طرف با آب سرد شستشو داده نمایید.
روش شماره دو: برای پاک کردن و شستشوی گلابی ها می توانید از حلال هایی مانند سرکه استفاده کنید. برای این کار گلابی های تازه شده را در مخلوطی از آب و سرکه قرار دهید و سپس با آب سرد شستشو دهید.
روش شماره سه: برای پاک کردن گلابی ها از محلول های ضد عفونی کننده و شوینده مانند کلر هم می توانید استفاده نمایید. برای اینکار گلابی های تازه را در یک مخلوط آب و کلر به مدت چند دقیقه قرار دهید و سپس آن ها را با آب سرد شستشو دهید.
در نهایت هر وسیله ای که برای شستشوی گلابی ها استفاده می کنید باید به آرامی و با دقت انجام شود تا گلابی ها صدمه نبینند و تغییر رنگ و طعم ندهند. همچنین می توانید برای نگهداری طولانی مدت گلابی ها به آن ها سایر روش های نگهداری مانند خشک کردن، فریز کردن و خلال کردن نیز استفاده کنید.
روش تهیه شیرین کننده برای شربت گلابی
شربت گلابی یک نوشیدنی بسیار محبوب و معروف است که در فصل تابستان به خصوص می توانید از آن لذت ببرید. این نوشیدنی علاوه بر خواص ارامش بخشی که دارد، حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد مغذی است. اما برای موزه این نوشیدنی گاهی اوقات نگاهی بسیار یخ زده و تلخ خواهد شد. در این حالت برای شیرین کردن باید از شیرین کننده هایی که قابلیت مخلوط شدن با مواد غذایی دارند، استفاده کرد. در ادامه روش تهیه شیرین کننده برای شربت گلابی را برای شما توضیح خواهیم داد.
اولین موادی که برای تهیه شیرین کننده برای شربت گلابی به آن نیاز دارید، شکر است. طرز تهیه شیرین کننده این است که ابتدا شکر را در داخل قابلمه قرار داده و به آرامی روی حرارت قرار دهید تا شکر گدازده شود.
بعد از اینکه شکر گدازده شد، یک پیمانه آب به شکر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شدت حرارت بالا نرود. اینکار را تا زمانی ادامه دهید که شکر کاملا حل شده و شیرین کننده خود را آماده مصرف کنید.
بسیاری افراد برای شیرین کردن شربت گلابی از شیرین کننده طبیعی میوه ها استفاده می کنند. برای تهیه این نوع شیرین کننده برای شربت گلابی، می توانید میوه های نارگیل، انار و لیمو را استفاده کنید. برای این کار میوه ها را پوره کرده، سپس به یک قابلمه اضافه کنید و همراه با آب و شکر تازه زده روی حرارت قرار دهید تا شیرین کننده شما آماده شود.
در نهایت، با تهیه این شیرین کننده، شما می توانید از طعم شیرین تر و دلپذیری لذت ببرید و یک لحظه خوشایند و لذت بخش را با نوشیدن شربت گلابی تجربه کنید.
روش تهیه گلابی پوره
تهیه گلابی پوره یکی از غذاهای پرمصرف در فصل پاییز است و در بسیاری از نقاط ایران کاربرد دارد. گلابی پوره با استفاده از گلابیهای تازه تهیه میشود. ساخت گلابی پوره، روش سنتی عملیاتی در طبخ غذای ایرانی است. برای تهیه این غذا، باید از گلابیهای باکیفیت استفاده کنید.
روش تهیه گلابی پوره در سطلات قدیمی انجام میگیرد؛ برای شروع، گلابیهای تازه را با نوکانشین و سر پوست کنید و بعد از خرد کردن، آنها را باشکر و یک قاشق آبلیموی تازه، در تابه ای به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید. سپس، فرآورده گلابی را در قابلمه ای ریخته و آتش را روی حداقل قرار دهید و برای تهیه پوره، آن را با استفاده از همزن الکتریکی تا حالت پخش شدن کامل دربیاورید. در این مرحله، میتوانید در صورت تمایل، عصاره سودآوری را از گلابیتان برداشت کنید.
در مرحله بعد، نیازمندیم به گرفتن یک پارچ کوچک و پر کردن آن با شیر خامه و ردیف کردن قطعات گلابی. سپس لیوان پر از قرص های سفید شیرین که پودر دوستانه نامیده میشود را به پارچ اضافه کنید. اکنون با استفاده از همزن الکتریکی، تمام مواد را تا حداقل 2 تا 3 دقیقه همزن کنید تا ترکیب کاملی شود. در نهایت، گلابی پوره را در ظرفهای مناسب جمع آوری کنید و در یخچال قرار دهید تا کیفیت وعمر مفید آن بهبود یابد. میتوانید از گلابی پوره بهعنوان تزئین کننده برای دسر و کیک یا همچنین بهصورت خودمختار مصرف کنید.
آماده کردن شربت گلابی
شربت گلابی یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در ایران است که به عنوان نوشیدنی خنک در فصل بهار و تابستان مورد استفاده قرار میگیرد. این شربت با استفاده از گلابی، شکر و ترشی جات مختلف تهیه میشود. در ادامه توضیحاتی را درباره تهیه شربت گلابی ارائه خواهیم داد.
اولین قدم در تهیه شربت گلابی، شست و شوی بهترین و تازهترین گلابیها است. برای این کار گلابیها را زیر جریان آب قرار داده و به دقت پوست آنها را پاک کنید. پس از پاک کردن پوست گلابیها، آنها را خرد کنید و به قطعات کوچک تبدیل کنید.
در مرحله بعد، گلابیهای خردشده را در قابلمهای قرار دهید و با اضافه کردن شکر به آنها، بر روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از گلابیها آب خود را رها میکنند و شیرهای غلیظ و خوشمزه باقی میماند.
در این مرحله، کار تهیه شربت گلابی تقریبا به اتمام رسیده است. برای تهیه شربت، شما میتوانید از شیره گلابی به صورت مستقیم استفاده کنید، یا از طریق اضافه کردن آب و ترشی گونههای مختلف، شربت را به سلیقه خود تنظیم کنید. با تهیه شربت آماده گلابی، حالا میتوانید از آن به صورت خنک و خوشمزه لذت ببرید.
اضافه کردن رنگ به شربت گلابی
شربت گلابی به عنوان یکی از پرطرفدارترین نوشیدنیهای سالم و مفید برای سلامتی بدن شناخته شده است. اما بیشتر مردم به دنبال راهی میباشند تا مزه و جذابیت بیشتری به شربت گلابی خود بدهند، به طوری که طعم و رنگ درخشانتری در آن به چشم بیاید. روشی برای این کار، اضافه کردن رنگ به شربت گلابی میباشد.
برای اضافه کردن رنگ به شربت گلابی، میتوانید از انواع مختلف داروخانهای و نهایتا مضر نبودند رنگها استفاده کنید. مثلاً رنگ طبیعی شهد را میتوانید استفاده کنید. این روش به شدت بهداشتی و سالم است و مزه شربت به گونهای بهینه تر و طبیعیتر به چشم میآید.
برای آماده کردن و اضافه کردن رنگ به شربت گلابی، میتوانید نوعی اسانس پرفکت استفاده کنید. اسانسها به شرط کاربرد درست، بسیاری از مزایای ارزشمند و خاص، مثل تقویت اعصاب و افزایش درد روانی و نیز افزایش ارگانیک و طبیعی شربت را دارا هستند.
در نهایت بسته به سلیقه شما و هدفتان، میتوانید از روشهای مختلفی برای اضافه کردن رنگ به شربت گلابی استفاده کنید. اما حتماً باید در نظر داشته باشید که از مواد ضدعفونی کننده درست استفاده کنید و حتی بهتر است قبل از مصرف، شربت را تقویت و تصفیه کنید. همچنین میتوانید با مراجعه به داروخانهها، به صورت تخصصیتر راههای مجازی برای اضافه کردن رنگ به شربت خود پیدا کنید..centerY